sziasztok cajok!
először is:BOLDOG NÉVNAPOKAT,SZÜLINAPOKAT,HÓFORDULÓKAT MINDENKINEK
(annyira le vagyok maradva,hogy már megjegyezni sem tudtam kinek,mikor...-sajnálom,de így akkor legalább nem marad ki senki

)
na meg a fejem el van dugulva-a kölkök lassan helyrejönnek,nekem meg fáj a torkom,dugul az orrom.ma viszem vissza zórát a gyerekorvoshoz,remélem jobb lesz a tüdeje.már péntek estétől nincs láza,meg a köhögése is kevesebb és talán kezd felszakadozni neki a lerakódott trutyi.holnap meg míra a fülészeten.csak azt remélem nekem nem kell dokihoz menni(időm sincs rá)
andi
nagyon szép a koszorúd!!!az alap a tavalyi?és mindent csak rá kell erősíteni,drótozni?még a végén kedvet kapok hozzá

.szecsőnek is volt a múlt héten olyan feladata technikából,hogy segítsen otthon adventi koszorút készíteni,én meg lehangoltam gyorsan,hogy mi olyat sajna nem szoktunk csinálni,de....
mártonnak jobbulást,ne maradjon le az usziról!
beus
látom,kihasználtátok a jó időket!jó lehetett kint,mi egy hete már ki sem mozdultunk,csak az orvosokig
esztermami
én ismerem vilmát(igaz nem fogadtam meg,de megismert abból az időből,mikor míra született),zóra születésénél is ott volt,szerettem,nagyon kedves,aranyos,okos,sokat tud segíteni.szerintem jó,ha beszélsz vele,én inkább őt fogadnám meg,mint orvost!(bár én kétszer fogadott orvos nélkül szültem és sikrült!

)
reni
zóra már 15 hónapos is elmúlt,de nem hiszem,hogy elaludna nélkülem,ill a cici nélkül.ilyenek ezek a kis "piócák"
viol
akkor azért neked szerencséd van dorkával,mulass jól most is majd(irigykedem ám!

)
kriszta
jobbulást a gyerkőknek!látom,nálatok is átadják egymásnak a bacikat,ha valaki elkezdi a betegeskedést,akkor mindenki el is kapja
nitta
remélem jól vagy,ill már izgulsz is!ügyes légy!
mindenkinek kellemes napot!