Gyerekek, nálunk borzalmasan kezdődött az új év! 1-jén este hazafelé anyukáméktól a házunk előtt karamboloztunk.
A Vallon útról kanyarodtunk balra a Rákóczi útra és a külső sávban jött egy autó aki lekanyarodott és mögötte végig takarásban a belső sávban jött egy másik, mi kikanyarodtunk és elkapott a vezető felőli oldalon......Ádi elől ült én mögötte, nem lett semmi bajunk hál'istennek, de az Ádi melletti légzsák felrobbant (pedig direkt mindig kikapcsoljuk) az elkezdett füstölni és erre megijedtem, mert azt hittem valami ég....rögtönk kikaptuk Ádit a kocsiból és szerencsére mind a hárman egyetlen karcolás nélkül megúsztuk. Eléggé megijedtünk, Sasi még most is maga alatt van, éjszaka semmit nem aludt....de már alakul. Legyetek nagyon óvatosak, ha autóba ültök! Én ma úgy közlekedtem, mint egy 70 éves.
Nálunk szilveszteri babadélután volt, képet is raktam fel róla az albumba. Klassz volt, 4 baba, akik közül 2 legalább mindig ordított
Aztán éjszaka szundizott a szent család, a petárdaropogás sűrűsödéséből tudtam, hogy éjfél van. Judit, köszi az sms-t!
Zita,
nem tudom hogy működik-e még a reflex, de nagyobb babák is elkezdik az úszást és nincs problémájuk, de ha nem bírja a víz alá merülést, akkor nem erőltetik, Ádi sem komálja mindig. Szoktasd fürdetés közben úgy, hogy a fejére csurgatsz egy kis vizet, hogy az arcába csorogjon, ilyenkor is működni szokott a reflex és arra is jó, hogy nem ijed meg, ha majd az usziban víz megy az arcába....akkor majd talizunk az usziban, éljen!
Borsi,
ma felfedeztem a házatokat, kis cuki kuckó!
A bélhurut nagyon titokzatos betegség, fogalmam sincs honnan szedtem, én már jobban vagyok, bár még ma is éreztem a pocakom.
Neked is jobbulást kívánok! Lándzsás útifű, kamillás inhalálás, illóolaj....ezek jók szoktak lenni nekem. Te milyen módszert alkalmazol?
Puszi nektek:
Sorsi

), valószínű, hogy egy több bogyóból álló kombinációt fog felírni, ahogy Te is írtad, mert az alkati szeredet mindenképpen beleveszi. Na, ezt nagyon túllihegtem. A lényeg csak az akart lenni, hogy így is hatnak ezek a kúrák. 

Szerintem ne aggódj, hogy hogy reagált Jázi a vízre, Lehet, hogy hirtelen volt neki, az usziban úgyis csak azt csinálod majd, amit te jónak látsz. A vizet meg tuti élvezni fogják, látjuk majd rajtuk, mit akarnak, és mit nem. Ha meg nem tetszik nekik, max nem megyünk többet.
Nekem is mindig mondták, hogy majd lesz még rosszabb, de én soha nem éreztem, hogy olyan helyen rúgna, ahol fáj, nem volt kellemetlen a végén sem.
)