A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Soproni kismamák

Cajok bizti mindenki csomagolja az ajit,kötözi a szalonculit meg ilyenek!Én is lépek az utobbit csinálni.Puszi mindenkinek,valszeg má nem jövök holnap.Utána meg elutazunk anyospajtáshoz,ugyhogy ha megjöttem jelentkezem!!
Mindenkinek mégegyszer szép,fehér karácsonyt kivánok!!!Sok ajándékot a fa alá! :wink:
Vendég

rik!Hagyd had hisztizzen én ezt szoktam vagy mondon neki,"hogy még nem hallja és látja az egész város-hegy mennyire nyomod kisfiam",de van mikor vissza hisztizek neki akkor meglepődik!
Ma is pl:este 2* is neki állt csapkodni kicsit megfenyegettem azt lenyugodott!!
Vendég

Na én lépek legyetek jók és rosszak!

Talán holnap beugrom!!

Jó Éjt!!
Vendég

Rik! Ez nálunk is elöfordul. Igaz, födre nem vágja magát de bögni, hisztizni azt tud. Itthon könnyebben kezelem. Vagy hagyom vagy próbálom elterelni a figyelmét Idegen helyen tényleg kínosabb, ott nem lehet ráhagyni.

Holnap még benézek. :wink:

Jó éjt!

KépKép
KépKép
mirama

mármint Mira szokott hisztizni, Noel még szerencsére nem ízlelte meg. :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Jó éjszakát mindenkinek!
Most végeztem a csomagolással. :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Szisztok!

Nagyon boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!

Kép

Kép
ábibaba

Nitta,
ne viccelj, hogy haragudnék, esélyed sem volt megismerni, rólam azt hiszem egy kép van fenn, az is hónapokkal ezelőtt Kriszti tette fel. Én jóval könnyebb helyzetben voltam, rólad van néhány kép Zoéval, aki egyébként életben még szebb, mint a képeken :D

Kép

Kép
ábibaba

Békés boldog karácsonyt kivánunk nektek és családotoknak!!!!

KépKép
KépKép
beus22

Kellemes Ünnepeket és Boldog Békés Karácsonyt Kívánunk Mindenkinek!

Gabó,Balázs,Levente
Vendég

Én a fadíszítésén már túl vagyok amíg a Husiék bement voltak a városba!Nagyon örült neki azt hajtogatta,hogy cíp-cíp-cíp!!
Olyan édi volt!!Az ajikat majd ha lefeküdt akkor csomizom tőle nem lehet!!
Vendég

Sziasztok Cajok!

Szeretnék mindenkinek:NAGYON,NAGYON KELLEMES ÜNNEPEKET KÍVÁNNI!

Csilláéknak külöm köszönöm a gyönyörű Karácsonyi ajándékot.Írtam SMS-t megkaptad?

Kép

2 ünnep között jövök!
puszi mindenkinek!

KépKép
eszti76

Eszti!Megkaptad a képeslapomat?
Boldog Karácsonyt neked is! :lol: :lol:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Most van egy kis idöm, kicsit szusszanok. Kaja megvolt, csináltam tiramisut is, most raktuk le a gyerköcöket aluszikálni.
Majd teszek fel képeket.

Remélem mindenkinek jól telik a készülödés, no idegeskedés. /mert tudom, ilyenkor hót ideg mindenki. :lol: /

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok Mindenkinek!!!!
Lali,Zsani,Virág

KépKép
kola2

Békés, boldog karácsonyt kívánunk Mindenkinek sok szeretettel:

Anikó, Kincső, Kálmán

Kép

Kép[/url]
quito

SZIASZTOK!

Nagyon boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk MINDENKINEK!

Puszi:

RENI DIETER és LARA

Kép
Kép
reni76

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk Mindenkinek!
Szeretettel: Dorka, Viol, Gábor

Mi is tegnap díszítettünk fát, Jézuska is megjött... :oops: :D Na de jövőre!!! Nem és nem, csak 24-én reggel vagy este!! :D

Pusszantás!!

Köszönöm mindenkinek a képeslapokat! :P

KépKép
viol81

Boldog Karácsonyt mindenkinek!!!!!Erika,Gyula,Réka,Petra
Vendég

Gabóca!
Köszönöm a család nevében!Megkaptuk a képeslapot.Most tudtam megnézni.
Nálunk már megjött a Jézuska.
Majd jövök!
puszi

KépKép
eszti76

Kép .

KépKép
KépKép
esztermami

Nálunk majd holnap reggel jön a maminál már megjött egy kis balesettel fűszerezve este mentünk a Levivel a balesetire!
Hátul megrepedt a kis feje egy öltés+tetanusz!!
Uncsitesóval(nagyobbikkal)rohangáltak a nagyszobában(mi a kicsiben voltunk,de ott volt vele a mami meg a sógornőm).1* csak nagy sírás jön át fel az ölembe és folyik a vér hátul a fejéből!Hál isten az ilyedelem nagyobb volt.Meg is röntgenezték,de nem találtak semmit.
De mikor mentünk ki a kocsihoz a maminál már vigyorgott.
Egy igen jóképű orvos volt a kórházban,de viszont nem engedtek be mikor öltötték össze(5-en voltak bent vele),de nagyon kedvesek voltak!! Van egy szép kötés a fején meg egy háló amit már levett,de éjszakára ráadom akkor nem veszi le úgyis vele alszom!Apa itthon lefotózta majd holnap megmutatom a kis sebesültet!Szal nálunk így telt a szenteste!
Most mennem kell,mert már dinka megyek altatni!!

Szép estét kívánok mindenkinek!!! :lol: :lol:
Vendég

Gabóca!
Gyógypuszi a kis sebesültnek.A legjobb családoknál is megesik ez.Szonja mellőlem esett le az ágy háttámlájáról mikor kissebb volt,irány az ambulancia de hála égnek nem lett semmi komoly.
Megjött már hozzátok is a Jézuska?

KépKép
eszti76

Eszti!Igen megjött a fűnyírónak nagyon örült a gitárnak nem annyira a porszívótól meg fél ha bevan kapcsolva.A nagytól nem fél a játéktól meg igen!Ki érti ezt!!!
Az éjszakánk hál isten nyugottan telt és a tetanusz helye sem fáj neki!
az ebéd fő apa mesét néz most van egy kis időm!!
Ti mit csináltok épp?Szonjának mit hozott a jézuska?
Mentek Veroékhoz?
Vendég

Ja és a pláne,hogy mikor tegnap elindultunk itthonról a mamihoz megkértem a fiatalembert,hogy ha lehet észnél legyen,mert nem akarok szenteste a kórházban kikötni vele fejsérüléssel!!Erre tessék!
Így legyen ötösöm a lottón!!
Vendég

Egy gyors kukk épp esz a méreg :evil: :evil: ezt a karácsonyunkat valaki elátkozta!
Tegnap a Levi ma meg beszart a mosógép ráadásul ma egy éve,hogy meghalt az apósom!
Csak ennyi!!

Szép napot!
Vendég

Sziasztok cajok! (bár úgy látom kevesen vagyunk itt

gabó
az én karácsonyom is kicsit félresikerült.apa ugye tegnap is,ma is dolgozik,tegnap az ebédet elsóztam,ma eltörtem egy tányért.de legalább az ajándékoknak örültek a kölkök.tegnap későn jött a jézuska(csak vacsi után),így mára maradt egy kalózos autópálya összeszerelése.azután reggelizetm,meg rántott husit sütöttem gyorsan,most meg itt bóklászok.

eszter
remélem tettszik és így biztos nem fogtok elfelejteni :wink: .nyáron(legkésőbb) várunk!!!

mindenkinek további jó pihenést,ünneplést

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

mivel én ráérek,megkezdem a fényképek mutogatását.nem vagytok,így van helyem bőven :wink: :wink: :wink: Kép Kép Kép Kép szecső épp a kalózos cuccnak örül
Kép Kép Kép Kép új póló,új hajpánt és zórának új cumi
Kép a kalózos autópálya(hol fogjuk tárolni....?! :shock: )

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Csilla!
Már kint is lóg az előszobában a naptár.NAGYON ÖRÜLTEM NEKI!
Raknék föl képeket de olyan szarok lettek,hogy csak na!
Holnap csinálok párat és azokat földobom.
Gyönyörűek a gyerkőcök!Zóra mekkora már!
Azért mutatok pár minősíthetetlen minőségűt:
Kép

Kép

Kép

KépKép
eszti76

Sziasztok!!!

Gabó,
Szerencse, hogy megúsztátok ennyivel!!! Mielőbbi gyógyulást Levinek!!! Örülök, hogy nem lett komolyabb baja!!

Úgy tűnik sokaknak nem úgy jöttek össze a dolgok, mint ahogyan eltervezték.

Én is máshogy képzeltem, de szerencsére nekem nem történt rossz dolog, csak a meghitt pihi helyett sürögtem forogtam egész nap. Sajna mamámat Szenteste napján engedték haza a pesti műtétje után, így szüleim és mamám délután ért haza Sopronba. Én főztem nekik ebédet, csináltam kis sütit... Azt hittem aznap nem csinálok semmit, de így is jó volt, mert nálunk az ajándékozás nincs nagy dobra verve, és jól esett, hogy ha mást nem is de egy finom ebédet és egy kis karácsonyi hangulatot, meghittséget adhattunk nekik. Azért a papírmerítő műhelytől rendeltünk naptárat Zoé képével, hát annak nagyon örült mindenki.

Zoé tündéri volt, nagyon tetszett neki a karácsonyfa, és a csillagszórón teljesen le volt merevedve!!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Szemizo,
Nagyon helyesek a gyerekek!!!! Nem semmi az az autópálya!! :shock:

Eszti,
Szonja egyre szebb!! Igazi hölgyike!

Szép estét!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

szemizo!IOstenem annyira jó látni ahogy örülnek a gyerekek sz ajiknak nem?Olyan arik!!Az nem jó ha apa dolgozott együtt az igazi az ünnep!!
De hát földi halandóknak ez jutott! :( :(
De örülök,hogy azért jól sikerült!! :lol: :lol:

Eszti!Először is szép a fátok és a babaház is amit Szonja kapott lovakkal ha jól látom ugye?Sok mindent hozott neki a jézuska biztos nagyon jó kislány volt!!

Mi most értünk haza voltunk keresztanyuéknál,anyósnál meg a barátnőméknél!!
Vendég

Nitta!Örülök,hogy azért jól sikerült a szenteste immáron egy csöpséggel ajándékba!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

eszter
látom,szonja is sok ajándékot kapott!klassz a babaház!az idén ez a sláger :wink: :roll: :lol: :idea: :?: .nálunk is játszanak vele,a miénk kisebb,de jól elvoltak vele most délután(vagyis inkább szecső :shock: ).

gabó
az autópálya meg pihen,mert még elem kell hozzá,azt nem hozott a butuska jézuska :lol: :lol: :lol: .szecső ezt a reklámokból nézte ki és teljesen lefagyott,mikor meglátta(ennek örült a legjobban,pedig "közös" ajándék volt.tényleg jó volt nézni őket,a nagy izgalomban még a mi ajándékainkat is kinyitották... :P :twisted: .míra is épp az egyik képen a barátainktól kapott kristálypoharakat vette "kezelésbe"-csoda,hogy bontás közben nem lett a készletnek baja.zóra meg egyfolytában a karácsonyfára mutogat,dumál és a díszeket veszi le.

és most kezdődik a szörny rt-egyik kedvenc mesém :lol: :lol: :lol:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Kép Kép Kép Kép

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Ja és ez az egyik kedvenc képem Zoéról! :lol: :lol: :lol:
Kép

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

nitta
csak ámulok,milyen élénk baba zoé!nagyon szépek vagytok!!!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Nitta!
GYönyörűűűűűűű csajszi Zoé!Gyulán is látszik mennyire imádja elsőszülöttjét.Jó látni titeket így!
Ügyes voltál,hogy összehoztál egy ebédet.
Remélem mamád jól van.

Csilla!
Anyós Jesszuskája hozta a babaházat.Nekem is meglepi volt.
Én Karácsony előtt a KIK-ből bevásároltam mindenféle elemből(1 euro 10 ceruza)mivel volt irányítós autó is.Meg szobatelefon.

Gabóca!
Van ló,kutya,baba,dínó és még sorolhatnám.Ma a hörcsög is megjárta a babaházat.

Jó éjt mindenkinek!Megyek Szonjával anyuhoz csicsikázni.

KépKép
eszti76

Sziasztok!

Most ráérek, én is dobok fel tegnapi képeket. A mai még nem lett átjászva.
Jól telnek az ünnepek, olyan jó látni Mira örömét, a gyerekek szeretetét, jó, hogy együtt a család.
Csak most estére lettem kicsit depis, ilyen már évek óta nem volt. Kicsit rosszul esett vmi, de nem lényeges, majd túl leszek rajta. :lol:

Úgy szeretem nézni a karácsonyi képeiteket! Tök jók!

Csilla! Olyan szépek a gyerköceid, a szemeik meg föleg! Jó a kép a három gyerekröl. :wink:

Eszti! Akkor tegyél még fel képeket! De ezek is jók! Tuti az a babaház, Mirának is mutattam. Erre a válasza : "én is szeretnék olyat!" Persze Pityu! :lol:

A kis Zoé tündéri! Nagyon szép család vagytok Nitta! És a fiatalos, babás arcod irigylésre méltó! :wink:

Rakom a képeket. :wink:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

[quote="szemizo"]n írta:szemizoitta
csak ámulok,milyen élénk baba zoé!nagyon szépek vagytok!!!

Bocs,hogy így írok,de másképp nem engedett!

Szemizo!Nem mentek haza?

Eszti!Akkor jó napja volt a hörcsögnek!! :lol: :lol: :lol:

Nitta!Nagyon szép kis család lettetek Zoé babával kiegézülve!
Jó érzés egy igazi családban lenni!! :D :D :D
jól sikerült az ebéd?

Mirama!Gyönyörűek a gyerekek nagyon csinik voltatok!! :) :) :)
A fa is nagyon tetszik és sok ajándékot vitt a jézuska hozzátok is!
Úgy látszik nagyon jók voltak a gyerekek ebben az évben! :lol: :lol:
Sajnálom,hogy egy kicsit beárnyékolta az ünnepet a depit,de már túl vagy rajta ugye?

Mindenkinek jó étvágyat az ebédhez!
Vendég

Sziasztok!

Felrakom Ábibaba képeit, hátha nem sikerül kicsinyítenie. :wink:

Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Köszi Kriszti :-)
Tényleg nem sikerült :oops:
Cseppet béna vagyok.
Ábi most éppen a LEGO repülőt rakja apukájával.

További szép karácsonyt mindenkinek!

Zsanett

Kép

Kép
ábibaba

Ábibaba!Hú itt is mennyi aji van a fa alatt! :lol: :lol: :lol:
Nagyon helyes ez a kis fiatalemberke biztos nagyon örült az ajándékoknak!! :lol: :lol:

Én épp most töltöttem fel a gépre a képeket és egy értelmes sincs közte amit fel tudnék rakni talán amit a sóginőm csinált aközött lesz!
Egy sebesült képem viszont van apa lekapta ezt a kisembert mikor hazajöttünk a kórházból!
Íme!Tegnap lekapta a kötést is a fejéről jó csúnyán van neki összeöltve nem tudom milyen vastag tűvel dolgozott a doki,de marha nagy a szúrás helye!Szerencse,hogyha kinő a haja eltakarja.
Kép
Kép
Vendég

Kép Nagyon boldog névnapot!
Vendég

sziasztok!!!

nekem is megvannak a képek, de én albumba tettem, itt a link:
http://fototar.t-online.hu/media/medial ... &status=ok

megnéztem a már feltett képeiteket, nagyon szépek vagytok!!! :P

gabó,
sajnálom szegény levikét!!!! :( :( a kis energiabomba!!!! gyógyuljon be hamar a kis buksi feje!!! :P

látom másnál is volt kis malőr, tányércsörgés... :(

nekükn szerencsére semmi ilyesmi.
dorkaának nagyon tetszett a karifa, nekünk meg dorka! :wink:

aztán hogy ne hazudtoljam meg önmagam - eszemhez legyen mérve - amikor lemegyünk anyuékhoz, egy sapit szoktunk dorkára húzni, és bebugyoláljuk egy takaróval, így szokta fogni valamelyikünk, általában gábor. és ilyenkor ő fogja, én húzom a sapit és rakom a takarót. na most egyik ilyen alkalommal, fogom a sapit és próbálom gábor fejébe belehúzni... :lol: még akkor sem esett le, hogy mit csinálok, mikor közelítettem a feje felé, hanem csak akkor, amikor elcsodálkoztam, hogy miért nem akar rámenni az a hülye sapi a fejére... :lol: ők meg csak álltak ott és néztek meglepve... :lol: nem csoda. jól van, viol, megveregettem a vállam... :lol:

további kellemes ünnepeket mindenkinek!!

KépKép
viol81

Szegény Levi :(
Sajnálom, hogy így sikerült a karitok.
Az ajándékok azért biztosan kárpótolták.

Kép

Kép
ábibaba

:oops: és igeeen!!!!!

Boldog névnapot Isti!!! :P

KépKép
viol81

Kriszti!
Olyan szépek vagytok mindnyájan!
Mírának nagyon csodás haja van.Látom a párod birtokba vette az új óráját.Örült neki?Hülye kérdés,gondolom igen.
Remélem csak múló rosszkedv volt a tegnapi és semmi komoly.Anyud jól van ugye?
Fel a fejjel,ilyen napsütéses karácsonyunk úgysem volt még!Tisztára mint egy Hawaii Karácsony.Juhéééééé! :D :D
Még jó,hogy bobot nem kapott aSzonja pedig azt akart. :D

Dobok pár képet még:
Anyóséknál:
Kép

Apunál:
Kép

Anyunál,Iván:
Kép

Anyunál,Szonja,Áron:
Kép

KépKép
eszti76

Viol!Anyám nem vagy semmi csajszi! :lol: :lol: :lol:
Jókat mulattam rajtad!! :lol: :lol:
A képeket mindjárt megnézem!

Eszti!Olyan helyesek a gyerekek és Ivi baba egyre hatalmasabb és tiszta apukája!

Ábibaba!Te jól vagy?
Vendég

Viol!Nagyon szuperek a képek Dorkán látszik a nagy boldogság.
És te is nagyon jól nézel ki!Mennyit fogytál?
A két kislány bátyádé vagy a ribié?Olyan kis félénkek!
Vendég

Eszti!Jól látom,hogy a pólódon ti vagytok a férjeddel?
Ha igen tök jó!! :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: