A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Roz, itt van egy kép Zsófi pofijáról. Pár napos. Itt jól látszik.

Kép
birolili

Sziasztok!

Köszönjük Mindenkinek aki aggodott értünk :) Egy kicsit....már jobban vagyunk. :)

Danit valószinüleg el kell vinnünk fül-orr-gégészetre mert hetek óta nem múlik el a rekedtsége...bár lehet hogy csak mutál! :lol: :lol:

Megint ennyi volt...Boti már nyüszizik is.

Ja még annyit hogy ismeritek a "cipősdoboz" akciót??? Nálunk már készülnek! :)
Azért gondoltam rátok mert a múltkor is mindenki olyan szívesen segített amikor Lina rokonának gyüjtött. :)

Szép Napot!
nana

KépKép
KépKép
nana09

Nana, mi az a cipősdoboz akció? Örülök, h. vmennyire jobban vagytok! :)
birolili

lili
hát nem tudom miért nem viszed el börgyógyihoz annyi mindentől lehet .... Ákinak pl most a sapka szezon óta körbe ahogy a spka védi a fülét arcát homlokát ... vannak kiütések. Szerintem megérne náltok is egy bőrgyógyit a dolog te is nyugodtabb lennél :)

nana
Őrülök hogy jobban vagytok :) irnál nekem erről az akcióról előző évben láttam a tv .-ben de nem tudom hogy hova kell küldeni meg egyáltalán mit lehet bele tenni ? köszi

Kép

Kép

Kép
roz23

Seriff,
mindjárt teszek fel nyaralásos képeket, csak kicsinyítek. Bár az igazán jók a barátnőm gépében vannak, pancsizni azt vittük.

Hajny,
akkor legyen péntek délelőtt. Mikor keltek fel? Mikor jó nektek?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hú képzeljétek, tegnapelőtt küldtem a KKK-ba önéletrajzot, hogy ha kell, tartok képzést, erre tegnap megkeresett egy pasi máshonnan, de az által, akinek küldtem, és rámbízott egy vezetőképzést. Kicsit vakmerő voltam, elvállaltam, bár még életemben egyszer csináltam ilyet. :oops:

Kép

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

.... és ennyire kötött le az állatkert :D

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

ÖRÜLÖK hogy érdekel benneteket!!! :) :) :)

Itt mindent megtaláltok:
http://www.ciposdoboz.hu/

Lina,
Nagyon édes Lili!!! :D

KépKép
KépKép
nana09

Lina, nagyon jóóóóóóóóó! :D :lol:
birolili

Lina

Aranyos Lili. Látom ott az alvós kendő is. :)
Mondanál vmit erről az sms akcióról? Én nem nagyon hiszek az ilyesmiben, de gondolom te nem vágnál bele olyasmibe, ami átverés.

Roz

Azon kívül, h a heti 300 percet ne haladjam meg, mire kell még figyelni?

Adri homloka is a sapi alatt egy picit kiütéses. Meg a cumi alatt a szája széle. Gondolom a nyál miatt kipállik.

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok!

No megvagyunk am mi is, csak surun telnek a napjaink. :wink:

Roz, koszi, minden rendben Katicaval. A gipsz tovabbra sem zavarja, par napja az apjanak segitett osszeszerelni a kiasztalat. Mult penteken kapott ujat, mert a regibol kifogyott, hogy lelappadt a dagadasa. Egy het mulva leveszik! :)

Lina, Lili csuda edes! Jol bebugyolaltatok! :)
Biztos menni fog a vezetokepzes, tok jo, hogy egybol mar ilyen feladatot kaptal!

Nana, ciposdoboz akciot tavaly mar lattam, orulok, hogy folytatjak.
Boti hogy van? Meggyogyult mar?
Tegnap voltunk a Bartfai Anitanal, megnezte Katikat. Szerencsere mindent rendben talalt, nem kell jarnunk tornara. Mutatott par feladatot, amivel erositeni lehet, meg par jotanacsot a cipovetelhez. Nagyon kedves no, es tenyleg mindent alaposan elmagyaraz.

Lili, remelem kiderul, hogy mitol piros Zsofi arcocskaja. Varnak a tobbi dobozok, szolj, ha tudsz jonni ertuk.

Erszenyes, nem Petofivaros, hanem Hollandfalu. :D Ha a bekoto utra rafordultok, akkor nem is kell a Nyirire lefordulni, hanem egyenesen tovabb a Margareta Otthon mogott, masodik utca balra a mienk, elolrol a negyedik haz. Del es ketto kozott alszik Kati, egyebkent barmikor johettek.

Tegnap osszefutottunk Mino csaladdal, Balcsi mar egyedul megy, mint megy, szaladgal. :D Kicsit pakolt a tejek kozott, aztan a kavespolcnal, vegul Mino karjabol belepasszolt egy doboz teat a mi foldon levo kosarunkba. :lol: Igazi kosaras ostehetseg. :wink:

Felebredt a csaj, mennem kell.
Sziasztok!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Lina
9 után bármikor jöhettek,kész vaok addigra.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Hú Roz,hát azért nem lehet könnyű neked,elismerésem amiért olyan türelmes vagy :) (igaz szem. nem ismerlek,de tuti nagyon béketűrő emberke vagy).

Lina gratulálok,ez tök jó érzés lehet,képek aranyosak!

Nana az jó,ha már jobban vannak a fiúk!Boti már bírja a sétát,mert gyakran megyünk hátul,de még sose sikerült összefutnunk?

Mi meg ma voltunk méricskélésen,hát a súlyunkkal annyira nagyon nem voltak megelégedve,de azért minden oké,csak Lencsi sírta el magát már a sztetoszkóp meg a spatula vagy mi láttán,érdekes mennyire tudnak ilyenekre emlékezni.Jaj és láttunk itt a Plusz előtt egy balesetet,egy kocsi fellökött egy kisgyereket,de hál'Istennek gurult egyet-kettőt és már szaladt is,de nagyon rossz volt látni,persze nem a zebrán futott át,ez meg szerintem a szülő felelőtlensége :evil:.

Na megyek,mert a kisasszony sikít és már vagy tizedszer rángatja le a zokniját :lol: ,jó éjt mindenkinek :) !

Kép Kép

Kép
dettus

Dettus,
miért, mennyi Lencsi súlya? Olyan kis formás pedig. Biztos nálunk is gáz lesz egy évesen, de hát ez van.

Hajny,
akkor ahogy összekészülünk, megyünk.

Cukker,
nagyon sokáig keresgéltem a neten olyan lehetőség után, ami komoly. És talán ez olyan. Gyakorlatilag minden kész, minden infót, segítséget megkaptam, nekem csak az előre kidolgozott metódust kell követni, semmit nem kell kitalálni. Azt a szolgáltatást kell használni, és reklámozni, amiről az sms-t küldtem. Vagyis ennél jóval több, de így leírni bonyolult. A lényeg, hogy havi 1000 Ft ráfordítással legálisan többletjövedelemhez lehet jutni. Nem mondom, hogy reálisan annyira nagyon sokhoz, de kiegészítésnek azért nem rossz. És az az 1000 Ft sem kidobott pénz, szolgáltatást kapok érte. Na nem ragozom, mert így nem olyan jó, de ha érdekel, pénteken elmondom.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziazstok :)

syg
most nem volt a nagykerben ilyen gyümi :( de modta a srác hoyg karácsonyig még rendelnek :) Én valami lovacskát akrtam venni Ákinak, mert odáig meg vissza van lovakért állandó a paci mindig mondja gyí-gyí meg kattog a nyelvével :D úúúúgy imádom ilyenkor is :)

lina
nagyon helyes lili ezeken a fotokon :)
biztos jól éreztétek magatokat :) Én is kerestem már ilyen melót de még nem találtam igazán jót
De igazán már nem is számít mert ha minden igaz szeptembertől úgyis dolgozom :)

dettus
én inkákább mamlasznak mondanám magam :D :? mert sokan naggyon is vissza élnek a türelmemmel ....
ez a szechenyi város szerintem az autósok rémálma én anniyra utálok ott vezetni főleg azon az uton ahol a plus is van mindneki ugrál ki a bokrokból meg minden honnan ott mindig naggggyon betartom az 50 et és mint a sas figylek mert sokkot is kapnék ha valaki elém ugrana.

CSAJOK
valki nem tudja hol van a boszorkány konyha ??? itt kecsón ??? kösszi fontos lenne :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Seriff

Olyan jó volt végig nézni a régi képeket :) Találtam neked egy igazán szöszis képet :D Kép

ilyen kis egyeneshajú volt a kis drágám :)

A mostani állapot :D
nem találtam igazán jó képet olyan kis lokni a kis tünci haja imádom csak ne lenne ilyen hisztis akaratos kis béka :) Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Lili,
Nekunk is pont igy nezett ki tavaly telen a gyerekek arca, es azt mondtak, hogy ez atopias dermatitis es valoszinusiti az allergiara valo hajlamot. Azert mutasd meg borgyogyasznak, nekunk adott ra egy nagyon jo testapolot, meg mosdokenocsot es egy het alatt elmult, de sajnos azota is ha abba hagyjuk a kenocsot elojon (nyaron nem de ahogy az osz bejott rogotn :roll:
En most keszulok veluk ujra a borgyogyaszhoz, mert hogy mar egy ev voltunk ott es szertnem ha ujra megnezne.

Roz,
En is hallottam, hogy sokszor ad alnegativ vagy alpozitiv reakciot az allergia taszt, de hat akkor hogy lehet kideriteni hogy mire allaergias :roll: Ha tippem sincs, es nem is 100%. Adrinak tok negativ volt minden es megis tejallergias szerinted?

Kedden kugrott a derekam mikor felkaptam Pankat :( :evil: Ilyen meg nem tortent velem, most nem gyozok kit segitsegul hivni, mert nem birok hajolni, es emelni :roll: Most anyu vitte el a gyerekeket setalni, en meg megyek egy kicsit lefekszem, mert azt mondtak, hogy leggyorsabban ugy jon rendbe ha pihentetem :roll: Erdekes lesz :?

Lina,
Szerintem ugyes csaj vagy, siman megoldod ezt a vezetokepzest :wink: Tok erdekes lehet egyebkent. Ez altalanos manager kepzes lesz, vagy valami speci?
mvirag

virág
nagyon sajnálom a derkedat nem probáltad még ha jóóó meleg vizbe ülsz egy kicsit és utánna fekszel le én Áki szülése óta szenvedek ezzel a gerincem mellett egy ponton nagyon sokszor becsípődik és általában akkor ha túl sokat cipekedem és ez be szokot vállni. Bár én nagggyon utálok kádban ülni nem tudom miért nem szeretem de nem szívessen ülök bele, de ilyenkor kivételt teszek :)
Az allergiára visszatérve én arra jöttem rá hoyg a pozitív eredmény érdekében a teszt előtt 1 hétig kb . "tejeztetem" őket és akkor felhalmozodik az allergén és akkor minidg pozítiv lesz a teszt.Na ezt ne úgy képzeld el hoyg tömöm csak akkor nem tartom be 100% -os a diétát pl kap kiflit meg kakós csigát meg ehet olyat amiben tejpor van . De ezt is óvatossan hoyg később ne legyen gond hogy kéri . Tehát nem kifejezetten édeséget kap . Ami be szokott válni a tejszín hab mivel abból az olcsóbbak mind növényiek vagy ilyen csupa E-s pancsolt vacak . Mikor ez az egy hét van akkor tej alapú habot kapnak és ha esetleg később is kérné meg tudom oldani hogy adjak növényi . Ezt most leht hoyg bonyin irtam le de muszáj kicsit ügyeskedni . :wink: :)

úúúúgy nincs kedvem semmit csinálni ma :roll: van két zsák dió amit meg kell pucolnom szombatig de még csak 1/2 csináltam meg .... lusta dög vagyok :D :oops:

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,
Jajj remelem az enyemek nem tejallergiasak, mert imadjak a tejtermeket :roll: Nem tudom mihez kezdek ha kiderul, hogy nem szabad :? Kulonosen a sajt es a joghurt nagymeno....
mvirag

Virág,
már gyűjtöttem anyagot, vagyis megszereztem annak a képzésnek a tematikáját, amit anno tartottam. Azt mondjuk egyben nem lehet leadni, mert jogdíjas, de alapnak nem rossz. Amúgy semmi infóm még, hogy milyen képzés lesz, csak azt tudom, hogy középvezetők jönnek.

Hajny,
Lili este tüsszögött néhányat, remélem nem lesz beteg reggelre, már úgy beleéltem magam, hogy megyünk játszani.
Ma Pesten voltunk, beadtuk a babakocsit a szervízbe, egy hét még készen lesz. Szegény Lili nem is tudott jót aludni, csak a kocsiban hazafele.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lányok, nem tudjátok, h. hol lehetne "olcsón", jó áron kókuszmatracot venni?
birolili

sziasztok,

Lili,
mekkora matrac kellene?

Ez az allergia nehéz dolog. Marcinak is volt, tej és tojás, vérvétellel állapították meg, Kovács István doki foglalkozott vele (gyerekorvos és gasztrós egyben). Mi is egy évig tej- és tojásmentesen voltunk, aztán terhelésen már negatív lett. De sajnos ő is születése óta ekcémás. Karban tartható azzal, hogy minden este fürdés után letestápolózzuk, így nincs szükség szteroidos krémre. A lényeg, hogy nem szabad kiszáradni hagyni a bőrt, nálunk ez nagyon bejött szerencsére.
balim

Sziasztok!

Lina, már rég akartam írni, h emlékszel, h mondtam nyáron/szeptemberben, h próbáld meg,h lihagyod az uszit, vagy ítzórait, és nem ragaszkodsz ahhoz, h 3-4 óránként egyen Lili, mert lehet, h olyan,mint Hanna, h nem éhezik meg napi 5x, elég neki 3-4 evés is? Semmi baj sem lesz a súlyával 1 hónap múlva, nem lesz 12 kiló(nem 3-szoroz), és? Legalább nem nehéz, ha cipelned kell :wink: ! Tényleg ne aggódj ezen túlságosan! Jól néz ki, ügyes, fejlődik! Jók a képek!

Dettus, tényleg mi a baj Lencsi súlyával?(Hanna sem duplázta meg a szül. súlyát 6hós korára, csak 7-re)

Roz, nagyon megváltozott Adri, de a kék szeme az világít! Édes loknik!
Pont tegnap mi is fényképeket nézegettünk Hannával(tesómtól kaptuk Első 1évem címmel, Hanna fotóit), hát hogy milyen kis kopasz volt, most meg göndörödik a haja hátul.....

Lili, nézted az Ágyak házában? Lehet, h így karácsony körül lesz vmi akció is, egy próbát megér! Mit értesz olcsón?

Virág, jobb már a derekad?

Nana, hogy vagytok? Dani újra oviban?

Kép
seriff

Bocs, Lina :kihagyod, uzsit, tízórait :)

Kép
seriff

Ser,
göndörödik Hanna haja? De édes lehet, akkor most már tuti családban marad :lol: :lol: :lol: .

Lina,
Eszter is nagyon rosszul evett ennyi idősen, aztán a kórház után elkezdtük adni neki a vasat, mert nagyon anémiás volt. Azóta szabályosan fal. Rengeteget és sokféle dolgot eszik. Cici szinte már nem is kell neki, két hónapja meg csak cicizni akart. Szerintem lassan el is hagyja...

Marci fiam ma 7 éves lett, hétvégén vendégség, egyszerre üljük a név- és szülinapját.
balim

Balim, Boldog Szülinapot Marcinak és Névnapot is!

Ártatlan vagyok..... Kép
Na ezen pont nem látszik, h göndörödik.... :?

Kép
seriff

Ser,
köszi :). Hanna gyönyörű, annyit változott. És látszik azért ott egy kis göndörség a füle mögött.
balim

Hajni

Ha olvasod. Lina nem tud jönni, szólt, h adjam már át az üzit. Csak Adri alszik és még ezért nem kopogtam át.

Roz

Adrinak gyönyörűek a fürtjei. :)

Ser

Hanna is olyan kis gyönyörű.

Balim

Én is nagyon sok boldog szülinapot kívánok Marcinak. Hogy vagytok?

Adrinak kibújt a 4. foga felül, tegnap este vettem észre. És most megint olyan jót alszik. Átaludta az estét, reggel ébredt és most is édesen szunyál. Csak sokat esik a drágám, mert mindig álldogál.

Nana és akit még érdekel megy a link

http://www.leo-poldi.hu/#

és ég egy jó, bár ez nem babás

http://www.illatgardrob.shp.hu/hpc/hpc_ ... 1148221607

Roz

Te tudsz még telcsizni? Hajniékat 30 után letiltotta.

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok!

Balim Nagyon Boldog Szüli-és Névnapot Marcinak!Jó ünneplést!Nálunk pedig pont ma van kicsi keresztfiam első Névnapja :D ,úgyhogy ma mi is utazunk ünnepelni!!

Roz nagyon édesek ezek a göndör fürtök!

Ser Hanna is egy kis tündér!Lencsi súlyával szerintem semmi baj,meg hát szerintem is olyan kis formás,csak a doktornő keveselte,hogy 1 hónap alatt 250g-ot hízott,most 7420g a súlya.Plusz azért nőtt 2 cm-t meg mozgékony is,szóval én egyáltalán nem aggódom emiatt :) .

Virág derekad jobb már?Nekem a masszázs volt az ami végül segített,az ilyesmikre nagyon jó.

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Balim: mi is Boldog szüli-névnapot kívánunk!! :)

Roz: gyönyörűek a kis göndör tincsek!! Az arca sztem nem is változott sokat olyan kis édi babás! :wink: :D

Ser: Hanna is milyen gyönyörű!! Tényleg olyan kis ártatlanul néz.... :D

Dettus: nekünk Janika 7670 gramm volt 7 hósan, aztán 1,5 hó alatt lett 8550 gramm. El sem akartam hinni mert olyan növekedési fázisba esett mint amikor 1-2 hós volt.. Szerintem nagyon jó Lencike súlya főleg ha mozgékony!!! :wink: Meg nem is minden hónapban ugyanúgy nőnek.

Cukker: gratula Adri 4. fogacskájához!! Jó h ilyen szépen alszik éjjel! :)
nagyon jó a parfümös oldal! :wink:
Nekem is Jana mindig esik-kel mert állni-menni akar csak a lábai remegnek még hozzá..... :D :D

Hajny: lehet h ha új néven regisztrálnátok akkor megint lehetne beszélni.....úgyértem kitörölni az egész progit és újraletölteni.....

Dóra: nagyon köszönjük a dobozt és a vendéglátást!! nagyon jól éreztük magunkat! Katika imádnivaló, gyönyörű kislány és Janikának is tettszett úgy láttam! :wink: :D Máskor is nagyon szívesen találkoznánk veletek, akár nálunk is!!!!! :wink:

Lina: megkaptam az sms-t. Mi is lenne ez a pénzkereseti lehetőség?? Engem érdekelne!! :wink:

Kérdésem lenne: milyen fűszereket használhatok Janika leveseihez, főzijeihez??? Adjatok már pár tippet légyszi mert eddig csak a petrezselyem meg a só ment. vagy nem is nagyon lehet mást.... :roll:
erszényes

Ja még vmi: Mennyi idős korig kell a vizet forralni?? Melyik márkát lehet adni forralás nélkül?? Mert éna Jana meg a Humana vizet tudom. Szentkirályit lehet??
Kép
erszényes

Sziasztok!

Balim, kis-nagy fiadnak boldog szulinapot!!!
Kép

Erszényes, Óbudai Gyémántot és Szentkirályit adhatsz nyugodtan forralás nélkül is. Amióta itt lakunk én már a többi ásványvizet is forralás nélkül adom Katának, csak arra figyelek, hogy alacsony legyen a Na tartalma.
Mi is örültünk nektek? Vegül Janika elaludt az autóban?
Köszönjünk a meghívást, valamikor élni fogunk vele, csak nehezen veszem rá magamat a buszozásra. :roll:

Cukker, Adrinak grat a negyedik fogacskához!
Jaj, de jó hogy irad a leopoldis linket! Nagyon szeretem a ruháit, jó minőségűek, szépek és olcsók!
Nálad is tudnék válogatni, ha Kati lenne a fiatalabb. :wink:

Dettus, mi sokat jarunk a Marc. 15-en, iszonyu forgalmas. A ferjem mondta is, hogy itt rosszabb a kozlekedes, mint Bp-en, hol egy biciklis kanyarodik ki ele, hol egy gyalogos fut az uton... :shock:
Lencsi sulyaval meg tenyleg nincs gond, en nem is ertem a dokinenit...

Ser, Roz edesek a lanyok! :D

Voltak ma nalunk az illetekhivataltol, kivancsi vagyok mennyit szakitanak le belolunk... :?

Mindenkinek szep hetveget, mi elutazunk a nagyszulokhoz, majd csak vasarnap este leszek!

Info: Lidl-ben vasarnap 92-es meretig overall akcio, meg pizsirugi, kesztyu. Egy overallt hagyjatok nekunk is. :lol: Meg lehet majd kapni euphorbiat (pompas kutyatej), egyik kedvencem, abbol is szeretnek vagy negy csereppel. :lol:

Ugy latszik nem megy az ekezettel iras, megprobaltam, de automatikusan valtottam, most vettem csak eszre.:)

Na tenyleg sziasztok!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Erszenyes, az elso kerdojel helyett felkialto jelet akartam irni... :oops:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dettus,

A hétfői baba-mama klub képeit felraktad már?

Birólili,

Hétfőn jöttök? Eddig elkerültük egymást, de hátha egyszer már személyesen is tudunk találkozni. :)

A FreeCall-al kapcsolatban. Én 100 percet tudtam beszélni vele, és letiltott, de elméletileg 300 pecet lehet és az elmúlt egy hetet számolja. Utánna újra lesz ingyen perced. (rákérdeztünk, hogy miért tiltott le 100 perc után, de még nem válaszoltak). Sajna újratelepítés sem segít. Kipróbáltuk. Szóval ha minden igaz várni kell egy hetet és akkor újra lehet beszélni. (Mindig az utólsó hét napot veszi figyelembe, és az nem haladhatja meg a 300 percet)

Van valakinek Penicilin érzékeny ismerőse? Mennyire nehezítit ez meg az életet? Sajna úgy néz ki, hogy Petrus az. :cry:

Kép

Kép
nyhk

Nyhk,még nem tettem fel,de igyekszem minél előbb felrakni,jó?

Légyszi segítsetek,Lencusnak a pelus alatt ki van fehéredve a bőre,ezt tegnap este vettem észre és azóta sem múlt el.Persze hívtam a dokinénit,de nem találkozott még ilyennel,ha nem múlik hétfőig megnézi.Ja egy kis ekcémás foltot kentünk neki ott elocom krémmel,de azt mondta attól nem lehet.Hallottatok már ilyenről?

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Hajny,
Bocs, hogy nem tudtunk menni, Lili még soha nem volt lázas, éjjel meg előadott egy 39,2-t, azt sem tudtam hirtelen mit csináljak. Délelőtt 3,5 órát ültünk a dokinál. Okosabbak nem lettünk, mert már láthatóan nincs baja Lilinek, kicsit folyik talán az orra. Valami nagyon gyors vírus lehetett. Azért pisit majd vinnünk kell.

Erszényes,
majd írok neked mailt.

Seriff,
a doki miatt ma is lemérték Lilit, és a hízás útjára lépett :D 10 deka sikerült :D Amúgy szerencsére egyre kevésbé foglalkoznak vele. Most annyi van, hogy olyan tápszert kap, ami tejérzékenyeknek való, mert hogy azzal nagy gondot biztos nem okozunk, mert azért tényleg már harmadjára jött neki elő ez a hasmenés-fogyás dolog, nehogy tejérzékeny legyen véletlen. Azt mondta még a doki, hogy ha újra előjön, akkor már kivizsgáltatja.
Tényleg, kapott a nemlétező fogacskáira fluort, hogy hátha segítene kibújni. Van így értelme? Azt tény, hogy már az ínye is deformálódik, csúcsosodik lefele, de a foga az nem bírja áttörni.

Balim,
sok boldog szülinapot Marcinak!!! Na meg névnapot is.

Lányok,
sos írjon légyszi valaki olyan receptet, amit összekeverek, bele kell tenni tepsibe, és a tetejére lehet szilvát tenni, vagy akár habos szilvát. Nem tudom érthető vagyok-e, a szemeim előtt látom, hogy milyet szeretnék, csak nem tudom meggyártani :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

köszi mindenkinek Marci nevében!

Lina,
nézessetek pisit mindenképpen! Jobb félni, mint megijedni....
Reci: 1p joghurt vagy kefír, 1 p cukor, 2 tojás, 2 p liszt, 1 sütőpor, 1 ujjnyi étolaj, összekeverni, tetejére gyümi, 200 fokon kb. félórát sütni.
balim

Nyhk, nekem a Nagymamám volt penicilin-érzékeny, 83 évig élt, nem nehezített semmit sem az életén, annyi, h nem kaphat p.tart. AB-t, de annyi más van!

Lina, persze, h jó a fluor, azért mert nincs kint a foga, már növekszik....és a fluor nem az áttöréshez kell.

Erszényes, ásványvizek, ahogy Dora írta, sztem nem kell már forralnod Janikának( a Szentkirályi és az Ób.ill Norbi aquagy. babavizek nitrit és nitrátmentesek is, a Humana meg csíramentes is felbontás után 3 napig, kb.)) Fűszer a Hebáriákban van bio "vegeta", olyan mint a rendes, csak sómentes, meg bio, sztem azzal fűszerezhetsz.

indenkienk köszi a dícséreteket!

Most rohanok, moziba megyünk Syggel!

Kép
seriff

Balim,
az a p pohár? És mekkora?
Próbálok majd pisit gyűjteni, nem tudom, hogy fog összejönni. Mikor még 3 hónapos volt Lili olyan egyszerű volt, nem forgott el, na de most....

Ja, nem is írtam: tegnapelőtt Lili tett 8 lépést önállóan :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok :)

BALIM
nagggyon -nagyon sok boldog szülinapot és névnapot marcinak :) nagyfiú :)

ezzel a freecall -al kapcsolatban ne kérdezzetek mert nem tudok angolul én is ugy kaptam a progit én feltettem nem is haszanáltam most akartam hívni vele erre már nem tudtam :? :roll:

seriff
gyönyörű Hanna :) olyan cuki ahoyg göndörödik a füle mellett a haja :D naggyon helyes :) hanna mennyit beszél már?

ma egész du . sütöttem hulla vagyok holnao megyünk a dédik 50 . házasággi évfordulóját ünnepelni lajosmizsére :) (milyen irigylésre méltó szám :) nem ?! :roll: )
sütöttem 2 tortát meg 2 fajta sütikét:) tezsek fel egy pár képet a segédeimről :D Kép Kép Kép Kép Kép

BOCSI A SOK KÉPÉRT :D NEM TUDTAM VÁLAsZTANI :D :oops: :wink:

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Nyhk
én penicillin érzékeny vaok,nem sok mindenben nehezít,már mindenféle betegségre van olyan gyógyszer ami nem penicillin tartalmú.De az ilyet minden orvosi esetnél mondani kell,mert komoly bajok lehetnek.

Lina
Szerencsére semmi komoly baja Lilinek,ez a legfontosabb,majd jöttök máskor.Mi kaphatóak vagyunk a babázásra mindig.

Balim
mi is kívánunk naon boldog szülinapot kisfiadnak,sok szép ajándékot!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Roz
Naon büszke lehetsz a segítségedre,édesek!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lina

2 egész tojást és 2 sargáját lazán felverünk 1 evőkanál cukorral, majd elkeverünk benne 10 dgk lisztet és 1 teáskanál sütőport. Hozzáadunk 1 dl hideg tejet, és háromnegyed órára hőtőbe tesszük. 35 dkg szilvát megmosunk ... Egy serpenyőben közepes lángon felolvasztunk 2 evőkanál vajat vagy margarint, beletesszük a szilvát, megszórjuk 2 evőkanál kristlycukorral, 1 teáskanál fahéjjal, és kb 10 percig pároljuk. 2 tojásfehérjét habbá verünk , kivesszük a hűtőből a tésztát és fakanállal könnyedén összekeverjük a habbal. A masszét beleöntjük egy kivajazott formába, rárakjuk a szilvát és a tetejét barna cukorral megszórjuk. 190 fokra melegített sütőben kb. 45 percig sütjük.

Andi
Kép
cukkker

Köszi a recepteket.

Hajny,
végül Lili most estére is belázasodott. Délután 3/4 4-től fél 7-ig aludt, és mire felkelt 38,7 volt a láza. Úgyhogy hívtam a dokit, és mondta, hogy kezdjük akkor az antibiotikumot, ne várjunk. Eredetileg azt mondta, hogy váltsuk ki, hogy legyen, de ne kezdjük el. Az is valami penicillinszármazék, szűkített hatáskörű antibiotikum. Na ilyet sem hallottam még.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,
igen a p az a pohár, és a joghurtos pohárral kell kimérni, ilyen egyszerű. Szegény Lili, remélem semmi komoly! Szorítok a pisigyűjtéshez! Mindenképpen csináljátok meg...

Még egyszer köszi mindenkinek a köszöntést.

Roz,
nagyon édesek a skacok, látom mindenféle segédeszközt bevetettek :).

Ser,
de jó nektek, mit néztetek?
balim

sziasztok :)

balim
jó bulizást mára :) jaj volt is rajta vita mert mindenből csak 1 volt :D áki kapta multkor a játék nagykerben vettem egy ilyen szetett van benne egy csomo minden még porvédő maszk meg derékszög meg minden kutya füle :D és csak valami 400 ft volt :shock:

seriff
mit néztetek syggel ?

lina
lili hogy van ??

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

A Szabadság , szerelem c. filemt néztük meg hármasban(Syg, férjem és én), jó film volt, bár Dobó Kata, hmmmm, nem egy szuper színésznő szerintem.

Roz, édesek ahogy koncentrálnak a kis diótörők! Az én nagyszüleim is 55évig éltek házasságban, és emlékszem, nagyon jó volt az 50. évf. családi ebéd, délután! Hanna nagyon sokat beszél, az átlag másfél évesek(most olvastam a babaszobán) 8-10 szót használnak jól, de van aki 40t, hát Ő sokkal sokkal többet, mindent,amit mondunk neki, néhány szavas mondatokat, birtokos szerkezeteket, és kb egy hete azt is, h édesanya, édesapa (na ez először apaédes volt :lol: ), szóval sztem vmi beszédes munkája lesz az tuti(minimum ügyvéd), lyukat fog besélni az emberek hasába.Tegnap is az orvosnál(18hós szuri) folyamatosan járt a szája, egész addig, míg meg nem látta a fonendoszkópot. :( Tényleg hogy megy a szobatisztaság Adrinak? Ákival próbákozol már?

Lina, volt más is, vagy "csak " a láz? Jobban van Lili?

Nana, Ti hogy?

Hihetetlen jó idő van ma is! Este mikor jöttünk haza a moziból (7kor) 18fok volt :shock: :D !

Jó hétvégét mindenkinek!!

Kép
seriff

Sziasztok!

Láttátok tegnap este a domino day-t?Nagyszerű volt,csodálatos.Imádom az ilyeneket,látványosra csinálták naon.A zenéről szólt,megdöntötték a Guinnes világrekordot,a tavalyit,4079381 db. dőlt el.Hát nem kis teljesítmény ezt felépíteni 8 hét alatt.

Lina
remélem ma reggelre már jobban van Lili,nincs láza meg semmi sem.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Seriff,
gyakorlatilag csak láza van Lilinek, és az is este-éjszaka. Na meg egy nagyon picit folyik az orra. Estére nyűgös is, de napközben semmi baja, jön-megy, játszik...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ser,
de ügyes Hanci, hogy ennyit dumál. Eszter csak annyit mond: ana, de azt mindenféle hangszínen :lol: . Azt a filmet én is szeretném megnézni. Ki vigyázott addig a kis dumabajnokra?

Lina,
hogy vagytok? Sikerült pisit venni Lilitől?

Roz,
holnap lesz a buli. Ma úszóversenyen voltunk Kécskén. Egészen szépen felújították a termálfürdőt...
balim

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: