Hát, Lányok, ezen is túlvagyok....
Ha lehet egy doki durva akkor ez az volt.... 30 éves vagyok, 17 éves korom óta járok nődokihoz, de ilyen "felemelő" élményben még nem volt részem. Mondtam is apának mikor kijöttem, hogy ha ő lesz BB párja az átjárhatóságin, akkor fehérvári kórház elfelejtve!!!! De szerencsére egy asszisztenssel csinálja,
szeptember 27-én 13.00 órára kell mennem. Annyira nem vágyom rá, remélem szobaton olyan erős kétcsíkos lesz a tesztem, hogy azt se fogom tudni jókedvemben mihez kapjak
Ani, nagyon klassz ez a jósteszt, még sose hallottam róla

megy a drukk, hogy a sima is ilyen szép legyen!!!!
Kata, Judy, gondoltam ma rátok!!! Judy, örülök, hogy rendben van minden, ne félj, fog még a kis drágád eleget mozogni!!!
Megyek kontroll vérvételre, 3. naposra hétfőn, csináltatunk vércsoportot is, azt Kata elvileg nekem is a vérellátóban kell levetetnem... Tiszta röhely, hogy kétszer kell megszúrni egy vércsoportétrt.... És lesz toxoplazma is. Ennek az eredményét el tudja valaki mondani? Mi van ha már most pozítiv? Vagy negatív? Azt hiszem Vicuska mesélt erről anno...
Vicuska, gyere haza és mesélj nekem, no meg hozz nekünk vásárfiába egy duplacsíkos tesztet magaddal!!!!! Ma láttam a kórházban egy hozzád hasonló hölgyet, óóóóóóóóóóriáááááááááási pocakkal!!!!!
Maci, a főbérlő nem engedélyezi, hogy ideiglenesen bejelentkezzetek a lakásba???? Mi hátránya származhat ebből??? Remélem jövő héten már látható lesz és odáig lesztek a gyönyörtől!!!!! A párod is megy veled???
Chrissyy, meglesz minden még a baba jövetele előtt!!!!! Gondolom strapás ez az utolsó pár hét, de hidd el, minden rendben lesz!!!!!