Még egy kicsit jövök:
Ani, na látod, mondtam, hogy volt pé-d!!
A felfázásra pedig jó, ha a talpad alá valami meleget teszel, pl. nagyon jó meleg vízbe áztatod a lábad, vagy forró sót teszel valami textil zsákba, és arra teszed a talpad!! És ez a babának sem árt, ha netán....
Én a babavárásról annyit tudok csak mondani, hogy ha újra születnék, és valaki megkérdezné, mi szeretnék lenni, ha nagy leszek, rögtön azt válaszolnám:
ANYA
Épp ma mondtam apának, hogy imádok kismama lenni: egyre jobban gömbölyödök, egyszerúen isteni érzés!! Nem érdekel, hogy néha hánynom "kell", vagy rossz a gyomrom, annál csodálatosabb nem lehet a világon, amikor kibújik belőled egy (vagy több

) kisbaba, akinek te leszel az édesanyja, a mindene... Nélküled nem tud létezni, te táplálod 9 hónapon keresztül!
Ma voltam a kolleganőmnél, aki augusztus 20-án szült. Hát egy pici "nyunyi" a kisfia, nagyon édes. Végigfogdoztam a pöttöm sarokcsontját (azért vagyok oda a csecsemőknél

), pici kis kezeit, sőt, az anyukája megmutatta, milyen incuri-pincuri popsija van

Hihetetlen...
Sőt, megnéztem a videófelvételt a szüléséről, hááát, a végén, amikor kibújt a pici, kirázott a hideg, és folytak a könnyeim..... Végignéztem ahogy a férje segített neki, és nagyon bensőséges volt az egész!! Bár nagyon gyorsan szült, de akkor is megható volt így látni. Ahogy kibújt a pici, és sírt, majd elhallgatott, amikor anya mellkasára tették, majd megint sírt, amikor elvitték. Hihetetlen csoda egy ilyen kicsi élet kezdete. Az is, hogy a te szívdobbanásod nyugtatja meg csak igazán. És milyen jó érzés lesz majd, amikor azt mondja: anya, majd, hogy szeretlek.... Ezért érdemes élni!!!
Na, abbahagyom, mostmár tudjátok, mi a véleményem a babavárásról.... Bár gondolom, itt mindannyian így vagyunk ezzel! Ezért kell kitartani, és soha fel nem adni! Mindenkihez eljön az ő gyönyörűséges, édes kicsi fia, vagy lánya.
Minden nap többször megsimogatom a pocimat, és elmondom a babánknak, hogy nagyon várjuk, hogy majd megszülessen, fejlődjön szépen, ügyesen, apa és anya már most nagyon szeretii, nem fogja megbánni, hogy a mi kis családunkat fogja majd gyarapítani...
Jó éjszakás, babás álmokat mindenkinek!!!