Megint nem írtam egy ideje,mert egyszerűen nincs időm,van úgy hogy még olvasni sem tudlak benneteket egy hétig.

Andi:
Gratula Bencének a szép bizonyítványhoz!Ügyes fiú,csak így tovább.
Dorkának jobbulást.Mi is itthon vagyunk múlt hét betegszabin,vagyis Balázs.Nála ez a szokásos takony kór köhögéssel.Ő már jobban van szerdán megy oviba,most Vikike kezdett tegnap taknyolni,meg köhögni.
Sajnos ez elkerülhetetlen hogy elkapja,pedig már kezdtem örülni hogy most megússza,mert Balázs már szinte meggyógyult.Tévedtem.

nagyon jók az új képek vagyis lehet nem annyira új már de én még most néztem meg.
Ja és köszi a múltkori képdícsiket.
na akkor nálatok már meg van oldva a farsang téma.

Balázs m indig az akar lenni amit lát az újságban,most pl alegutolsó oroszlán volt.De volt már kalóz.bohóc is a repertoáron.

Egyébként mikor lesz nálatok?Nálunk 18-án.
Zsani:
Kitartás!Gyors és könnyű szülést kínvánok neked .
Ja és amit Kriszti írt az sajnos így van ha megszületik Gergő babád,na akkor lesznek csak okosak a kedves "tanácsadók".
Emlékszem nekem zsongott néha a fejem,ez azt mondta a másik mást mondott,akkor a könyvben/neten stb megint másként.
Egy idő után elegem lett és csak hallgattam az ösztöneimre,és ez bejött főleg a szoptatás terén mert nekem Balázs nem nagyon akart szopni mert nagy súllyal született és lusti volt de 1-2 hét é már szopott mint a kisangyal,persze nem a védőnő vagy akárki segítségével.Szóval röviden.
Nem lesz semmi gond,hamar belejössz és ügyes anyuci leszel.

Kriszti:
Hát Nellyd biztos zabálni való ahogy dumál,édesek ilyenkor,meg főleg az tetszik hogy azt gondoljuk,milyen kicsik még.
Közben meg már mindent ,megértenek és olyan kis okosak.
Olivér mi lesz a farsangon?
Évikém:
Kitartás nektek,remélem mégis csak megtalálják mi a gond a párodnál.
Remélem most már jó dolgok történnek veletek.
Szabikád édes kisfickó mint mindig.

Na lassan lépek mert Vikike ébred, adik neki valamit enni mert még nem sokat evett ma.

Pedig egy kis zabagép,mindent megeszik,a múltkor voltunk tanácsadáson és 9,5 kg volt 75 cm.
Na puszi.