Sziasztok!
Hazajöttem már egy ideje, de mire visszaolvastam a mai termést, az nem öt perc volt!
Reggel 6:50-re értem a János Kh-ba, és 8:00 volt, mire megvoltam az első szúrással (persze azért, mert egy nyúlbéla vagyok, és nem mentem a sor elejére, pedig ki van írva, hogy betöltött 20. héttől soron kívül fogadnak). Na, mindegy. 10-kor megcsapoltak mégegyszer, aztán bedobtam egy melegszenyát a büfében, mert nem bírtam már tovább éhezni - pedig én is olyan vagyok, hogy nem nagyon reggelizem, de amikor nem lehet, akkor tuti kilukad a gyomrom. De megittam a cuccot, és lent is maradt! Már csak az eredményre kell várnom.
Kutyanevek:
Azt hiszem, már említettem: az enyémek Konyak (fiú) és Zserbó (lány). Én sem adnék embernevet a kutyámnak, de elfogadom, ha másnak az tetszik. (Talán emlékeztek még páran Gáti Józsefre, aki egy gyönyörűen beszélő színész bácsi volt. Az ő kutyája egy fekete terrier keverék volt, akit Gáti Strici-nek hívtak.

)
Kismaki:
Már megelőztek, írták mások is: az Augmentint lehet szedni terhesség alatt. Nekem is azt kellett, mikor volt egy torok és mandulagyulladásom.
Kattkat:
sajnálom, hogy csak ennyi telik attól az illetőtől...