Lányok!
Köszike a hozzászólásokat!!!
Már a az ébrenléti időben való szobatisztaság is elég nehezen ment Ádámmal, az kivette egy csomó szuflámat, erre meg már nem maradt erőm.
NZsuzsa!
Találkoztam mamáddal a városban néhány napja. Szegény nem tudom, hogy fog a két gyerkőccel egyszerre elbírni.
Bili: alig 1/2 éve még mi is ezzel harcoltunk. Nem akart ráülni, mindenhova odapisiltstb. Aztán vettem neki a WC-re egy szűkítő ülőkét, és csak akkor húzhatta le a WC-t haŐ pisilt bele. Ez jó buli volt neki, így 4 hónapig a bilit nem használtuk, csak a wc-t, de most már a bilire is ráül. Mikor milyen kedve van.
A hányás dolgot mi is végigycsináltuk. Nálunk is vagy a féktelen játszás (fetrengés, bírkózás) hozta elő, vagy a hisztérikus sírás.
Mára már túl vagyunk rajta, de emlékszem, hogy milyen rosz volt, amikor minden hányás szagban úszott.
Amit a bölcsiről írtál, az elképesztő. He ez bizonyítható lenne, még a bokájukat is megüthetnék.
Hát téged sem irigyellek...
Kriszta!
Köszi az infót, ha nem jön közbe semmi, megyünk a múzeumba.
Ádám éjszakai szobatisztaságánál az is gond egyébként, hogy éjszaka rengeteget iszik, de ezzel már nem tudok mit kezdeni, végletesen eltoltam.
Nyilván ami bemegy, az ki is jön egy idő után, így nem meglepő, hogy bepisil 1,5 órán belül. Engem csak az lep meg, hogy ez Őt nem zavarja. Pedig biztos nem lehet jó pisiben aludni.
Lusti!
A nagydologgal mi is hamar megbarátkoztunk, azzal nincs is gondunk, de ez a pisi húúú...
Én is próbálkoztam már a felébresztéssel, és biliztetéssel éjszaka, de gyakran kiborul, hogy nem is kell pisilnie, és hagyjam békén, sír, hisztizik, nem hajlandó a bilire ülni, aztán persze 20 percen belül összepisili magát.
Gumi lepedő az ágyon, rajta vastag takaró (mert a gumi lepedő csúszik, és kényelmetlen rajta feküdni), aztán rajta lepedő, és a törülköző. De baromi fárasztó.
Bár tudom, hogy sem eggyik, se másik módszer erőltetése nem normális, én még is szivesebben adnék rá pelust, a nyugodt éjszaka kedvéért. Borzasztó vagyok