Dossziét nem láttam, másik adót "kellett" nézni

.
Lili,
ha jól tudom, 1 éves kortól lehet halat adni.
Levesről uaz a véleményem, mint Kobnak. Mindig egyezik, pedig nem beszélünk ám össze!
Roz,
Esberitoxot nem ismerem, csak a nevét hallottam már.
Nana,
az esti elalvással már régóta nincsen gond. 8 körül fürdés, 9 körül cici és 5-10 perc alatt simán elalszik.
Leona a kendőt szerette nagyon. Ha már sehogy nem tudtam elaltatni, akkor beleraktam és elmentünk sétálni, többnyire elaludt. Mi is jártunk úgy vásárláskor, h elaludt benne, csak nálunk nem vette fel a férjem se a kendőt, se a kengurut, így maradtam én.
Hajny,
nagyon szép kislányod van!
Dóra,
nem írígyellek a költözés miatt. Mosogatógép nálunk is menő.
scooby-doo,
szo-n mi is rendeltünk xxl pizzát, majd' kiesett a szemem, amikor megláttam. De nálunk volt rá 4 pasi a Fradi meccs után.
Nana, Kattic,
köszi a kódokat, a héten menni kell amúgyis vásárolni, majd meglátom, mennyi fog még hiányozni, de ha nekem nem is lesz rá szükségem, Roz biztos szívesen fogadja. Majd szólok, jó?
Jó éjt! Remélem, jobb lesz, mint a tegnapi. Kicsit fura volt reggel, én azt gondoltam, h most jobban aludt, legalábbis úgy emlékeztem, erre Robi mondja, h milyen rosszul aludt Leona, félóránként felsírt (fél 4-ig nézte a tv-t). Meglepődtem, h ha ez "jobb" éjjel volt nekem, akkor milyen gyakran ébredhetett fel az előző éjszakákon??? Lassan olyan leszek, mint egy holdkóros, nem emlékszek rá, h mit csinálok éjjel

.