Jó reggelt!
Lehet, hogy rátaláltam a jó alvás titkára, sajnos csak a rövid ideig tartó jó alváséra. Este keveset ettem, bagolykodtam éjjel fél kettőig (így kimaradhatott egy-két pisijárat) és hatkor keltem. Így napok óta most vagyok a legkipihentebb.
Pattogó,
[quote]a írta:z egyik lány dokija szerint olyat még nem látott, hogy a 3. gyerek 40 hétig bennt lett volna. A doki szerint a 3. gyereket váróknál a terhesség max a 38. hétig tart..
Hát az én esetemben megdőlni látszik ez a tapasztalat, bár a fenti észrevételt már többektől hallottam. Majd meglátjuk mikor szeretne kibújni Benedek.
[quote]S írta:oha nem voltam sem manikűrösnél, sem pedikűrösnél, nem festettem magam soha sem.
Ezzel magam is így vagyok, de mindenki úgy érzi jól magát, ahogy megszokta.
Kkia,
[quote] írta:Bár a tegnap emlegetett ballonos tágítás rémképe is belopta magát a tudatalattimba
Ez a veszély Téged szerencsére nem fenyeget még vagy egy hónapig. Szerencsére a legtöbb helyen először finomabb módszerekkel próbálkoznak.
Anyabébi,
[quote] írta:persze fél 8-kor még úszósapkát kellett keresni (azt a gumit), merthogy szól az úszástanár hogy a textil nem jó
Vajon miért nem?

Vagy attól fél az úszásoktató, hogy a fiad lobogó nagy haja a textilsapi alól állandóan kibújik majd? Esetleg nem tudja rövid idő alatt megszárítani és megfázik?
Egyébként ez az utolsó pillanat után szólok, hogy kell valamit vinni a suliba nálunk is heti rendszerességgel fordul elő
Kicsike, Ctg előtt csoki, zizi, madártej és kóla! Lehet, hogy mire hazaérsz már screenről is lesznek hírek.
Tilli, örülök, hogy jól sikerült a tegnapi éttermezés. Korábban nem azt írtad, hogy a mai nap ideális lenne Lencsiszületésre?
Pocok, Eszti, Ti már a kórházban vagytok és szültök? Vagy szerencsés módon még az ágyban durmoltok?