A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Soproni kismamák

sziasztok!
Eszter
tényleg nincs sok időd nekünk irogatni.De azért probálj meg határozott lenni,zavarj el mindenkit a géptől,mond meg nekik,hogy mi nagyon várjuk a levélkédet!!!!
Sajnos nekem nincs digitális fényképezőm,tehát képem sincs!De a Renáta(ofő volt)mindent fényképezett.Irok majd neki,hátha küld át képet.Mindeki sokat változott,de egy csajt abszolut nem ismertem meg,bementem mellette az osztályba. :lol: Nagyon szép lett,és olyan igazi nő.(Kiss Zsuzsi,csornai)Kit ismertél az én osztályomba?A másik osztálynak is most volt két hete.(nekik is 11 év mulva :wink: )
Nektek is anno jol sikerült? Te osztályodba járt az Edina?Jaj,de UTÁLTAM!!!!!JUJ-JUJ!!!! :x :twisted: :!:
Iván bébi a Főtéren is édi volt.Okosan nézelődött,mosolygott.Csuda nyugis , kiegyensulyozott babó!! :lol: :wink:

Gabó
köszi a számot,átirtam!Remélem még lesz alkalmunk dumcsizni! :wink: :!: :!:
Husi nem könnyü eset most,de nem biztos hogy nem higgad le.Nem bizti,hogy neked lesz gondod vele.(bár azt mondják ránk ütnek :lol: ).Az én Rékám apja lánya.Ö már 6 évesen egyedül elment a Tómalomra biciklivel,a rendőrök hozták haza. :lol:
Remélem hamar abbahagyja ezt a nemtörődöm korszakot,mert kész leszek! :cry: Petra ha ilyen lesz akkor én...... :twisted:

Nitta
küldöm az én számomat,aztán ha megvana babóca nekem is irhatnál(örülnék nagyon!).Én többet jövök minta nercsi.
Huuu,már izgalmas minden napod.Én irigyellek,ez olyan szép időszak egy ember életében.Hisz mi nők ezért élünk,nem igaz??? :wink: :lol: :lol:
Vendég

Újabb próba!

Kép[/url]
quito

rik!Tómalomra!!NEm semmi ez a csajszi!!!!!
Hátha rám ütött akkor "szép"idők várnak még rám!!Apja nyugisabb volt mint hajdanán én remélem rá fog ütni,de eddig tiszta én!! :( :( :(
De azért van ám előnye is,hogy ilyen,mert ebben a mai világban inkább ilyen legyen mint olyan aki kettőt nem bír szólni!!! :lol: :lol:
Vendég

Na megyek megnézem ezt a nyomi Győzikét!!!
Ja és biztos fogunk még talizni!!! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Kincső ma este roppant éber, nem tudom mi lesz éjszaka...Folyamatosan motoz a kiságyában a szobájában, pedig ilyenkor már aludni szokott.

Viol-kicsit elszomorított, amit írtál. A babusgatásról: amikor Kincsőt megnéztem a kék fény alatt, vagy segítséget mentem kérni a csecsemősnővérektől, általában volt a kezükben egy-egy babóca. Valószínűleg, mikor ráérnek vígasztalják a sírdogálókat. De ez persze teljesen más, mint az anyaölelés...A kádról én nem hallottam, ahol én szültem bordásfal volt, labda és szülőszék. A bordásfalon kicsit elcsodálkoztam így utólag, a vajúdás alatt én kiegyenesedni sem tudtam, mire jó ott a bordásfal?

Nitta-olyan szép időben vagy...Ilyenkor már annyira kíváncsi voltam a babámra. Tényleg, neki is összepakiztál, miben hozod haza? Én addig halogadtam, hogy a vajúdás alatt, az 5perces fájásoknál raktam össze a kis ruháit. A tanfolyamon ajánlották, hogy ezt is készítsük elő.

Rik- nem semmi a lányod!

Csend van, talán elmehetek zuhanyozni.

Megtalálta a kezét a múlt héten!

Kép

Anikó

Kép[/url]
quito

Hát ez a Győzi...............!!No Comment!!!!!!!!!

quito!Nagyon édes baba Kincső mint a neve!! :lol: :lol:

Na elmentem punnyadni egyedül!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

Jóccakát!! :) :)
Vendég

Sziasztok csajok!

ma este voltunk Sanyinál!
és azt mondta hogy minden ok.méhszáj szép-babo egészséges-850gramm és 32cm :lol:
csinált két képet a drágámrol.egyet a kukijárol is :lol: ugyhogy most már tutiiiii hogy kukis.olyan rendi volt.megfogadtam a szüléshez.és kérdeztem töle hogy mi is lesz ez a változás hogy a korháznak kell fizetni stb.azt mondta hogy igen lesz ilyen.de ne törödjek vele ez a kis tökös -igy mondta-nálam fog megszületni...ohh mondom.okééé!ugyhogy nem tudok mit mondani erre.állitolag januártol lesz ez a rendszer hogy az ügyeletes dokinál szülsz ha van fogadottad ha nincs.de ö azt mondta bejön!!!
meg kérdezte hogy akarunk e bábát fogadni.hát nem tudom.
nektek mi erröl a véleményetek?
kell bába?és ha igen kit javasolnátok??

ugyhoigy ez történt.ugy örülök,hogy ne egy idegen dokinál kell szülnöm!
na ennyit rolunk!

Rik:örülök hogy jo volt az osztálytali.Réka meg biztosan megérdemelte azt a pofont!néha kell is mert különben elkanászkodnak teljesen!

Eszty:látom jol éreztétek magatokat a kis Ivi babyvel.olyan helyesek együtt :lol: én sem néztem a kedvenc müsorunkat mert teljesen elfelejtettem :cry:

Gabo:hu basszus nem lehet könnyü neked egyedül egy hétig.fuuu nagy kitartást neked!!!de gondolj a találkozásra!micsoda jo lesz majd :wink:

Nitta:mikor mész nst-re?milyen sürün kell menni?
már nem emléxem :? akkor már teljesen készenállsz a kislányotok érkezéséhez.ez szuper!már izgulok értetek!

Aniko:nagyon szép Kincsö baba!édes ahol a kezét kostolgatja :lol:

KépKép
KépKép
beus22

ALIZNAK NAGYON NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KIVÁNOK!

KépKép
KépKép
beus22

erika

Aliznak boldog névnapot kivánok a kis családommal együtt!!!
Miért is jössz ilyen "gyakran"????Nem is hiányzunk???

Anikó,Gabó
lehet valamit félre értettetek.Nem a Réka ment a Tómalomra biciklivel,hanem az apja!Csak azért irtam le,hogy lássátok,a Gyula milyen rossz fiu volt!!!Azért a Réka csak az árnyalatja.Tegnap jolány volt.Egyik nap ilyen-másik olyan. :? :roll: :idea:

szép napot mindenkinek!!!!!
Vendég

ja és Beus

szerintem a Sanyi is,mega többi is találni fog kiskapukat!!Bent lesz nálad!!Ez TUTI!!!
Jol vagytok??Nincs MSN_em,mert Gyula nem tette ki,mert valamit variált,de már szoltam miatta.Én meg hülye vagyok hozzá,nem tom hogy kell.
Vannak Horvátos képek is ujak,de nem tette fel addig meg nem tom hogy kell betenni.ilyen béna vagyok sajna!!! :cry: :twisted:
Vendég

Alíz Nagyon Boldog Névnapot kívánunk!

Kép

katus78

Sziasztok!

Beus-gratula a kisfiúhoz. Akkor egynap voltunk Berkesnél, én is tegnap szöktem el hozzá, míg apa vigyázott Nyuszifülre, fél öt körül. Én fogadtam szülésznőt, nekem nagyon jó volt,mert ő csak velem foglalkozott, és szegényt éjjel 3-kor hívtam fel, hogy ez a pokoli fájás, már az????!!!! Jó volt, hogy a 2 férfi mellett ott volt egy nyugodt nő is, aki végig támogatott, segített bennünket és egyszer se ment ki, csak akkor, mikor a dokit hívta be. Én Molnár Máriát, Marcsit kértem meg, de a szobatársam szülésznője Vilma volt (az ő vezetéknevét nem tudom), ő is teljesen elégedett volt vele, nagyon segítőkész volt, még a szülés után szopiztatni is segített neki már a kórteremben. (2 nappal a szülés után.)

Alíznak boldog névnapot!
Kép

Anikó

Kép[/url]
quito

BOLDOG NÉVNAPOT ALÍZ!!!!

Kép

Kép
hajnus

Kép

Alízkának és utólag Rékának és Mártonnak!!!!
Vendég

sziasztok cajok!

boldog névnapot alízka!

képzeljétek,megint beteg vagyok :wink: :roll: :shock: .ABLAKOT TAKARÍTOTTAM!!!!!ez az,amit utálok,de már nagyon akartam függönyt mosni,a mocskos ablakokra meg tegyem vissza a tiszta fügiket?!hát erőt vettem magamon.szerencsére zóra bírta,kicsit még szunyókált is az ágyunkban,mert már fél hétkor ébren volt.és anyukámtól kaptam jó tippet gyors ablaktisztításra,azt próbáltam ki és bejött.egy óra alatt végeztem a 3 kicsi és 1 nagy adaggal.és még a kereteket islemostam.úgyhogy most duzzad a mellem,nagyon büszke vagyok magamra. :lol: :lol: :lol:

anikó
aranyos kincső,a fekete hajáról rögtön zóra jutott eszembe,születéskor neki is ilyen sötét fekete haja volt

beus
én fogadnék szülésznőt(bár nekem sem orvosom nem volt,sem szülésznőm,csak eszter :wink: ),de sokkal többet foglalkoznak veled,mint az orvos.és a vilma nagyon rendes,velem pont ő volt míra születésekor is,meg zórával is.ő nagyon kedves,segít,nagyon szerettem.

megmutatom zóra frizuráját: Kép

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

beus!Örülök,hogy minden oké veletek!! :lol: :lol: De miért is lenne ez másképp igaz? :lol: :lol:
Én nem örülök ennek a változásnak :evil: :evil: én akkor is a Gőginél fogok szülni tetszik nem teszik!! :) :)
Köszi ktartok,de épp most gondolkodtam el,hogy nyavajgok egy gyerekkel akkor Andinak milyen lehet 3-al?És ő sokat van egyedül velük!!!!!! :) :)

rik!Akkor ezt tényleg jól félre értettük!!Bocsika!Hát apa sem volt egy minta angyal ha ilyeneket csinált!! :lol: :lol:

szemizo!Jobbulást neked!! :lol: :lol: Mi az a jó tipp a pucolásra?Elárulod?
Alig változott Zóra kis arca!!

Alíz baba nagyon boldog névnapot kívánok neked!!!

Nikiről tud valaki valamit?Nagyon,de nagyon eltünt!! :( :(
Vendég

Csilla!

Mintha Kincsőt láttam volna, mikor Zórát megpillantottam! Gyönyörű!!!
Beus, Nitta! Picit írigykedek, Kincső már 2 hónapja volt ilyen piciny, annyi örömötök lesz!
Micsoda hajjal tudnak megszületni. A dokim szülés közben azon poénkodott, hogy Marcsi már a haját is megfésülte, nekem már csak ki kéne nyomni ezt a babát.

Kincső 3 naposan:
Kép

Anikó

Kép[/url]
quito

Harmadszorra nekem is hajasbabám volt :lol: :lol: :lol:

Csilla, az ablakos módszert ne titkold!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Gabó, ma is egyedül leszek :cry:

Rohanok megint :cry:

Beus, megint császárod lesz? Akkor kicsit más a szerepe gondolom a szülésznőnek ha tervezett a szülés.

Kép
Kép
Kép
amica

gabó
köszi,már meggyógyultam:a függönyök is a helyükön illatoznak :lol: .a hamar munka nekem az ecetes vízzel és egy klassz vileda ronggyal sikerült.valami mikroszálas kendő,egyszer bővebb ecetes vízzel átmostam,aztán kifacsarttal és kész.még nem is volt száraz,de mikor megszáradt se kosz,se csík se semmi,csak szépen csillog-villog.és még kapirgálni,vakargatni sem kell.tényleg nagyon hamar ment.most igaz kicsit ecetszagú a kezem,de megérte.talán ez után nem is lesz olyan nehéz nekikezdeni az ablaktisztításnak

anikó
nekem magzatvíz vizsgálatkor volt,hogy azt mondták,hogy a haja már kilóg(tudtam előre hogy hosszú fekete haja lesz)

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Sziasztok!

Rik,
nagyon aranyos tőled ha elküldöd a számod, igérem fogok írni sms-t a kórházból amint tudok. :) És amint hazajöttünk teszek fel majd fotókat róla!!! Olyan rossz, hogy nem tudom igazán milyenek a josló fájások, szokott fájni a hasim, de honnan tudom, hogy ez az?? Van egy kis vízszerű folyás néha, és fáj a derekam is. Ez már valami előjel, vagy csak a pocak súlya miatt?

Anikó,
hát valami eszméletlenül szép kiscsajod van!!!! Igen Zoénak is összerámoltam mindent, kimosva, kigőzölve vannak a ruhái elcsomagolva. A szekrényében egyenlőre bebugyoláltam a kigőzölt ruháit ágyneműhuzatba, hogy ott se porosodjon. Külön raktam azokat a táskákat, amit akkor kell behozni a férjemnek ha születik és külön amit ha hazajövünk. Szerinted ez túlzás, hogy mániákusan minnél előbb mindent elrendeztem? :oops: :oops: :roll:

Beus,
én olyan kiváncsi vagyok, nem tudsz uh-képet feltenni a kukisodról??? Ne haragudj, lehet, hogy már említetted de én elfelejtettem, :oops: van már neve a kis jövevénynek??
Hetente szerdán járok nst-re, holnap reggel megyek 2. alkalommal behallgatni hozzá. :D :D Meg holnap vérvétel is lesz.

Eszter,
nagyon jó a kép Ivcsiről és Szonjáról!! Szuper lehetett babázni!!

Nercsi,
én is Boldog névnapot kívánok a leányzónak!!! Mi van veletek??? Miket művel már az ügyeske?

Kép

Képzeljétek ma voltam a rendőrségen meghallgatáson a szélvédő miatt. Kicsit megnyugodtam, nagyon rendes volt a rendőrnő(csaj), bevittem minden levelet amiket az az állat irogatott, elmondtam minden követést, csöngetést, zaklatást... Elküldi az egyik levelét grafológiai vizsgálatra, és a tartalma miatt elmeorvosi kivizsgálásra fogja kötelezni. Megigérte, hogy nem fog behívni szembesítésre, tekintettel arra, hogy nem akarom, hogy meglássa a pocakomat. Szóval kicsit megkönnyebbültem.

Gyula nagymamája meglepett kis cipellőkkel, ő csinálta, meg is mutatom, szerintem nagyon édi:

Kép

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

andi
ne rohamj állandóan!!!sajna,hogy egyedül vagytok :cry:
ha érdekel,majd megnézem a rongy pontos nevét is :lol: :wink:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Szemizo,
nagyon divatos Zóra baba, félre ne értsd, de olyan mint egy kis indiáncsecsemő azon a képen. :lol: :lol:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Sziasztok! :)

Alíznak mi is nagyon boldog névnapot kívánunk! :)

Eszti,
és te voltál Veroéknál, vagy ő vitte le Iván babát Kópházára? Olyan jó lehetett, dadus voltál, kiélhetted magad! :)
Jó a fotó az unokatesókról! :)

Gabó,
először nem tudtam miért gond az, ha kihúzza a kádból a dugót... aztán láttam, hogy este írtad... Én nem is nagyon nézem az időpontokat, csak olvasok rendületlenül. :) De most kellett! :)

Anikó,
jajj, de kis Hajasbaba volt Kincső! :) Szééép! :) Dorkának is egész sötét és hosszú haja volt, ki is lógott a sapi alól! :)
Jó lett a vonalzód! :)
Én tulajdonképpen "csak" az első órákban hiányoltam Dorkát, hogy "egyedül" van. De ezt is persze képletesen. Tény, hogy vannak vele, de az mégsem én vagyok! :roll: :P Nekem ő kell, neki meg én! :D
Bordásfallal én se tudnék mit kezdeni...

Rik,
először én is azt hittem, hogy Réka volt a bicajos esetben... :D :oops: :shock:

[quote="Beus"] írta:Beusllitolag januártol lesz ez a rendszer hogy az ügyeletes dokinál szülsz ha van fogadottad ha nincs.de ö azt mondta bejön!!!

Beus én úgy hallottam, hogy lehet fogadott orvosod mindenképpen januártól is. És akkor kell fizetni, ha a szülés idején nem ő az ügyeletes, tehát be kell jönnie otthonról, vagy munkaidőben el kell jönnie pl. terhesgondozóból, vagy ahol éppen van a kórházban. Abban csak nem korlátoznak, hogy annál szülj, akinél akarsz, ilyen nincs. Csak meg kell fizetni... Szóval ha nincs dokid, bemész szülni az ügyeletesnél, akkor nem kell fizetni. Ezért (is) mondhatta azt, hogy ne aggódj, ő bent lesz. Mivel megfogadtad. Nem tilthatják meg, hogy dokit válassz.
Mi nem fogadtunk szülésznőt, ez attól függ, te kiben bízol inkább, kit szeretnél, hogy ott legyen. De tényleg, nem volt róla szó, hogy császár lesz? Helyrejött már a méhed annyira, hogy sima legyen? Ha jönnek a méhösszehúzódások nem lesz gond? Vérnyomid OK? :)

Csilla,
húú, a takartás tényleg egy alattomos betegség, vigyázz!! :) Engem me még elkerült, de félek holnap belebotlom én is!! :? :D
Jajj, Zóra is de kis hajasbaba volt!! :) :)

Nitta,
húú, én már marha korán elkezdtem a ruhák mosását, vasalását, pakolását is... :D :oops: :D Nem bírtam magammal, valamit kellett, hogy babásat csináljak!! :D
Szép a kiscipőőő!! :) Ezt mondják tutyinak! :)
Az a pasas akkor nem is tudja, hogy terhes vagy? Közös ismerősök nem mondják el neki? Mondjuk jobb is... Basszus, komolyabbnak tűnik a dolog, mint amilyenre én gondoltam... Grafológus, elmeszakértő... Durva!!! :shock:

KépKép
viol81

Lányok, nagyon szépen köszönöm a névnapi köszöntőket Alíz nevében is. Aranyosak vagytok!!

Nagyon édesek ezek a babók. Olyan kis picurkák, és olyan hamar megnőnek.

Nitta! Micsoda kiságy! Zoé biztosan jól érzi majd magát benne.
Alíz már ácsorog, még nem lépeget, egyenlőre csak áll és vár. :lol: Aztán meg háborog, mert nem tud mit csinálni.

Múltkor rakotatok fel egyedi naptáras oldalt. Nagyon tetszett, szuper ajándék. Nem tudom ki tettte fel, de köszi.

Csajok, ez a kórházi reform most komoly? Mindenhol ez van vagy csak itt?

Rik, jönnék én sokszor, de Alíz mellett nem tudok, mikor alszik meg vár a házimunka.....stb. Olvasni azért szoktam, de írni már nem mindig van időm. :cry:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Eddig is fizettünk a fogadott dokinak. Vagy most mennyit kell?? Ők adnak tarifát??

Erika

Kép
Kép
nercsi

[quote]A írta:líz már ácsorog, még nem lépeget, egyenlőre csak áll és vár. Aztán meg háborog, mert nem tud mit csinálni.

Jajj, ez aranyos volt!!! :) El tudom képzelni, hogy ott áll és mondja a magáét!!!! :) :) Édes! :)

Mikor jöttök?

Katus,
hogy van Máté?

KépKép
viol81

Állítólag meglesz mindennek az ára... Sima, császár, milyen egyéb beavatkozások kellenek, stb... :? Én legalábbis így hallottam...

KépKép
viol81

Sziasztok,

sajnos megint nincs időm, de Csillának szeretném azért leírni, hogy nekem is volt egy ilyen időszakom, amikor szinte mindig fájt a torkom. Elmentem egy természetgyógyászhoz, aki megcsináltatott velem egy homeopátiás méregtelenítő kúrát. A neve Phönix. 4 féle löttyből áll, 2 hónapig kell szedni, de utána másfél évig nem voltam egyáltalán beteg. Kipróbálhatnád.

Én nem tudom mi lesz velem e miatt az új rendelet miatt, hogy csak a hozzád legközelebb eső 3 kórházban lehet szülni, én majd mindenképpen Pesten szeretném a következőt is.

Elnézést, hogy utólag, boldog névnapot kívánok Rékának Mártonnak, és Alíznak!!!

Mindenkinek üdv
Zsanett
ábibaba

nitta!Akkor most már tényleg nyugodj meg!!Nem is tudja,hogy terhes vagy?Akkor tényleg jobb ha nem szembesítenek vele,mert ha megtudná lehet mégjobban zaklatna!Hú én ezt csak fél évig éltem ét,de nekem az is sok volt!!
Nagyon aranyosak a cipellők ügyes anyósod van!!! :lol: :lol: :lol:

beus!Vivi is császáros volt?És most már megmondtákmhogy császár lesz a második is?

Viol!Én tuti a dokimnál leszek csak hajlandó szülni!! :D :D :D

szemizo!Engem is érdekel a kendő neve!! :lol: :lol:

amica!Kitartás!!!! :lol: :lol:
Vendég

Nitta!Ja most látom,hogy nem is anyósod csinálta hanem a mama!! :) :) Nem baj akkor is ügyes!!
Vendég

Csilla!
Lehet nem rohanni????????????? Tudom neked kicsit jobban megy, de én olyan folyton mozgó darab vagyok :lol: :evil:
Na meg már most is szedik szét a házat, vitatkoznak ezerrel!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:
Jól ide kéne kiabálnod :lol: :lol: :lol: :lol:
Megjöttek a képek, mentettem, a freemail kicsit soványka.

Gabó, már megvan a többi novemberi utazós napja is, karácsonyig alig lesz itthon :cry:

Alíz, Isten éltessen!!!!!!!!!!!!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
amica

egy kis nyár...... Kép Kép Kép
Vendég

amica!Úram isten!!!Nem irigyellek!!Én néha Levivel sem bírok nem tudom mi lenne hárommal!!!Bár azt már észre vettem ha az apja nincs itthon negyed annyi gondom nincs vele mikor itthon van.
Multkor is mikor elment 5-napra semmi gond nem volt Levivel és mikor megjött apa onnantól kezdve teljesen meghülyült.Most eddig jófiú!! :lol: :lol:

rik!Jaj,de bírnám most a nyarat,de nekem ez a jóidő is nagyon bejön!!!! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok Cajok!

Csilla!
Megrohantak az emlékek amikor Zóra képét megláttam.Teljesen elérzékenyültem.
Mondtam Attilának,hogy a hét végén megyünk hozzátok.Azt mondta ne hülyéskedjek.Így inkább(nem szivesen)de eltolnám jövő nyárra.
A betegség az altestedre(mensi) vagy úgy általában értendő?

Rik!
Nem volt Edina osztálytársam.Te biztosan a Molnár"majom"Edinára gondolsz. :D :D
Én az Árki Henin döbbentem nagyon meg.Úgy le van fogyva,hogy meg se ismertem.Ő a te osztálytársad volt?
Ha kiváncsi vagy rá Baranyainé Árki Henriett néven megtalálod az IWIWen.Vagy az ismerőseim között.
Nagyon szupi volt az osztálytalink.

Viol!
Vero hozta el hozzánk a kis lurkót.Egyáltalán nem ijedt meg az"idegen"környezettől.Igaz,voltak már párszor.Mosolygott,beszélgetett:papa,apa...Imádtam 2 gyerekkel lenni.
Remélem még sokszor megkapom a kis Ivánkát.

Gabóca!
Manapság kell is a talpraesettség az élethez.Én sem bánom,hogy Szonja eleven.Sokszor sok de jobb lesz neki később.Remélem!

Erika!
Boldog névnapot Alíznak!
Kép

KépKép
eszti76

Azt hallottátok,hogy az országban egy csomó kórházat bezárnak és köztük van a soproni is?????
Remélem ez csak egy rémhír és nem teszik ezt meg mert akkor mehetünk Győrbe vagy Szombathelyre akár szülni is.A szakrendelések állítólag maradnak de kórházi ellátás nem lesz!!!!!
Teljesen ki vagyok akadva!
Kép

KépKép
eszti76

Sziasztok!

Húúú, Nitta te nagyon alapos vagy! Gyönyörű a kiságy, Zoénak a legtökéletesebb helye lesz nálatok. Valaki üldözött téged? Ez iszonyú...

Nercsi, Alíz édes lehet.

Mennem kell, fürcsi lesz. Anikó

Kép[/url]
quito

Eszti!Itt a neten én is olvastam erről,de csak nem,mert szerintem elég jól felszerelt és szép kórház!!!
Vendég

A Heninek elég nagy volt a híre a városban régen még a házasság+gyerek előtt!!! :) Személyesen nem ismertem,de volt/van egy közös ismerősünk!!!!
Vendég

Gabóca!
Ha jól sejtem az a közös ismerős fiú? :D :D
Te is megnézheted az említett módon.
Nekem is van pár lánnyal közös ismerősöm. :oops: :oops: :oops:
Nem baj így volt ez jóóóóó!

Anikó!
Bocs de már nem emlékszem,a férjed soproni?
Édes a kis Kincső!Milyen szempont alapján választottátok ki a nevét?Ha fiú lett volna,hogy nevezitek?

KépKép
eszti76

Próba!

KépKép
eszti76

nem lett piros ez a nyomi:próba felirat. :cry:

KépKép
eszti76

hol a gyermekem fényképe????

KépKép
eszti76

hol olvashatok a soproni kórházról? hol találom? remélem nem igaz. ahhoz ez sztem túl jó. zárják be a kapuvárit, az úgyis le van robbanva...

rik,
ne kínozz!! :lol:

és cajok, akkor most csilla tényleg beteg, vagy én értettem félre, hogy a hirtelen jött takarítási kényszerre gondol? cikííííííí........ :oops: :oops:
vagy most akkor mi van??

KépKép
viol81

próba :lol:

KépKép
viol81

Tehetek fel pár képet? Köszi, akkor teszem... :lol:

Dorka baba
Kép

Vasárnap itt volt Gábor egyik csapattársa és bnője. Dorka akkor kelt fel és bújt a sráchoz... :P
Kép
Kép

Ezt a sapit kapta tőlük és egy pár kesztyűt. A kesztyű még kicsit nagy, úgy néz ki benne, mint egy kis rák... :P
Kép
Kép

KépKép
viol81

Viol, Dorka nagyon aranyos!
Csajos :lol: :wink:

Eszti, most már a dote gyakorló kórháza a soproni, akkor is bezárnák?

Kép
Kép
Kép
amica

Andi,
köszi! :P

Igen, ki is van írva a főbejárathoz... Mármint az, hogy a DOTE oktatókórháza. De hol lehet erről olvasni?? Arról, hogy bezárják?

KépKép
viol81

Andi,
porontyaid merre járnak? :P

KépKép
viol81

És többiek, merre jártok?? Menjek be a szobába TV-t nézni??? Most itt vagyok kint, de ha nem jön senki, nézem bentről a Vészhelyzetet...

KépKép
viol81

Sziasztok, fürcsi vége, gyerek letéve, apa meglépett az éjszakába egy másik kisgyerekes apával...Vajh, mit fognak csinálni????!!!

Viol, Dorka tünemény!!!! Kis bújós, igazi csaj.

Eszti, azért lett Kincső, mert csodaként, kincsként jött közénk. Úgy volt, hogy csak lombikkal van esélyünk babára, és a Kaáliba való bejelentkezés másnapján lett két csík a tesztemen. A Hanna pedig nagyon tetszett nekem (ebben benne van anyukám Annája és az én Anikóm egyben és mégis külön, saját neve van). Ha fiú lett volna, akkor Kálmán az apja, a nagyapja és a dédapja után.... A férjem soproni, csak én szakadtam ide a messzi Szegedről.

Képzeljétek, ma Kincső a nyílt színen lekakilt. A babamasszázson nincs rajtuk pelus, vagy csak ráhajtva, de én levettem róla, legyen szabadon. Felemeltem a kis lábát masszírozni, erre az én drágám sugárban beterített pelust, takarót, habszivacsot, az utolsó pillanatban ugrottam félre. Utána elégedetten hátradőlve, arcán édes mosollyal hagyta a további kényeztetést. Gyors takarítás, bocsánatkérő mosoly, és folytattuk. :oops:

Köszi a vonalzós dicséretet, a férjem volt ügyes, én ehhez béna vagyok.

Rik-jó lenne nekünk is az a nyár, bár örülök a mostani időnek, akkorákat lehet sétálni, ki is használjuk.

Gabó, hol olvastad a neten a kórházas rémhírt?

Anikó

Kép[/url]
quito

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: