A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Ildi: Azért vigyázzatok az úton!

Karmen: Nem lehet, hogy Orsi is később ebédelne? Próbáld ki, hogy nem adsz neki semmit, ha nem kéri, ne kínáld mással.
Sikerült befűzni a csatot?

Gabi3
inecsg

Gabi! 2 órája szopizott de akkor nem sokat. Ennyivel utána ennie kellene. 4 óránként meg szopi van. Csat köszi menni fog. Nem voltunk anyuéknál, csak a szülinapon, akkor nem volt rá idö, de ugy néztük most már sikerülni fog. Köszi még egyszer.

Ildi! scak hétvégére mentek? Remélem járható lesz az út! azért itthon eshetne jo lenne megint szánkózni.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Gabi!

Köszi.Nem tudunk reggel indulni,még a férjemnek reggel ki kell menni Algyőre.Szerintem csak ebéd után megyünk,ha nem lesz nagy hó.

Kármen!

Elhiszem,hogy eleged van.A Noémi most elég jól eszik.A gyümölcsöket szereti az Orsi?

Ildi
tfildiko

SzErika!
címem: anya@kissvirag.hu , vagy angimailja@freemail.hu

Ismerjük egymást? Kép

Én is szorítok, h mihamarabb csatlakozz!!

Bea! Klikk: http://www.kissvirag.hu
itt az albumban találod a képeketKép

KArmen! Én is ruhába szeretem öltöztetni a kis büdöseketKép

Hajni! Erős cica:DDD. Már nagyon meghallgatnám a kis dumást! Nem jöttök el vmelyik nap hozzánk?

Dancsi! Mi rendszeresen 4en kelünk az ágybanKép. Elv: mindenki a saját ágyában alszik_el, de hogy hol_ébred, az mind1. De tényleg, felkelni jó a gyerekekkel. Este kell az intim szféra mindenkinek.
És eljön az idő, mikor majd nem akarnak már Velünk aludni...

Ildi! Jobbulást!

Bea! Náéunk ezek a gépek vannak, (sztem mind1 hény nm, nem a villanyért fizetöünk sokat, a szárótgép, monitor nagy fogyasztók pl) mi átlag 8ezretKép((havonta.

Gabomamo! 15??? Úristen,a kkor ki sem akadok. Ja, Nálunk is van mosogató is.

NYúlanyó! KlotyómanóKép))

Karmen! Tele cicik miatt irgykedem picit, de megértem, h ez Neked most nem jóKép. Ne aggódj, ha nem eszik jól. Virágon én már nem lepődöm meg. Hol eszik, hol nem, mint a mesében. Sztem rosszabb, amikor egy gyerek kövér, és válogatás nélkül sokat eszik.

.:Angi:.
angiszeged

Karmen, tudom milyen ez, én is ártam így Pipivel, sokszor tényleg én is a fejére borítottam volna a kaját. Az ember pepecsel, kínlódik vele, aztán meg nem eszi meg.....Én ilyenkor egy darabig azt adtam neki, amit tuti szeret és utánna próbáltam újra. Ez ma is így van, próbálkozok, de egyre ritkábban, nehéz beletörődni és elfogadni, ha nem eszik. Én is mindig azt mondom, h mától kezdve ne érdekel, de amikor nem eszik érzem, h megy föl a pumpa, h már megint nem eszik a gyerek, stb. De mostmár tényleg egyre kevésbé érdekel,ha eszik eszik, ha nem, nem. Kicsit sokáig tartott, amíg eljutottam idáig:-) De az nagyon szupi, h Orsi még szopizik, így azért rengeteg vitamin, ásványi anyag kerül a szervezetébe.

Láttátok a tápszer reklámot a tévében? Én majd hanyatt vágódtam.....én megértem azokat, akik sajnos nem tudták szoptatni a babájukat, nem egy olyan ismerősöm van, aki majdnem kórházba is került emiatt, de ez a reklám még azt is felháborította.

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Feltöltöttem az albumunkat!

https://www.babanet.hu/album/main.php?album=4030

Gabi3
inecsg

Pedig a tápot nem szabad reklámozni! Úgy tudom. A doki sem kaphatnak, adhatnak táp mintát.

A kaján meg ne idegeskedjetek, úgy sem fog többet enni, mint amennyit kíván. Te sem eszed meg a kaját, ha nem kéred már. Nem fér több, vagy nem ízlik, vagy nem kívánod, ugye! Erre tessék gondolni, ha megy a pumpa. Nekem is szokott néha, de muszáj beletörődnünk, hogy nem minden úgy megy ahogy mi elképzeljük.

Én nem a mennyiségen vagyok néha kiakadva, hanem a minőségen, hogy kerül a szájába. Borzalmas.

Egyébként mi is úgy kelünk, hogy legalább egy gyerek mellettünk van. De Angihoz csatlakozom, lesz még úgy hogy még puszit sem akarnak adni.
Élvezzük ki azt a ki időt!

Gabi3
inecsg

Gabi és Angi, így van, mindenki a saját helyén alszik el. Pipi i a saját helyén és utánna, meg köztünk ébred:-) Ma kétszer is apján aludt éjjel, szegény meg se nyikkant, meg se mozdult, tök fáradt volt reggel szerintem, de nem szólt semmit, hiába, Ő is szerelmes a lányába:-)

Különben én is úgy tudtam ,h nem lehet reklámozni a tápszt. Azt hittem én értettem félre...

nyúlanyó

Hmmm, a Kismamába is van tápszer reklám.....

nyúlanyó

Sziasztok!

Most értem haza Enikőtől. Lehet, hamarosan indítják a szülést, mert rossz lett az áramlás, de Emőke még megvizsgálja, ő dönt. Már 2333-as a méhszája, szedi a vérnyomáscsökkentőt meg a keringésjavítót is. Babát 2300g-ra saccolják. Volt ma a belgyógyászaton is, ott meg megváratták szegényt , pedig volt valami sárga papírja is, ami azt mutatta, hogy soron kívül be kellene engedniükKépKépKép Nagyon szeretné simán megszülni Violát, mondta, hogy szurkoljunk neki, hogy sikerüljön, meg hogy minden rendben legyen.

Most ennyi. Köszi a köszöntéseket. Új képeket majd megnézem!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Sziasztok!
Ma volt kint a védőnőm, (hót buta) kérdezte, hogy hogy vagyok, meg ilyenek... Hozott kelengyelistát (tök használhatatlan), meg hogy hol lehet milyen járadékot, segélyt, juttatást igényelni (ez jó, csak az én mh-m kifizetőhely...).
Gabi, irtóra tetszik a szopós malacos kép!!! Bátor hatalmas... Ha belegondolok milyen picike volt még augusztusban, és az én fiam is jövő ilyenkorra ekkora lesz!!! Én már egyre jobban türelmetlen vagyok.
Enikőnek megy a drukk (szorítok ezerrel), azért kíváncsi vagyok mennyivel fog születni Viola...
PUSZ
Meli
(Elkezdtük tegnap a 37-dik hetet!! HURRÁ!!! Max. 5 hét és velünk lesz a Prücsök!!!!!!!)
meli27

Köszi Erika az infókat Enikőről, pont hívni akartam, de így akkor nem zaklatom. Hát én is kíváncsi vagyok mennyivel születik Viola és nagyon drukkolok neki, hogy minden rendben legyen velük.

nyúlanyó

Sziasztok lányok!
Köszönöm szépen az áramszámkás tájékoztatót.
Igen Angi a szárító,vízforraló és a monitor a ludas. valszeg a monitor nálunk a ludas, a 24 órás működése jobban mondva.
mi eddig 6000 fizettünk havonta de kapaszkodjatok 36ezres az elszámolónk.
Még jó hogy adnak részletfizetési kedvezményt.
Azóta monitor kikapcs sőt az egész gép és csak rövid időket kapcs be.
Üdv
Bea
20180827120929

Gabi! MEgnéztem a képeket, nem semmi csülkei vannak Bátornak, irtó édesKép. Fló pedig szép, mint mindig. Te, az az együtt szopós kép nagyon brutál:D

Nyúlanyó! Nem láttam, de kíváncsivá tettélKép. Most akkor mégis lehet reklámozni?

angiszeged

MEli! KitartásKép, ezek most nagyon szép idők!!! Utána is jó lesz, de, ha nem vagy rosszul, nem vizesedsz, próbáld kiélvezni!

Bea! Uhh, ez durvaKép((

angiszeged

Sziasztok,
Meli, védönönek tuti nincs gyereke ez általába igy szokott lenni. Velem is annak idején minden hülyeséget megvetetett volna. Szerencsére volt aki cenzurázta igy nem sikerült átvernie.

Ja lányok bocs fel akartam rakni egy két lakberes képet de hova tegyem ide vagy albumba milyen név alá? Szoljatok ha butákat kérdezek de ezeket a párom csinálta eddig csak most elutazott és most "magad uram ha nincs szolgád"

Képzeljétek most láttam hogy a gyogyszertárba kapható vitaminokba pl. ufos ez kb 1éves kortól lehet adni aspartam is van Azért ez gáz. Ugy irnék valahova ez ügybe kicsit bedurranttam és ezen felbuzdulva végig néztem egy csomót.Elkeseritö az eredmény.
krisztaszeged

Gabi!

Köszi.

Kármen!

Kedden jövünk vissza.

Angi!

Köszi.Most már kezd elmenni a hangom is,de azért jobban vagyok.

Anita!

Én is láttam a reklámot.

Enikőnek Drukkolok,hogy minden rendben legyen velük.

Ildi
tfildiko

Gabi! még mindig szopizik Flóci is? Most télen biztos sokat erösit az immunrendszerén. Bátor már nagyon szépen ül. Nagyon szép a fürdökádatok, még ilyen nem láttam hogy minta van benne.

Nyúlanyó! Én nem láttam a reklámot. Igen, azt csinálok neki amit nagyon szeret, ez sem kell. Majd este megprobálok tejpépet adni egyedül azt szokta elfogadni. De naponta max. 1x adok, akkor is ha nem eszik mást.
Tegnap vettem olyan tejpépet amit anyatejjel is lehet késziteni, ez mégiscsak egészségesebb. Csak ez gluténes, eddig azért nem akartuk adni neki.

Meli! Nekem jo volt ez a lista amit a védönö hozott. Kitartás, nemsokára megölelheted a babátokat!! Kinél fogsz szülni? elfelejtettemKép

Mi az az aspartam és miért baj? Amugy én ugy vagyok vele csak C vitamint kap a többit zöldség, gyümiböl fedezze. Merthogy eddig azért evett.

Enikönek remélem még pár napig bent maradhat a babája? Kap oxigént és tüdöérlelöt? Gondolom igen, ha hamarabbra várják. Attól nöhet még a baba.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Most beszéltem az Enikővel.20 perces fájásai vannak.Konzultáltak az orvosok,és reggel 8h-ra tették az emlőstimulációt.De mivel most már fájásai vannak,biztos,hogy ez elmarad.(Szerintem.)

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Enikő, nagy drukk neketek! Ügyesek legyetek!!!

Én is felütöttem a fejem a tápszerreklámra, de nem tudtam, hogy tiltott reklámozni.

Anno nekem is használható kelengye-listát adott a védőnő, csak pár régimódi dolgot kellett lehúzni róla (pl.kising), de azok magától értetődtek.

Aspartam??? Mi ez és miért baj?

Ma estefelé jutottunk el a városba cipőt venni Edinek. Végülis a Centrumban vettük meg a Karmen ajánlotta Siestát 4800-ért. Kifordított bőr, sötétkék színű. Kicsit nagy neki, kb. 1 cm-t nőhet még a lába bele. Itthon fölhúztuk neki, de nem tudott benne menni, csak csámpázott, bicsaklott, botladozott. Tépte le, nem tetszett neki. Apja nem bírta nézni, megszabadította a fiát a béklyóktól. Majd lassan megszokja.

Bentre nem vettem szandált egyelőre, de szándékomban áll. A Marco-ban nagyon szépeket találtam, szerintem jók is (6000 körül). Valami spanyol márka, ha jól értettem Solo vagy hasonló. Hallottatok ilyenről?

Csodásak a képek!!! Gyógyulást a betegeknek!

Gabici
gabici

Gabi, tenyleg jok a kepek! Kép A parafatok lakkozva van? A kadban nem csak a csuszasgatlo mintas?

Kriszta, a babaneten tudsz albumot kesziteni. Itt:
https://www.babanet.hu/album/main.php
Sajat album letrehozassa. Vagy ide is beillesztheted, ha az konnyebb.

Enikonek mi is szoritunk!

Ildi, jo utat es gyogyulj meg hamar!

Hajni, Krsitof szobaja csak 9,5 nm, de most meg eleg, csak egy heveroje es egy pelenkazoja van. Luca edes lehet ahogy beszel. Kép

Az aspartam rakkelto azt hiszem.

Agi
agi77

Ezt talaltam, de lehet, hogy elfogult a cikk iroja.

http://www.canderel.hu/aszpartam/

Agi
agi77

megvan a honlap!
Tudjátok amit a fiam és haverjai készítettek.
Ajánlom figyelmetekbe, várom a véleményeteket. Ti lesztek az első "nézők".
Még egy dolog teljesen cenzúra mentesen dolgoztak minden az ő ötletük
Jó éjt
Bea
Ja a cím
http://www.rette-net.fw.hu
20180827120929

Szia Bea nagyon eredeti a honlap. Nagyon ügyesek a fiuk most néztem és bevallom én nem tudtam volma megcsinálni.teve klub állati. Büszkéék lehetnek magukra.
Ugye valamit elfelejtettem egész este ezen töröm a fejemn neked igértem valamit.
krisztaszeged

Szia Ági,
Köszi a cimet elolvastam. Szép és jó amit irnak viszont elfogultnak érzem. Keresgélek a mésik oldalt is szivesen meghallgatnám.Merthogy ellentábor is létezik. Keresem egy cikket mert szegedi orvosok kisérletei voltak leirva benne és fehéren feketén kimutattak ijesztö dolgokat. Ne legyen igazam.
Kösz probálkzom album készitéssel vlm. lesz belöle.

Gabici, Pablo a márka neve nem? azok spanyol cipök szerintem nagyon jók kivül belül bör és betétes ugy is az a lényeg.

Kármen szerintem teljese igazad van hogy C vitamin és zöldség gyümölcs én fiam már elmult hat és neki tél idöbe szoktam a C vit. kivül többet adni de csak 2honapig.

Ami viszont nagyon jó és ajánlom mindenkinek babának mamának az a méhpempö nem tudom ki ismeri de én kb.2éve tudok róla azota esszük ez az amit a méhkirálynö is eszik nem tévesztendö össze a propolisszal.Csodákra képes természetes immunrendszer erösitö méz boltokba lehet kapni meg gyógynövényeseknél.Nemkiabállom el remélem dde a fiam amiota ezt esszük se köhögés se nátha stb...
krisztaszeged

Szia Angi! Köszi az e-mail címet, írtam is már Neked. Kép

Üdv Mindenkinek! E.
szerika

Dancsi!
Mennyi fog! Lénának még csak 4 van, aszem most ő a negatív rekorder a maga 13 hónapjával.
Ja, és, hogy egy klasszikus mondást idézzek: Nekem is voltak elveim, most gyerekem van. Kép Léna velünk alszik.

Voltunk a Corában, vettünk bébitaxit. Léna tud nyomulni vele, de emelgetni sokkal jobban szereti. Az a mániája, hogy nehéz tárgyakat felemel. Remélem nem súlyemelő lesz! Kép

Gabi!
Jó volt látni benneteket! Sikerült bevásárolni?

Betegeknek jobbulást!

A Corában, a Márkó cipőboltban akciósak a cipők.

Bea! Érdekes a honlat, a nyító kép kicsit bizzar.

NóriKép
norcee

Ildi!
Vigyázzatok az úton!

Enikőnek drukk!

És a kedvenc képem:
Kép
norcee

Angi! Gabi!
Végignéztem az albumotokat! Csuda helyesek a gyerekeitek!

Nóri
norcee

norcee

Enikő írt sms-t, megszületett Viola Róna!KépKépKép
Sima szülés volt, 2300g-os , jól van a baba és nagyon szépKépKépKépKb 8 óra alatt megvolt.

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Jó reggelt!

Megszületett az Enikő kislánya,Viola Rona.2300g,46cm.Hüvelyi szülés volt,jól vannak.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Angi, kösz a meghívást, jövő hétre valamikorra majd megbeszélhetünk egy talit.

Bea, nem akarlak elkeseríteni, de attól, hogy a számítógép megy, még nem lesz sokkal nagyobb az áramszámlád, meg a monitortól sem, mert a monitor (ha ez be van állítva) használat felfüggesztés esetén kikapcsol készenléti módba és alig fogyaszt valamit, a gépnek is van ilyen üzemmódja (energiatakarékos, nézd meg a vezérlőpultban, ha windowst használsz).
Persze a kb 5-6 éves számítógépnél fiatalabbakról beszélek, a korábbiakról nem tudok véleményt mondani.
Nézd pl. a szervereket, azok folyamatosan éjjel-nappal mennek és mégsem fizet a tulaj milliókat.

Meli, irigyellek kicsit:-))) Majdnem 2 évvel ezelőtt a névnapi ünnepségemen kezdtem vajúdni, mindig eszembe fog jutni:-)))
Tegnap volt nálunk este az a gyerekdoki, aki Lucit szokta néha megnézni (családi barát) és nagyon megdicsérte.
Azt mondta, elvileg a gyerek 2 éves korára már szinte mindent lehet enni, kivétel ez alól pl a mogyoró. Egyszóval majd kipróbáljuk, mit szól a tejhez és később a főtt tojáshoz.

Kriszta, sajna nagyon sok termékben van aszpartam, az amcsik már betiltották, de az únió még nem. Az aszpartam egy adalékanyag az édesítőszerekhez. Pl. a cukormentes kólában is van és minden olyan termékben, amiben cukor helyett valami másfajta édesítést alkalmaznak. Ismerősöm, ha teheti, kizárólag mézet használ (sütemények, tea, stb.)

Én Zalányi-ügyben szegény szüleit sajnálom (persze a nőkön kívül, de van olyan, aki mindent tud, mégis járt hozzá), az apukája professzora volt az orvoskarnak. Nagyon nehéz lehet neki felemelt fejjel járni, holott nem is az Ő hibája.
H
babamama

Én is Enikő hírét hoztamKép.
Sok boldogságot NekikKép

angiszeged

Sziasztok!

Majd kedden jövök.Vigyázzatok magatokra és a babákra!

Nóri!

Nagyon szép a Léna!

Ildi
tfildiko

Nagyon gratulálunk Enikő!

Élvezzetek ki minden édes percet együtt!

Gabici
gabici

Eniköéknek gratulálok! Én azt hittem nagyobb baba lesz, de majd idekint megnö gyorsan!! Remélem mielöbb hazamehetnek!

Bea! nagyon klassz a honlap, ügyesek a fiúk!

Kriszta! a teveklubot nem ök csinálták, az egy link, de igy is ügyesek.

Nóri! Én is néztem a cipöket, de olyan ami nekünk kellett volna nem volt akciós. Sajna nem az összes gyerekcipöre van. Szandi kellene itthonra majd.

Ildi! érezzétek jól magatokat otthon!

Nem hallottam Zalányiról, köszi a linket. Nem tudtam az apukája is orvos, tényleg kellemetlen lehet neki.

ja mi továbbra sem eszünk. Maradt a tejpép, joghurt, keksz. Nem örülök hogy ilyeneket kell ennie.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Enikonek hatalmas gratula!!!!!!! Kép

íme Jozsó, aki ki akarja nyitni az ajtót. Kép

Kép
Vendég

Nóri! Léna nagyon szép baba és nagyon ügyes. Orsi nem tud még menni a motorjával.

Dancsi! ajaj mi lesz ha kicsit magasabb lesz?Kép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!!!
Enikőnek nagy-nagy gratula!!! NEM is olyan pici az a baba!!! Nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok!!!
Most egy kicsit (bevallom nagyon)irigy vagyok Encire... Ő már a kezében tarthatja a babuciját...
Jövő hét kedden megyek CTG-re és UH-ra. Már nagyon várom.
Kármen: Molnár-G. az orvosom, nála fog születni a kis Trónörökös!!! :-)))
PUSZI
Meli
36+3
meli27

Jaj, de klassz, én is gratulálok Enikőéknek!

Várom a képeket én is a kis manóról. Nem is tudom, hogy van ilyen név: Róna.
H
babamama

Gratula Enikőnek és remélem ezzel véget is ért az a végnélküli kálvária amiben az elmúlt időszakban része volt.
Mi még csak szűk 4 hónaposok vagyunk de az újszülött babaához képest már mi is nagyok vagyunk.
Egyszerűen és leírhatatlanul boldog az az ember aki része lehetet a szülés élményében. Akármilyen is volt.
Bea
20180827120929

visszaolvasván látom hogy túlbonyolítottam,szóval valószínű nagyon boldogok
B
20180827120929

Sziasztok!
Enikoeknek mi is nagyon sok szeretettel gratulalunk! Kép

Bea, Kép nem semmi fiad van! Kép 11 evesen mar ennyire csajozik. Kép Amugy jo az oldal, mindjart nezem tovabb.

Mi voltunk doki neninel, orrcseppet es koptetot irt fel. No es antibigyot, de ezt nem kell adni, amig nem durvul el a helyzet. (Remeljuk nem is fog.) Sikerult nekunk is atelni az eddigi leggazosabb ejszakat, akkor akadtam ki, amikor a 15.orrszivas, es 10. viz, illetve teakeres utan (ejjel 3-kor) Krsitof orommel felkialtott, hogy habtapi. Kép Es persze gyurmazni akart. Kép

Dancsi, Nori, nagyon aranyosak a gyerekek! Kép

Nori, csatlakoznank a negativ rekorderek klubbjaba. Kép

Meli, mar csak nehany het! Meglatod lesz meg olyan pillanat, amikor nosztalgiaval gondolsz vissza ezekre az idokre. Kép

Agi
agi77

Bea! Jó Neked, h így érzed... Én akkor kezdtem boldog lenni, amikor végre hazakerültünk. BÁr császáros voltam, szal nyilván ez bonyolította meg a szülés utáni napokat.

Meli! Mondom, h nyugiKép. Még van 3hetedKép. Figy, még túl is hord6sz. Ha már most ilyen türelmetlen vagy, mi lesz 3hét múlvaKép))

Dancsi! NAgyon édes JózsómanóKép

Bea! NAgyon ügyesek a srácok, le a kalappalKép. Nagggyon vicces a Némó képek együtt a cicis csajokkal:D. Kicsit keverednek most az érdeklődési körök:D. GOndolom korral jár.

Beszéltem délelőtt Enikővel. 2napig, ha nem lesz semmi, akkor marad a baba a női klinikán. Ha lesz vmi, akkor gyerekkorház. (remélem nem kell átvinniKép )
De mindenképp meg kell várni a 2500grammot... nem irigylem szegényt. És ugye nagytesó nem mehet be a klinikára. Ezt meg hogy gondolják? Ha hozzám nem engedik be Virágot, vagy hazajövök, vagy méghülyébb lettem volna. És Enikő mióta bent van, még vagy 5nap (ha Ő hazajön is).
Nem is kérdeztem, h bírja Bogi nélkül mert a minap megkérdeztem, és elsírta magát a telefonbaKép(. Annyira sajnálom.

Én asszem erősen átgondolnám a klinikán szülést, ha akarnék még szülni. Még jó, h nem akarokKép))

Szép napot!

angiszeged

Enikő: Sok boldogságot Nektek! Gyors felépülést és sok tejcsit. Viola meg gyorsan meg fog nőni idekinn!

Meli: Dokid mit mond a farfekvésről, csaszi vagy sima lesz? Tényleg élvezd ki azt a pár hetet!

Ildi: Jó utat! Mi is megyünk Öcsödre. Elég jó az idő és nem mond csapadékot.

Karmen: Az tényleg csúszásgátló. Januártól akartam Flót leszoktatni a szopiról, de olyan édesen tudja kérni, és olyan aranyosak ahogy csüngnek rajtam. Kép
Sztem Enikőnek már nem kellett tüdőérlelő, mert betöltötte a 36. hetet. Viola elég erős, pár hét múlva simán eléri a 3 kilót.

Ági: Igen, lakkozott a parafa.

Bea: Megnézem a honlapot. Kíváncsi vagyok rá, nagyon!

Nóri: Én is örültem, hogy találkoztunk. Rendesen bevásároltunk. Fél kilencre értünk haza.

Erika és Ildi: Violát nem vitték ugye a gyerekkórházba! Elég nagy már!
Enikőnek még a 30-as mobilja van? Ami 68-ra végződik?

Gabi3
inecsg

Bea, annyira jo az oldal, leginkabb az tetszik, hogy latom mi zajlik egy 11 eves gyerek fejeben. Furi, hogy az ember megszul egy kisbabat, es bele sem gondol igazan, hogy milyen lesz vajon 10 ev mulva.

Eniko Violaja biztos hamar megno, es mehetnek is haza.

Agi
agi77

Angi: Ez a klinikás nem beengedős dolog elég gáz. Nem kéne valami levelet írni!

Szegény Enikő!Remélem nem kell átvinni Violát a gykórházba!

Ági:jobbulást Kristófnak!

Gabi3
inecsg

Angi, a klinikara egyaltalan nem mehetnek be gyerekek? Mi van, ha ultarhangra megyek, es viszem magammal Kristofot, az apja meg csak atugrik vigyazni ra, amig bent vagyok? Amugy a klinikarol ki is lehet jonni, mi peldaul setaltunk a szobatarsammal a kertben. Ha legkozelebb szulok majd feloltozok, es kimegyek.

Agi
agi77

Bea: Nagyon ügyik a fiúk!

Ági: A magasdöldszintig bemehet,de minek akarsz te majd ott öltözködni, nem szülni mész? Kép

Angi: Egyébként mi az indok, hogy nem mehetnek be gyerekek? Én is megőrültem volna 9 napig Flóra nélkül. Mondjuk lemenni le lehet, de nem látta volna Bátort. Ezt a baromságot!

Megyek a kisebbik szopós malac szólít!
Gabi3
inecsg

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: