A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Szia!Köszi a segítségeket,ha nagy leszek ígérem meghálálom.A legközelebbi babatalira sütök vmi fini sütit.Csak még nem tom ,mikor lesz? :roll: Tervezitek a közeljövőben?A héten jó idő lesz.Pénteken megyek haza Dunavecsére,szombaton lesz szüretibál,,a húgom csikós lesz,segítek neki amiben csak tudok.Nagyon várom már!Szoktatok ilyen dolgokra járni?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Ágoston hajni, Te vecsei vagy? Én solti.... :) Lehet, hogy onnan voltam ismerős?

Lányok, mikortól ehet Zsófi ebédre levest+másodikat? Ma nagyon sokat evett az eddigi adagjához képest. :) Kicist izgultam is.... :)
birolili

Sziasztok!

Jó régen voltam itt. :( De azért olvasgattalak benneteket. :D
Minden beteg babónak mielőbbi gyógyulást. Megyek, mert ma van a házassági évfordulónk és még sütök valamit. :lol: Majd még benézek!!! :D
Ja! hogy lehet betenni ilyen babafalvás csíkot ???? Nem jön össze! :?
scooby-doo

scooby-doo :!:

NAGYON BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓ KÍVÁNOK NEKTEK :D :D

Meg lehet tudni ,hogy hányadik :roll:

bizsu
bizsu

Sziasztok!

Köszi Lányok, majd megnézem, mennyi vonalkód kell még (sok), de nem kell a flakon, csak a vonalkód. Vagy arra van rányomva? Most nincs itthon Fa tusfürdő, nem tudom megnézni.

Erszényes,
ilyen ökörségeket többnyire régebbi könyvekben olvashatsz és a bébiételeken. Nekik meg ugye az az érdekük, h minél több terméket eladjanak. Persze, h reklámozza, h már ezt is, azt is ehet, meg milyen jó a bébidesszert, meg jó éjt kajcsi (hogy az mire jó?), meg ...Nem fogja ráírni, h allergiás lehet rá. Én a halon akadtam ki nagyon, mert az elég durva allergiát is okozhat.

Dm pontok: lehet együtt, összevonva a kuponokat és a 15 %-ot beváltani!!! A Malomban és a Rákóczi útiban. Hogy a többiben miért nem... Én mindig így vásárolok. -x Ft + -15 %.

Megyek Dossziét nézni.

Kép
sygnum

Seriff,
Rhus toxicodendron v Borax v Mezereum a herpeszre. Ugorj át holnap, ha van időd és adok.

Kép
sygnum

Sziasztok!

Bizsu
Nagyon szépen köszönöm!!!!!!!! :lol: A 2. évforduló!!! Bár már nagyon
régóta együtt vagyunk!!! :lol: :lol: :lol:

Scooby
scooby-doo

Syg, és mikortól lehet halat adni????

Scooby doo, Boldog házassági évfordulót! :)
birolili

A Dosszié *-va jó volt! Nagyon szeretem én is, sok érdekesség van benne. :)
birolili

Sziasztok!

Dosszié a kedvenc műsorom! De csak pár percet láttam belőle :cry: :cry: :cry:

Viszont ez a vandalizmus! Szerintem borzalom! :(

KépKép
KépKép
nana09

Syg, igazad van, csak a matriát kellett leszeni...3-t találtam. MAjd átugrunk, csizmiben :lol: .

Dm, én még simán sem tudtam érvényesíteni a 15 pontot, mert bár előre szóltam, elfelejtette beütni a csaj, de előtte még közölte, h új kupongyűjtőt nem tud adni...na miután elflejtette levonni a 15%-t, talált kupongyűjtőt, sőt adott ++matricát--ez a Malomban volt.

Kép
seriff

Sziasztok

Syg
Én is találtam már 6 kódot :D majd most még gyarapszik mert vennem kell tusfurdőket . Köszi a kélrdést jobban vagyok csak ez a z orr folyás kiakszt grafruitot szedtem c vitaminal és már ugy látszik szinte teljessen elmult csak és kizárolag az orram folyik .
az esberitoxot ismered szerinted milyen ? (immunerősitére használnám )

scooby
gratulálok a házaságiévf.-hoz :)

hajny :)
nagyon szép nagylányod van :)

lili
zsófi gyönyörűűűű :) anniyra szép a képeken :)

Mi tegnap az orvost járrtuk ... Niki elkezdett sántitani de olyan szinten hoyg teljessen rámhozta a frászta csipőjéből csavarta a lábát ( ugy ment mint valami csipőficamos nénike ) és panaszkodot hoyg fáj. Elmentük a házidokihoz reggel 1/2 8 kor Ő kiküldött a traumatologiára ahol persze semmit sem találtak de mind ezt délután 1 ig vizsgálták . Vizsgálták az tulzás bementünk oda-vissza mennie kellett nikinek persze hozzátszem 1 mp. sem sántított . Mikor kérdezte doki tőle hol fáj el kapart szúnyogcsípésre mutatott :D :twisted: modta hoyg figyeljük ha továbra is "sántit " akkor megröntgenezi ...
roz23

Seriff,
mailt köszi. szeretnék is válaszolni, csak az elmult 3 napban nem kerültem gép elé.

Hú Hanna hogy örülhet hogy legálisan csizmát huzhat! :lol: :lol: :lol:

Sam,
Igen, igen én(mi) voltunk és én is láttalak csak nem ismertelek fel, mondjuk én csak a pocit néztem az arcod igazából nem is láttam.
Nagyon csini kismama vagy!! :)

Dora,
ha esetleg olvasod, neked is írok, írnék már vagy 3 napja.
Sőt már szombaton smst akartam írni hogy a Kenguru vmi csoda!!!
Ha már mindenhol sír Boti, csak abban elhallgat. :) :) :D
Tescoban most először simán ment a bevásárlás a 2 gyerekkel.
Apán lógott Boti + Danust tolta a kocsiba. :lol:
Ja és Botond ugy elaludt benne hogy észre sem vettük, azaz minden nyüszi nélkül! :)

Vigyori kis Katád hogy van???

Kob,
A fiam találkozni szeretne Kamillával!!! :D :wink: :wink:

Mi tegnap voltunk koponya Uh-án, illetve csak lettünk volna, mert nem csinálták meg!!! :( :x :x A Bagolyba, volt időpontunk, a bejelentkezésnél kihangsúlyoztuk hogy koponya uh, erre tegnap közölték az csak kedden van!
Azt hittem felrobbanok. A férjem ezért hamarabb eljött a mhelyéről, hamarabb ment Danusért és Botit a legmélyebb álmából ébresztettem fel...mindezt feleslegesen! :evil: :x

KépKép
KépKép
nana09

Syg,
Fa vonalkódom nekem is van, igaz csak egy, mert nem szoktam igazából Fa-t venni (ez most csak véletlen) és már le is huztam neked.
Vhogy majd eljutatom. :)

Az jutott eszembe - mikor írtad hogy mész Freit nézni - hogy Leo este mikor fekszik, alszik el? Nem kell már sokáig altatnod?

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Továbbra is csak olvaslak titeket, nincs sok időm írni és aludni se, sajna! Nyűglődünk a fogacskával, láza is volt Nándinak, pedig még csak duzzad a fogacska!

Sygnum

Van 3 fa szappan vonalkódom, ha megadod a címed pü-ben, szívesen elküldöm neked!

Jobbulást minden betegeskedő gyereknek!

KépKép
kattic

Sziasztok,

a Freit csak a reklámig tudtam megnézni :) De ez a vandalizmus tényleg szörnyű...

Nana,
ok, hát akkor összeeresztjük Őket? :lol:

Lili,
a leves-másodikkal szvsz az a baj, hogy a leves hamar telíti a pocakot, ha nem sűrű, tartalmas a leves. Egyébként én is adok Mesienk, ha olyat főzök, bár én ált. ragu vagy krémleveseket főzök, az már szinte főzelék :)

Kép

Kép
kobudo

Szia lili
Igen,Dunavecsei vaok,lehet onnan ismerlek,naon sokat átjárok Soltra,ott laknak a nagynénémék,meg sokat versenyeztem is a sulitokban.Rég volt ez már!Mivel Lányod már betöltötte az egy évet,nyugodtan kezdheted adni a levest,másodikat.Én sok krumplival,sárgarépával zöldségekkel főzök,kevés só és fűszer,imádja a levest,másodikat is eszik,de ha nem kell neki,nem agódok,mert legalább a levesben evett zöldséget.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sajna ma minket is elkapott a betegség,Anna nagyon lázasan ébredt hajnalban,úgylátom valami járvány van a levegőben. Kép [img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1158660771.35.jpg[/
ők az én kiccsaládom.Apával hármasban,a másikon az unokaöcsémmel van Anna.img]

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Szóval ő az,Ricsivel: Kép

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Lili, Zsofi szulinapi kepei nagyszeruek lettek! Gyonyoru a grillazs!

Hajny, jo rolatok kepet latni, szep kislanyod van! :)

Nana, orulok, hogy bevalt a hordozo!!! :D Es tenyleg kenyelmesebb a hatadnak?
Kati koszonjuk jol van! Egy kis rosszcsont! :lol: Valamelyik nap tul nagy csond volt a konyhaban, ahol eppen pakolt, odamentem megnezni mit csinal:
Kép
Mar lejart a program, kicsit megnyitottam, hogy huljenek az edenyek, aztan lementunk a jatszora es mikor felertunk nem pakoltam ki rogton a mosogatogepet. Hogy hogy nyitotta lentebb azt nem tudom. :shock: :lol:

Na megyek vissza pakolni. Mar 12 doboz tele van konyvekkel. :lol: Es meg mennyi minden van... :roll:

Puszi mindenkinek!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Köszönöm szépen a jókívánságokat a házassági évfordulóra! :lol: Jó volt. Ettünk sütit, és párom rendelt pizzát, mert az a kedvence! Hááááát mostanában nem akarok enni pizzát. A don pepétől rendelt 1 XXL-es pizzát, de az akkora volt..........!!!!!!! Nem gondoltuk, hogy ekkora. :oops: :lol: Nagyon jól laktunk és még így is megmaradt fele!!! Hatalmas!!! :lol: Koppány este 11-kor aludt el, és reggel 6-kor már fennt volt! :? Most tudtam elaltatni. Nagyon álmos vagyok, de még takarítanom kellene :? :cry:
scooby-doo

Dora,
jó ez a kép... nálunk is ez megy, illetve ment. A kis házias angyalka! :) A legújabb kedvenc, a székre mászás, életveszélyesen néz ki, néha enni is úgy hajlandó, ha állhat Kamilla székén. És persze saját kezével... Csatatér a konyha, így állandóan takarítok, de legalább tisztaság van :)
Jó pakolást!

Hajny,
gyógyulgassatok! Sajnos tényleg valami járvány van, olyan sok a beteg!

Balimról, illetve Esztiről tudtok valamit?

Húú, most ismétlik a tegnapi tüntetés képeit, iszonyat, mire képes a tömeg! :x :evil:

Kép

Kép
kobudo

Nem tudtok véletlenül itt Kecskeméten olyan orvost aki foglalkozik akupunktúrával???? Azon belűl is fogyasztással???? Anyukám eljön hozzánk a jövő hónapban és megszeretném lepni vele!!!! :lol: Ha tudtok, akkor légyszi írjatok nagyon örülnék neki!!!!!! :lol:
És tudtok esetleg olyan doktornőről aki nőgyógyász?? Otthon nőhöz jártam és szeretnék itt is ! Előre is köszönöm az infókat :D
scooby-doo

Még valami:

nincs meg véletlenül valakinek kölcsönbe (gondolom közgazdász lehet az illető :)
Baricz Rezső - Róth József: Könyvviteltan című jegyzete?

Meghálálom...

Kép

Kép
kobudo

Te jó Ég! Még a címe is borzalmas! :shock:
(mondja ezt egy közgazdász... :oops: :lol: )

Sajnos (inkább szerencsére :oops: ) NINCS. :(

KépKép
KépKép
nana09

Kép Anna huncut,lenyomta kezét,meghányatta magát,csak ne kelljen neki kiszívnom az orrát.Bétyár!
Scooby:A kápolna utcában a Kiss fotós után van egy fülbeszórós fogyasztós,két barátnőmnek segített már.Sajnos telcsiszámot nem tudok adni,azt tom hogy be kell jelentkezni.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Furcsa dolgokat írtam.Szóval fülbe tesz tűket,bejött 2 barátnőmnek.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Dora
Fain a lányod,már most segíteni akar nekd.Amúgy Anna is szereti a mosogatógép ajtajára mászni.Miért jó ez nekik?De naon imádnivalóan csinálja lányod.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Kob, a konyha uolyan nálunk is, szemenként a borsót,állva persze :roll: :wink: . Elvileg ma-holnap jöhetnek haza Balimék, legalábbis 2hete szerdán vonultak be, elvileg 2hétre.

Hajny, jobbulást a kis vagány csajszinak!

Kép
seriff

Hello!
Olvaslak titeket csak írni nem nagyon van időm.

Kérdés!

Van Kecskeméten Máltai Szeretsz.? Vagy valami olyan szervezet ahová el lehet vinni gyerekruhákat?
Ma válogattam és van 4 zsák de még a padláson is van....Sajnálom kidobni talán valaki örülne neki.

Köszi

Kép

Kép
samchee

Sam, a Malom mögött,hű de gyorsan akartam írni az utca nevét, ahol van egy ált. isi, meg egy salátabár, a sbár oldalában van a Mszeretetszolg.

Dora, mosogatógépes Katika nagyon édes! Milyen peckesen ül ott!

Kép
seriff

scooby-doo,

Én úgy tudom, hogy csak a Nagy Judit van. Ha érdekel és más közületek nem tudja a telefonszámát akkor megkérdezem barátnőmtől mert ő nála szült.

Kép

Kép
nyhk

Nana,

nahát! :) Még hogy szerencsére! Pedig olyan szép tantárgy! :? :wink:

Seriff,
a Hoffmann J utcára gondolsz? Engem is érdekel, holnap meg is próbálom elérni őket. Mátmint a Máltait. Tényleg, nem tudok valahol Máltais játszóteret Kecskeméten?

Scooby,
nem tudok segíteni.

Kép

Kép
kobudo

Ja,
Ser,
igen, én is csak ennyit tudtam, gondoltam hátha pl. Te találkoztál valamelyik családtaggal esetleg... Mi lehet Velük :cry:

Kép

Kép
kobudo

scooby
én a is a Nagy Juditot tudom csak én nála szültem hozzá járok ha kell a száma elküldöm Inkább emiilben ha irsz cimet merta privijeim sorra csödöt mondanak .. :roll:

hajny
nagyon aranyos a csajod :) ez a szemüveges kép tök cuki :)

dora
kati :D :D de édes :)

lili
én is ugyszoktam a levest hoyg csak zöldséget minimális lével
ma husieves volt tésztával imádták :) meg csiri pöri ligtossan :)

sam :D
nem hamarkodod el egy kicsit a ruha osztogatást :D nem lesz az még jó a kicisnek :wink: vagy a kicsi tesójának :wink: ( vicc volt )

olllllyan mérges vagyok mostanában sorra csödöt modanank a sütijeim de olyanok is amiket éve óta csinálok ilyen még soha nem volt valamit mindig elszúrok nem tudok odafigyleni tökre szétszort vagyok .... ( ma is csináltam majom kernyeret és nem köt meg :evil: kiskanálla kell kienni )
a házidoki irt most fel b1 mert elég vacak lett a vérképem azt modja hoyg bizti a fogyitól ürült kia a sok ásványi anyag a szervezetemből ezért vagyok fáradt meg szértszort ....
de nem b1 keztem elszedni hanem bérest remélem ez is jó lesz...
roz23

kob
balimnak nincs a táblázatban száma egyáltalán nincs meg vagy csak az enyémben nincs ?
roz23

Nem találkoztam Velük, igazából a férjét nem is ismerem.
Hoffmann János u, igen, egy sarki épület, a bejárat lehet, ha másik utcán van.

Kép
seriff

Sziasztok!

Köszönjük szépen Enikő nevében a névnapi köszöntéseket.

Nálunk is kitört a betegség, Enikő névnapjára kapot valami virusos fertöző betegséget , Domika meg vasárnap estére egy kis tüszös mandulát , de szerencsére már javulnak , mert pörögnek.

Balimmal csak sms-t váltottunk ,mikor Eszter szülinapja volt , mert nem akartam zavarni Őket, azt irta, hogy szerdáig biztos, hogy bent kell lenniük, meg hogy nagyon rossz bent a korházban.

Kép
Kép
Kép
kecsone

kecsoné :)
köszönjük az infot jobbulást a csajoknak :)

CSAJOK
csajos anyucik :)
valakinek a lánya még nem kért jegyet erre disney hercegnős revüre ??? december 7-10 ig lesz bp. de nem igazán találok róla infot
valaki tud erről valmit ???
roz23

Mindenkinek szépjóestét!

Köszi a nődokis infókat.

Roz
A címem: dina_74@freemail.hu
Előre is köszi a tel.számot. Egyébként merre van a rendelője??
scooby-doo

csajok akit érdekel megtalátam a hercegnős cucot a neten :) bizti nagyon klassz lesz a csajaim hátasd dobnának tőle
http://www.podiumproductions.hu/aktuali ... yaroszagon

nézzétek meg az oldalt érdemes elovasni :)

scooby
iroma mailt
roz23

Hajny,
mi ismerjük egymást, múlt héten mutatkoztunk be egymásnak a Baumaxban, csak akkor még nem tudtam, hogy te vagy az. Endrét ismertem meg a képen.

Nagyon sokat írtatok két nap alatt, azért próbáltam végigolvasni.

Képzeljétek, ma voltunk baba angolon, meg fodrásznéninél. Nagyon aranyos volt Lili mind a két helyen. Angolon ő volt a legkisebb, de azért lekötötte, vigyorgott ezerrel. A fodrásznénit meg le se tojta. Játszott a játékaival az ölemben, úgyhogy két perc alatt levágtuk a haját.

Roz,
mit kaptál te el, hogy ilyen sokáig tart...

Kob,
nekem nem ismerős ez a könyv, nekünk Sztanós számviteleink voltak. De örültem, hogy leszigorlatoztam, és el is felejtettem az egészet :D

Dóra,
jó ez a kép. Lili egyátalán nem pakol. Egyszer leszedte a CD-ket, és ennyi. Mondjuk én sem pakoltam anno.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok,

végre itthon... egy nappal hamarabb hazajöhettünk. Hát senkinek sem kívánom. És nagyon nem vagyok nyugodt. Hónapokig antibiotikumot szedünk még és vizsgálatok sora vár ránk, amiből kiderül majd, hogy lett-e maradandó károsodás :(. Sajnos már van olyan vizsgálati eredményünk, ami nem igazán biztató. Nagyon elfáradtunk mind a ketten. Annyira szeretném, ha az egész csak egy álom lenne...

talán holnap végig olvasom.
balim

Dossziét nem láttam, másik adót "kellett" nézni :evil: .

Lili,
ha jól tudom, 1 éves kortól lehet halat adni.
Levesről uaz a véleményem, mint Kobnak. Mindig egyezik, pedig nem beszélünk ám össze!

Roz,
Esberitoxot nem ismerem, csak a nevét hallottam már.

Nana,
az esti elalvással már régóta nincsen gond. 8 körül fürdés, 9 körül cici és 5-10 perc alatt simán elalszik.
Leona a kendőt szerette nagyon. Ha már sehogy nem tudtam elaltatni, akkor beleraktam és elmentünk sétálni, többnyire elaludt. Mi is jártunk úgy vásárláskor, h elaludt benne, csak nálunk nem vette fel a férjem se a kendőt, se a kengurut, így maradtam én.

Hajny,
nagyon szép kislányod van!

Dóra,
nem írígyellek a költözés miatt. Mosogatógép nálunk is menő.

scooby-doo,
szo-n mi is rendeltünk xxl pizzát, majd' kiesett a szemem, amikor megláttam. De nálunk volt rá 4 pasi a Fradi meccs után.

Nana, Kattic,
köszi a kódokat, a héten menni kell amúgyis vásárolni, majd meglátom, mennyi fog még hiányozni, de ha nekem nem is lesz rá szükségem, Roz biztos szívesen fogadja. Majd szólok, jó?

Jó éjt! Remélem, jobb lesz, mint a tegnapi. Kicsit fura volt reggel, én azt gondoltam, h most jobban aludt, legalábbis úgy emlékeztem, erre Robi mondja, h milyen rosszul aludt Leona, félóránként felsírt (fél 4-ig nézte a tv-t). Meglepődtem, h ha ez "jobb" éjjel volt nekem, akkor milyen gyakran ébredhetett fel az előző éjszakákon??? Lassan olyan leszek, mint egy holdkóros, nem emlékszek rá, h mit csinálok éjjel :roll: .

Kép
sygnum

Szia Balim!

Nagyon örülök, h itthon vagytok végre!!! Remélem, nem lesz semmi maradandó dolog!! Nézzek homeós dolgokat? Persze csak az AB mellé.

Kép
sygnum

Balim,
üdv itthon! Sokat gondoltam/gondoltunk Rátok, gyógyulgassatok!

Syg,
sokszor reggel nem emlékszem, hogy hogy került Emese mellénk. Pedig felébredtem, átmente,m, a sötétben áthoztam, és visszafeküdtünk. És semmi... :)

Kép

Kép
kobudo

Syg,
Ahogy olvasom te otthon vagy a homeos dolgokban. Tudnál nekem segíteni? A dokinőnk ajánlotta a Jaborandit, de Magyarországon nem lehet kapni, mert állítólag nincs törzskönyvezve. Szerinted igaz ez? És ha igen akkor hogyan tudom beszerezni?
Másik: Ádámnak szinte állandóan piros a torka. És sajna sokszor begyullad. Erre van valami?

Kép

Kép
nyhk

sziasztok

balim :)
üdv itthon.Remélem éjszaka ki tudtátok magatokat pihenni :)

mennem is kell :(
roz23

Balim, szia, de jó, h újra otthon vagytok! Biztosan sokat segít majd az otthoni környezet!

Lina, ne bízd el Magad :wink: ,még pakolhat! :wink: :lol:

Kép
seriff

Tényleg,
ezt akartam én is írni:

Lina,
nincs is még Lili abban a korban, hogy pakoljon! :) Majd elkezdi... És tényleg, komoly ez a babaangol? Mit csinálnak?

Kép

Kép
kobudo

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: