Az iwiw-en küldtem üzenetet. A kismama agyammal nem bírom megjegyezni, hogy melyik címeddel levelezel. (Gerda 2,5 éves vajon meddig hivatkozhatok még erre
Sajnos Gábort pár hónapja rábeszéltem erre a munkára (szobai, szellemi tev.), azzal, hogy úgyis biztos lesz rossz idő, meg különben is segítek. Vagy meg is csinálom helyette. Sajnos könnyelmű igéret volt, úgy kell nekem.
A konyha egyébként még nincs kész, most kitaláltam, hogy kellene egy sarokülő asztallal... csak ugye pénzem nincs rá.
Ági!
Tudod az úgy van... Szóval a strand 10 percre van (na jó, +10 perc, míg bepakolok mindenkit a kocsiba) és mégis mi mindig addigra érünk ki, mire már be kellene jönni. Sajnos az utóbbi időben Matyi egyre tovább alszik, nem lesz könnyű szeptembereben visszaszokni.
Ez a sértődősdi nálunk is ilyen korban kezdődött, vagy még korábban, csak egy másik variáns. Rászólok, aztán néz nagy-nagy szemekkel úgy fél percig, majd következik a keserves sírás (sírás, hatalmas könnyekkel), vígasztalni nem lehet.
MM-ra szeptembertől járunk, ha már lesz megint ovi.l
Panka!
Elfelejtettem reggel: tali jó ötlet, én is benne vagyok. Csak most nyáron nem hiszem, hogy egyszerű lenne összeegyeztetni...