A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Soproni kismamák

Néztétek az Aktívott?Engem úgy meghatnak az ilyen történetek bőgtem is egy sort! :cry: :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok!
Gabo
jaja,megkapta!Már majdnem el is költöttük! :wink:
Még anyumnak,meg aposnek kell aji,aztán VÉGE!!!
Én most olyan terhesnek éreztem ezta vásárlást.A gyerekeknek nem,azoknak már jo időbe(nov.-ben )elkezdtem vásárolni.Nekik jo!!De a felnötteknek sosem tom mit vegyek.Gyulával is elmentünk aztán amit akart magának megvett,én már külön nem veszek neki semmit! :!: Most igy jött ki,pedig eddig meglepiztünk!!

Beus
jo akkor az alma??Bevált???

Nitta
lehet én is láttam már az Ábizsanit,de fogalmam sincs hogy néz ki!!Ő szolt rád,vagy hogy volt??Téged megismernélek,de a Zsani nem tom hogy néz ki!!

Ábizsani
van rolad kép valahol??
Vendég

Csilla
azért sem jo ha bent hagyod a kenyeret(nem tudod kivenni)mert megszikkad,nem lesz olyan finom a héja..
Vendég

hali!

katus,
te miért sírtál.....? :(

nekem megvolt a hambi!! :lol:

gabó,
én is néztem az aktívot, nekem is lepottyantak a könnyeim...

nitta,
és ha lefekvés előtt fejnél le a ciciből? nem telne meg annyira, mire zoé ébred... én néha csináltam így.

anikó,
boldog névnapot kívánunk mi is!!
:P

andi,
várlak holnap! :P

jajjjj, mit akartam még...

KépKép
viol81

csilla,
a kenyérkivétellel az első pár alkalommal mi is szerencsétlekedtünk, de aztán ment! még nekem is... :lol: pedig hajjaj, mennyit utálkoztam előtte, míg nem sikerült... :lol:

KépKép
viol81

rik,
kicsit utánajártam magamnak! :wink:
én tavaly augusztus 21-én cstlakoztam nadine81 néven, vasárnap, du 16:32-kor :wink:
most október 13-án lettem viol81, este 19:53-kor, mert ugye megkevertem vmit, új név kellett... :?
nadine-nak 3047 hozzászólása volt, violnak ezidáig 454, plusz ez :wink: szóval így összesen 3502-szer dumáltam bele a dolgokba :lol:

KépKép
viol81

rik!És te mit kapsz Gyulától?

Viol!Hú én is megnézem mennyit dumáltam eddig!

Na itt már lassan mindenkinek van kenyérsütője csak nekem nincs?Ez felháborító!! :evil: :evil: :x :x
Vendég

2576!!!
Viol a tiéd több te nagyobb dumás vagy!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Köszi a köszöntéseket, bár meg kellett néznem a naptárat, és tényleg Anikó van! Én csak a júliusiról tudtam, akkor tartom, de engedelmetekkel ezeket is bezsebeltem!

Gabó-fura dolog ez a tejmennyiség, amikor Kincső sokat alszik éjszaka, mint most, nyugodt vagyok nappal, mert sok tejem van, érzem. Máskor kevesebbnek gondolom,de amit Viol írtál, hogy sír szopi után és forog, olyan csak nagyon ritkán volt. Fitolac teát iszom, mert mikor Kincső hasfájásos volt, váltottam, állítólag a laktoherbtől is fájhatott. Későn indult be a tej a kórházban, azért kapott tápit, mert picike volt.

Nitta- szoptass nyugodtan, Kincső is nehezen kezdett hízni,először csak 6-15 grammokat. A védőnőm azt mondta, ne foglalkozzak semmivel, csak szoptassak!

Mi vasárnap díszítjük a fát, már nagyon várom. Főpróbának mindenféle sütit sütöttem és beosztottuk, mikor melyik legyen. Vajon Nyuszifül mit fog az egészből érzékelni? A fények, illatok, a karácsonyi zene biztosan feltűnnek majd neki. Katus, Mátéról volt az a tuti karácsonyfa körül repülő kép...ő mit érzékelt akkor az ünnepből?

Anikó

Kép[/url]
quito

Aniko!Én szeretnék nagyon boldog névnapot kívánni!!
Kép
Akkor nem sír biztos elég neki!! :lol: :lol:
Vendég

Szevasztok nagy, es kis dumäsok! :lol:

Viol!

Azert mert nem kaptam hambit! :lol: :lol:
Sokat voltam mostanäban egyedül, (Mäteval) Betegseg, lakäsfogsäg, na szoval, nincs semmi kedvem semmihez, kijött a depi, de megkönnyebültem.:))

Gabo!

Nyugi, nekem sincs kenyersütöm.:):):)

Zsani!

Köszi a kockäkat, megmentettel!:)

Aniko!

Boldog Nevnapot!
Akkor is ha nem tartod, zsebeld be ezt is! :wink:

Mäte mär nagyon färadt volt mire mindennel elkeszültünk delutän, fenyeket nezte nagyon, de ugy igazän meg nem erdekelte.:)
Kincsö mikor született, Mäte 4 hos volt.
Bezzeg iden azt hiszem plafonra kell rakni a fät, mert megtämadja az tuti! :lol: :lol: :lol:
Tegnap Joco hozott egy csomagot, kapta a munkahelyen egyik kollegajätol karira, Mätenak jätek.
Kint hagyta szatyrostul az elöszobäban, reggel pakoläszok, egyszercsak odaszalad, kikapja a doboszt a szatyorbol, es mär rohan a nappaliba, menet közben letöpte a csomagolo papirt es mär ki is bontta, tök helyes kis bugocsiga.:)
Gondoltam meg elötte, tök, jo majd berakjuk a fa alä.:) :? :lol: :lol:

katus78

Katus!
Nyisd az ajtót, most lett kész a hambi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Nitta, nyugi a szopival, nem is kell ám szerintem sokat fejni etetés előtt, Zoé megtanulja hamar, hogy ne "fuldokoljon" a tejbe :wink: :wink:
Olyan ügyes vagy, hagyatkozz bátran az érzéseidre.

Viol, ok. :P

Csilla, nyitom az ablakot, küldj egy szelet kenyeret! :lol:

Rik, engem is kikészített a tömeges vásárlás. Ennivalóért mentem be doki után a spárba, hát megbántam...

Mindenkinek jó készülődést!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Katus!Szívessen :wink: Nagyon édes Máté :P Milyen jó,hogy van lift nálatok :P Én mindig cipelem fel a babakocsit a lépcsőn.Jó utat haza!
Gabó!Nekünk sincs kenyérsütönk :)
Nitta!Nagyon édes Zoé :P
Képzeljétek ma először hisztizet a Virág :? Mikor mentünk érte anyóshoz nem akart eljönni és a földre lefeküdt és bögött.Sose csinált még ilyet,remélem nem most fogja elkezdeni. :? Aztán apa felöltöztette és eljöttünk ,beszálltunk a kocsiba és már semmi baja nem volt.Most itt ül és engem ölelget :P

KépKép
kola2

Amica !Ma mindenhol tiszta hülye emberek voltak :?

KépKép
kola2

Kép

Mindenkinek BÉKÉS,BOLDOG,KARÁCSONYT kívánunk!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Kép .

Boldog Békés Karácsonyt és BUÉK!!!

KépKép
KépKép
esztermami

Katus!Milyen rendik a férjed munkahelyén!! :lol: :lol: :lol:
Kis cseles ez a kiskölök! :D :D :D
Holnapra jó utat nektek vigyázzatok magatokra érezzétek nagyon jól magatokat! :lol: :lol: :lol:

Kola!Na akkor vagyunk azért páran akiknek nincs jóvan!!!! :lol:
:lol: :lol: Ennyire szeret ott lenni Virág náluk,hogy hisztibe csapott?
Vendég

Hú mi még holnap reggel megyünk egy uccsó körútra,de asszem reggel külön felkészítem magam idegileg,mert ilyenkor nagyon hamar kattanok!! :? :? Pedig tuti dugó lesz mindenhol!!
Vendég

Andi!Szólj rám még majd a pontok miatt nehogy elfelejtesem!!Köszi!

Mi több mint valószínű,hogy nem megyünk a talira ha lesz,mert már úgy be van osztva az az egy kis napom,hogy fejbe próbálom kiszámolni kinél mennyit legyünk,hogy anyuéknál is lenni tudjuk elég időt!! :shock: :shock: :shock:
Vendég

Levi is itt kotyol az ölembe és magyaráz ezerrel!!Az előbb próbáltam rávenni,hogy aludjunk,de nem akar!Talán megvárja az apját! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Boldog Karácsonyt,szép együtt töltött perceket kivánok a családotokkal!

ZSANI
a hisztis korszak az 3 éves kor körül van.Ti azért még belekeveredhettek.Én személy szerint azt mondom,ha van egy nyugodt gyereked,akkor az nem fog már nekiállni hisztizni!!!

Én a Petránál már látom a jeleit.Nálunka teso is kiváltja,mert ugyebár,van hogy valamit kikapa Réka a Petra kezéből,és akkor a Petra elfekszik...
Meg egyik nap a játszirol nem akart hazajönni,és elfeküdt a járdán...tiszta égő volt!!

:!:
Vendég

Sziasztok!
nem tudom mennyit fogok tudno jönni már újévig, azért kívántam a fentiekben mindenkinek minden jót!!

Nagyon sokat írtatok és akartam én is hozzászólni, de már nem bírok!!

Jó éjt!!

KépKép
KépKép
esztermami

Na elaludt a prücsök! :) :) :)

rik!Ó ez még többször is elő fog fordulni(gondolom)!Vagy nem?!!
Mutkor babakocsi nélkül mentünk be a Városba a Husival,de kész katasztrófa volt!Ugye ez a kis trottyos menni-sétálni nem tud csak rohanni így mire beértünk a városba már úgy nézett ki mint egy kisdiszó már ez kellemetlen volt(én utálom ha koszos lesz az utcai ruhája és aLevi ilyenkor az szokott lenni mint a rosseb).Ez még haggyán úgy elkezdett hisztizni a város kellős közepén,hogy mindenki minket lesett,mert nem voltam hajlandó cipelni.Biztos gondolták magukba,hogy milyen szívtelen anyuka vagyok,hogy hagyom sírni a gyereket!!De mondjuk szarom bele ki mit mond jót is derültünk ezen apával mikor elmeséltem neki!!
Szal rik vár még ránk rosszabb idő is!
Vendég

Na apa busza most indul szóval legkésőbb negyed 12-re itthon kell lennie bár nem tudom mtif og látni,mert itt a hegyen nincs világítás és korom sötét van!!Talán majd négykézláb jön!!

Eszter!Nagyon Kellemes Ünnepeket és Egézségben Boldog Új Évet Kívánunk nektek!!
Vendég

mtif og-mit fog
Vendég

Na megjött apa elhozták kocsival!Úgy bűzlik mint egy kocsmatöltelék!!
Vendég

Szal megyek!!

Jóccakát!!
Vendég

Jó éjszakát mindenkinek!

Gabó, villanyozd fel a házat és hazatalál az urad :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Jó reggelt!

Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt és Boldog Új Évet Kívánunk!

Gunglék

Kép

katus78

Katus!Nagyon jó utat nektek haza és Érezzétek jól magatokat és egymást!! :lol: :lol:
Mikor indultok?
Vendég

Sziasztok!

Szemizo,

FEHÉR KENYÉR:
3dl víz, 2 evőkanál olaj, 3 teáskanál só, 520 gr finomliszt, 1 tasak porélesztő, 3 teáskanál búzakorpa, 3 teáskanál búzacsíra(dm-be kapni olcsón, 1-2 száz forint), 1 teáskanál kenyérfűszer( kömény meg ilyesmi van benne, készen kapni ezt is.
Ebben a sorrendben kell a gépbe tenni, akkor nem tapad a sütőedény oldalára. Program: Normal/Basic vagy Gyors/Quick. Az én gépem a Basic programon 3 órát süti és utána még egy órát melegen tartja, és nem párásodik utána se. Lehet mindenféle magokat is beletenni, kb 1 óra után sípol a gép, jelzi, hogy akkor tedd bele a magokat.

SÜTEMÉNY ALAPRECEPT:
450gr finomliszt, 4 tojás, 150gr vaj, 1 csomag vaniliás cukor, 150gr cukor, 1 csomag sütőpor.
Sípolás után bármit beletehetsz(reszelt csoki, mogyoró,dió,kókusz,mák... én fahéjat tettem és 1 nagy almát bab nagyságúra darabolva)
Program: sütemény/cake az én gépemen a 10-es

Remélem tudtam segíteni!!!! Ja és lehet álítani, hogy milyen színüre süsse a kenyeret, én a világost használom.

Rik,
Igen Ábizsani szólt rám, hogy mi ismerjük egymást és nyújtotta a kezét. Én meg néztem nagyot, hogy gőzöm sincs ki az, és mondta, hogy ábibaba. Hú de szégyelltem magam, mert nekem van róla képem. Egyébként a vonalzókon mindig látja az ember a gyerkőcöket, a tieidet is lehet, hogy hamarabb megismerném, mint téged!! :lol: :lol: :lol:

Viol,
Most már én is pár napja fejem elalvás előtt, de attól még 1 óra múlva ugyanúgy spriccel. :roll:

Anikó,
Boldog Névnapot!!! Szoptatnék én, nem foglalkoznék semmivel, csak amióta 3-szor előfordult, hogy sugárba hányt, félek, hogy túletetem. Így is esténként óránként eszik, feltankol éjszakára. :lol:

Kola,
Hű a Virág hisztije nem lehetett semmi, nem tudom mit tennék ilyen helyzetben!!! Még jó, hogy hamar túllettetek rajta!!

Gabó,
Tudom, hogy te kevésbé élvezed, de öröm olvasni amiket Leviről írsz. :lol: :lol: Olyan igazi fenegyerek!!!! Ráadásul jópofa ahogy leírod!

Na szép napot mindenkinek!!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Sziasztok!!!
Nitta
köszi a recepteket!Nekem sokat segitettél vele,mert 1 éve van meg a sütö,de csak kenyérnek(liszt,so,viz)használom.Kiprobálom ma a sütit,mert nagyon kiváncsi vagyok rá!!!Fini lehet!
Lehet tényleg a gyerkőcöket előbb megismerjük,mert a vonalzon látjuk mindig őket!! :wink:

Gabo
én is csatlakozom Nittához.Tényleg muris mindig a leirásod a Leviről.Nagyon jo őket olvasni,igazi belevalo fiucska.Neked lehet néha már fáraszto.Meglátod lesz neked még olyan nyugodt gyereked,hogy csak figyelsz:ilyen is lehet????

Épp sütöm a Zserbomat.Apa meg kiment a barinőm férjével a kertbe a fáért.Remélem szépet választ,mert tavaly sötétben ment ki,aztán ferde volt a csucsánál,elég béna volt!!!
Vendég

Sziasztok!Katus!Vigyázzatok Magatokra az úton!
Ma Virág reggel tök helyes volt,azt mondta Anyuci bocsánatot kérek a tegnapi viselkedésemért :P Ott akart aludni,de nemtudott mert anyósék ma mentek dolgozni.Ez volt a baja.Nagyon remélem nem csinál többett ilyet :wink: Nem szokott általába elég szótfogadó.
Gabó!Akkor Apa ma nincs igazán jól :wink:

KépKép
kola2

Van egy iwiw-es meghívóm nem kell valakinek?

KépKép
kola2

halihó

ettem hambit!!!!! :lol: (vagy lehet, hogy már írtam... :oops: :lol:)

köszönöm a virtuális lapot, katus, nektek is hasonlóan szép és boldog karácsonyt kívánok!!

dorka most lesz ugye 8 hónapos, biztos örülni fog a fának. ugyan nem tudja mi az, de ... akkor is! :)
jézuska meghozta a 2. fogát, már az is koccant! :) na, túl vagyunk ezen is!

azért senki nincs ám lemaradva, mert nincs kenyérsütője!! :P

gábor felhozta a fát, lehet, hogy ma du díszítjük! :lol:

KépKép
viol81

rik,Nitta!Köszi aranyaisak vagytok!Nekem már néha tényleg elég abből a kis szarosból!Jaj Levi jófiú!! :lol: :lol: Ez lehet csak álom!! :lol: :lol:

Nitta!Ez az első karitok 3-ban nagyon izgi ugye?Olyan jó lesz nektek!! :lol: :lol: :lol: Fát mikor díszítitek?

rik!Görbe fa ez jó!! :lol: :lol: Muris lehetett!! :D :D De rég ettem zserbót! :( :( :( Sima fátok lesz?
Ti mikor díszítitek?

kola!Apa nem ivott csak 3 sört nem szokott berúgni!! :) :) :)
De édi lehetett Virág mikor bocsánatot kért! :) :) Szokott náluk aludni?

Viol!Hambi-Hambi-Hambi!!!! :lol: :lol: :lol:
Már csorog is a nyálam!Dorka már bizti élvezni fogja a fát a csili-vili díszeket meg az égőt!!

Délelőtt voltunk a városba mi volt lent kész káosz! :shock: :shock: :? :?
Vendég

Gabó
apa akkor nem volt ahlkohol mámorban! :wink:
Én uram antialkoholista,egyedüli függőség a cigi.JA,bocs meg a NET!!!
Kész a Zserbó.Hagyományosan mindig sütök karira,anyosom várja is...
Nagyon szép fát hozott a Gyula.180 cm körüli és kék ezüst.(jegenye,és kék ezüstünk van a kertben csak :wink: )Még egy két évet tudunk behozni aztán vége az ingyenfának. :cry:

Mi 4 körül megyünk a MOMÁba,meg anyumhoz tojciért.Kiváncsi leszek itt mi lehet a városba.Tegnap mikor bent voltunk még a körforgalomba is álltak az autok a Mező utcánál... :!:

Zsani
látos nagyon jol nevelt lányod van!!! :!: :!: Tudja,hogy tegnap csunyán viselkedett,ez érettségre vall!!!
Vendég

Viol!Gratula Dorka 2 fogához.
Nálunk Apa is net függő :wink: meg lassan én is.
Rik!Mit vesztek a momába?Apa volt ma el egyedül a városba,mondta,hogy tiszta bolondokháza van :?
Hát Túlzás ,hogy Viri nagyon jól nevelt lenne de azt tudja már,hogy mikor viselkedik rosszul.és akkor mindig bocsánatot kér.Olyan édessen tud hízelegni.

KépKép
kola2

rik!A Balázs is az volt úgy kellett néha 1 sört beleerőltetni ma meg már sörös lett,de ritkán iszik!
Nagyon szép lehet a fa!! :lol: :lol:
Szerintem készüljetek fel bár a Momába talán nem lesznek sokan!
És mit vesztek?
Vendég

gabó
most indulunk csak,valami ruhát akarok anyumnak.Bár épp a Gyula mondja,ő nem megy annyi helyre!!!Na bummm,férfiak!!
Vendég

Akkor jó vásárlást!!A Balázzsal sem lehet elmenni vásárolni!!
Jobb is ha nem jönnek ilyenkor velünk!! :lol: :lol:
Vendég

sziasztok cajok!

nitta
köszi a recepteket,a sütit majd próbálom(bár azt hiszem,az enyémhez is van ilyesmi recept).a kenyér finom is lett tegnap,olyan,mint az igazi bolti graham kenyér.tegnap feltankoltam a cba-ban(elég olcsón) vettem graham,rozs,tönköly lisztet,azokat fogom a sima liszthez keverni.meg javasolta egy ismerős,hogy krumplipüré port is lehet hozzá adni(férje kedvence).és jó lett a tejjel,könnyű(bár ugye a graham liszttől azért kicsit sűrűbb,bár a fehér kenyerem is sűrűbb volt mint a felfújt bolti kenyér).cajok,akinek nincs még ilyen masinája,én nagyon ajánlom.ma pl kakaós csiga tésztáját dagasztattam ki vele,nagyon ügyes volt,jól sikerült,még van pár darab :wink:

andi
küldök hetente egy kenyeret(úgysem esztek sokat) :lol: :lol: :lol:

én már csütörtökön kiakadtam a tömegen.itt van mellettünk az europark nevezetű bevásárló közp.ott már akkor annyian voltak,hogy vadászni kellett a parkoló helyre.ott van interspar,bementünk,lökdösődtek,tolakodtak... :twisted: :twisted: :evil: .de mi már megvagyunk(bevallom én ma a husi levest is megfőztem),holnap csak a másodikat kell összedobni.de ma sikerült hülyére dolgozni magam(kettőt mostam-teregettem,de előtte a tegnapit hajtogattam-vasalni nem kellett,mert azt tegnap nedvesen megcsináltam,főztem,ágyneműt cseréltem-hátha itt alszik a jézuska holnap :wink: :roll: :lol: :lol: :lol: ,takarítottam,szóval elég volt).holnap már ti is inkább lazítsatok!vagy az ebédfőzés hosszadalmas lesz mindenkinél?mit főztök?

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

szemizo!Te nagyon ügyi voltál!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Én holnap nem főzök anyóshoz megyünk ma megcsináltam az almáslepi tésztáját bent a hűtőben!Holnap délelőtt fát díszítek amíg apa elmegy a Tescoba a husival!Még szaloncucit kell kötöznöm!!
Aztán két napra csinálok fini husileveset egyik nap rántott husi másnap meg csirkepaprikás!!
Vendég

Sziasztok!

Akinek megvolt a mailcíme úgyis küldtem képeslapot. :wink:

De ide is írom :

Kép
Kellemes karácsonyi ünnepeket Nektek és az egész családnak!
Kép

Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Nekünk már áll a fa. :oops:

Kihasználtuk, hogy a gyerekek nem voltak délután, most jöttek meg, Mira tök édes volt, annyira örült! Persze ajik csak holnap. :wink:

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok cajok!

Semmi idom olvasni, ugyis tudjatok miert. :D
Most csak azert jottem, hogy mindenkinek Bekes Boldog Karacsonyt kivanjak szeretetben es oromokben!!!!

En nem tudok olyan karacsonyos kepeket feltenni, ugyhogy a mi fankrol kaptok kepet, amit mar mult szombaton hoztak az angyalok! :)

A ket unnep kozott jelentkezem, puszi!

Kép

Kép
Kép
agi

Ági! Nagyon szép a fátok! Tegyél fel még képet! :wink:

Én ma ezt csináltam. Fini. :wink:

Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Kép

KépKép
KépKép
mirama

Ági

micsoda gyönyörű a fátok!!!!!És a kandallo is!!! :o
Bizti anyudékkal jol eltellik a napotok,szép ünnepeket nektek is!!

Mirama
nagyon ügyi vagy!!!Hogy nekem ilyen miért nem jut eszembe????Nagyon tuti!!Biztos fincsi is!! :wink:

Voltunk az Intersparba,Tescoba.Gyerekek mi volt mindenhol!!!Még az Interspar haggyán(amugy sem volt ott semmi érdekes!!),de a Tecsóóó,jaj-jaj!!
Petra levágott egy hiszti rohamot.Mindenki minket nézett.Még felhuzni is alig birtam a földröl,olyan erő van benne.Aztán hazafele már nevettünk az egészen.Na megkezdi ő is rendesen a hisztiket!!Én nem nagyon tudok mit kezdeni a kiscsajjal ilyenkor.Van valakinek tuti bevált receptje???(Réka abszolute nem csinált soha ilyet!!!)
Vendég

Mirama!Nagyon szépek vagytok a képen amit küldtél és a süti nagyon guszta! :lol: :lol: :lol:

Ági!Csodás a fátok és remélem nagyon jól érzitek magatokat,hogy anyudék ott vannak!!

Kívánok én is mindenkinek Békés Bolodog Karácsonyt!!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: