A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Nagyon jól éreztem magam, olyan jó volt újra találkozni veletek. Az idő is gyönyörű volt, a picúrkákat meg kellett zabálni, kilátszottak a húrkák. :) A gyerekeket hamarabb megismertem, mint a mamikat. Mindenki nagyon csini is volt. Hát hosszabb is lehetett volna a tali, ha az ajtót kinyitják. Én még ilyet nem éltem. Jó kis túra volt nekem. Előbb gyalog ki a Széchenyiből a tulsó ajtóhoz (gondoltam gyorsabban haladok kint a járdán, mint belül), aztán vissza a játszótérre, aztán újra haza. Adri hazafele sírt, de amint megérkeztünk mosolygott. Kiderült, tele a pelus.

Seriff

Én találkoztam veled, nem értem akkor Mino hova tűnt, mert mi együtt érkeztünk a kapuhoz.

Sbea

Lilla szereti a müzli szeletet, most már azt is adhatsz neki. :) Kár, hogy nem volt nálam több.

Erszényes, Pille

Ti rokonok vagytok? Nem is tudtam. Olyan jó volt veletek is találkozni, akiknek hasonló korú a babája.

Bepa

Remélem a férjed jött érted, és nem volt nyűgi Beni. Azok a nagy szemek. :)

Már nagyon várom, hogy Adri ébredjen. Összeraktam a baba tornázót, amit Lina hozott nekünk Ausztriából. Nagyon szép.
cukkermáz

Sziasztok!

Örülök, hogy ilyen sokan összejöttünk. :) Csak kár, hogy mennünk kellett.

Jó lett volna még beszélgetni....ez tényleg szívás volt...mármint a kapuzárás.....

Meddig tartott a "buli"? Minden bébi milyen csinos volt. :) A picurkák, a nagyobbacskák, a totyogók. :) Lilla pakolt rendesen. :D

Ser, már kívülről kinéztem a biciboltot.... :D mennék és venném....:)

További szép napot mindenkinek!
birolili

Jaj, nem értettem hova tűnt a többi szöveg, még soha nem voltam a lap tetején. :D
cukkermáz

Sziasztok!Csak rövid bekukk,mert szalad a ház.

NAgyon örültem mindenkinek! :)
Ne haragudjatok,ha kicsit szótlan,meg esetlen voltam. :? Úgy látszik a lányom tőlem örökölte,mert én is nagyon nehezen aklimatizálódom.Mire sikerült addigra meg el kellett jönnönk. :? Na majd legközelebb! :)

Kecsóné,Gabi,nagyon örülök,h.megismertelek titeket.Remélem máskor is találkozunk! :)

Mino,nagyon szimpatikus volt a barátnőd,majd hozd el máskor is!És Bálcsi milyen hatalmas! :shock:

Ser,nagyon édes mosolygósak vagytok mindketten!Anyja lánya! :D És köszönjük a képeket!A technika,az technika.Soha nem bírom felfogni a haladást! :wink:

Lina,nem semmi hogy bírja a jövés-menést ez a kislány!Na meg a banán-almát! :lol:
És milyen sokáig lehet mellette telefonálni... :)
mrege

Bocsi még valaki!

Cukker,jót beszélgettünk!Remélem Adri hamar megnyugodott hazafelé menet! :)

Lili,Sajnálom,h.nem sokat tudtunk beszélni!NAgyon tündériek vagytok!Aranyos kis orrfelhúzós! :) Remélem sokat dumáltok már! :)

Azt hiszem ennyi emberrel sikerült beszélnem,ha tovább maradunk....Bocsi akit mellőztem!Remélem nem haragudott meg senki!
mrege

Cukker,Bepáért jött a férje,és még nyűgi előtt elindultak!
mrege

Sziasztok!

Virág,
ti hamar elmentetek a taliról, mert nem is találkoztunk????

Seriff,
így élőben még tündéribb pici Hanna, olyan édesen totyog :D

Cukker,
majd számolj be, hogy tetszett Adrinak a tornázó.

Mi fél 2 körül jöttünk el, mert Lili kezdte feladni, szerintem már melege volt. Az autóban aludt is egy nagyot, csak még be kellett ugrani a Tesco-ba neki kajcsiért, mert itthon már csak húsos volt, azt meg nem eheti.
Viszont van 3 db hosszú ujjú body egyben 549 Ft-ért. 1799 van ráírva, de gondolom a nyár miatt leárazták. Kicsit lányos, egy rózsaszín, egy fehér alapon sok lepke, meg fehér alapon egy lepke.
Viszont van olyan, ami kék alapon egy autó, fehér alapon sok jármű, meg még valami, lehet, hogy az a fiús változata.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Bocs,
Hogy ilyen gyrsan el kellett jonnunk. A sracok mar kiszorakoztak magunkat mire jott a csapat :( Viszont nagyon elveztek a jatoszoteret, ugyhogy szerintem gyakrabban fogunk menni. Hazafele kicsit be is szundiztak a kocsiban, mert teljesen extazisban voltak a sok gyerek, jatek, nagy ter miatt :lol:
Most meg alszanak :)

Sbea,
Vartuk Lillat mint korosztalyos tarsasagot :lol: Na majd legkozelebb.

Seriff, Bepa, Pille Orulok, hogy megismertelek titeket.
Pille a sogornodnek kulon gratulalok, milyen szepen terelgeti a harom gyermeket, nagyon helyesek voltak.

Seriff,
Latom azert csak lekaptal minket :lol: Mar nem akartam megallni fotozkodni, mert nagyon nyugi volt a banda. :oops:

Lili,
Zsofi olyan volt mint egy kis hercegno Es nem csak oltozkodesben. :) Nem nagyon lehet kibillenteni a nyugalmabol. Igaz?

Medig tartott a buli? Most olvasom,, hogy kik jottek miutan mi eljottunk...

A kovetkezo talit delutanra szervezem, hatha akkor jobban egybeesik az ebrenleti periodusunk a tobbiekevel :lol:
mvirag

Lina,
Mi fel tiztol kint voltunk, de 11-kor elmentunk, mert mar nagyon elfarad Beni es Panka, de en is elfardtam egy kicsit :wink: es aludtam is egy feloracskat itthon
mvirag

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy csak így ismeretlenül betolakodok közétek, de ne tudok hová fordulni.

Szóval tegnap lett + tesztem, meg ma reggel is (erősebb).

Mivel Cserkeszőlőben lakom, így Kecskemétre szeretnék orvoshoz járni. Ebben szeretném a segítségeteket kérni. Kit utdnátok ajánlani, aki nem pénzéhes, alapos, normális doki? Vagy nagyok az elvárásaim?:wink:

Köszönöm előre is: Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica,
Üdv köztünk!Nyugi!Mi mindig örülünk az újaknak!
Én nem ismerem a kméti dokikat,csak egyet, a Temesvárit.Szerintem drága,lehet,h.alapos de kicsit nehéz rajta kiigazodni,mert csak akkor beszél,ha kérdezed.
Csak Kmét jöhet szóba?Szerintem ezeknek az elvárásoknak az én dokim megfelel,legalábbis az én tapasztalataim ezek:Dr.Rigó Imre,Kiskunfélegyháza.Ha kell a telefonszáma elküldöm neked!
Gratula a Jövevényhez! :)
mrege

Mvirág,
sajnálom h.már nem találkoztunk!Szerintem nehéz lesz olyan időpontot találni,ami mindenkinek jó! :? De így is nagyon jó volt!Jó ötlet volt! :)
mrege

Sziasztok!

Én is nagyon jól éreztem magam, bár Mregéhez hasonlóan kicsit esetlennek éreztem magam köztetek, hiszen legtöbben már személyesen is ismertétek egymást. De gyorsan oldódtam, mert mindannyian nagyon kedvesek és közvetlenek vagytok. :)

Mrege, mi nem is találkoztunk (még egy szemkontaktus erejéig sem :( ) Tényleg sajnálom.

Cukkermáz, nem vagyunk rokonok Erszényessel. Angi (sógornőm) már talán előbb elment a három gyerkőccel, mint ahogy ti megérkeztetek.

Sajnálom, hogy nem tudtam mindenkivel váltani legalább néhány szót. Remlélem legközelebb sikerülni fog.

Mvirág, Anginak átadom. :) A három gyerkőc mellett nem nagyon van ideje netezni. Bár lehet, hogy ezek után bekukkant néha. Már többször beszéltem neki a csapatról. Örülök, hogy tudtál egy kicsit pihenni. Anyukád nagyon kedves és fiatalos.

(még mindig remeg a karom a hordozó és Orsi cipelésétől :? :) )

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Mrege!

Köszi szépen! :)
Azért szeretnék inkább Kecskemétre járnmi, mert Szolnok majdnem ugyanannyira van, és Kecskemét azért mégis modernebb. Még szóba jöhetne Szentes is, de arról annyi rosszat hallottam (állítólag sintértelepnek is nevezik :shock: ), hogy oda végképp nem szeretnék.
A dokidat elmentettem, egyelőre érdelkődöm csak.

Még valakinek volna ötlete? :)

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica, nyugodtan gyere, mindenki szívesen lát a csapatban.
Itt a fórumon többen is vagyunk, akik Kazacsay dokinál szültünk, mindannyian meg voltunk vele elégedve. Laza, közvetlen, nem az a túlaggódós fajta (nekem legalábbis ez a tapasztalatom)

Nyhk, nagyon szívesen. :D

Dettus, remélem gyorsan meggyógyul a testvéred! A pihenőszéket hol vettétek? Én is szemezgettem vele a neten, de félek, hogy ha már elkezd mászni Orsi nem marad meg benne.

pillle

Vica,
Nekem dr. Horti volt az orvosom, és nagyon meg voltam vele elégedve. Szerintem a mai viszonyok között nem drága a magánrendelése sem, ha írsz nekem egy privát üzi e-mail címet, mesélek bővebben.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ugy olvasom majdnem teljes volt a letszam a forumrol! Hat ez igen!:) Orulok, hogy jol ereztetek magatokat!
Kepzeljetek, ma a ferjem ment Kmetre, mi is mehettunk volna, de pont ma jon a gyogytornasz, nem akartam lemondani, mert akkor kimaradt volna egy het.
Annyira sajnalom!:(:(:(
De talan maskor, tervezem, hogy par napra lemegyek majd anyuekhoz, csak akkor meg internetem nem lesz... :roll:

Vica, en nem ismerem a kmeti dokikat, de dr. Kazacsay neve sokszor elhangzott, tobben is vannak itt, akik ismerik- csak jokat irtak rola a lanyok.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Harom hozzaszolas, harom percen belul. :lol:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Seriff,
köszi a képeket. Olyan édes volt Hanna, ahogy totyogott az óriás felnőttek között :) Milyen volt a hétvégi királyréti lagzi? Megdobbant a szívem, amikor írtad, hogy oda mentek. Többször voltam ott táborozni kisiskolálás koromban. Gyönyörű hely.

pillle

Sziasztok!

Nagyon örülök hogy sokakkal találkoztunk, nagyon szépek voltak a babák, tipegők, gyerkőcök, jó volt legeltetni a szemem. :D
Hát egy kicsit még nekem is fura volt a helyzet mert én is csak egy-kettőtöket láttam előtte :oops: , de nagyon jó volt köztetek.

Lili: mégegyszer köszi, hogy kijöttetek értünk. :)

Vica: gratulálok a babához és csak megerősíteni tudom amit Pille és Dóra is írt, a Kazacsay valóban nagyon jó orvos és én is nála szültem maximálisan meg voltam elégedve vele!! :)

Cukker: valóban nem vagyunk rokonok Pillével, sztem félreértettél valamit :) De még lehetünk....(egy idősek Orsika és Janika)
:D :D :D :D

Sajnálom, hogy a többiekről lemaradtunk mert menni kellett, de majd legközelebb.:)
erszényes

Lilit szerintem nagyon kimeríthette a babatali, délután négy óta, vagyis 3,5 órája alszik. Már bejöttem ide gépelni, hátha felkel, de meg sem rezzen, az apja meg elkezdte összeszerelni a fotelét, hátha..., de semmi. Remélem nem most vágta be az éjszakai szunyát. Egy szál ujjatlan napozóban van, szerintem azért alszik ennyire jót, mert nincs melege. Éjszaka tuti az a gond.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vica,
a szolnokit még nem láttam,de a Hol jó szülni könyv csupa jókat ír róla.Állítólag a környék legfelszereltebb kórháza,és bababarátabb is ha jól tudom.Erről Thymi tudna többet mesélni,mert ő ott szült.Hátha nézi ő is hamarosan a fórumot!Érdemes jól körbekérdezősködni,mert nagyon fontos hogy hogyan telnek az első napok a gyerkőccel.Sokat jelent,ha flottul mennek a dolgok!
mrege

Sziasztok

Nagyon örülök hogy találkozhattunk Veletek , mi nagyon jol éreztük magunkat . Mindenki nagyon aranyos közvetlen volt velünk is , pedig nem vagyok nagyon aktiv tag.

Sajna csak a tali vége felé mikor már páran elmentetek , kezdtünk el fényképezni .

https://www.babanet.hu/album/main.php?album=9840 elvileg itt vannak a képek

és ha nem baj akkor még egy kép Katáról Kép
kecsone

Lina

Adrit alátettem, amint ébrett és evett. Óvatosan érdeklődve szemlélgette. Főleg az oldalán lévő gömböt forgatta. Belül még szebb, mint a dobozán, és ennyi pénzért nagyon megérte. Délután kimentünk a pályára, oda is vittük magunkkal. Röhögtek rajtunk, mert vittük a fél házat, annyi csomag volt (pléd, babacucc, stb). Így aztán még délután is a levegőn voltunk fél 4-től fél 8-ig. Alug aludt ma a lány. Még jó, hogy Lili ilyen könnyen elalszik.

Mrege

Olyan jó, hogy együtt jöttünk a talira, jó volt beszélgetni.

Pille, Erszényes

Félreértettem akkor ezt a rokonságot. Seriff sorolta a babucikat, és ott valahogy elértettem.

Mvirág

Hát majd legközelebb, rajtunk nem múlik. :)

Dettus

Örülök, hogy jobban van a testvéred. Mi volt az állán? Az micsoda?

Vica

Temesvárinak nagyon jó szakmai híre van, de el is kéri érte a pénzt. Én azt nem szeretem nála, hogy hiába kérsz időpontot, olyan nincs. Akár 3 órát is kell várakozni a rendelőben. Viszont az a rengeteg nő talán jelent is valamit.

Dóra

Van valami fejlemény a költözéssel kapcsolatban?

Jó éjt
cukkermáz

Jo reggelt!

Ma kutya ebresztett bennunket, kaparta a halo ajtajat. :evil: Raadasul az ejszakank sem sikerult valami jora... :?

Nagyon jok lettek a kepek Kecsone!:) Milyen jo idotok volt! Nagyon edesek a kocok es Balcsi tenyleg milyen nagy fiu mar!
Kecsone, kicsi Katad tunderi!:)

Cukker, koltozessel annyi fejlemeny van, hogy szombaton a petofivarosban megnezunk egy hazat (amig nem kell befizetni a tarsashazba, addig azert nezelodunk :wink: ). Nagyon jo helyen van, Safrany utca.
Kepzeld tegnap este talaltam egy helyet, ahol PO bodykat lehet kapni. www.kep.tar.hu/hmarti

Vica, gratula a pozitiv teszthez!

Tegnap mar csak torna vegefele kezdett el sirdogalni Katikam! :) Remelem lesz ez meg jobb is! :)

Mindenkinek szep napot!!!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Pille, tényleg gyönyörű hely, Királyrét, az esküvő meg Szokolyán volt, olyan igazi romantikus, domb tetején álló templomban! Még az ég is kegyes volt, csak előtte és utána esett, de a menyasszonyra sütött a Nap! A szálló(bocs, hotel) körül volt horgásztó, nyuszi, őzike, lovacskák.Nagyon sok túristával találkoztunk vasárnap délelőtt, jöttek bicajjal, babakocsival, gyalog, és indultak be az erdőbe :) .

Kecsóné, köszi a képeket, nagyon jók, ez a hintaágyas Katás meg aztán csúcs! :D

És bocs, h nem tudtam mindenkivel beszélni, de egy ilyen örökké másfelé lépdelő mellett már nem egyszerű :D !

Lina, milyen volt az éjszaka ez után az óriási du alvás után? Hogy élvezte Lili a hintát!

Lili, sikerült eljutni a bicajboltba? Most a férjem is bezsongott, de Ő így alkatrészenként rakatja össze a bicajt-én nem értek hozzá, megbeszélték egy barátjával, így aztán tuti profi lesz :wink: .

Erszényes, én meg be sem mutatkoztam, de rögtön rájöttem, h ki vagy, ne haradgudj!

Kép
seriff

Dóra,
melyik ház eladó a Sáfrány utcában? Itt van közvetlen mellettünk, de egyiken sem látom kiírva. Egyébként szerintem is tök jó hely, nyugis, csöndes. Ezek szerint a pestit már eladtátok?

Kati,
Kata egyszerűen zabálni való a képen, nagyon elégedett, boldog baba. A többi kép is szuper, biztos jó volt a tali :).

Marcinak megvan a véreredménye. Nagyon alacsony a vasa, úgyhogy pótolni kell erősen :(. A normál érték 20-28-ig van, neki meg 5. Kár, hogy nincs Syg, megkérdezném, hogy homeóval lehet-e valamit segíteni rajta?
balim

Balim, 3 szam, zold kerites, egy skot juhasz vigyazza. :) Igen, a pestit mar eladtuk, de egy idore meg visszabereljuk.
Olyan jo, hogy ennyien vagytok a kozelben!:)

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Cukker,
örülök, hogy tetszik Adrinak a tornázó. Négy órát elvolt a levegőn, vagy azért aludt közben?

Seriff,
semmi különösebb nem volt éjszaka, vagyis annyi, hogy nem fél 9-kor, hanem negyed 10-kor aludt el Lili. Mondjuk három körül felkelt, és nem volt elég a cumi, szopizott is, ilyen már régen volt. Mondjuk ez a hasmenés dolog azért szerintem betett neki, fogynak a hurkák, olyan fél kilót fogyott is, meg láthatóan nagyon szomjas, sokat itatom. Aztán fél 5-kor cseréltünk pelust, és még fél 8-ig nyomtuk együtt. Aztán 9-től mostanáig, még mindig lustizik az ágyában.
Legalább már nincs hasmenése, de még minden evés után kakil. Mondjuk anno a tesóm naponta vagy 10x, és ez volt nála a normális, csak Lili eddig nem ilyen volt, naponta egy, max. 2, ezért furcsa.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dóra,
ezek szerint már láttátok? vagy csak kívülről? Gratula az eladáshoz és szurkolok, hogy az jöjjön össze, amelyik jobban tetszik :).
balim

Sziasztok!
annyira lassú a net, hogy megőszülök, mire bejön valami.

Először is a tali szupi volt, csak sajnálom hogy nem maradtunk tovább !!!
Olyan boldog voltam, hogy végre összejött és én is el tudtam menni a Szemesfiammal:)

Köszi mindenkinek, hogy örült nekem:)Na meg Benedeknek:)

Ha jó idő lesz akkor ezt lehet gyakrabban is (NEM? persze ha a kapu nyitva lesz)
Köszi Cuki hogy aggódsz, de a pasim szerencsére bejött értem:)

Ja, bocsi ha kicsit kutyultam a neveket, remélem nem haragszotok...
A válam tisztára lepirult és szerintem kis napszúrást is kaptam (olyan gógyi voltam egész du.)

mitakartammég....hm...Persze:Csodaszépek a babák, legszivesebben minden láynt és fiú megbugyurgattam volna (azok a sonkák mindenhol:)Most jövök rá tiszta gyerekbolond vagyok....és én 1000000000000 kisbabát szeretnék:)
Na megyek az egykémhez mert felébredt:)
Puszika
bepa77

Balim, a ferjem latta kivulrol, arra kanyarodott hazafele jovet. En kepeket lattam rola, ami az ingatlanos oldalan van fent (ott latszik a kerites es a kutya is) :lol: .

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

jaja balim mindig elfelejtem:
melyik tanárnéni lesz?????
amúgy sokszor gondolok rátok csak béna vagyok és elfelejtek írni:(
bepa77

Dóra,
értem, remélem tetszeni fog, tényleg jó környék, én legalább is nagyon szeretem. Gyerekekkel ideális.

Bepa,
nem derült még ki, hogy ki lesz a tanító néni, de még egy ismerős szólt az érdekünkben és állítólag sikerül a Kati. Csak évnyitó előtt ey héttel írják ki a kapura. Remélem tényleg sikerül hozzá kerülni. Egyébként mindenki hozzá vagy a Mónikához akarja adni a gyerekét.
balim

Balim, majd du átugrom Sygékhez és megkérdezem a vasat,oks?

Dora, tényleg jó környék a Baliméké, tök csendes,nem is forgalmas-bár én se panaszkodhatok, elénk is csak az jön be,aki itt lakik,vagy ...szóval kb 4házhoz.Tegnap is locsoltunk, Hanna meg szabadon sétált az úton.

Lina, örülök, h így elnyomta a levegő Lilit, hát igen,sztem most annyi cicit adj Neki,amennyit csak bírsz/kér, h gyorsan visszahurkásodjon :) ! Amúgy meg, a gyors anyagcsere később még javára válik :) !

Kép
seriff

Balim, a babnet nyítóoldalán, a Hétről-hétre rovatban, van egy cikk a vashiányról, ill. a Ferrocomp tablettáról.

Kép
seriff

Halihó Mindenkinek!

Itthon vagyunk végre!

Köszönöm mindenkinek a drukkolást, izgulást, jó kívánságokat.
megpróbálom röviden:
Csütörtökön nst után leküldött a doki uh-ra, mert kevésnek érezte a magzatvizet, amit igazolt a vizsgálat. Mondta, hogy menjek haza, pakoljak össze és vissza kellene jönni, mert megindítjuk a szülést. Ahoz képest, hogy erre vártam úgy betojtam, hogy alig tudtam mondani valamit.
Párommal visszaértünk, túlestem az előkészítési procedúrán és kb. fél 2-kor megrepeszetette a burkot és vártuk a fájásokat. Hááát, azok nem jöttek. Viszont a doki elment magánrendelni, a nappalos szülészek elmentek haza, jöttek az éjszakások. Kérdezte a szülésznő -Miklós Márta, aranyba kellene mártani a kezét és obeliszket állítani neki a főtéren, annyira rendes volt- hogy nem akarok- e babát éjfélre? Dehogynem. Felhívták a dokimat a magánrendelőben és megbeszélték vele, hogy mivel nulla fájásaim vannak és tovább tágulni sem tudok, rákötnek infúzióra. Rákötöttek, de olyan normális menstruációs görcsnél több nem volt. Este 9-re visszaért a doki megötszörözték az infúzió folyását, kicsit meg is viszgált és erre beindultak úgy a fájások, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Innen már ment végül minden a maga útján, habár néha kicsit segíteni kellet a tágulásban, de végül 1.35-kor péntek hajnalban megszületett a kisasszony.
Egyenlőre nagyon jó kisbaba, sokat alszik, sokat kakil és az első itthoni éjszakánkat 10-től 4.15 ig átaludta.
Tejcsi sajnos még elég kevés, de dolgozom rajta, Szonja már kevésbé, de próbálkozunk.

Hú! Nem is lett rövid.
Majd még írok.
Puszi mindenkinek.
atinah

Lina

Szegény Lili annyira sajnálom. Még jó, hogy eszik sokmindent, így valami azért mégis marad benne. Kíváncsi vagyok, hogy Adri a következő mérésen mennyi lesz. Úgy el van, és alig fogad el tápit. Azért furálnám, ha most lenne több a tejcsi. Nálunk is elég gyors az anyagcsere, remélem ez később majd tényleg a javukra válik. :) Ehetnek bártan.
Szinte végig ébren volt, nem vittük a babakocsit, így pláne nem aludt. Pléden voltunk, és beszélgettünk a barátnőmmel, talán ezért sem aludt. Amikor nyűgi volt, magamra kötöttem egy pelust és alatta cicin szunyált. :) Annyira jól éreztem magam. A Bence osztálytársának a szüleivel egyre többet összejárunk. Hapsik fociznak, mi meg babázunk.

Balim

Miben nyilvánult meg Marcinál a vashiány? Milyen tüneteket produkál? Már azt sajnálom, hogy akkor nem vittem magammal egy beutalót vérvételre is. Olyan fehér, de doki szerint nincs gond. Remélem rendbe jöttök, és kíváncsian várom a beszámolódat. Meg a tanítóniért is drukkolok. Esztivel mizujs? Régen láttam róla fotót.

Dóra

Köszi a linket, nagyon örültem neki. Én egyszer már regisztráltam is azt hiszem erre az oldalra. Még nem találtam meg, hogy hogyan lehet itt rendelni. És mennyi féle van, nagyon szépek. Kutyus nem kaparja az ajtót minden reggel?

Seriff

Sygék rendezkednek? Hogy vannak?

Bepa

Én nem is mertem volna így belevágni az útnak. Én is lepirultam délután a szoliban. :)
cukkermáz

Sziasztok!

Köszönöm szépen a sok jó tanácsot és a gratulációkat.

:D

Egyelőre nem mernék csatlakozni, hisz olyan friss ez az egész, még doki sem látott, és tele vagyok aggodalommal, hogy valóban igaz? Tényleg terhes vagyok? Hisz, ha nem lenne a 2 pozitív tesztem, meg nem késne a mensim, nem is tudnám, hogy az vagyok. Jó, egy kicsit szurkál a hasam, meg néha álmos vagyok, de más semmi. Vagy másoknál is így volt?

Szóljatok rám, hogy ne nyavajogjak már. :?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica

Én drukkolok neked. Eléggé arra utalnak a jelek. :)
cukkermáz

sziasztok,

Ser.
én voltam, aki integettem Nektek az autóból. Éppen orvoshoz mentem, mert sajnos elkaptam a mandulagyuszit :(. Olyan rosszul lettem délben, hogy segítséget kellett hívnom, mert majd elájultam. Hanna baba nagyon édesen totyogott melletted. Ő is locsolt? Ha megkérdeznéd Syg-et a vasról, azt nagyon megköszönném :). Majd átolvasom azt is, amit itt a babaneten írnak.

Dóra,
megnéztem a házat, nagyon pofás, a kertje meg gyönyörű. Tele zölddel! Kíváncsi vagyok, hogy belül megfelelő lesz-e.

Cukker,
Marci hetek óta betegeskedik, fájdogál a feje, sápadtka, ezért javasolta a doki a vérvételt. És sajnos tényleg nagyon vérszegény. Eszti eddig rendben, majd teszek fel képet.

Mennem kell, szétesik a fejem :(. Antibiot is kaptam.
balim

Ma elegge be voltam havazva. Piac, tesco, szemeszet a gyerekekkel. Csak gyorsan elolvastam az uj hozzaszolasokat, de reagalni mar nincs idom :(
mvirag

Seriff,
a doki pont azt mondta, hogy fogjuk vissza még az anyatejet, mert az nem annyira diétás. Tényleg az az egy, ami még hasmenést csinál neki. Azt mondta, hogy csak fél adag tej, a másik fele legyen diétás tápi. Őszintén szólva ezt nem nagyon tartom be, most este ha szopizik, és már majdnem elalszik, vegyem el tőle, hogy csináljak tápit, hát nem hiszem, hogy jó ötlet lenne. Ha meg előtte kap tápit, bealudna rajta, és szerintem a szopi már kimaradna. Szóval reggel-este szopi van, teljes adagban.
Amúgy mit értettél az alatt, hogy a gyors anyagcsere majd még jól jön neki?????????

Amúgy meg ízlésficamos a lányom eléggé, a Smectát alig lehet tőle elvenni, úgy nyakalja befelé :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok! Bocsi hogy ennyire eltüntem de rossz volt a gép. Gratulálok mindenkinek aki most szült! Az összes baba nagyon szép
kriszta25

Balim

Bencének is elég sokat fáj a feje. :( Jól rátok jár a rúd. Én is mindjárt elolvasom a vasas cikket, amit Seriff mondott.

Lina

A gyors anyagcsere miatt ehetnek bátran, nem híznak el. Gondolom Seriff erre célzott.

Adrit kivitték ma a fiúk a focira, én meg tudtam venni magamnak ruhát az évzáróra plussz kivasaltam. Megkínáltam őszibarackkal, nagyon ízlett neki, de betartottam a pár kanalas kóstolást.
Megkapta arcát a nap, azt hiszem a keddi babatalin. Szerintetek csináljak vele valamit? Ti kenegetitek őket?
cukkermáz

Balim, tudom, h Te voltál, megismertelek :lol: !
Amikor átmentem aludt Syg is és Leona is, Robi szerint kb dél óta(akkor pedig 3óra volt), de holnap újra próba.

Lina, igen arra gondoltam,amit Cukker írt...

bocs, rohanok

Kép
seriff

jÓestét:)

Cuki: én bevállalok néha sokat is utána meg fája fejem..na ma is égettem magam, de Benit is megkapta a nap pedig csak 45 percet voltunk kint:)

Balim! Remélem hamar sikerül kilábalni a betegségből a gyerkőcök mellett! Van segytséged?

Rozka! merre jársz..tegnap nagyon hiányoztál ám...de minoval megbeszéltük hogy majd összeszed minket mert én is fosi vagyok vezetni...vagyis inkább parkolni:)
Ákibaba és a csajszik jól vannak? Na és TE?

Ser! legalább pihentek Sygék:)

Lina: miaza a smecta?

Juj, Rege te miért nem voltál olyan sokáig???a aneten?
rakok fel egy kispasit így estére Kép
bepa77

Sziasztok,

egy gyors bekukk erejéig vagyok: délután megjöttünk Szegedről, úgy néz ki megvannak a vizsgáim, a mai majd pénteken derül ki, és holnap reggel megyünk a Balatonra :)

Atinah,
gratulálok Szonjához!

Úgy látom, jól sikerült a tali, és jó sokan voltatok :) Jók lettek a képek!

Sziasztok!

Kép

Kép
kobudo

Bepa,
nincs nagyon időm visszaolvasni titeket,és ha jövök,akkor meg úgy tűnik,h.csak a saját dolgaimmal foglalkozok,meg hülyeségeket kérdezek,amiről már volt szó...meg ilyenek.Így úgy gondoltam,csak akkor írok,ha van normális időm olvasni,és bekapcsdolódni a beszélgetésbe.De ez sajnos ritkán van. :( Küzdök a házimunkával.Nekem Rege előtt is nehezen ment,de most,h.nem csinálhatom akkor,amikor jólesik,még rosszabb a helyzet.Nem vagyok egy jó háziasszony,rá kellett jönnöm.Peti épp most áll vissza a menzakajára,mert nem tudom tartani,h.minden nap friss meleg kaja legyen,meg még aház is rendben legyen. :?
Aranyos,h.kérdezted! :)
Ha meglátom a nevem,a hozzászólásokban(mint most is)akkor arra reagálok,de most jelenleg többre nem nagyon futja! :(
mrege

Bepa,
nagyon édes a kis Huncut! :D
mrege

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: