Sziasztok!
Az én kisfiam is durmol, szóval jövök picit.

Aztán én is alszom picit. Elif, pihenj Te is, amennyit csak tudsz, ezt ajánlom!

(Én minden időben el tudok aludni, amikor hagy a Manó, pedig előtte nem volt ám ilyen jó alvókám...

)
Napirend, szórakoztatás: Szórakoztatást énekléssel, ringatással, táncolással, játszószőnyeggel és pihenőszékkel oldjuk meg. Apa ha hazajön, mindig beszélget vele, és én is próbálok minél többet. Édes nagyon, egyre jobban figyel rá és persze a színes dolgokra. (Lásd kacsás kép

)
Gyermek napirendet alkotott, de az nekem nem tetszik, úgyhogy variálom. Délelőtt eddig nem volt hajlandó aludni egyáltalán, délután pedig 4-5 órát is, de szerintem egy ilyen életkorú gyereknek délelőtt is kell aludnia, szóval a csel, hogy elvisszük sétálni (ma is esőben

) és ott alszik legalább egy órát. Délután így legalább nem hagy ki egy szopit sem.

Éjszaka konzekvensen 2x kel, angyjából hasonló időben mindig.
Ma éjjel a másodiknál nem akart visszaaludni, de nekem a fejecske kitartó simogatása úgy tűnik, működik.

5-10 perc, és alszik.
Fogamzásgátlás: Huhh, ZetiVera, ugya végleges megoldáson nem gondolkodsz komolyan?

25 évesen? Fordulhat úgy az élet, hogy szeretnél még Gyermeket, én nagyon meggondolnám a helyedben... (Egyébként a jogszabályok megengedik...

)
Ja, nálunk gumis megoldás lesz. Biztos, hogy nem szedek gyógyszert, már évek óta nem teszem. Kedvemet elvette tőle és nem szívesen használok hormontartalmú készítményeket. Főleg nem szoptatás alatt.
Amy: Nem fájt egyáltalán? (Kicsit azért irigykedem, még 2 hét legalább nálunk...
)
Amy: Örülünk Neked, Vendi milyen kis helyes hurkás ott a hasonfekvős képen.

Irtó aranyos! 1600 gramm 5 hét alatt???

(A mi Gyermekünk még csak alulról közelíti a 4 kilót, de majdnem ennyivel született... Viszont nem aggódom, mert arányosan gyarapszik, jó kedélyű és ő a kórházban nagyon sokat vesztett, először azt kellett behoznunk.)
Ladmon: Én nem aggódnék a helyedben, 4 hét alatt fél kg, az szuper. Nem kell mindenkinek óriásbébinek lennie.
Budabo: Szerintem türelmet kell gyakorolnunk, a férjeknek is bele kell tanulni, olyan új nekik ez a szereposztás... Főleg elsőgyermekesekre gondolok.
Nicko: Pocakos képek gyönyörűek, de ez profi fotós munkája, igaz?
Mist: Gondolunk Rátok, először Te voltál beteg, most a kis Natasa...

Viszont az jó hír, hogy ilyen szuper az étvágya!
Hasfájósokra gondolok ezerrel, olyan nehéz, de lekopogom, második nap, hogy talán nem lesz náunk... Vagy az infacol hatott, vagy a banán volt a bűnös nálunk is...
Képeket küldjön mindenki!!!