Csatlakozom a kompellenes ligához! Nem volt, nincs és nem is lesz! Én is nagyon ártalmasnak tartom! Bocs aki másképpen gondolja!
Mellszívóbol 3-at is próbáltam. 1 egy elektromos pesztonka. Kész csőd! 2. chicco kézi, ez aránylag jó volt, de hamar eltört

3. avent kézi. Csúcsszuper! Sajnos eladtam, azt hittem már nem lesz rá szükségem

Jelen pillanatban nics rá pénz, hogy vegyek, majd menet közben kiderül kell-e. Ha igen beszerzem valahogy!
Légzésfigyelőm sem volt soha, most sem tervezem. Bébiőröm viszont van, az hasznos ha nem egy szobában vagyunk éppen! Bár azt nem hiszem, hogy a baba szuszogását lehet rajta hallani, de arra jó, hogy jelezzen ha felébred és egyébbként nem hallanám!
Törölközőnk mindig is frotir babatürcsi volt, nekem megfelelt

Egyik gyerkőc sem panaszkodott, hogy durva lenne
Nem tudom mi van velem, de egész nap olyan ideges vagyok, hogy na

Biztos a hidegfront! A srácok is tisztára meg vannak zakkanva

Alig bírok velük. Délután már nem tudtak kimenni játszani, hát komolyan már szétszerdték a lakást és egymást meg az én idegeimet. Már számolom vissza a perceket mikor mehetünk fürdeni és fektethetem le őket. Még kb 1.5óra, remélem nem zakkanok meg addig
Uxi: mi volt a házmegbeszélésen?
Jovival msn-eztem valamelyik nap, jól vannak, csak sokszor elszált az üzije amit írt ezért kicsit elment a kedve!
Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája