Mica!
Gratula Zolinak a teljesítményhez
! Én is nagyon szeretem a f.képezőt, mert mindent le tudok kapni gyorsan
Marha nagy a digik előnye az analóg gépekkel szemben. Na meg ugye a telefonos kamerák is jók, a tiéd nagyon jó minőségű képet csinál! Nagyon édi a fiad! Én abszolút nem látom rajta hogy már 9 kiló! Jó , az arca pufi, de nem jobban mint az enyémnek. És még a keresztbecsík sem kövéríti
;) Momo!
Azthiszem jobb ha nem tudjátok milyen gondolataim vannak
Szerintem a társaság nem segít, épphogy annak örülök ha nem látok embereket magam körül. Annyi emberben csalódtam már, hogy azthiszem jobb, ha csak a saját hülyeségeimet kell elviselnem.
De ki tudja, biztos számít hogy ki a társaság. Tegnap itt volt a barátnőm, vele nagyon jót dumáltunk, mindig felvidít. Szerencsére neki most jó fordulatot vett az élete. Én nagyon féltem, de örülök hogy most boldog. Épp azon filóztunk, hogy olyan nehéz normális embert találni, akivel lehet beszélgetni, annál nehezebb barátot. Szerintem igaz, hogy lelki-társból is csak egy van, nem csak "igazi"-ból. Bár nálunk Ati a lelki-társam is, de ugye az más
. Szóval ez van. Ha nyerek a lottón veszek egy hármasikerházat és összeköltözök a két igaz barátnőmmel
, feltéve ha az egyik hajlandó hazaköltözni Londonból
Jól elfilóztam itten, bocsika!
Én nem tom milyen 20 kilót szeretnél leadni, tök jól nézel ki!
A csajaid meg meseszépek!
Kata!
Én sem tartom magam rasszistának. Meg tényleg bírom Caramellt, de sztem bárki megmondhatja hogy igencsak elfogult volt a zsűri. Most hallgatom ma 5*-re Tomitól a Jégszívet, és még most is kiráz a hideg! Mendi is énekli vele, nagyon édi
( a fiam meg csokinyulat eszik zacskón keresztül
) Mindegy én már Tomifan vagyok és kész!
Tesód tényleg elég bonyolultnak hangzik
de igazad van, el kell fogadni ahogy van. A napom? Vegyes! Alapjában jó volt, hogy Andival hülyültünk egyet, de a többit inkább nem írom..
Most viszont megyek összerámolok mert borzasztó a helyzet
-természetesen PalcsóTomira megy a pakolás is csak
- Betti