A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

PErsze csajok símán lementek szülés után nyáronKép)). De Én télen szültem császárral,és a barátnőm is, akinek láttam az 5éves fiát zokogni, és Vele bőgtem...
Nem akarom túldramatizálni, de akkor az ott tényleg kegyetlen volt. Ja, és karácsony, és a portás árgus szemekkel figyelt...

Amúgy meg a fertőzések, betegségek miatt szigorítottak. Enikő mondta, h nem is lehet, csak a büfében látogatót fogadni.

.:Angi:.
angiszeged

Sziasztok!
Végre visszaolvastam. Annyit írtok!
Először is

ENIKŐÉKNEK hatalmas gratula! Jó egészséget kívánunk, és mihamarabbi hazatérést a klinikáról KépKépKép

MAGUNKRÓL:
szerdán voltunk tanácsadáson: Tomika 10 kiló és 79 centi. Jól megnőtt.
Kaptunk beutalót a szemészetre, 28-ra van időpontunk. Nálunk a pisigyűjtés biztos könnyebb lesz, mint a kiscsajsziknál. Kép
Tomika még nem megy, de a bútorok mentén kapaszkodva eljut akárhová. És persze mászik. Nagyon profin.
CIPŐ: kiakadtam, mert a jó kis bakancs, amit a húgom küldött LOndonból még régebben, nem megy fel Tomika lábára. Nem a mérettel van baj, hanem kicsi a luk, amin be kellen dugnia a tappancsát. Nem véletlenül volt ez akciós Kép
Még egyelőre nem vettünk neki cipőt, megvárjuk, hogy járjon. Va kocsicipője, ezt használja, itthon meg tapadós zoknit.
Lehet, mire jár, jó lesz neki a másik kiscipő, ami van.
KAJA:
Tomika egyre kevésbé eszi a neki készült bébikajákat. Szép lassan rátérünk arra, hogy nagyrészt a miénkből egyen. Kapott mér sajtot (azt nagyon szereti), és tojásárgáját főzve. Az is ízlett. Kenyeret és főtt tésztát (tojás nélkülit) eddig is kapott már.
Ő sem mindig eszik rendesen, van, hogy csak köpköd. Én nem kezdek el játszani, hogy többet egyen, a férjemnek is mondtam, hogy ne szoktassuk rá. Ha kér eszik, h nem kér, abbahagyjuk.
Persze nálunk is nagy kedvenc a szopi még.
Nálunk nagyon megy a darabos kaja, simán lenyeli.

Hétfőn volt egy babamentes napom (az első eddig): apa reggel 9-kor elvitte Tomikát a nagyiékhoz, én meg itthon nyugodtan kedvemre takaríthattam. 4 körül mentem utánuk. Nem is kereste addig a cicit (engem sem). A cici is bírta. Így én is nyugodtabb vagyok, hogy nem lesz baj, ha mjd dolgozom.
Nálunk a szókincs továbbra is elég szegényes: "hütyű" esetleg "hetyű" vagy "tyű". De nagyon aranyos, mert imádja, ha ég villany (nesze neked, villanyszámla), mutogat a lámpára, és mondja, hogy hütyű. Egyre mérgesebben, amíg föl nem gyújtjuk. Anyuéknál fényes nappal az összes lámpa égni szokott a nappaliban.
Ha meg mondjuk neki, hogy halló, a füléhez teszi a telefonját vagy az öklét. Meg lehet zabálni.
ALVÁS: mi is feladtuk az elveinket, mint Nóráék. Korábban legaláb este a kiságyába tettem le, de fél-1 órán belül felébredt, és visított. Most már nem erölködöm. A mi ágyunkban alszik, és alig ébred fel.
Napközben is többet szunyál: van, hogy 2-3 órát is összesen. (ez nagy szó a korábbi 1 órákhoz képest). Persze, ha ébren van, működik a duracell elem Kép Van miben elfáradni.

Mi is kitaláltuk már, milyen lesz a szülinapi tortája (27-én): zacher tortát fogunk sütni.

SZABI: szerintem ez egységes: szabi jár a táppénzre, terhességi-gyermekágyi segélyre és a fizetetlen szabi (GYED, GYES) első évére.

Bea!
Kata gyönyörű a fotón (is).
Jól megjártátok a kocsival!

Meli!
Gratula a félévhez!

Karmen!
Hol láttál Szegeden biztonsági övet? Nekünk a nagyiéknál lévő etetőszékhez kellene.És emlékszel, mennyibe kerül?
Nagyon jók a szülinapi képek! Látom, Orsi élvezte az ünneplést!
Gratula Orsinak a lépegetéshez!

Gabi!
Bocs, csak most olvastam, hogy levelet akartál küldeni a kismamának.

Dancsi!
Szegény Jozsó! Mindig éri valami. Tomika 2-3-szor esett le úgy az ágyról, hogy ott voltam mellette. De nagyon aranyos a hordozóban!
Tomika sem evett szinte semmit, csak szopott, amikor antibigyót kapott. Utána bepótolja.
Jobbulást mindkettőtöknek! Örülök, hogy visszatért az étvágya.
Gratula az új foghoz. Mi már félretettük az elveinket. Így legalább alszunk.
Nem semmi, lassan leelőzi Tomikát fogilag (nekünk jó ideje 8 van).
Nagyon ügyi Jozsó, hogy már az ajtót nyitja

Melinda!
Nagyon csini Lotti a hóban! Meg otthon is!

Anita!
Nagyon aranyos Pipi! Remélem, hamarosan meggyógyul a szájacska! Nekünk javasolta dokinéni a bárányhimlő elleni oltást, de később. Én is nagyon kiakadtam a tápszerrerklámon.

Krisztaszeged!
Üdvözlet!

Kriszti!
Jól esik, hogy hiányoltál! Gratula Eszternek a felálláshoz!
Jobbulást!
Nagyon szépek voltatok az esküvőn!
Jó utat nektek!

Ildi!
Nagyon ügyes Noémi! És nagyon szép mosolygós baba!
Én is kérek szépen hasizmot! Kép
Jobbulást!
Jó utat nektek!

Hajni!
További jobbulást Lucának! nagyon aranyos lehet, ahogy beszél.

Seriéknek gratula!

Edit!
Mi már régóta darabosan (villával összetörve) eszünk, igaz Tomikának már 8 foga van.
ptünde

Ja, az albumokat még nem tudtam megnézni, de pótolom.
Én is remélem, hogy nem viszik Violát a gyerekkórházba. A fizetős szobábe sem mehetnek be most a gyerekek?
Tavaly beengedték őket.
Tényleg mentem!
Tünde
ptünde

Sziasztok!

Enikőről és babájáról, ha valaki tud új infót kérem írjon. Nem akarom zavarni telefonnal még én is....Nem lehet kistesónak bemenni a klinikára? Amikor én szültem Csirkét bejöhettek a kicsik is....
Vagy azért nem mert kis súllyal született? Nah mindegy, nem kezdek el magammal beszélni:-)

Mindenki gyógyulást, az útra kelőknek jó és szerencsés utat kívánok!

Bea, én is megnéztem az oldalt, egy pillanatra azért megdöbbentett a nagycicisnénikopaszonbarbárkinézettel:-)))

Karmen, ha ez megnyugtat, amit nem hiszek, Pipi se eszik rendesen mostanság. De azért az jó, hogy joghurtot, meg tejpépet elfogadja, azokban azért sok jó van:-)

Kriszta, mi méhpempősök vagyunk:-))) Pipi se volt beteg azóta, mondjuk még nem is volt beteg kop-kop-kop, kivéve a vírusos hasmenésest. De az étvágya a méhpempőtől tuti jó, nemsoká megint kezdjük, most az egy hónap szünet van, látszik is, alig eszik valamit....

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Nóri, Léna nagyon aranyos, tényleg fullos a babakocsis kép:-))))Gyönyörű rajta:-)) Pipi is mindig mindent fel akart emelni, általában a játszótéren a homokozót, mászókát, stb:-) Kinőtte végre...

Dancsi, Jozsó nagyon ügyes, nemsoká ajtókat be lehet zárni:-)

nyúlanyó

Ehhez képest a nyáron én simán látogattam a frissen szült barátnőmet a klinikán. Szobában volt a pici vele, bementünk megnézni egy pár percre, utána a folyosón beszélgettünk.

Gabici
gabici

ja, Edivel látogattam, aki akko 5 hós volt...
gabici

Most olvasom, a klinikás látogatót nem írásokat. Ez tényleg kegyetlenség, a kisbabával is kitolás, így , hogy várjuk el a nagytesótól, h szeretettel várja haza a kistesót? Ez nem kicsit lélekbegázolás....

nyúlanyó

Na, majd elfelejtettem.
Kriszti írt reggel, h rendben megérkeztek éjfél után nem sokkalKép.

MEg azt is akartam még, h holnap délelőtt 11kor kezdődik egy TVműsora TV2n, ami kifejezetten babás témájú. BEnkő Nóra vezeti, anyukák beszélgetnek a babáikkal együtt, kb a 3.részben mi is szerepelünkKép

Tünde végreKép

Szép 7végét mindenkinek!

angiszeged

Gabi megnéztem én is az új képeket, nagyon gyönyörűek a gyerekeid, olyan aranyosak együtt, megkívántam én is egy kistesót:-)))

nyúlanyó

Angi, hoppá:-))))) Majd megleslek:-))
Krisztiék símán beleférnek a mai napi jó hírekbe:-)

nyúlanyó

Enikő Violája nem hányt a tápszertől, kb. 2 hétig tartják bent.

nyúlanyó

Tünde! mi is igy jártunk amikor Léna cipöjét felprobáltunk, nem ment bele Orsi lába. Lénáé sem persze. Én szerdén kértem idöpontot szemészetre a héten, és 2 hétre rá már tudtak adni. Akkor ti többet vártok.

Nem tudtam a klinikára már nem mehetnek fel gyerekek. Régen nem igy volt

Gabi! én 37 hetesen feküdtem be és kaptam oxigént meg tüdöérlelöt is, csak azért gondoltam hogy mindenki kap akinek tudják hogy kisebb a babája és hamarabb születik. Nekem Sári olyan természetességgel mondta hogy azt hittem igy szokott lenni. Mondjuk én nyugodtabb voltam hogy tudtam kapjuk.
Nem jöttem volna rá hogy csuszásgátló, ilyen mintásat még nem láttamKép Aranyos Flóci hogy ö is akar szopizni. Meg irtam télen most még jó is.

Remélem Enikö babáját nem viszik el! Én is nagyon féltem ettöl mert Orsit kisebbnek vártuk.

Nyúlanyó! köszi, valoban nem lettem nyugodtabb mert délben is csak ezeket ette. Söt uj pép nem is akarta elfogadni. Nehezen legyürte. Viszont ezt anyatejjel csinálom ha már keveset eszik akkor tejjel dusitom, nem a vizes fajtát veszem.
Azért remélem a darabosakat is eszi majd megint.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Tudom-tudom, hogy nyugi... de már annyira, de annyira vágyom már a kis tökösre, pedig tudom (tényleg), hogy bent jó helye van!!!
G. azt mondja szerinte császár lesz, mivel olyan faros amit nem lehet megszülni, én még azért bizakodom, hogy megfordul. De ha nem fordul meg, hát nem, a lényeg úgyis egy: egészséges kis ember!!!!!!!!!!!!!
meli27

Nagy gratula Enikőéknek! Remélem, minnél hamarabb "kidobják" őket a klinikáról!

Gabi3! Még mindig csuda helyes csemetéid vannak!Kép

Angi! Feltétlenül megnézlek majd titeket!

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok

Enikőéknek hatalmas gratula, sok örömet nekik, remélem Viola vele maradhat. Kép

A női klinikán nem régóta vezették be, hogy 12 év alatti gyerek elvileg nem látogathat, de a magasföldszintre felmehet. Oda lehet hozzá lemenni "látogatni". A patológiás, még nem szült kismamik se mehetnek be a gyerekágyra. A büfé előtt van a látogatás.

Gigi
gigi1

Angi: Lehet nyárra, jobb időben feloldják a tilalmat. Milyen műsorban lesztek? Csak mert nem bizti, hogy tévé elé kerülök, és jó lenne majd letöltni.

Tünde: 10 kiló!!! Nem semmi. Jó, hogy végre tudtok aludni. A kismama azt hiszem már tárgytalan, rájöttem félreolvastam, de így van ez, ha valaki már 4 éve itthon van. Kép

Anita: Minek a tápszer,hiszen most született? Flónak sem adtak annó egy cseppet sem. Igaz örültünk,hogy a cukros lötyi benne marad.

Karmen: Nekem csak tüdőérlelőt adott a Sári a 34. héten. A tescoban vettem a csúszásgátlót, de kicsi, soha nem azon lépdel a kádban Bátor.

Jó, hogy Krisztiék megérkeztek épségben!

Bátor idejében beengedtek bárkit hozzám, nem is szóltak, hogy Flóra ne jöjjön be, fizetős szobába, de Gigi is volt benn nálunk Virággal.

Gabi3
inecsg

Köszi a dícséreteket, nő a büszekségem!!!

Néha én sem győzök bennük gyönyörködni,nem azért mert az enyémek, de azért mégis....Kép

Flóra tegnap előtt vacsinál ezt mondta, kérem a holnapi levest. Mindig az aznapi megmaradt levest megeszi este. Hát ő a holnapit kérte. Kép

Gabi3
inecsg

Enikőnek gratula!

Gabi!
A kismama egy kicsit butaságot írt, Szakbarbár javítgatja is.

Remélem a fizetősökben marad a látogathatóság!

Nóri
norcee

Tündi! övet Szegeden csak 5 pontosat találtam, mint a babakocsikban is van. Amit én vettem és szeretnék még venni azt az IKEA-ban árulják, ez csak egy szij.

Gabi! érdekes hogy akkor ö sem egyformán csinálja ezt. Én szülésig kaptam mindkettöt, 38+6 szültem amugy, tehát nem annyira korán.

megyek meglesem, hátha fent van a neten a kismama cikk.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Tulajdonképpen ki az a szakbabár? Csak egy sok ismerettel rendelkező kismama vagy egyébként is hivatalos személy?

Tündi, írtad a fizetetlen szabadságot, mit akar az jelenteni?
Ha bejelentem a munkahelyemen, hogy visszamegyek, akkor előtte nem a rendes évi fizetett szabadságomat kell letöltenem?

Angi, ti melyik házban laktok? És mikor szoktatok sétálni menni?
Hétfőn muszáj elmennem anyámékhoz, mert gáz van. Képzeljétek, a házban náluk (5 emeletes panel) van egy srác, aki vett egy dobermannt és a kutyát rendszeresen egyedül hagyja otthon, az meg folyamatosan szűköl, ugat, stb. Még éjszaka is. Arról nem beszélve, hogy gyakran nagyon hangosan diszkóznak és sok ottlakónak már tele van a hócipője. Hétfőn írunk egy levelet a jegyzőnek, mert a csendháborítást és a kutyatartást önkormányzati rendelettel szabályozzák. Én már egyszer odaadtam nekik a rendeletet és szóltam, hogy húzzák meg magukat, de most megint ugatott hajnalig a kutya, anyámék meg pont felettük laknak. Szóval lépni kell az ügyben.
Van valakinek hasonlóban tapasztalata vagy hallott ilyesmiről valamit?

Gabi, aranyosak a gyerekek, Fló visszaszokott a szopira Bátor miatt? Vagy le sem szokott róla? Láttad a tv-ben az új Suzukit?:-)))

Ági, holnap reggel 9-től megyek, nagyon szoríthatsz, annyira ideges vagyok, hogy folyamatosan megyek a mosdóba:-))) Nem vagyok a nyugalom mintaképe.
H
babamama

Hajni, nagyon szoritok holnap! Egy nagy kalappal!

Mindenkinek tobvabbi szep hetveget!

Agi
agi77

Hajni! holnap szoritok én is!!

Ági! képzeld Orsi még mindig szeret azzal játszani amit nálatok kiprobáltunk kormányossal. AZ elem is birja még csodálkozok.

ez a mai szülinapi köszöntésen készült
Kép+++ jpeg +++ 152782 +++ ddd
Karmen +++

Kép

Kép

Karmen
karmen

na az elöbb érdekesen tette fel
ujra itt:
Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen, nagyon csini Orsika! Kép A jatek meg nalunk is meno. Kép

Kriszta, Nyulanyo, erdekel ez a mehpempo, Ti milyen formaban eszitek, es milyen adagban? Olvastam, hogy mezbe keverve aruljak, Ti is ezt hasznaljatok? Koszi!

Gabi, majd szolok, ha aktualis lesz a gyerkoc. Kép Lehet, hogy Nektek hamarabb lesz meg a 3.Kép

Agi
agi77

Ági,
Méhpempö ügyröl annyit én van a mikor lusta vagyok és nem megyek mézboltba olyankor DM. be megyek ott a gyógyhatásu készitmények között találsz henger alaku müanyag dobozkán irja MÉHPENPÖ kis szétrágható kapszulákba árulják azért jó nem tudz többet bevenni annyi van benne amennyi egy adagra ok. Mi felnöttek napi 3db. gyereknek 7éves 2db adok.

sziasztok lányok, kicsit lemaradtam nem gyözöm olvasni,tegnap nálunk hatalmas vendégsereg még mindig fiam szülinapi buliját ültük már 2hete.

Kármen.Nagyon aranyos a manócskád.

Tegnap beszéltem egy kismamával aki arról panaszkodott hogy Öt kiirta dokinénije már 9.hónapban van és ,már nem dolgozik. Napi 2órát hagyhatja el a lakását amit jelenteni kell a háziorvosnak hogy hánytól hányig van eltávon.,hogy a TB ne büntethesse meg ha ellenörzi és nincs otthon. Értitek ezt? társoságban voltunk nekem ez olyan hihetetlennek tünt hogy én voltam az egyedüli aki ezen teljesen megrökönyödött, ti mit szoltok hozzá?
krisztaszeged

Kép

Kép
Vendég

Kriszta, koszi az infot, olvastam, hogy van kapszulaban is. Akkor ez ugyanolyan jo?
Nem hallottam meg arrol, hogy ellenorzik a kismamakat, ez furcsa.

Dancsi, nagyon edes Jozso, mar igy lepeget?

Hajni, hogy sikerult a vizsgad? Gondoltam am Rad!

Tegnap delutan alig birtuk letenni Krsitofot, 1 oran at sirt, meg nyafogott, pedig almos volt. Vegul ugy beajult, hogy 3 es fel ora mulva en ebresztettem.

Agi
agi77

Kriszta,
én sem hallottam ezt az ellenorizgetést.

Ági,
jaja, lépeget pár napja, foleg az etetoszékét tologatja maga elott. Szereztem egy kompot, jövo héten kapom meg, kíváncsi vagyok fog-e tetszeni Jozsónak.
Vendég

Képzeljétek, Jozsó ma fél 10-kor kelt fel. Igaz, szopott egyszer 6-kor, de visszaaludt, ráadásul magától. Mert ébren tettem az ágyába,amíg lementem feljebb venni a futést, visszaaludt. Pedig tegnap délután 2 órát aludt.

De jó volna, ha mindig ilyen jól aludna. Ma olyan aranyos, jó kedvu volt. Mert aludt eleget, gondolom

Ildi,
hogy vagy?
Vendég

Ági!
Hogy van Kristóf?
Milyen címre kell küldeni a Pamperst? Ugye jól tudom, hogy csak a 3-as és a 4-es méretű játszik?

Nóri
norcee

Sziasztok!

Gyorsan csak méhpempő ügyben. Én mézesboltba szoktam venni, ez egy kis tégely benne méz és bele van keverve a méhpempő. Este vacsi után két órával kell elméletileg beadni, amit én max. 1 óra múlva adok, mert vacsi után 2 órával már Pipi alszik általában. 4 hétig adom, aztán 4 hét szünet. Műanyag kiskanállal kell adni, nem szabad kavarni, de ez benne van a tájékoztatóba....tele van vitaminnal, fehérjével, stb. Jah 215Ft egy doboz, ami 1 hétre elég, tehát nem drága abszolút.

Karmen, Orsi gyönyörű és csinos mint mindig:-))

Dancsi, Jozsó nagyon ügyes, nagyon aranyos, biztos élvezni fogja a kompot, Pipinek is volt, imádott száguldozni vele:-)

nyúlanyó

Dancsi! Jozsó sirni is szokott v. mindig csak ilyen édesen nevet??Kép Nagyon ügyesen áll, grat.

Nóri! Igen. Dono Kft. Pampers-Fisher Price program, 1463 Bp. Pf.:909

köszönjük. Most még egy képKép
Orsi régóta imád mindent ami fényes, krómKép
Ime ahogy segit apunak a porszívót fényezniKép
Kép
Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Nem tudom, vki írt e, (én csak most jutottam géphez), Enikőékről hírek:
Tegnap már szépen szopizott a manóKép, még nem mérhető mennyiséget, de pióca a csajszi, nem olyan, mint Bogija volt. BOldognak tűnik EnikőKép. És nagyon szép Violababa.
MEnnem is kell.
TOvábbi szép estét!
Angi

angiszeged

Nori, na Karmen mar megelozott a cimmel. Kép A 2004. augusztus 1-edikei oldalon irtam le mindent, ami a tajekoztatoban benne volt. Melyik jatekot rendelitek? Nekunk eddig az asztal, csiga, telefon, formabedobo van meg,es most varjuk a furdos jatekot.
Kristof koszi megvan, eleg csunyan kohog, delben a fraszt hozta rank, mert felrenyelt, es horgott es kohogott vagy 15 percig, de rajottunk, hogy a vege fele mar csak szorakozott...Gyorsan eltereltuk a figyelmet es abba is hagyta. Kép Az orra mar nem folyik, csa neha kell szivni.

Nyulanyo, Neked is koszi az infot, pont a mezesbolti cuccrol akartam meg kerdezni. Valoszinuleg azt probaljuk ki eloszor.

Dancsi, tuti szeretni fogja Jozso a kompot.

Karmen, nagyon jopofa Orsi. Kép

Angi, koszi az infot Enikorol! De jo, hogy minden ok.

Agi
agi77

Kármen,
Orsika nagyon tevékeny ugy látstik a képen mintha épp nekiment volna valm.nek. Joleirtad mit láthatunk a képen.A fogának bizti jo a hideg.
Nyulanyo,
Mi is egy honapig állandoan esszük de reggel,

Dancsi,
Én is tegnap hallottam elöször róla. Csak azokra vonatkozi akik veszélyeztett terhesek ezt is megtudtudtam ma.

Ági, szerintem ugyanolyan értékü a kapszula is legfeljebb drágább ize egyforma és állaga. 60db kapsz. 900ft
krisztaszeged

Kriszta, elvileg mindenki veszelyeztetett terhes, akit kiirnak tappenzre nem? Bar lehet, hogy rosszul tudom. Szerintem nincs olyan orvos, aki akadekoskodna, ha abba akarja hagyni a munkat egy kismama.

Agi
agi77

Érdekes ez a méhpempő, venni fogok Én is.

Dancsi! Miért akarsz kompot? Amúgy édes a srácKép

Kriszta! Én ilyet még nem hallottam. Ha vki táppénzen van, attól még elmehet bárhová... Attól, h nem tud 8rában dolgozni, stresszelni, még nem kell ágyban feküdnie. Fura.

Karmen. Ez édesKép)

angiszeged

Ági! Jobbulást Kristófnak, jól elhuzódik ez a nátha, de végre javul!! Tegnap Orsi is elkezdett fulladozni, megakadt a kaja a torkán. A frászt hozta rám. Nekem nagyon hosszú idönek tünt. Éppen ki akartam kapni a székböl és fejre akartam állani, mert ugy tünt nem segit a hátbaverés.

remélem Eniköék nemsokára hazamehetnek, erröl tudtok valamit?

Kriszta! lehet jol esne a fogának a hideg, de mindig a nyelvét nyujtja a fémre. NyalogatnáKép
Nekem a tp. papiron az volt hogy járóbeteg. Hiszen menni kellett vizsgálatokra is.

Angi! De olyan is van, hogy valaki fekvöbeteg. Akkor valóban régen ellenörizték hogy otthon van-e ha nem akkor igazolnia kellett merre volt. AZ én dokim mindig járóbetegnek ir, akkor is ha feküdni kell. Szóval ez a tp. papirról kiderült ki melyik kategória.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kórházat nyitottam!!!
Van még hely hurutos, arcüreg gyulladásos betegeket fogadok!!!Kép
Mindhárom csimaki itthon van Andi arcüreggel, Tamást még nem tudom de fáj a torka és köhög. szegény szombaton megy síelni remélem meggyógyul addigra. Kata meg kettőjük keveréke Köhög és újból taknyos.
Olyan rossz azt a picit köhögni hallani. Remélem nem kap semmi gyógyszert...várom a dokinénit hogy leviziteljen bennünket.

Amúgy lányok köyzi a honlapos hozzászólásokat. Igen szerintem is az a lényege hogy 11 évesen már úgy csajoznának meg csókolódznának csak az a gáz hogy még más nyálától undorodnak.Kép
Amúgy jó fejekKép
Megyek csinálok egy Hajni féle rakottkrumplit.
Bea
20180827120929

Bea! szegénykék, jobbulást nekik!!!

Na tegnap este megprobáltuk a homokba lenyomatot, alig látszik valami a talpából, semmit sem ér. Csak bosszant mert belekerült majd 900 Ft-ba. Most veszek kiszárados gyurmát helyette.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Enikővel beszéltem az előbb, Violababa 25-öt szopizott reggel, már pótlásra sincs szükségKépKépJól vannak. Azt mondta Enikő, meg kell várni, míg eléri a baba a 2500g-ot, utána engedik csak haza őket.

Most egy kicsit mi is betegeskedünk, meg vagyunk fázva. Voltunk pénteken fényképezkedni, majd ha kész lesz, rakok fel a profilomba egyet. Benedekkel még nem könnyű fényképezkedni, folyton másfele nézett, mosolyáról már le is mondtunk. Kép

Ti kimentek ebben a hidegben ?

Ági, Bea jobbulást a gyerkőcöknek!

Bea, szépek a képek amit küldtél, csak alig birtuk letölteni, olyan nagy lettKép, de amúgy köszi.

Hajni, jól sikerült a vizsga?

Ági, már korábban is akartam kérdezni, hogy te hol tanítottál és mit?

Krisztiék mikor is érnek haza?

Szép napot mindenkinek!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Betegeknek gyóghyulást!
Bea! 3 beteggel nem lehet könnyűKép

Örülök EnikőéknekKép). Ha így haladnak, nem lesz gond a hazamenetellelKép

Karmen! Ezt nem tudtam, érdekes, és végülis jogos is.

Erika! Mi kimentünk, de csak itt a gangra. BOgi bent aludt, nyitva hagytam a bejárati ajtót, így a gang végén is hallottam, ha sírni kezdett. Így mindenki jól jártKép)

Virágnak is bújkál vmi asszemKép

Ja, ha mi kimegyünk, és ennyire hideg van, akkor VIrágnak főzök egy nagyon forró teát, ami kint percek alatt langyosra hül, és 10-15perc után odaadom Neki. Átmelegíti kicsit a kezét is.

Krisztiék asszem hazaértek, Gergely kocsiját láttam ma a ház előtt. Biztos fáradtak, meg pakol Kriszti.

angiszeged

Itt egy kép a céklásalmát egyedül kanalazó Virágról:
(most tanult meg végre egyedül enni villával, kanállal)

Anya, kivehetsz, jóllaktamKép
Kép

angiszeged

Angi! nagyon ügyes Virág hogy már egyedül is tud enniKép Engem mindig nagyon megnevettet a lányotok, most isKép Tp. sajna jól tudom mert sokat voltam az utóbbi években. Bárcsak Orsi is enne, v. akarna.

Erika! én is várom a fotókat, hol csináltattátok?

Eniköéknek gratula, nagyon ügyes Viola. Remélem gyorsan gyarapszik!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Angi,
szuper ez a kép.

mi kimentünk sétálni, de szerencsére Jozsó csak fél órát alud és egybol be is jöttünk, amint felkelt. Irtó hideg van, a teraszon a napon mértem -9 fokot.

Kép
Vendég

Sziasztok!

Nagyon hideg van kint, majd befagyott....., de mi kimegyünk ilyenkor is. Megfogadom, h nem sokáig, de állandóan elhúzódik, mert Csirke nem akar hazajönni. De sikerült "csak" 70 percet lent lenni, Pipi egész úton hazafelé torkaszakadtából énekelt:-))) Pár járókelő meg is jegyezte, h de jó kedve van:-) Az éneklés nála annyi, h szavakat rak össze, meg halandzsázik össze-vissza dallamosan: Ani kutya néni, dilijdalaj babaaaa, néni, baraj gáljaaaaa, bácsi babaaaaaa, garajlaaaa, Kikibabaaa barajlaaaa, stb......kész vagyok tőle:-)

A betegeknek gyógyulást!
Méhpempőt mindenkinek ajánlom, szerintem tök jó cucc.

nyúlanyó

Angi, nem semmi Virág, jól áll neki a céklaszín:-)) Mi az középen az asztalon egy kifliguriga?

Jozsóról nehéz elképzelni, hogy sírni is szokott néha, mosolygyárgyerkőc:-)

nyúlanyó

Sziasztok!

Hajni: Milyen lett a vizsiid? Láttam az új Szuzikit...még meg kell néznem jobban, csak elölről láttam, tök olyan a lápmája, mint az ignisé. Flóra 2003. augusztus végén szopott utoljára, akkor Bátor már a pocakban kalimpált, majd most 2004. szeptemberében, egy év kihagyás után újra rákapott. Egyébként is elég cicizős volt. Mindig azon aludt el. Bezzeg Bátor már nem is tudom mikor aludt el szopi közben.

Karmen: Orsi gyöynörű, nem semmi ez a porszívós kép!

Ági:Azért ne várjtok 3 évet, hogy utánam szülj! Kép

Dancsi: Ügyi jozsó, de minek neki komp?

Bea:Jobbulást a gyerekeknek! Remélem meggyógyul Tamás, mire sielni kell menni.

Angi:Utána volt takarítás! Ügyi Virág! Ilyen jó idő van nálatok? Melyik műsorban voltatok szombaton?

Anita: Tök aranyos lehet Pipid, Flóra is szokott énekelgetni. Milyen a Vajda u-i játszó? Lehet rajta csúszni meg ilyenek?

Gratu Enikőnek, hogy ilyen ügyi Viola! Meglátjátok gyorsan behozza a lemaradást! Erősek ezek a picurkák!

Gabi3
inecsg

KArmen! NE aggódj a nem evés miatt. Most néztem meg direkt miattad, Virág 1 évesen 7és fél kiló voltKép, korrigált 1 évesen pedig 8, mint OrsiKép.
Hidd el, a kövérség veszélyes. Ám egy vékony, nem beteges gyerekkel sztem nincs teendő. Nem lesznek súlyproblémái, de jó NekikKép). Én bezzeg gyerekként is kerek voltam.
Mindjárt teszek még 1 vicces képet RÓla.

angiszeged

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: