A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Soproni kismamák

Viol,
jobban vagyunk :D
Én idejében eljutottam orvoshoz, most nem hatalmasodott el úgy a mandulagyulladás.
Ágnesnél többszöri pelenkázással, kenegetéssel és "szellőztetéssel" szuper eredményt értem el. Már alig látszik. :wink:

Csilla, na nálatok sincs nyugi. :roll:
Remélem most megúszod!!!!!!!!!!!!
24-25-ös cipő? Jól emlékszem?

Kép
Kép
Kép
amica

Amica!Javulást kívánok!Minden vasárnap van bolha piac?Aki eladni akar nemtudod mennyit kell fizetnie?
Ma osztály találkozom van,de nem megyek.Nincs kedvem.

KépKép
kola2

Zsani,

nagyon sok együttérzéssel gondolok Rátok!
Azt hiszem, el tudom képzelni mennyire hiányozhatott Viri a kórházban!!

KépKép
KépKép
esztermami

Amica,
javulást!

Csilla,
Szecsőnek is!

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!

Zsani, örülök, hogy itthon vagy! Sokat gondoltam Rád!

KépKép
KépKép
mirama

Zsani! Nekünk van Duplonk, elég sok de bôvíteni mindig jó. Miért adod el? Virág nem szereti? Vagy túl sok van?

KépKép
KépKép
mirama

Amica! Gyógyulj meg, jó, hogy nem lett nagyobb baj.
Mira is gyanús nekem, nagyon csillog a szeme. Kicsit taknyos meg köhécsel. Remélem nem lesz beteg!

Ma Ausztriában voltunk, megvettünk mindent a gyerekeknek karira. :wink:

KépKép
KépKép
mirama

Zsani, lehet eladni, méterenként kell valami helypénzt fizetni, de szerintem nem sokat. Minden vasárnap van. Télen szokott bezárni tavaszig.
Próbáld meg a babaszobán is meghirdetni a lego-t! :P

Kriszta, biztosan jó dolgokat vettetek :wink:
Úgy elmennék én is egy nagy játékboltba :lol: :lol: :lol: :lol:

A gyerekeket tegnap elvitte a férjem anyuékhoz, ma legalább kettesben a pinokkióba benézhettünk volna, de az ágyban figyeltem
:lol: :oops: 8)

Esztemam, szia, hazajöttetek?
Szép vasárnapot, növeszd a pocakot!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Kriszti!Köszönöm,hogy gondoltál rám!
A Lego duplot azért akarom eladni mert több ezer darabot kaptunk egy sráctól aki ott dolgozik ahol gyártyák .Virinek nagyon sok van és olyan 2000darabot meg szeretnénk eladni.Mert lassan nem férünk el a sok legotol :)
Én is szeretnék menni ausztriába,majd egy két hét múlva remélem megyünk.
Neked is köszönöm Esztermami!Ti jól vagytok?
Amica!Ott már hírdettük de senki nem válaszolt :( Karácsony ellött talán jobban megveszik majd.

KépKép
kola2

Sziasztok!

Igen, ma jöttünk haza és annyira vártam már!! Valahogy nagyon riasztó volt Budapest az elképesztő forgalmával, büdösségével!
A családot jó volt látni, nagyon aranyos volt mindenki és képzeljétek, ajándékba kaptunk egy babamozis felvételt pocaklakóról és úgy néz ki, hogy lány. :P

Zsani, Amica,
köszönöm kérdéseketek, jól vagyunk. Vince néha eléggé fáraszt és valami miatt egész hétn 6-kor kelt, de remélem, hogy itthon visszatér a kedves 7- fél 8-as kelési időpontjához.

Jó lenne, találkozni a héten, hátha még ilyen szép idő van, sétálhatnánk, vagy játszóterezhetnénk! Akkor kicsit lehetne beszélgetni.

KépKép
KépKép
esztermami

Zsani! És mind egy méret?

KépKép
KépKép
mirama

Egy barinömért izgulok. Holnap lesz egy hete, hogy meg kellett volna szülnie, de semmi. Csütörtökön befektették de tiszta a víz, jó a szívhang.
Nagyon jól érezheti magát odabent a Kiscsaj. :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Kriszti!Igen.2x4es méret.Van kék,bordó,piros,zöld,citrom sárga és narancssárga.

KépKép
kola2

Barátnődnek szurkolok,hogy minden rendben legyen!

KépKép
kola2

Kriszti!Küldtem privit. Kép duplo

KépKép
kola2

Sikerült ide is képet feltenni :)

KépKép
kola2

Viol!Nem kaptam privit!!! :( :( :( Nem tom miért,de nem!! :? :? :?
Az esténk szuper jó volt!! :D :D :D :D Meg a reggelünk is!!!! :D :D

Zsani!Örülök,hogy itthon vagy!Ahogy olvastam a kis történetedet kicsordult a könnyem!!!!Borzasztó lehetett!!
De valóban le a kalappal a Bálint előt!!! :) :) :)
De azért ez kurva jó,hogy nem fogadott a Soproni kórház!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Minden kis és nagy betegnek jobbulást!!!

Mi tegnap megint csajozni voltunk.Apa is csajozott meg a Levi is csajozott!Ma délután meg pihi,mert holnaptól meg egyedül leszünk!!
Ja és januártól megszünik a fogadott orvosnál való szülés!!Nem tom mi lesz így velem,mert másnál nem igazán vagyok hajlandó szülni!!
Szar dolog ez!!!!
Vendég

Andi,
akkor kúráld magad továbbra is!! Jó, hogy Ágnes fencsije gyógyulgat! :) Jajj, olyan jó nézni a kis meztelen seggüket! :) Olyan kis formás.. :) Dorka ahogy hasal a kádban, sokszor összeszorítja, feszíti, olyan jó, bele tudnék harapni!! Már próbáltam, csak elcsúszott rajt a szám!! :lol: :lol:

Én általános iskolás koromban voltam utoljára bolhapiacon, akkor eldó voltam! :lol:

Eszter,
jajajajjj, KISLÁNY!!! :P :P :P De jó!!! :) Fiú, lány, teljes a kép!! :) Gratula!! :) Persze ha mégis kukacos, ő is szuper lenne! :)

Zsani,
sógornőm is annál a cégnél dolgozik, a Legosnál.

Kriszti,
jjajajajajjj, nem ám megbetegszik Mira!!! Hogy lehet megelőzni a bajt? Erre még sosem gondoltam...
Izgulunk mi is barinődért! :P Minden ismeretlen Csöppségért is izgulunk!!
Nekem meg sem tudtaák nézni a vizet, tök zárt voltam... Ott üdültem, Dorka meg bent vigadt! :roll: :D

KépKép
viol81

Gabó,
és Apa kivel csajozott?? :wink:
A privi nekem meg már nincs meg, mindegy, nem volt annyira fontos. Ha majd újra felmerül a téma, írok.

KépKép
viol81

Sziasztok!Gabo!És amíg a fiuk csajoztak,te mit csináltál? :)

KépKép
kola2

Sziasztok!
Petra megint leesett a hintárol,van egy kis puxli a fején,remélem nem lesz vele semmi.(enni nem igen evett)Képzeljétek,mondja magára,hogy Petja.Olyan boldog vagyok!!! :lol: :lol:

Gabó
végre egy este meg reggel az apával :lol: :lol: :oops: ,már aggodtam érted!! :lol: :lol: :? :wink: :idea:
Remélem középidőben is vagy!!
Hol csajoztak a fiuk???
Petrrát tegnap egy kisfiu haza kisérte és megpuszilta a száján! :oops: Olyan édesek voltak,azpta mondja Bence oda.(és a szájára mutat! :wink: )

A betegeskedőknek javulást kivánok!!!

Esztermami
a multkor irtam hogy láttalak hétfőn a Béke uton sétálni!!!Nagy már a pocid!!!Izgulok,hopyg lányod legyen!Jo kis páros lennének!! :wink:
NA persze a fiuzásban meg már benne vagy! :wink: :!:
Vendég

Rik!Biztos nem lesz semmi baj Petrával.Most kezd beszélgetni?Akkor olyan édesek :P

KépKép
kola2

Rik,
Petrának pusszancs a púpjára! :) A kis szerelmes! :wink: :P

Egy kis ünnepi ízelítő:
(igaz tavaly is feltettük, de van, aki akkor még nem volt velünk!)

http://www.icq.com/img/friendship/stati ... 944_rs.swf

http://www.icq.com/img/friendship/stati ... 959_rs.swf

KépKép
viol81

Ja, természetesen klikkeljetek a szarvasokra, az első kettőnél. A többinél asszem azonnal indul.

És természetesen adjatok rá kakaót! :) (Vagy legalábbis kapcsoljátok be a hagszórót! :))

KépKép
viol81

Sziasztok!

Ma hajnalban megszült a barátnöm! 3620 gramm, 54 cm Emma baba. Magától beindult pont 1 hét késéssel.

Ma már jobb börben volt Mira, talán megússzuk egy kis köhögéssel. Adok Neki vitaminokat, immunerösítöt, aloe vera-t.

Zsani! Nekem kell Duplo. Azt még nem tudom mennyi, az egész biztos nem. :lol: Vagy egyben akarod eladni?

Eszer! Gratula a kislányhoz!

KépKép
KépKép
mirama

Én már nagyon várom a karácsonyt, imádom az ünnepeket a készülödést a gyerekek örömét! :)

És alíg bírom ki, hogy nem bontsam kiaz ajándékaikat, úgy kipróbálnám már. Nemhiába, örök gyerek vagyok. :lol:

KépKép
KépKép
mirama

KépKép
viol81

Kriszti,
gratula bnődnek!! :) Szép méretek! :)
Én ma tettem fel a télapós figurákat az ablakokra, és pár ajándék már be is van csomizva... :shock: :lol:

Hajnusék meg már telefonoznak, pedig nem is az ő ajándékuk!!!!!!!! :lol: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
viol81

Kriszti!Gratulálok barátnődnek!Tudsz email címet küldeni?Egy képet szeretnék elküldeni neked!
Duplot annyit adok amennyit szeretnél :P
Egybe senkinek se tudjuk eladni.

KépKép
kola2

Az iwiwen lévő e-mail címed még él?Akkor arra elküldöm.

KépKép
kola2

Elküldtem :P

KépKép
kola2

Kép Kép

KépKép
kola2

Na ide is sikerült a kép :P

KépKép
kola2

Zsani,
te jó ééég, ez Viri egy Duplo-házikó kellős közepén? :shock: :P Ezt ti csináltátok?

KépKép
viol81

Viol!igen :P
De hát ez már túl sok.

KépKép
kola2

Na megyünk,anyuékhoz.Majd este jövök még.

KépKép
kola2

Jók legyetek, vigyázz magadra! Pussz

KépKép
viol81

Viol!Jobban visszagondolva valamikor jött emilben,hogy privi érkezett rámentem,de nem volt semmi!!!!!
Apa az egyik kocsmáros csajnál volt (telepített) a Levente meg barátnőmnél Lilcsikézett!

Zsani!Mi meg addig dumcsiztunk amíg a két kölkedli játszott-mérgelődött-akaratoskodott!! :lol: :lol: :lol:
Atya ég mennyi lego!! :shock: :shock: :shock:

rik!Igen végre csak olyan hamar eltelt ez a két nap!!! :cry: :cry:
Most vagyok félidőben talán összejön!!! :lol: :lol:
Vendég

Lenne egy kérdésem!!
Meddig kell forralni a tejet a gyereknek?
Vendég

Gabo
akkor reménykedjünk!!!!!! :wink: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem korai a csajozás a fickonak???
Én kb.10 honapig forraltama vizet(tejet)aztán vége.(én tejet 8 honapos kortol adtam a Petrának,Rékának meg anno4(!)))))

Zsani
ez a duplo háziko nem semmi,még jo hogy angy hozzá a szoba!!
Azért a háttérbe ott vagy,és nyomod a gépet! :wink: :lol: :lol:

Mirama
gratula a barátnődnek,és nagyon szép a neve is!
Noel nem kapta el a betegséget?

Viol
köszia puszikat a Petrus nevében is!
Ezek télapos képek teljesen Mikulás lázba hoztak!holnap el is megyek megvenni a csokikat! :wink:
Vendég

Kriszti!Írtam e-mailt.

KépKép
kola2

SZiasztok!

Köszönjük a lányos jókívánságokat! Úgy tűnt elég egyértelműen láttuk a kis nunusát, szzóval majdnem biztos, de nagyon aranyos volt, mert egyfolytában takargatta a kis arcát, aztán behúzódott amennyira csak bírt a méhlepény alá. A kis szégyenlős, de nagyon megértem.

Rik, láthattál a Béke úton tényleg, mert a baba-mama klubból, a gyíkból jöttünk haza. Hétfőnként van csak, szóval amikor csak tudunk, elmegyünk, mert Vince szeret ott, meg én is.
Szerettem volna már régebben kérdezni tőled, hogy miért jrtad, hogy baj volt, hogy Rékát hagytad egyedül játszani? Csak mert Vincét én is szoktam, bár mostanában egyre kevesebbet hajlandó egyedül elleni, de azért , ha valami nagyon leköti, akkor hagyható, főleg, ha egy légtérben vagyunk.

Zsani, nagyon jó a dupló házikó, az az igazság, hogy nekünk van egy hatalmas doboz quattronk és Vince még azokat is inkább ki-be rakosgatn i szereti a dobozukból...

Kriszti, gratuláció a barátnődnek, Vince is magától indult be 8 nappal a terminus után...

Gabó,
micsoda klassz csajozós társaság!!! :-)
Vincét pesten el kellett vigyem könyvtárba, elképesztett,hogy a kis egyetemista csajok között, csakis a csinosabb, fiatalokkal volt hajlandó smúzolni :lol:
Amúgy engem erősen idegesít ez a kórház variálgatás!!!Ráadásul lehet, hogy minden pont márciusban fog érvénybe lépni :roll: :?:

Viol, klassz Mikulás hangulatot keltettél!!, de valahogy a havat nagyon nem várom!

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!
Köszönöm a gyógyulós kívánságokat! Most nem vagyok már lázas, csak a torkom mellett fáj a fülem. Teljesen olyan vagyok mint egy bölcsis :lol: :lol: :lol: , de komoly. A gyerekeim bírják a strapát én meg a gyerekbetegségektől kidőlök. :twisted: :twisted: :twisted:

Zsani, nekünk "mega bloks" van, persze nem ilyen sok, de bőven elég a kicsiknek, mert Márton már az apró legoval játszik.
Nagyon szupi a kép! :wink:

Eszter! nálunk is a lányok nagyon rejtőzködtek az uh-n, a végére derült ki mindegyik neme :wink: , gondoltam hogy lánykátok lesz :wink:

Viol, Gabó, Kriszta és minden mai hozzászóló, jók voltunk mi is, várjuk hát a Mikulást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Esztermami
Hogy fogják hivni a lánykátokat????
Azt hogy hagytam a RÉkát egyedül játszani,és valoszinűleg rosszat tettem vele,azért irtam :arrow: mert magának valo volt sokáig.Bezárkozott (5-8évesig)a szobába,és nem is láttuk.Ha volt itt nálunk valaki,csodálkozott,hogy nektek ilyen jo lányotok van,hogy egyedül elvan?Hát furcsállták .Aztán meglett a teso 8 éves korában,és vége,nem lehet birni vele.Nem akar beengedni minket a aszobájába hosszabb ideig,meg van ugy hogy mondja:vidd ki a tesot,mert egyedül akarok lenni.Biztos az a baj,hogy sok a korkülönbség,de én abban is látom a hibát,hogy hagytuk egyedül játszani,nem "foglalkoztunk"vele.
Most már követeli a saját szobát!!Azt mondja,de jo lesz ha lesz külön szobám,ki lesz irva az ajtora:Petra nem jöhet be!!Az csak az enyém lesz!!!
Hát még ilyet.Biztos mi rontottuk el,mert hasonlot még mástol nem hallottam.
Most a legrosszabb ugye,mert minden kell a Petrának ami nem az övé,hanem a Tesoé.Ez van.Majd kinövi!!
Vendég

ja,ehhez még azt akartam irni,hogy a Petránál ezt nem követjük el,nem hagyom egyedül játszani(sokáig).És azt látom,nagyon szeret velünk lenni,érdekli,hogy mi hogyan játszunk az ő játékjával.Ha valamit játszik(pl.babát öltöztet)és elkészül a mü akkor odahozza,mutatja nekünk(mindkettőnknek) :P
Reméljük nem lesz vele hasonlo "gond".
Vendég

Rik,
nem szeretnék okoskodni, A férjem pl. nagyon ilyen volt - anyósom szerint - és a mai napig van némi maradványa ennek, pedig őt nem hagyták egyedül játszani. A 8 év meg valóban elég sok. Gondolom mindent kipróbáltatok már, de nem lehet, hogy csak azt szeretné, hogy nagyon figyeljetek rá? Szóval, hogy nem lehet, hogy azt gondolja, hogy "titeket úgysem érdekel igazán, hogy velem mi van? csak nevelni akartok folyton" - ne érts félre kérlek, és ne haragudj, hogy ilyet írok, csak eszembe jutott néhány gyermekkori emlék...

KépKép
KépKép
esztermami

Andi, jobbulást!!

Rik,
még nem tudjuk, legutóbb a Janka Diána páros volt a favorit, de nálunk ez a szüléskor "szokott" végleg eldőlni.

KépKép
KépKép
esztermami

[quote="esztermami"]R írta:esztermamiik,
Szóval, hogy nem lehet, hogy azt gondolja, hogy "titeket úgysem érdekel igazán, hogy velem mi van? csak nevelni akartok folyton"..

Hát ez nekem is nagyon ismerős suhanc korombol.De ezt hogy lehet kiverni belőle???Szokta mondani,hogy mikor lesz olyan,hogy csak ketten megyünk valahová,minta a régi szép időkben???
Lehet tényleg kéne csinálnunk valamit kettesben,uszoda vagy ilyesmi??( nehéz valakire ráhagyni a kicsit,de most keritek rá alkalamtdec.ben,ha az anyum szabin lesz...
Vendég

rik!A vízet én is csak egy éves koráig forraltam,de akkor a tejet már nem fogom neki!!

Eszter!Hát a Levente nagy dzsigoló lesz imádja a csajokat!
Szombaton voltunk még a Sógornőméknél ott a Domi 2 és fél éves!Bent játszottak a szobában a Domi ágyán erre benézek,mert túl nagy a csend.És mit látok :shock: :shock: :shock: ,hogy szájra pusziznak!! :) :) Hát majd betojtam!!Mondtam Levinek,hogy felőlem csinálhatja csak ne az unokanővérével!! :D :D :? :?
A Balázsnak is sok csaj ismerőse van régebben zavart(féltékeny voltam),de már nem!Így el merem engedni!! :lol: :lol:
Hát Vince is tudja kikhez kell odamenni hízelegni!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: