A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Kösz lányok,elég rosszul vagyok.Mindjárt jön az apa,és én egy kicsit lefekszem.Majd este jövök,ha még élek.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Elég sűrűek a napjaim még jó hogy itt a tata szinte csak szoptatni járok haza.
Szülőik, alapítványi tali, könyvelő,fogszabályzás....
Azthiszem holnap már sztrájkolok és nem megyek sehová.

Ilyen zűrös napok után próbálnak rábeszélni 12-én egy farsangi bulira....hát majd még meglátjuk

Angi!
Nekünk kijelzős a vonalas telcsink és ha látom hogy ki hív Én is szoktam bohóckodniKép
Hajni!
valójában Én ismerem az access cuccost de őszintén elsőre nem is értettem mi a címe a szakdolidnak.
Amúgy fékezős fordulós trabis ismerősöm nincs mi meg hangsúlyozottan üres utcákon csináltuk.
Gabi3
Először én is azt hittem hogy téli gumikkal nem lehet befordulni de tévedtem kellő kormányfordítás és egy kicsit magasabb sebesség és már meg is van.
üdv
Bea
20180827120929

Ildi, jobbulást!

Angi, nagyon jók a képek! Az ágy alá mászós tetszik a legjobban, de a többi is klassz. És milyen nagy már Bogi is...

Kriszta, üdv ittKép

Anita, nagyon okos kislányod van! Már ismeri a betűket, nem semmi.
Nagy lett a seb a szájánál?

Kriszti, nagyon jók a képek! Szép ez a szokás . Mikor volt az esküvőtök? Apuci csak nem szakállat növesztett? Jó magas ember, így a kép alapjánKép
Jó utazást, ha addig nem "beszélnénk"! Vigyázzatok magatokra!

Nekünk meg pénteken lesz a 10 éves házassági évfordulónk. Nem lesz nagy buli, de elmegyünk családostul fényképezkedni. Ugyan oda, ahol az esküvői műtermi képek készültek.

Enikőről van valami hír? Aki tudja, adja már meg légyszi a telefonszámát, vagy a teljes nevét, lehet, hogy holnap meglátogatom. Köszi.

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Kriszta2: Igen, én emlékszem rád, mikor vége lett az előadásnak, még körül akartam nálad nézni,de eltűntél. Majd elgközelebb, hívtad már a 100xszépet? Baba-mama torna van az újklinikán, szerdán, ha jól tudom. Usziba mi nem jártunk. Majd nyáron, talán.

Karmen: Minek Orsinak párna, tök feleselges.
Én nem bonyolítom az evést,ha nem eszi valamelyik, akkor elveszem. Flóra egyszer próbálkozott nálam, 3 félét kínáltam neki, egyik sem kellett. Ma Bátor csinált hasonlót, de nem kaptam be. Inkább kimentünk ebéd után szánkózni, utána kínáltam, meg is ette, ha nem ette volna, akkor majd uzsira eszik legközelebb. Kész ez van.

Hajni: Igen Bátor eszi a virágföldet, szépen elszopogatná, ha hagynám. Pedig ZOli beszórta borssal, de az sem volt hatásos, remélem a 3 méteres fikuszom nem dől ki tőle. Kép

Kirszti1: Én csak a szám jelzést gondoltam, az lenne az azonosító. Egyébként ne éld bele magad, hgoy a következő 3-4 évben inteligens módon fognak enni, sőt. Flóra még néha rá is tesz egy lapáttal. Ha nem ül a helyén simán észre lehet venni, hogy szokott enni.
Énis megyek veletek rodeózni! Én a Metallica változatot ismerem.
A népviselet nagyon szép! Ennek a falunak megvan a maga hangulata, tök jó lehet!

Ildi: Jobbulást! Az én férjem villamos mérnök tervezés, költségvetéseket csinál.

Bea: Menj el a farsangi bulira!

Gabi3
inecsg

Erika: Czibere Enikőnek hívják.
Gratulálok a 10 éves fennállásotokhoz!

Angi: Nem voltunk, én nem merek ilyen úton vezetni, pedig tényleg nem túl rossz az út. Hétfőn bejelentkeztünk, kedden ki, mert akkor volt a nagy hóesés. Ki tudja előre milyen lesz az idő, tudod. Nekünk van még két kaja, úgy hogy majd csak márciusban megyünk.

Gabi3
inecsg

Erika, hát elég csúnya lett a szája, szerintem egy darabig meg is fog repedni a seb:-((((
A kajáláshoz még: türelem is kell rendesen, én sem fogok neki 8 féle fogást felkínálni, de ha egyszer így eszik, akkor én így fogadom el. Barátnőm kislánya is volt , h csak 3-kor ebédelt,mert nem volt éhes délben, de ahogy elhagyta a délelőtti alvást szépen lassan dél körül kezdett el enni.

Pipi is párnán alszik, először csak délután aludt úgy, mostmár éjjel is. Nyáron nem szerette, mert a nagy hőségbe az is melegítette, de így télviz idején szeret párnán aludni és igényli is.

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Angi, nagyon édesek a Comboskáid, nekrm a legjobban a nagyágyas kép tetszi, ahogy Virág kiterül:-))

nyúlanyó

Anita: Flóra is volt egy időben 3kröül ebédelt. Nyáron volt.

Karmen: Ha minden áron akarsz párnát adni Orsinak, akkor minnél vékonyabb legyen, ne bicsakoljon meg a fejecskéje.

Angi: Megnéztelek benneteket, őrület. Jók a képek!

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Régóta olvasgatlak benneteket, szerintem jó, hogy van ez a topic és tanácsot tudtok adni egymásnak. Nálam még annyira nem aktuális a dolog, de remélem, hogy még 2005-ben az lesz!Kép

Kedves Angi! (Angiszeged) Légyszíves add meg az e-mail címed, szeretnék írni Neked! Kép)

További jó társalgást, remélem, majd én is csatlakozhatom hozzátok, ha aktuális lesz.

Üdv, E.
szerika

Szerika: Minnél hamarabb csatlakozz!
gabi3
inecsg

Nyúlanyó! szegény Pipi, remélem már nem fáj a szája.

Ági,Ildi! Jobbulást!

Gabi! Nem akartam párnát adni neki, de a hordozoban mostanában 2x is elaludt és 4 órát aludt!! Ebböl gondoltam hogy ha kicsit meg van emelve a feje kényelmesebb neki. Nappal teszek a feje alá vékony párnát (ez a Billerbeck gyerekágynemühöz volt, szerintem vékony) csak éjszakára nem mertem, féltem belefulladhat.

Orsi 8000g, 74 cm. Pisizacsit adtak másikatKép
Jövö héten megyünk szemészetre is. Kérdeztem és felirattam a bárányhimlö elleni oltást, azt mondták 12 hós kor felett kaphatja, hát nem tudom a barátnöm meg azt mondja a védönöje szerint 15 hósan lehet. Ti mikor adattátok be?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Orsi kekszében sincs E...akármennyi

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Erika,Gabi és Kármen!

Köszi.Aludtam egy kicsit,és most jobban vagyok.A fáradság,a mensi és a megfázás egy kicsit kidöntött.Remélem,hogy péntekig rendbe fogok jönni.

Erika!

Boldog 10.házassági évfordulót!!!

Ildi
tfildiko

Karmen!
Mi is felírattuk a bár.him. elleni oltást, és amit kaptunk tájékoztató füzetet, abban 15 hónapos kor utánra ajánlja, így várunk.
Mikor jöttök szemészetre? Mi hétfőn.

Betegeknek jobbulást!

Nóri
norcee

Angi!
ha rákklikelek a megadott címre nekem nem jön be az oldal csak egy kép.
Azon aranyosak a gyerekek.
De amiről a többiek beszlnek azt nem látom
béna vagyok?
vagy máshol keressem
Bea
20180827120929

Csajok,
köszönjük a dícséreteket Kép.

Erika,
a templomi esküvőnk 1 hónappal később volt a polgárinál. Ez utóbbi 2002. március 23-án volt. A templomi... Hm... Szégyen, de nem emlékszem. Ebben tipikus ffi vagyok. Megkérdeztem Gergőt, ő sem tudja Kép.
Eszterapunak előtte 3 nappal volt egy kemény balesete (autó totálkáros, ő szerencsére zúzódásokkal túlélte). Sokáig volt táppénzen, mire én mondtam Neki, hogy növessze meg a szakállát (Apucim is szakállas volt Kép) - nekem mindig tetszett a borostás férfi. Megnövesztette és azóta is megvan Kép.
Én 165 vagyok, Ő 190 cm. Jó nagy ember Kép.

Gabi3,
a Metallicának is szimfónikusos van?
Nem voltunk pörögni, mert olvadt Kép. Majd éccő Kép.

Ildi, Ági,
jobbulást!
Nekem is kapar a torkom, köhögök. Holnap elszaladok a dokimhoz, hogy nézzen meg. Ittam 1 korty mézes pálinkát, remélem, segít Kép.

Valszeg nem írok egy darabig, köszönjük az utazáshoz a jókívánságokat.
Vasárnap érkezünk.

Addig is,
jók legyetek!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Inecsg,
Még nem hivtam 100 szépet,vendégeim voltak tegnap ota. Ja ami a tornát illeti van a Gellért klub ba is Ujszegeden. Nem járok de nagyon bulis mindenki viszi a manóját és eggyütt mama baba tornáznak zene buli.

Szia Sz Bea jelentkezem neked holnap.

Szia és üdv Szerika, remélem minnél hamarabb aktuális a csatlakozásod.

Jó éjt nektek.
krisztaszeged

Sikerült venni bilitKép Jövö héten kiprobáljuk. Majd leültetem a Tubby elé, azt ugy is szeretné.

Nóri! Mi kedd de. megyünk. Melyik szurit irták nektek fel? Mert ahogy én értettem szerintem több fajta van. Most nemigen van pénzünk ha késöbb kaphatja akkor most nem váltanám ki. Én kérdeztem és azt mondta a dokinéni hogy 12 hósan kaphatja. Azért most megijedtem, de durva lenne ha nem értene hozzá. Tájékoztató füzet a szuri melléklete? Vagy honnan lehet beszerezni.

Erika! Boldog évfordulót!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kriszta, jo utat, ha meg olvasod! Vigyazzatok nagyon!

Karmen, es ha a matracot emelnetek meg? Mi nehany hete adattuk be a barihimlo elleni oltast.

Bea, Angiek oldalan keresd az album cimszot, ott vannak a kepek.

Ildi, orulok, hogy sikerult pihenned. Remelem rendbejossz pentekig.

Erika, en is gratualok a 10. hazassagi evfordulotokhoz! A fenykepezkedes nagyon jo otlet. Kép

Nyulanyo, Pipi mar szobatiszta?

Mi jol vagyunk, Kristof csak neha kohog, igaz akkor csunyan. Az orra nem folyik, kapja a coryzaliat. Kezdi mondani az igeket, pl:leesett, gyere (deje).

Enikorol valaki tud valamit?

Agi
agi77

Karmen, a dokink adott tajekoztato fuzetet, es ugyanaz van benne, mint a www.baranyhimlo.hu -n. Ugy emlekszem, hogy a szurihoz adott utasitason 12 ho van. (De ez nem biztos, majd megkeresem a papirt.)

Agi
agi77

Karmen, "Hány éves kortól adható és milyen védettséget jelent a védőoltás?

A védőoltás alkalmazásával a betegség szövődményeivel együtt megelőzhető. Kilenc hónapos kortól adható. 12 éves korig 1 oltás, míg 13 éves kor felett 2 oltás szükséges a 100%-os védettség eléréséhez. "
Reszlet a fent emlitett oldalrol.

Agi
agi77

Ági! Köszi. Nem ismerem ezt az oldalt de most már megnézem. Amugy mi a Varilrix Varicellat kapjuk.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Hanna sem nagyon eszi a darabos kaját.A borsó,kukorica héját lökdösi ki a kis nyelvével.Bezzeg amikor a pizzánkról kunyizott akkor jó volt egészben.KépKépTehát turmixolok.Kép
Amúgy még tortaügyben nem döntöttem.Inkább vmi gluténmentest csinálnék.Vannak fent jó receptek itt a bnet-en.Nagyon klassz volt a tortátok!Kép
Mi ma voltunk szemészeten.Gyorsan megvoltunk.Minden Ok.KépLegközelebb 2 évesen megyünk,mert apa szemüveges.Amúgy csak 3 évesen kellene.
Hol vetted a bilit?Corában?Én is azt néztem ki.Lehet,hogy a mama veszi meg szülinapra.
Orsika mi szépet kapott tőletek?Nekem most nincs sok ötletem.
Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Edit! Orsi nem kapott a tortából. Amugy még ö sem evett gluténosatKép Ma vettem olyan tejpépet amit nem csak vizzel, hanem anyatejjel is lehet késziteni, nem akarok többet eladni, inkább ö egye-igya meg. Sajna ez már gluténes lesz.
Igen, ma volt bili a Corában. Bár nem mondnám olyan sok lett volna belöle.
Orsi kapott kismotort,ruhácskákat,könyveket,babát,szintit,zoknit,cipöt. Szóval jo sokmindent. Anyosomék most 7végén köszöntik, ök pénzt adnak majd mi veszünk a nevükben valamit.

Dancsi! bocs, kérdezted de mindig elfelejtettem. Én nem vagyok szoknyás, ruhás. De Orsit ugy szoktam jo idöben öltöztetni, mert ugy tetszik ha csini. Olyankor még büszkébb vagyok rá.

Megkérdeztem ma a dokinénit, hogy nálunk a sebészeten azt irták már nem kell kontroll a csipöre, szerencsére dokinéni szerint is megyünk ha stabilan jár már.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Olyan gyorsan fejlődnek ezek a gyerekek!Kis idő múlva majd nem győzől szaladni Orsika után!KépÜgyik vagytok!KépKépKép
Szoktam Hannát néha vezetgetni,édesen rakja a kis lábait.KépVan egy kis teknős babyrobogója.Nagyon szereti,ha tologatom,de azért tanítgatom is,hogy hogy kell lábbal hajtani.Remélem ez nem késlelteti a járástanulást.
Edit

szilde
Szeged

Karmen!
Próbáltátok már a babatejet?Ti milyet használtok?
E.

szilde
Szeged

Edit! rengeteg anyatej van még, babatejet akkor kap majd ha ez nem elég.
nem tudom szerintem ha kicsit tolod még nem baj

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kriszti,
nagyon szépek voltatok az esküvön. Kép

karmen,
Joszó ma megismételte a tegnapi napot, azzal a különbséggel, hogy 2 órát aludt délelott a napon babakocsiban. De utána tök jó kedve volt egész estig. Kép
Vendég

minden betegnek jobbulást!

megorülök, állandóan kilövi magát a gépünk. valami baja van, holnap megpróbálom apát rávenni, hogy vigye el végre a szervízbe. elszállt többször is a hsz-em. Kép Nem is írom újra, nincs hozzá energiám.
Vendég

Karmen: Gratu, egy évesen meg van a 8 kiló! Fló 15 hósan volt ennyi, Bátor meg már el is felejtette. Kép Sztem nem kell párna.

Kriszti1: Baleset mentes, jó utat kívánok!

Ági: jobbulást nektek! Stodal jó köhögésre. Nyugodtan adhatod Kristófnak, 2,5 ml-t adtam Bátornak is nemrég. Ha nem folyik az orra nem kell Coyrizalia. Bár jó megfázásra.

GAbi3
inecsg

Ági, gyógyuljatok meg gyorsan! Egyébként nem csodálkozom, olyan iszonyatos hideg van kint, hogy sétálni nem is igen megyünk ki.

Szegény Pipi, jobban van már? nagyon nagy a seb a száján? Remélem, gyorsan regenerálódik.

Ildi, te hogy érzed magad? Láz?

Utazóknak jó utat, vigyázzatok magatokra!

Gabi, a kajálással egyetértek, mi az ördögnek csináljunk magunkból bohócot? Ha nem kell, nem kell, majd éhes lesz! Luci szokta bepróbálni a "csokit, cukit, rudit", de én nem engedem, így aztán feladja az első próba után:-)

Hihetetlenül gyorsan szedi magára az új szavakat:-)) A legújabb, hogy mindenre azt mondja, ha nem találja, hogy elbújt, elvitte a cica (néha még nagyapót is:-))))).
H
babamama

Jozsó botrányosan viselkedett az éjjel. 11-3ig ORDÍTOTT!!!!!!!!!!!! 3-kor - elveimet feladva - magam mellé vettem az ágyba, ahol 5 másodperc alatt elaludt hozzám bújva. Pedig korábban nem aludt el sehol, csak a saját ágyában!!!!!!!!

Nemtom mi ütött belé, de mi a férjemmel úgy, de úgy kivagyunk, mint még soha. Ilyen éjszakánk még nem volt. Néztem a száját, nincs új foga. Fogalmam nincs mi volt a baja.

Azt hittem, reggel alszik sokáig, de nem: felkelt fél 7-kor.

Kezd egyre mamásabb lenni, de _azért sem fogom odavenni az ágyamba_ elvem mellett kitartok!!!!!!!!
Vendég

Kriszti!

Remélem,hogy már jobban vagy.
Jó utat,vigyázzatok magatokra!

Ági!

Jobbulást nektek is!

Hajni!

Jobban vagyok.Köhögök nagyon,de a közérzetem jobb.Biztos,hogy azért lettem jobban,mert megyünk haza.Lázam nincs,az nekem ritkán van.6 éve volt utoljára.
Édes lehet a Luca,ahogy beszél!

Ildi
tfildiko

helyesbítek: találtam az elobb egy új fogat Jozsó szájában. Legalább tudom, hogy miért ordított az éjjel. Most alszik, gondolom 30 percnél nem tovább.
Vendég

Dancsi!

Gratulálok a foghoz.Hányadik?

Ildi
tfildiko

8 fog van teljesen kint + 2 szemfog csücsök már vagy 2 hónapja.

felül 4 + 2szemfog; alul 4
Vendég

sziasztok!
Dancsi nem semmi ez a fogzás,de ilenkor gondolj arra hogy csak néha nem alszik a kicsid, hányan vannak itt köztünk akik hosszabb ideje kínlódnak

Én is azthiszem ráfizettem a következő napokban. Most ment el apukám aki 4 napja pesztrálta Katát és hát szó mi szó jó sokat kézbe volt. Nem tudom mit fog nekem produkálni mert még alszik és tegnap du már próbáltam visszaszoktatni
De apát is megértem keveset látja az unokáit úgyhogy azt az időt kényeztetéssel tölti. Így is alig tudott betelni a gyerekekkel. Ilyenkor sajnálom hogy nem vagyunk egy városban.

Lányok!
szerettem volna már kérdezni hogy ti mennyi áramszámlát fizettek? Mondjuk azok akik 80m2 vagy a felett laknak.
Vagy lehet hogy nem is m2 hanem hogy mit üzemeltetünk: Tv, kombi hűtő,szám.gép,mosógép,vízforraló,villany sütő, égők talán ennyi ja meg van egy szárítógép

Csak azért érdeklődöm mert az elszámolószámla szíven ütött. 3 hónap alatt annyi áram fogyott mind előtte fél év alatt
Nos?
Bea
20180827120929

Dancsi! Jaj szegény, remélem többet nem lesz ilyen éjszaka. Orsi nagyon jol aludt, mi 9:15-kor keltünk ma. Persze éjjel is evett, de én mindig visszafekszek amig csak tehetem.

Nóri! Tiszta hülye vagyok. Éjjel jöttem rá szopi közben hogy nem jövö héten kell menni szemésztre, 15-e az 2 hét. Még csodálkoztam is hogy 1 hétre tudtak idöpontot adni.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Gabi! Valóban nem rossz az a 8 kgKép Nézőpont kérdése. Mindenesetre meg lettünk dicsérve.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szbea,

nekunk kb havi 15ezer a villanyszamlank, 83 nm a lakas, de nekunk meg plussz a mosogatogep.

Karmen sztem ho a 8 kb, Jazmin 6,5 kg volt. de ahogy a kepeket latom, te is eleg vekony vagy (mazlista)
g.
gabomamo

Dancsi!

Nem semmi milyen sok foga van a Jozsónak.A Noéminek még mindig csak 2 van.

Bea!

Mi 60 négyzetméterre kb.8000Ft-ot fizetünk.Most egy kicsit én is kiakadtam,leolvasás után 16000Ft-os számla jött.

Ildi
tfildiko

Dancsi, gratula Jozsónak a fogacskához, kis ügyes, remélhetőleg a következő már nem viseli meg ennyire.

Ildi, örülök, hogy jobban vagy. Rajtam is csak azért jön ki kevésbé a betegség, mert nem hagyom el magam, próbálok nem tudomást venni róla.

Bea, mi olyan 8 e körül fizetünk havi bontásban, ami nyilván most több lesz. De itt egész nap megy a gép, nyomtató, a fűtés motorját is az hajtja, mi felkészültünk mindenre-Kép(((
H
babamama

Hajni!

Kösz.Biztos,hogy nálam is ezért jön ki kevésbé.Nem érek rá beteg lenni.De tegnap nagyon rosszul voltam,de estére már összeszedtem magam.

Ildi
tfildiko

Bea! nekünk átlag havi 250-300Kwh villany fogy. Ez 54m2 lakás, nincs mosogatógép, klima sem.
Csak villanysütö, amit 2 havonta 1x ha használok,mosógép,hütő(nem kombi),tv, számitógép, meg az égők, de az takarékos nagyrésze. Szerintem nagyon sokat fizetünk mi is.

Dancsi! Jesszum ennyi fog!! Jozso akkor már bármit el tud rágni: Orsi fuldoklik ha a kaja kicsit jobban darabos, most egészen aprora kell törnöm. Kekszet tud rágni, de azért mert elég ha szopogatja, szétesik a szájában.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Dancsi, gratula a sok fogacskahoz!

Nekunk sem volt valmi jo az ejszakank, Krsitof lazas volt, kapott kupot.

Bea, mi 6ezret fizetunk havonta, szerintem nem sok ahhoz kepest, hogy van mosogatogep es szarito is. Persze mindenbol a legenergiatakarekosabbat vettuk.

Karmen, megneztem a szuri papirjat, ott is 9 hot irnak. Elkuldom a kozos kepeket, gondolom meg nincsnenek meg. A piros szemeket Rad bizom, Tonira mar nem szamithatok ez ugyben.

Gabi, koszi, kiprobaljuk a stodalt. Szivni kell az orrat, ugyhogy marad a coryzalia.

Nekunk is vannak uj kepeink a valtozatossag kedveert.

Agi
agi77

Sziasztok!

Köszi az érdeklődést, Pipi szája egész remekül van. Seb van rajta még nem láttam, hogy kirepedt volna, remélem nem is fog. Pipi még nem szobatiszta, bejelenti, ha van valami ráül a klotyómanóra és utánna beletojik a pelusba:-) Valamelyik nap "áldozatot" mutattunk be és klotyómanó elfogyasztotta a Pipi kakit:-)))) Ez végtelen örömmel töltötte el a lányomat:-)

Mindenki beadatja a bárányhimlő ellenit? Mi az agyhártya ellenit adattuk be, annyi infót hallottam a bárányhimlőről, az a baj, hogy mind másképp hangzik......

Dancsi, lehet, h Jozsó a foga miatt volt beteg? A szemfoga jön Jozsónak?

Kriszti, már úgyse olvasod, de jó utat!

Ildi, neked meg gyógyulást és szintén jó utat, h erről le ne maradjak:-)))

nyúlanyó

Sziasztok!

Hajni: Flóra is próbálkozik, leves közben kér inni.

Dancsi: Nem semmi a fogacskák mennyisége. Legalább gyorsan túlesetek rajtuk. Aztán lehet dőzsölni.

Ildi: én nem mennék most Zalába, azt mondta a hírek, hogy esik a hó. Mi sem megyünk Öcssödre,pedig az csak alig 100 km az ellenkező irányba. Jobbulást!

Ági: Remélem Kristóf gyorsan meggyógyul.

Lányok! kell valakinek 4 db Massive fali lámpa? Kimaradt nálunk, nem tudunk vele mit kezdeni, vadi újak!

Bea: Én nem tudom nálunk mennyi a villanyszámla. Sztem azért magas most, mert megnézték az órát és előtte kevesebbet ütöttek a hasukra. A különbözet miatt magas.

GAbi3
inecsg

Anita: Én nem adattam még be egyiknek sem, lehet nem is fogom. De az agyhártyaellenit azt megkapták mindketten.

Gabi3
inecsg

Irtam a doktornönek a bárányhimlö oldalon. Ezzel eldöl hogy döntünk majd. Amugy ott is irja hogy 9 hótól lehet, csak a barátnöm védönöje szerint 15 hótól a leghatásosabb. Nos erre kérdeztem rá. Mondjuk most van értelme beadatni, aztán megint nem lesz szezonja ennek.

Ági! Megkaptam, köszi. Majd én javitom a képeket.

Mi is mindenböl a legjobb eneggiaosztályut vásároltuk, azért sokallok ennyi fogyasztást.

Orsi közel állt megint hozzá hogy a fejére öntsem a többféle kaját. Megint semmi nem kell!
Ez tart most már pár napja. Fogalmam sincs amugy nem nyügös, semmi baja, foga sem látszik jönne. Tegnap vettem babajoghurtot azt nagyon dicsérte mindenki na azt sem eszi. Már nemigen van kedvem kisérletezni. Persze ugy nem is nagyon lesz eredménye ha helyette kap tejcsit. De ha nagyon tele a cici az meg nekem is kellemetlen, fejni meg utálok. Fogalmam sincs mit kellene tennem.
De a türelmem kezd nagyon fogyni.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Anita!

Köszi.

Ági!

Jobbulást a Kristófnak!

Gabi!

Anyós most telefonált,hogy 15 cm hó esett,de latyakos.Remélem,hogy tudunk menni.

Ildi
tfildiko

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: