A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Bepa, lehet kapni bio joghurtot - Sparban is. Katit Danone Activiaval szoktam kinalni. Eszegeti.:)
Turobol is biztos van bio, de szerintem a sovany turo is megteszi. Eleinte gyumolccsel kevernem. Talan hamarosan en is kiprobalom, izlik-e Katinak.

Dunantuli bababarat: Kolping Hotel, www.kolping.hotel.hu
Meg nem voltunk, de nagyon klasszul nez ki es masok is dicsertek.

Kati ejjel masfel orat virrasztott, most lattam meg miert... kibujt a nyolcadik foga is!!!!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Ja igen,

Ser, Dóra, Bea,
csajok nagyon helyesek!
balim

Mino, 2. fogacska! :D Eljen!
Butor: a Marc.15. es az Irinyi sarkan, a Plus-szal szemben van egy kis uzlet, ahol lehet ulogarniturat kapni. Nem tul nagy a valasztek, de lehet, hogy van katalogusuk.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora,
ne haragudj,de tényleg elfelejtettem! :? Annyira kecskemétinek érezlek,meg hogy ismerős is vagy...bocsi!
Gratula a 8.foghoz! :)

Syg,köszi!Elbambulok néha!
mrege

Szijjasztok!

Mino
Köszi az üdv.-t meg a puszit én is Őt meg kétfogú Bálcsit is.

Puszi mindenkinek.
atinah

Balim,köszi :D !
Szoktunk sétálni,meg főleg bicajozni,gondoltam is rá, h odakerekezek Hozzátok, de sztem nem találnék oda :lol: . Sajnálom,h megint betegek a fiúk! Eszti meg hogy beindult :) !

Mino, ma du Arborétum túrát tervezünk egy barátnőmmel, 2-kor pontosítunk, esetleg csatlakoztok? Vagy bárki más? Gratula a fogacskához :D ! Nem tudom,a Domusban nem lesz nagy végkiárusítás vmikor, most hogy Tesco lesz belőle? :idea:

Bepa, én is sima sovány túrót adok. Joghurtból kipróbálhatod sztem bármelyik márkát,csak natúr legyen.

Dora, Katának is gratula a 8.fogacskához, most már aztán rághat :lol: !
seriff

Ser,
Domust nem tudom, egy ideje már figyelem, de még a múlt héten sem volt semmi különleges akció. Pedig annyira fáj a fogam egy kert garnitúrára :lol: . Jó kirándulást az arborétumba. Lassan mi is elkezdjük a bicajozást.

Mino,
jönnek ezek a fogacskák elég gyorsan szerencsére.
balim

Sziasztok

A napokban már gondolkodtam, hogy itt a jó idő, lehetne valami babatali a szabadban, és most, hogy Ser írja, akár lehetne az Arborétumban is vagy a főtéren vagy valahol a városban?

Tegnap nagyon meleg volt, ma is már délelőtt lementem sétálni, bár délután még jó lenne. Adri éppen itt lóbálja a csörgőt. Olyan jó volt, ma találkoztam egy régi ismerősömmel, 4 hetes a babája. :) Lesz kivel sétálni.

Tesco lesz a Domus helyén?? És régivel mi lesz?
cukkermáz

Sziasztok!

Syg,
Lili teája granulátumos, de annyira már nem isszuk, éjszakára bekészítem, de inkább szopizunk, ha felkel.
Doktorbácsi azt mondta, hogy nem lett nagyobb baja, csak valószínű az orrából folyik a váladék a torkára, és attól köhög.
Úgyhogy bármennyire brutálisnak tartom, vettünk porszívós orrszívót.
Na Lili meg se nyikkan, sőt érdeklődéssel nézi, hogy mi történik, és segíteni akar. Na erre nem számítottam azért:)
Amúgy most nézem, hogy most meg hasmenése van.
Fülészetre majd holnap megyünk vissza.
Remélem szombatra meggyógyul, mert megyünk 1. házassági évfordulót ünnepelni 5 napra Harkányba...

Seriff,
Arborétum nagyon szép, egyszer már voltunk. Viszont nem tudom, hogy lesznek nyáron a séták, mert Lili nagyon nem viseli a meleget, ma is egy óra után haza kellett hozni a városból.

Mino,
mi anno a Puskin (most nem tudom pontosan mi) utca elején a főut nagy kanyarjánál lévő bútorboltban vettük az ülőgarnitúrát. Pesten gyártják, oda hozták nekünk helybe, anyuéké is onnan van.

Lili, Bea,
örülök, hogy tudtam segíteni. Telefonos, internetes dolgokban bármikor, persze ha tudok, másban is szívesen:)

Cukker,
pont ma gondoltam rád, ott mentünk el a házatok mellett, hogy mi lehet veletek. Olyan rossz, hogy beteg Lili, nem tudunk senkivel sem találkzni, úszni menni, csak séta meg itthon:(

Kecsone,
ha jársz erre, csütörtökön vagy pénteken nem tudnák elmenni hozzátok bodyért? Akkor itthon van Szláva, és tudok Lili nélkül menni, nehogy a lányoknak baja legyen.

Na megyek, kiszedem Lilit az újabb adag kakiból :?
linacska

Sziasztok!

Dora
Drága szivem, az a bútorbolt szerintem a Zala bútorbolt volt.. Már jó régóta nincs ott ilyesfajta üzlet.. :(
Dora, Balim
Én is gartulálok a 8.?!?! fogacskátokhoz! Köszi egyébként bíztatást!
Lina
A volt Puskin u., az amelyik a KAtona gimi mögötti részen van? Abban a kanyarban nézzem meg?
A Domusz-os tipp is jónak látszik, hátha tényleg lesz valami végkiárúsítás.. Bár, a Dómusz az egy üzletlánc, és lehet, h elviszik másik boltjaikba a készletet..

Athina
Ha nagyon vizes a lábad, érdemes szólni a védőnődnek, vagy a házidokinak, és méregetni a vérnyomásodat, és avizeletben a fehérjét! Nehogy terhességi toxémia lépjen fel így, az utolsó pillanatra. Szerintem...meg a gumicsirke szerint is! :lol:

Ser
Erről az Arborétum kiruccanásról lemaradtunk, pedig még Syggel is beszéltük hogy vadaspark, utána pedig aborétum program klassz lenne..
Olyan hisztis Életke, hogy ma kezdtem már megbolondulni tőle..Üvölt, egész nap csak szopizna és kézben akar lenni..
Apja kb. 15 percet eltöltött vele az imént, persze semmi baja nem volt. Andris kiment a kertbe, Bálcsi mindent eldobott, és itt tobzodik hisztizve a lábamnál..vagyis már az ölemben..
Balim
Eszti érkező hidegfrontra produkál??

KépKép
mino

Mino,
hogy néz ki most a vadaspark? Mi vasárnap akartunk menni, de egyrészt apa dolgozott, idő se volt túl jó, szóval maradtunk.
Majd szombaton a pécsibe. Szerinted értékeli már Lili?
Egyenlőre azt sem tudjuk eldönteni, hogy apuék kutyájához hogy viszonyul. Kiabál rá, nem tudjuk, hogy fél, vagy tetszik neki, vagy megfogná, vagy mi van...:)
Bútorbolt az ott van, ahol írod, a sárga macskaköves úton, rögtön jobb oldalon az első ház, pont a nagy kanyarban. (Remélem még ott van...)
linacska

Lina
Vadasparkig sem jutottunk..Kérdezd Syget! Borka kutya és Bálint viszonya..

Kép
Kép [/img]

KépKép
mino

Mino, mi se mentünk az Arborétumba, végül nem tudtuk szinkronizálni a csajszikat :lol: . Legközelebb :D ! Sajna holnaptól rossz időt mond :shock: ! Ezeke a képek nagyon jók! Csípik egymást! :lol:

Syg, Ti meg látom nem kispályáztok, 4 autóval költöztök így estefelé :wink: !

Lina, ma mi sem bírtuk a meleget, 3-4 között voltunk csak kint, meg most este.

Cukker, a régi Tesco is marad, a bentiben csak élelmiszerek lesznek, vagy legalábbis kerti bútor, stb nem.

Mi meg félszobányit járunk egyedül, és főleg este :roll: ...
seriff

Mino, latom Balint reszerol nagy a szerelem es ezt Borka kutya csoppet sem banja! :D
Nem a megszunt Zala butorboltot ajanlgatom! :lol: Az uzlet bent van az epuletben, a Plus-szal szemben. :D

Ma setalni voltunk a masik babanetes forum nehany resztvevojevel. Jo meleg volt es sok szunyog :? , de azert jol ereztuk magunkat Katival. :)

Holnap irany Kecskemet... :D

Jobbulast a betegeskedo babaknak!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Mino,
azt a boltot, amit Dora írt, én is ismerem, mi is ott vettük a kanapénkat. Akkor a legjobb ajánlat volt a városban, szerintem nézd meg!
A pelusokat megnézted? Mi lesz velük? Nagyon édes Bálint Borkával!
A Vadasparkozásban mi is benne vagyok, szóljatok majd, jó?

A nagyobb gyerekeseknek:
gyereknapi pónifogat-hajtás lesz itt Hetényben szombaton. Érdekel valakit?

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Mino,aranyosak együtt :lol: ,jó hogy ilyen békés ez a kutyus.

Ma mi is voltunk bent a városban,fagyiztunk egy jót,de ez az idő már nekem túl meleg.Tudna nekem vki segíteni:klímát szeretnénk szereltetni a lakásba és hogy melyik jó,mennyibe kerül,jó szerelő???Köszi

Nana??Esetleg... :D

Jó éjszakát mindenkinek,mi még sírogatunk,lehet hogy ez az idő viseli meg szegénykémet,megyek is dajcsizni
dettus

Jó reggelt!

Mino,
járókát ki-be hordjátok, vagy van kint valami fedett helye?

Dettus,
mi eleve úgy vettük a házat, hogy klíma volt benne, de a másik lakásba akartunk venni Pesten, de a klíma volt vagy 40+szerelés.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok

Lina

Már én is gondoltam rá, hogy dobok neked egy sms-t. Jobbulást kívánok Lilinek, jó utat nektek és gratulálok! Aztán majd elmehetnénk sétálni egyszer.

Dettus

Te itt laksz a közelben. Éppen a múltkor láttam egy garázskapun eg klímás bolt címét. A papagályház egyik garázskapuján, felőlünk, mármint a Domb felől. A bolt Csongrádi utcán van.

Mino

Nagyon jó ez a kutyás kép! :)

Adri nagyon nyűgös két napja. Dúrja nagyon a száját, csak akkor van el, ha mellre teszem.

Volt valamelyik lánynál folyás? Adrinak most az van. Csinálnak vele valamit? A védőnőt majd eztán hívom fel. Talán a kaki miatt, mert mindig híg, és nagyon vigyázok, de talán így is bejutott valami.
cukkermáz

Balim,
Eszternek boldog névnapot kívánunk!
Kép

Kép
sygnum

Mino
Bútorbolt van a Plussal szemben! Csak az épületen belül! Mi is ott vettük. Kicsi bolt..de szép ülőgarnitúrák vannak benne és az anyagot is kiválaszthatod hozzá!
quill

Balim
Boldog névnapot Esztinek! :D
quill

Sziasztok!

Na én is megtaláltam a megújult fórumot (persze utolsóként.. :oops: ) , miután 1 hét után kaptam egy értesítőt. Én meg azt hittem hogy döglődik a fórum... :oops: :(

Szóval megvagyunk mi is csak kb. 1 órája próbálom nagyjából átnézni mi történt, de ez az uj fórum még gyakorláésra szorul nálam...

Mino: régen beszéltünk, nagyon szép Bálcsi és hogy megnőtt!! Nagyon édi a kutyával! :)

Dettus: mi is klímát keresünk, az elektronikai üzletekben eddig még nem találtunk normálisat pedig már itt a június nekünk meg fekete a cserepünk, na az meg szívja rendesen befelé a hőt!! :(

Lina: jobbulást Lilinek! Képzeld most fogyott ela pelus amit hoztál! :)

Janika nől szépen holnap jön a védőnéni mérickélni :) , mostmár rendes napirendünk van és igy lehet vele tervezni. Szombaton megyünk rucikat venni neki Pandorfba meg persze magunknak is. ( a fél ruhatáram nem jön fel :( )
Ja amúgy az utlevelet szerdán mentünk be intézni Janikának és hétfőn már hoztra is a postás! Úgy örültem!! Hihetetlen jó lett az okmányiroda! Főleg ha interneten kér az ember időpontot!

na most megyek, mindenkinek szép napot!!

:P
erszényes

kob, quill,
gratulálok a vizsgákhoz!

kob,
meningococcus?

lili,
nagyjából úgy van, ahogy dóra írta. a torna nem fáj, de a manuális technika nagyonis.

lina,
reméljük, rendbejön lili. mi is betegek vagyunk, leona a legkevésbé, neki jók voltak a bogyók.

olvasok tovább...

Kép
sygnum

Erszényes,
jó hogy mondod a netes időpontkérést. Leonának és nekem is kell útlevél.

Mino,
de hát ismered te azt a bútorboltot, ott van Bálcsi kanapéja :)
Jobb is, hogy nem találkoztunk tegnap. Estére olyan sz.rul éreztem magam, h csak feküdni tudtam. Ma sem vagyok túl jól.

Seriff,
nem költözés volt, csak a mi autónk, nővéremé és a burkolók 2-vel. Tegnap este befejezték a fürdőszobát, ma hajnalban fugázták, jönnek a vizesek ma, beszerelik a kádat, wc-t ...Készen leszünk hétvégére, úgy néz ki, csak azt nem tudom, hogy fogok kitakarítani, főleg ilyen állapotban.

Bepa,
én sima sovány túrót adtam neki, de sajnos hígat kakilt tőle, úgyhogy most szüneteltetem. Csak azt nem tudom, milyen tortát csinálok, rendelek neki, amiben se tej, se tojás nincsen. Ilyen sztem nem létezik.

Kép
sygnum

Bepa,
köszi a köszöntést!

Balim, kíváncsi leszek az 1. éjszakánkra ott. Bár a házat már ismeri, sokat volt ott, nem fogja sztem annyira megviselni, mintha egy sosem látott lakásba költöznénk egyik napról a másikra. De biztos fura lesz mindannyiunknak.

Lina,
a Vadaspark elég jó és sztem egyre jobb lesz. Leona az elején nagyon lelkes volt, de aztán elfáradt - na meg hintázni akart, nem lehet őt kirobbantani a hintából -, pedig ő nagyon szereti az állatokat. meg nem tetszett neki, h nem mehet közel hozzájuk, nem foghatja meg őket. Na és nagyon meleg volt, az állatok is csak feküdtek, így meg nem annyira érdekes.

Mára azt hiszem, eldugulok.

Kép
sygnum

Sziasztok,

Balim,
boldog névnapot Esztinek!

Syg,
igen, meningitis, védőoltás nincs rá, egy vírusos fertőzés szövődménye lett a kisfiúnál. Két napig eszméletlen volt, most már eszik, az intenzíven van. Szerencsére nincs új beteg, így reméli mindenki, hogy nem terjed tovább.
Szarul vagy még?
Fárasztó, de Nekem nagyon izgalmas dolog egy költözés, annyi tennivaló van...
Köszi a vizsgához :)

Lina,
Lili hasmenése?

Seriff,
gratula az első lépésekhez!

Kép

Kép
kobudo

Balim: Boldog névnapot NagylányodnaK)

Képzeljétek Benedek új hóbortja : csikorgatja a fogát....annyira tetszik neki:én meg falra mászok tőle. nem lesz baja a fogacskáinak?
bepa77

Seriff,
én meg nem is olvastam, hogy Hanna elindult. Gratulálok neki :lol: !
Kép

Kob,
hát remélem is, h nem terjed tovább! Szegény gyerekek!
Igen, jó lenne a költözés, ha Leona engedné, h csináljam a dolgomat. De nem. Már azt mondtam, h a hátamra kötöm. Annyira eleven és érdeklődő, h több ember kell, h lefoglaljuk. Egyedül nem lehet bírni vele. Úgy takarítanék a házban, meg pakolnék, sztem is tök jó lenne, de ördögfióka nem engedi.
Annyira szarul nem vagyok, mint tegnap este, alig tudtam járni, mert valahogy lebegtem, koordinációzavarom volt (úgy nézhettem ki, mint aki belőtte magát), teljesen le voltam zsibbadva, nem értem, h mi történt. Ma csak fáradt vagyok. Meg köhögök és fáj a torkom, nem találom magamnak a megfelelő szert. Leonának 1 nap alatt szinte teljesen elmúlt a köhögés. Ráadásul Robi is beteg, biztos a költözés miatti izgalmak miatt van az egész.
Nincs vmi tortaötleted? Nem tudom, egyáltalán fog-e enni belőle, bár amit mi eszünk, az neki is kellene. Rendelek is neki azért vmit, de megpróbálok én is csinálni. Mondjuk gesztenyéből, azt ő is szereti. Van vmi tojásmentes babapiskóta, keksz vagy ilyesmi?

Kép
sygnum

Mindig elfelejtek vmit. Bepa,
Leona is csikorgatja a fogát, Seriff szerint sok baba csinálja, már beszélgettünk róla. Végülis nem csoda, fura lehet nekik, h eddig nem volt ott semmi, most meg van és még hangot is ad ki.

Kép
sygnum

Sziasztok!

Balim,Sok Boldog Névnapot Esztinek :D !

Ha minden igaz most sikerül ide képet feltennem:

Kép Én és az unokatesóm

Kép Így aludtunk ketten együtt

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 608.01.jpg[/img] Figyelek

Kép Én és a mamám
dettus

Szijjasztok!

Nem tud valaki valami Nanáról?

Mino
Köszi a vizesedéssel kapcsolatos dolgot, de most meg már több napja semmi. Lehet, hogy csak többet ücsörögtem a szokásosnál.
Hú, annyira ki vagyok ettől az időtől és szerintem a pocaklakónak sem igazán tetszik, fergeteges bulikat rendez.
De hátha ez a fronttal teli időjárás kicsit besegít, hogy menjük szülni. :lol:

Elég aranyos Bálcsi a kuttyal. Tesóm kislánya is szereti a mi kutyánkat, csak néha tart tőle mert pont akkora ülve, hogy egy szinten van a fejük.
atinah

Sziasztok!

Balim Esztinek Boldog Névnapot! Mit kapott?

Köszi a gratulációt, de ez még nem olyan igazi,és főleg esténként van....(lépés)

Syg, igen, este még mondtam is, h vajon szétteríti Robi a földet? :wink: Szegény, biztos, tök fáradt lehet! Ő is! Jobbulást, és ha gondolod, és jó idő van, szívesen látjuk homokozni Leonát!

Kob, Kamilla is mindjárt ünnepel! Mit fog kapni?

Most mennem kell!

Kép
seriff

tényleg, mi lehet nanával?

seriff

gratulálok nektek az elinduláshoz

syg

velem is ugyanaz van, mint veled. én allergiára gondoltam. mert a tünetekre van egy kis gépem, így nem tüsszögök, de az orrom folyik, csupa gyulladásban vagyok

lányok, volt már valamelyik csajszinak folyása? azért kérdem mégegyszer, mert esetleg nem olvastátok

eszternek én is nagyon sok boldok névnapot kívánok

adri 3 hónapos koráig csak aludt aludt, most meg pörög itt egyfolytában. rá sem ismerek. állandóan velem akar lenni, és szopizni. nem kell neki a tápi. erről hanna jut eszembe.
cukkermáz

dettus

gyönyörűek a bébik :) és tök egyforma a rucijuk is :)
cukkermáz

Sziasztok,

mindenkinek köszönjük szépen a köszöntést! Eszti rucikat kapott, mert játéka annyi van, hogy teli van vele a nappali, viszont a fiúktól nem örökölt lányruhákat :lol: . Hétvégén volt az ünneplés, mert a család 3/5 tagjának volt névnapja :P :lol: .

Ser,
gratula a lépésekhez, hamarosan járás lesz belőle.

Syg,
sajnálom, nálunk a fiúk nem bírnak kikeveredni, lassan egy hónapja benne vannak.

Dettus,
nagyon szépek a babák.

Cukker,
Esztinek szerencsére még nem volt ilyen baja. Szerintem mindenképp kérdezz rá az orvosnál. Lehet, hogy nem olvastad, Bence megy szombaton focizni? Valami kupa lesz. Marci megy.

Bepa,
nálunk is megy a fogcsikorgatás, falra mászok tőle. Kb. olyn, mint amikor a kréta megcsúszik a táblán, kiráz a hifdeg :cry: .

Mino,
Bálcsi milyen nagy lett, no meg a kutya is :lol:

Quill,
gratula a vizsgákhoz
balim

Balim

Köszi, holnap viszem tanácsadásra.
Kiskunhalason lenne egy meccse, de nem megy, mert apa szülinapját ünnepeljük. Amúgy gyereknapon lenne, de akkor csavizni megyünk valamerre.
És hallottam valami Maci kupáról, de az ovisoknak van nem? Múlt vasárnap volt a Széktóban meccsük, ezüst érmesek lettek. :)
cukkermáz

Balim, teljes gáz, elfelejtettem Neked,tegnapelőtt:Boldog Névnapot! Ha lesz iwiw meghívom, adom,mert már van a férjemnek is.

Cukker, ez természetes, h Adri már nem csak alszik, örülj a cicinek,és ne akard tápszerezni, mondjuk én egy napon próbáltam csak.

Kép
seriff

Balim,
tényleg, Eszti elhomályosította a naptárt :O Boldog névnapot Neked is!

Cukker,
nálunk nem volt ilyen folyás

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Nálunk minden rendben van , csak Kata mostanában nyűgösködik sokat , körbe másszuk már a lakást , sőt valamelyik este az ágy mellett felállt. Tele van kék foltokkal , mindig esik valahol , vagy borul .

Lina
Nekünk eddig jo a csütörtök meg a péntek délelött , de ha van konkrét időpontod akkor telcsin egyeztethetünk is.

Ser
Gratulálok én is az első lépésekhez

Mino
Nagyon jok a képek, mekkorát nött Bálcsi.

Fogcsikorgatás még nálunk is szokott lenni mikor lefekszünk betakargatom a lányokat és akkor szoktam Encsinél hallani.
kecsone

Kértem homeós tanácsot és azt hittem először, h nem jók a szerek, mert most köhögök, mint az állat és folyik az orrom is. Aztán rájöttem, h pont ellenkezőleg, elindultak kifelé a váladékok, remélem, gyorsan megszabadulok tőlük.

Balim,
Boldog névnapot utólag!
Kórságot majdcsak túlélem, csak Leona ne legyen rosszabbul.

Cukker,
Leonának sem volt folyása, pedig mostanában neki is mindene csupa kaki.

Seriff,
Robi még rosszabbul van, mint én. Nincs semmi hangja. A földet meg tök váratlanul hozták. Meghívást köszi.

Hogy írjak vmi jót is, Leona összebarátkozott porszívóval, így legalább már azt meg tudom vele csinálni.

Kép
sygnum

Syg,
mára én is nagyon sz*rul lettem. Nagyon folyik az orrom:(
Milyen bogyesz jó rá? Itthon csak torokfájós meg köhögős van. A torokfájásom egy nap alatt elmúlt, de erre nem tudom, mi való.

Kob,
hasmenés elmúlt, lehet, hogy már a sok gyógyszer viselte meg a kis gyomrát.

Viszont ma voltunk a fülészeten, minden ok vele. Nagyon aranyos volt a doktornéni, előbb barátkoztak, megengedte, hogy Lili megvizslassa, megfogdossa a fején a világító kislámpát, és csak utána vizsgálta meg. Egy hangja nem volt a lányomnak, pedig még a gégefedőjét is megnézte, ha már ott jártunk. Még mindig nem kezdett alakulni, de ő is azt mondta, hogy fog. Olyan büszke voltam.
Néha azt érzem, hogy Lili jobban bírja a megpróbáltatásokat, mint én felnőttként.

Lili,
Jól emlékszem, hogy te írtad, hogy Sántha doktornőhöz mentek fülészetre? Na ő volt a fenti doktornéni, nagyon aranyos, közvetlen.

Balim,
sok boldog névnapot kívánunk mi is nektek.

Cukker,
a június 5-i héten már vagyunk. Aznap lesz a keresztelő, de utána semmi program, úgyhogy mehetünk csavarogni.
Lilinek volt folyása, de az 5. napon, akkor azt mondták, hogy olyankor még normális, mert az anyai hormonok miatt váladék, vér ürülhet még kisfiúkból is, de utána egészen serdülőkorig nem szabadna, hogy legyen.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

A lányom határozottan tolat!!!! :D
És hogy idegesíti, hogy egyre messzebb kerül a játékaitól... :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ser, Syg, Lina, Kob,
köszi szépen :wink:

Cukker,
igen, ovisoknak lesz, mindig elfelejtem, hogy Bence már ilyen nagy. Jól teszed, hogy elviszed Adrit, én is biztos elvinném. Majd mondd el mi volt.

Lina,
Jobbulást!

Ser,
de jó lenne, ha lenne meghívó :lol:

Fiaim együtt zuhanyoznak, egymást mossák le. :lol: Néha olyan jópofák egymással, néha meg megbolondulnak.
balim

Lehet, hogy Nana már babázik ? Nem tudja véletlen valaki a mobilját? Nagyon izgi!
balim

Seriff,
hát, Kamilla-ünneplés még odébb van, előtte van Emese név és szülinapja :) Egyébként kiskutyát szeretne, csak sajnos minden kutyától fél... Persze lehet, hogy egy sajáttól nem félne, de nem hiszem, hogy bevállalok még egy kutyagondozást :wink:

Tényleg, Nana?

És Pille? Lehet, hogy ők is költözködnek? Mi lehet Orsi bárányhimlőjével...

Végre felrakok egy új táblicskut, a javítanivaló adatokat légyszi pü-ben küldjétek, jó?
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
kobudo

Ha senki nem tudja Nana elérhetőségét, én azt meg tudom kérdezni, hogy a kórházban van-e vagy sem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Ne haragudjatok!!!!!!!

Még nem babázok!!!! Sajnos!!!

Dani itthon van...majd jövök!

Aranyosak vagytok!!! Mindenkit puszilok!
nana09

Szép napot mindenkinek!

Kob, aranyos vagy, hogy hiányoltál! :)
Gratula a vizsgáidhoz! Mennyi van még hátra?

Jól vagyunk Flóra ovizik, Orsiról jönnek le a sebek. Meg sem érezte a himlőt. Vigyorog, beszél ezerrel. Nagyon jó baba, éjszak is csak egyszer kelünk. Igaz ez elég korán van, ma is 1/4 6-kor. :) Flórát Bioptron lámpázom. Többen ajánlották és kaptunk egyet kölcsön. Az arcán mély kráterek vannak és a testén is nagyon sok folt látszik, ami állítólag több hónap alatt múlik el.

Költözés úgy két hét múlva. Még hátra van a konyhabútor és a parketta lakkozás. Tesóm és István csinálja a parkettázást így csak hétvégén halad a munka. István a tapasztalatlan kisinas és a fűrészgéppel elvágta a hüvelykujját (majdnem le) Négy öltéssel varrták össze. Már második hete itthon van, mert nem bír vele fogni.

Próbálok lépést tartani veletek, bár a jó idő és a lakás ügyek miatt ez egyre ritkábban sikerül.

Betegeknek jobbulást kívánok!

Kép
pillle

1 hete rengeteget szenvedek. :( Eddig minden olyan ok volt, szinte észre sem vettem áldott álapotom. Most meg....

este 8-tól éjfélig mindennap rengeteg a joslófájás, napközben meg ...minden bajom van. :cry:

Tegnap voltam Uh-án. 2 hete is voltunk egy villám uh-án, na most ahoz képest szinte semmit nem nőt a gyerek. :cry: A gép 2800-ra becsülte, ami persze nem rossz, csak nem értem!!!

Ami a legijesztőbb hogy a combcsont a mérések szerint egy mm-t sem nőt! :(

Most 2 dolog lehet. Vagy tényleg nem igazán nő PocakPocok vagy ennyire sz@r (már bocs) ez az egész Uh-ás dolog.

Mindig Lina és pici Lili esetével nyugtatom magam és tulajdonképpen az egész családom.

Danus itthon van, kicsit beteg, de nem viszem orvoshoz (egyelőre), probálom kikurálni.

Mennem kell, mert hív, de még jövök!

Bocsánat hogy most senkinek nem írok és ne izguljatok ha van vmi a férjem írni fog nektek! :D
nana09

Sziasztok!

Lina,
sok-sok bogyó van orrfolyásra, így nem tudok mit mondani (na meg a könyvem is kölcsön van adva), de komplex szer a Coryzalia, ami nekem nem volt jó, de ez nem jelenti azt, h neked se lesz. Talán Pulsatilla v Natrium cloratum. Megpróbálni meg lehet, többet nem tudok fejből.

Pille,
úgy sajnálom szegény Flórát :( ! A Bioptron nagyon jó a bőrre. Annak viszont örülök, h Orsi nem lett nagyon beteg.

Nana,
kitartás! Súly meg...placentával minden oké? Uazzal a géppel nézték?

Találtam tej- és tojásmentes piskótareceptet.

Kép
sygnum

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: