A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Anya remélem már jól vagytok. Képzeld enyim gyerök megőrít azzal, hogy mindent, de mindent beszed a szájába ilyen gyerekem még nem volt. Szerinted mivel kezdtünk szeptember 1-én? Nagyfiam eltört egy poharat én pedig azt gondoltam és meg is néztem, hogy minden szilánkot összeporszívóztam-e hát nem! Éppen raktam be a mosogatógépet amikor hallom, hogy sír a pici hát látom ömlik a szájából a vér és képzeld bevett szájába egy kb 2*1 cm-es darabot! Gyorsan kiszedtem és még napokig figyeltem, hogy nem-e mégis leharapott belőle egy falatot, de szerencsére nem még jó, hogy nincs hátul foga!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Honey nekünk tesco gazdaságos járássegítőnk van és lásd csodát szuper! ja és 4500-ért vettük!!!!!!!!!!!!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Lénának nagyon boldog első születésnapot kívánok! :D
Katica, sok boldogságot Nektek!

KépKép
dreika

GYÖNYÖRŰ LÉNA HERCEGNŐNEK! :D:D:D:D

Mikor a kiskertemben jártam, mit hallottam? Sárga rigó azt fütyülte, a tücsök meg hegedülte. Igen Kedves ünnep van ma, Léna baba Születése napja! Soká éljél azt kívánom, a szívemből muzsikálom. Isten éltessen! :)

Kép

Kép
Kép
anya1118

Lénácska!!

Első szülinapodon az Isten éltessen!! :)
Kép

Lányok, valamelyik topicban, láttam, (talán a szeptemberiben) hogy a szülinaposok tettek fel "ilyen volt-ilyen lett" jellegű fotókat, tehát szüléskori és egy éves fotókat! :) Ez szerintem jópofa, mi is csinálhatnánk!!

Szóval ha tetszik az ötlet, Katica, el is kezdhetnéd! :)

Kép

Kép
ditta76

Na ma megyünk tesco-ba,meg is nézem van-e.
jó ötlet ez az ilyen volt-ilyen lett :lol:

Én de.10-től most értem haza a kórházból,ugyanis férjuram legyalulta az ujját :cry: .a felvételin a lelkére kötöttem a nőnek,h sürgősségi,mert folyik a vér a kezéből,vastag kötésen is át,ezzel szemben majd másfél óra múlva hívták be :twisted: .persze mikor nyílt az ajtó,rögtön szóltam,h ott vagyunk,de elküldtek,h más is sürgősségi.na marhára az volt,aki csak kötözésre jött.na mind1.megcsinálták neki,kapott egy tetanuszt is.na ez a másik amin kiakadtam,h 3db tetanusz volt a kórházban :roll: .most már csak2.hihetetlen.majd holnap talán kapnak.
az ujja amúgy nem annyira gáz,a körmét szinte teljesen leszakította,meg a húsából is ment le.doki azt mondta h sajnos nem valószinű,h normálisan visszanő a körme,mert annyira roncsolódott.úgy sajnáltam szegénykémet.
na megyek takarítok,mert szalad a ház.Betti nagyizik azóta,mejd csak este hozzák,legalább babáznak.

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Léna baba!

Isten éltessen első szülinapodon, adjon jó egészséget és minden jót!!!! :)

Kép
Vendég

Ditta, ez a fotó-dolog nagyon jó ötlet! :wink:

Hú, Ancs, szegény férjed :? Hogfy van most?
Jobbulást Neki!
Vendég

Hát lüktet neki,meg fájlalja,de dolgozik,v legalábbis ossza az észt az embereinek :lol: .

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Sziasztok!

Léna baba nagyon - nagyon boldog első szülinapot, és örömmel teli boldog gyermekkort kívánunk neked!

Kri

Kép
Kép
kri29

Palacsintázás közben :lol: :lol: :lol:

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Palacsintázás közben

Kép

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Klarissza
Az se lehetett semmi. Köszi már jobban vagyunk, nálunk is az ijedség volt a nagyobb. Szerencsére Kincs azért nem vesz mindent a szájába, de Ő is sok mindent meg kostól .

ditta
Tök jó ez az ötlet!! :)

Honey
Juj, szegény férjecskéd! Jobbulást Neki! Szörnyű az egészségügy. :( Siralmas. :( Nagyon édes Betti baba. :) Már palacsintáztok?? És Tescoba jártok?? :) Mi nem merjük vinni most sehova Kincsőt.

Tényleg ki mit ad már a babának??

Én is ígértem, kiflis képet. :)

Kép

Kép

Kép
Kép
anya1118

Köszönjük szépen LÁNYOK!
Egész nap kibírtam könnyezés nélkül, erre most kinyílt az oldal és a végén már fátyolosan olvastam! Nagyon jól esett! :oops: :lol: :lol:

Anya
nagyon ügyesen eszeget Kincső! Édi h. középen kezdi, Léna csak a végében érdekelt.
Én tejtermékekből csak sajtot adok, mert a többitől bukik, amúgy mindent kostolgat már - kivéve olajismagvak, méz stb. tiltólistások.És a kifli helyett inkább már csak kenyeret adok, mert az állítólag tele van állományjavítókkal.

Honey
hát ez csúcs..és ha erősebben vérzett volna??és 3db tetanusz???mi lesz itt ?? Jobb ha mindenki még jobban vigyáz magára! :wink: Jobbulást neki!-akkor most betegácsi? Édi Betti, kakaős?? :)

Diitta
tényleg jó ötlet, majd keresek képet. De készül a klippünk is ami összefoglalja az 1 évet! Remélem sikerül majd feltölteni.

Klarissza
képzelem hogy megijedhettél!! Még jó h. nem harapott le belőle, olyan hamar megvan a baj.Meddig lesznek ilyen önveszélyesek...még biztos vagy egy évig szaladhatunk utánuk.Léna legutóbb a fikusz földjét ette! :( azóta jól alszik :x , na de el kell távolítanom mostmár. Na meg vettünk a tescoban sarokvédőt, na az is kész röhej, olyan éles majdnem mint az asztal sarka,és a kislány kb. 1 másodperc alatt lekapta.

És akkor kicsit a "nagy" Egyévesről!
nagyon jól sikerült a mai nap.Aludt reggel 6,30ig (már kb 1 hete átalussza ez éjszakát, remélem nem romlik el most h. leírtam!) aztán de. és du. is így nagyon jókedvű volt.Mikor du. felébredt hatalmas szemekkel nézte a répatortán a tüzijátékot.Majd elétettem és nekiesett! :lol: :lol: :lol: belemászhatott, mocsingozhatott kedvére.Majd egész este csak hőőő hőőő volt a játékok láttán. Kapott csúszdát, amire azt hittem korai, de annyira élvezi. Kép Kép Kép Kép Kép a nap kérdésére:kinek van ma szülinapja?? -ez a válasza! :) Kép Kép Kép Kép
bocs a sok képért, ha megnéztétek majd törlöm őket.

Kép
katica_75

LÉNA KICSI LÁNYKA , ISTEN ÉLTESSEN ELSŐ SZÜLETÉSNAPODON GYÖNYÖRŰ, HOSSZÚ BOLDOG ÉLETET!!!

Katica, tündéri Léna a képeken, nekem a tortamorzsolós a kedvenc :lol: Te csináltad a tortát?

Klarissza, a hideg is kirázott, ahogy olvastam :cry: tényleg nagyon résen kell lennünk, de jó, hogy nem történt nagyobb baj.

Honey, apának gyors gyógyulást!!! Sajna az egész országban ez a helyzet eü. téren, lehet kellene már magán sürgősségi is :roll: ott a pénzedért talán emberszámba vennének. De akkor minek fizetjűk a TB-t ?
Azt utálom még , ezt úgy adja elő a személyzet, hogy érezd magad megtisztelve, hogy szóba állnak Veled!!!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Katica le nem merd törölni gyönyörű 1 éves szülinapos fotóitokat :wink: :lol:

Honey apának jobbulást!

Kicsit elkenődtem :cry: Nem tudom emlékeztek-e rá nagyfiamat felvették a 8 osztályos gimibe. Komoly központi felvételi volt. Drága gyerekemnek elmondtam, hogy itt nagyon viselkedni kell, mert itt nem nézik el neki ha rosszalkodik mint a régi suliban ahol tolerálták neki azzal, hogy okos tehát ezáltal megengedhetett magának dolgokat. Hát itt mindenki okos! Szerintetek mivel jött haza gyermekem 1 hét után? Szaktanári figyelmeztetést kapott órai beszélgetésért! Azt hittem megüt a guta! Miért?kell elcseszni nem értem?! Pedig elmondtam neki, hogy ezek a tanárok 8 évig fogják tanítani tehát amit az első hetekben produkál úgy fognak ránézni végig. Most annyira bőghetnékem van. Na mindegy bocsánatot kértem írásban a tanárnőtől, és fiamnak is ezt ajánlottam többet úgy gondolom nem tehetek!

Kincsőanyu enyim gyerek is így összenyomorgatja a kiflit!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok!

hazajöttünk a nyaralásból kedden, azóta mosok meg pakolok... pedig csak 1 hetet voltunk :lol:

Léna babának nagyon boldog szülinapot kívánunk sok-sok puszi és ölelés Neki!!!

amúgy az út nagyon jól sikerült gyerekem jobban viselte a repülőt mint én meg sem kottyant neki!!!!nappal kisangyal volt na de ott minden éjjel ébredt és melettem kötött ki az ágyban. Szerintetek mi lehet a foga? sírva ébred áll a kiságyban és sír ahogy felveszem alszik ahogy lerakom felébred! mi fene lehet? ma éjjel is ahogy áthoztuk mellém aludtunk reggel fél 8ig de elötte 3szor mentem oda másfél órát szenvedtünk. Azt hittem esetleg azért csinálta kinnt h idegen hely idegen ágy stb de itthon is ez van :(
olyan jó alvó volt most meg kikészít :oops:

Majd rakok képeket is ha végre áttöltöm a gépre és lekicsinyítettem.
Minden baba nagyon gyönyörű továbbra is! ne haragudjatok hogy nem reagálok de nagyon sokat termeltetek 1 hát alatt még nem tudtam visszaolvasni de igyekszem! :P

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Sziasztok!

Katica!
Jajj, látom nagyon jól sikerült a buli! :) Kis édes! Fincsinek tűnik az a torta!! :)
Na, a klipet várom nagyon!!

Honey!
Jézusom, én halálra ijedtem volna, ha a férjemmel történik ilyesmi….. :shock:
Na, a magyar EÜ…amikor a tesóm szült aug.-ban, a szülés indításkor derült ki, hogy elfogyott a Prepidil gél……na, másnap újra nekifogtak….no comment…. :evil:

Anya!
Kiflievés….. :lol: :lol:
Tegnap elsétáltunk kenyeret venni, és amikor meglátta, már rákezdte, hogy mammammamm…….kénytelen voltam megbontani, és a kenyér végét neki adni, annyira könyörgött érte… és olyan jó ízűen csócsálta…….ez jobb, mert keményebb, nem tud letépni nagy darabokat, a kifliből viszont igen, és teletömi a száját, majd öklendezik…. :roll:

Ha már a mammamm-nál járunk, egész nap hajtogatja, hogy hinnnnta, hinnnnta…….és imádja is, emellett még a tente, tátá, pápá szavak a nyerők! :wink:

Mammuci!
Akkor majd várjuk a képeket! Lehet, hogy írtad, de el is felejtettem, hol voltatok??

Evi!
Naaa……úgy szerettem volna megnézni az új járgányt…….
Nem kaptunk fotót……
Kép

Kép

Kép
ditta76

Mammuci!

Én sem emlékszem,hol is voltatok?szerintem az idegen hely miatt kelt éjszaka,majd visszaáll pár nap alatt,ha ismét megszokik itthon.

Klarissza!

ne idegeskedj.Zsoltika is biztos tanult belőle,h itt nem lehet lacapacázni.azért a tanár is lehetett volna elnézőbb,de biztos példát akart mutatni a gyerekeknek.jó h írtál neki,így legalább látja,h téged sem hagy hidegen.Nagyfiad meg többet nem dumcsizik,aztán szépen elfelejtődik majd!

Katica!

Tündéri Léna!azért érezte,h most miatta van a felhajtás?a torta íze is répás volt,v csak a díszítés?amúgy nagyon szép.már én is nézegettem tortákat,milyet is kéne csinálni,de még nem választottam.

Kincsőanyu!

Én viszem szinte mindenhova Bettit.nem zárhatom be 4 fal közé,a vírust kint a levegőn is elkaphatja.bízom,h minket elkerül.
Palacsintát is eszik,meg szinte mindent amit magunknak is főzök.lehet most megköveztek,de pl. vmelyik este tejbegrízt kértek a nagyok,és Betti is kért belőle,mert hát hiába tele a hasa,ha látja ,h vki eszik rögtön megy kunyizni.na akkor mondjuk pont vacsi előtt volt,aztán megkóstolt,és szabály szerűen őrjöngött érte,bevágott egy nagy tányérral.nem lett semmi baja tőle.de evett már lecsót,székelykáposztát,virslit,kenyeret többféle feltéttel.főzeléket ,amit magunknak főztem,azt is jóízűen megette.sőt,tovább ragozzam,danon joghurt,különböző túrókrémek,most a kedvenc a danone krémtúró vaníliás és sztracsatellás.de szokott enni pudingot is :roll:
Evvan
Azóta nem kell a konzerv kaja :lol:

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

lányok nagyon gáz van nálunk és én mindjárt kimegyek egy autó elé de minimum szétrobbanok:(((
a férjem iszonyat nagy kakiba hagyott minket de főleg a gyerekeit. nem akar fizetni pedig minimum 24 ezret kéne adnia hiszen a gyerekek után járó adó visszatérítést ő kapja fizujából. És azt mondja sok volt a kiadása nem fizet. Én kivagyok mert nem felel az smseimre nem válaszol ha hívom és hallgat. Én meg ha tudom hogy ez lesz úgy kalkulálok hó elején. Most itt állok egy fillér nélkül vagy 3 hétig. Jahh és 50-be egyeztünk meg.
nagyon kész vagyok.
így el is megyek innen mert csak sugárzom a negatív hangulatomat. sziasztok

harivera
Budapest XXI. kerület

Klarissza: üveg :shock: :shock: :cry: juj nagyon megilyedhettél.

Léna babaának Nagyon Sok Boldog Szülinapot.Nagyon édsek a képek. :lol: :lol:

Honey:szegény férjed :cry:

Ezekre a gyerköcökre nagyon kell figyelni,Kevin is bekapott egy követ és már csukva is volt a szája :shock: :shock: Azt hittem szivinfartust kapok,ugy kellett kivenni a szájából,nagyon megilyedtem :cry: :cry:

000kata

Anya:nagyon édes Kincső :lol:

Mammuci:várjuk a képeket :lol:

000kata

Ditta!!!! Tettem fel verda-fotot ma egy hete, de ne keresd mindjárt csatolok másikat és ott már a tulaj is látszik :lol:
L. is imádja a kenyérvégét, kiflit, kalácsot... szóval mindent ami hizlal, vérbeli nő :roll:

Klarissza, ne keseredj el lényeg, hogy jól tanul a fiad, idővel megszokja majd, hogy ez nem is olyan "kisiskola" és kemény fegyelem van. Nem lesz gond, ne aggódj!

Mamuci, szégyen ide vagy oda én se tudom, hol nyaraltatok :oops:
várjuk a fotokat a kis édi göndörkéről :lol:
Alvás miatt ne aggódj, nálunk is így zajlott egy darabig, aztán megérkezett 3 fogacska egyszerre és most átmeneti pihi van.

Honey, pacsizhatunk :lol: :lol: :lol: Lilla is mindent megkóstol és gyűlöli a babakajákat!!! Már a gyümölcsös bébiételt sem eszi meg :roll: ( nem csodálom ) a mi főzelékünket eszi és szinte mindent kap már - dió, mogyi, tej, méz, gomba kivételével.
Mondjuk tejet is kap, mert én a tejes főzelékeket nem tudom tejmentesen megcsinálni :roll: nagyon jó étvágya van.
Viszont inni csak vizet iszik.

Vera, annyira sajnálom, én nem tudok segíteni :cry:
Szüleid vagy testvéred?

Évi és Lilla
evi1969

Kép

Nézzétek milyen hosszú a haja, de csak fejtetőn :lol:
Kép
evi1969

Évi!

Diót,mézet,gombát én se adtam még neki,sőt halat se,mert nálunk senki se eszi "sajnos".ez kimarad az éterndünkből.én mondjuk a gombát se eszem,csak a férjem,ritkán,de nem én főzöm :lol:
Tejet ilyen szinten nekem is kap,h a főzeléket azzal főzöm,meg hát a joghurtok,pudingok is tejesek.ja...és már kapott 1szer montét.ami ugye mogyorós,de nem lett semmi baja.mondjuk szerintem nem sok mogyit tartalmazhat,csak mesziről látott mogyit.
Jó a kocsi nagyon! Lillának tetszik?látom,égnek áll a haja.Bettinek is ott a leghosszabb,neki be szokott göndörödni,lehet örökölte az én hajam,mert az olyan ,mint a bodrikutyáé,csak én nem szeretem és mindíg ki van vasalva.

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Kata!

Én gyerekem a szekrény gombját csavarta le :roll: ,ami egy 2*3cm-es gömbszerűség,és azt kapartam ki a szájából.valaki írta már h egyik gyereke sem vett a szájába semmit.hát enyémeim se .a két nagy elől nem kellett a szekrényen hátratolni a dolgokat,nem kellett semmit rámolni.rászóltam 1szer 2szer és nem nyúltak hozzá többet.és nem vettek be a szájikba se semmit.Betti elől minden el van pakolva,Lotti szobája mindíg be van csukva,mert ott sok apró dolog van,és sok rumli :roll: ,h ne tudjon bemenni,mert rögtön mindent bevesz.

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Vera!
Megáll az eszem a férjeden,komolyan.nagyon sajnálom,h most ezt kell átélnetek.ha tudunk valamiben segíteni,írd meg nyugodtan,ha ide nem akarod,akkor priviben.

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Sziasztok!

Evi!
Köszi! :) :)
Nagyon jó a kocsi, dettó, mint a miénk, formára, csak a színe más!!
És persze a tulaja se semmi! :lol:

Szájbavevés: nálunk is sláger, mostanában egyből startol a virágföldhöz....... :roll: meg persze az udvaon kavicsok, de jöhet mindenféle szir-szar (bocsi... :oops: ), ő mindent megkóstol!

Honey!
Nálunk sem lehet Ágoston előtt enni semmit, még akkor se, ha ő már túl van az evésen.....amint kiszúrja, hogy valaki eszik, már ott is van, hogy "mammammma".... :lol: És hát persze nem lehet neki ellenállni, ezért pár falatkát mindig kap a felnőttes kosztból, de én azért még nem nagyon adok neki, pl. joghurtból is csak a Humana bébijoghurtot kapta eddig......kivárom az egy évet, utána már fogok neki adni simát is.

Vera!
:( :( :(

Kép

Kép
ditta76

Vera :? nehogy elmenj! Meghallgatunk, nyugodtan panaszkodj!Ha kell segítség, szólj bátran!!!!

Lányok!van valakinek irtó rossz evő gyereke?
Most megint egy időszaka van, amikor nem eszik :( a tejpép meg a tápi, szopi megy!de hát azokon nem lehet élni!
A foga jöhet, attól lehet ilyen?Meg inkább rágna, darabosakat enné, attól meg majdnem megfulladt, úgy tömi a szájába :roll:
Vendég

Évi!

Nem tudod,h itt a környéken hol csinálnak grillázstortát.vagy ismersz valakit?

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Fürtöske!

Sajna problémádon nem tudok segíteni, mert nekem olyan sáskám van....... :lol: :lol: Mindent falna, ami a szeme elé kerül.....

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Katica: NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT LÉNÁNAK!!!
Jövő héten egy tali?

Remélem hamarosan képes leszek visszacsatlakozni :wink:

És lányok most mi is a helyzet a nagy talival?

Jó hétvégét!

Kép
pipal

Fürtöske, ne aggódj, folyadékot kapjon (cici) eleget, de bizti a foga miatt van.

Honey, Verpeléten tudok egy nénit aki ilyeneket csinál, anyuméktól megszerzem a telefonszámot, ha tudják.

Pipal, jó lenne ha lenne már tali!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

katica
Nagyon jók lettek a képek! :) Látom élvezte, hogy körülötte forog a Világ! :) Annyira édes! :) Nehogy kitöröld a képeket!!!
Mi most a babapiskótát próbáljuk, bár van benne cukor meg térfogatnövelőszer, de rá van írva, hogy 6 hónapos kortól. :shock: Mondjuk úgy se kerülhetjük el, hogy ilyeneket egyenek, persze, jobb ha minél később.

mammuci
De jó, hogy újra itt vagytok! Nagyon várjuk a képeket! :) Szerintem a foga lesz, legalábbis Nálunk is így volt mikor jött a fogacska nem tudtam mi lehet és csak a mikor kibújt vettem észre. Már 6 fogunk van! :)

honey
Jó lehet igazad van, meg ha mi elkapjuk akkor sajnos több mint valószínű, hogy Ő is. :( Székelykáposzta?? :) Az igen!! De rendesen a fűszereset adod neki?? Nem fáj a pici hasa?? monte hmmmm.. imádom. Én ilyen Nestle pudingot adok neki vanilliásat. Vagyis pontosabban míg aludtam, apa megetette vele. :)

Tali tényleg jó lenne, de hol és főleg mikor??

Kép
Kép
anya1118

Bocsi csak gyorsan Fürtöskének
Léna is tudod nem evett jól. Aztán mióta kap c vitamint jobb lett az étvágya. Napi 4-5cseppet adok a d mellé, nálunk ez vált be.Cebion tipusút.

Köszönjük a dicsiket az ünnepségsorozat ma és holnap is folytatódik a nagyszülőknél, kisasszony szárnyal!

Pipal
ok talizhatunk!

Nagytalit szervezze meg vki! :wink: :)

Kép
katica_75

Évi!

Oké.köszi a telószámot!

Anya!

Igen azt ette,amit magunknak főztem,na jó nem egy adagot,csak megkóstolta.

Tali.
nekem a szerda,péntek kivételével jó bármikor.

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Először is:
Drága Katica! Az isten éltesse gyönyörű, édes kislányodat! El sem hiszem, hogy már egy éve volt, hogy annyira izgultunk értetek, és könnyeztük a megható szüléstöridet! Amikor először tettél fel képet róla, mindenki szerint édes kis modellalkatú baba volt! Ez most sem sokat változott, de egy gyöny kislány lett a pindurka kis csomagból!

Anya, nagyon helyes Kincső azzal a hatalmas kiflivel! Nekem eddig nem is jutott eszembe bekötni az etetőszékbe, de most hogy látom...

Honey, szegény férjed! Tök durva, hogy ennyit várni kellett a kórházban! Ha feltartja a szíve magassága fölé a kezét mindig, úgy nem fog annyira fájni. Ezt hallottam valahol. Tényleg göndör a hajad? Cuki a kis palacsintaevőd! :)

Évi, Lilla annyira szép! Jó a kiskocsid, P3?

Fürtöske, Marci olyan nagyfiú azzal a sok foggal! :)

Kaját én is mindenfélét adok neki, csak a tejjel vagyok óvatos, de tegnap pl 3 mézespuszit becsókolt...:roll: Ma meg zserbót evett. Nem lett kiütés, meg semmi. A mi kajánkat simán eszi, de joghurtot meg ilyeneket nem merek adni. Bár lehet ez képmutatás, mert a péksütiken mindben van tej, kivéve a fánkot (aranycipós), azt meg nyomat mindenfélét. Szerintetek normális, ha ennyit eszik, és ilyen butál kajákat, mégsem hízik? 2 hete volt 7,3 kg, most meg 7,35. Miért nem nől? Basszus, már meg vagyok ijedve. Mi a fenét adjak még neki?

Jaj, a barátnőmnek megindult a szülése, pedig még csak 30 hetes. Sikerült megállítani, vissza is zárult a méhszáj, de csak pár órán múlt, hogy megszülessen a baba, pedig nem is fájt neki annyira, de mégis bementek a kórházba (szerencsére)
Koraszülésről jut eszembe: Écikével és Zolikával mi lehet? Már ő is elmúlt egy éves!

A kórházi hiányról: A barátnőm szülésre vitte magával az epidurál csomagot (megvette a wolfban), mert szóltak neki, hogy hiánycikk szülésnél.

Kép
Kép
dalminha

Kép Megmászom apát

Kép

Kép Felfedező úton

Kép

Kép

Kép Kipurcantam:)

Kép

Áááá leírtam tök hosszút és kitörölte!!! :twisted:

Szóval jövök majd még tengeressel is csak mi mindig elfelejtettük levinni a gépet ugyhogy az barátnőmnek van csak... :roll:

Nem tom már ki kérdezte bocsi, Görögországban voltunk! :lol:

Na mikor lesz tali? Jön a hideg lassan siessünk!
Vera nagyon sajálom ami Veled/tek történik hihetetlen amit művel a férjed... :twisted:

Húú ti ennyire haladtok a hamikkal? Mi még nem nyomatjuk ennyire bátran mondjuk anyum tejérzékeny még a sajtot sem bírja, ugyhogy óvatos vagyok de a babajoghurt meg a babapuding lecsúszik ám :wink: Na meg a husilevest is imádja de atam már rizottot csirkehusit meg ilyeneket főzit habarás nélkül stb de természetesen ő elötte sem lehet enni mindenből kér kóstolót! :lol:

Minden Bébi nagyon cukimuki! A kis kiflievő is!!! :lol: :lol:
Dalma, te hogy adtad Pannának a sedatif pc-t? mert a dobozon api 4 van a kis homeós füzetemben meg napi 2? meg mennyi idő után hatott?

Látom beszélgettetek a sütifaló kincsesbödönről. nekünk van (örököltük :) ) de Domi azon kívül h kiszedi belőle a formákat és gondosan megkóstolatja őket egytől egyig nem nagy érdekődést mutat iránta :lol: De sztem még pici hozzá.

Kata uszi?
Kaica le ne merd törölni a képeket sőt kérünk még!!!!Örülök hogy jól sikerült s szülinapi parti!

Nem melékszem már írtam e még valamit mielött elszállt bocsi ha valamit kihagytam és nem reagálltam valakinek! Majd jövök még.
Jó éjt mindnekinek!!!
Kép Na ezt még búcsúzóul!:)) A kis tigrincs újra itthon.

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Anikó, csak lefekvés előtt adtam egyet feloldva! Másnap már hatott! Nagyon cuki Domi, Bizti nagyon élvezte a nyaralást! Tök jók a képek!

Kép
Kép
dalminha

Mammuci:nagyon jok a képek :lol: :lol:
Ma voltunk uszin tök jó volt.Tetszett Kevinnek még a merülésnél se sirt csak az elengedésesen de nem sirt csak nem tetszett neki.Nagyon ügyi volt. :lol:

000kata

Dalma, ne aggódj a súly miatt!!!! Panna is biztos egy kis perpetuum mobile- ezért van szüksége rengeteg kalóriára :lol: egyébként a súlygyarapodás ilyenkor már lelassul, valamint vékonyabb csontozatú lehet.
A verda M&P P3 és szuper vele közlekedni, befér az autóba is :lol:

Mammuci, aztaaaaaaa de szupi fotok, az a hajkorona, meg kell zabálni! Nekem a megmászom apát kép a csúcs!!!!!! az a nézés, nagyon vagány kispasi ! De jó lehetett Görögország, szeretem én is és repülővel tényleg nem nagy távolság.

Lilla ma egész nap lázas, étvágya jó (eddig ) kedve szuper :shock: más tünet egyelőre nincs :roll: mi a nyavalya lehet ez?
Fürdés után 9-kor kapott Nurophent és már megint forró a homloka :twisted:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/e ... 7zf?play=1
kész a klippünk! :lol:

Erika
nagyon köszönöm a segítséget!!!!!!!!!!!!

Évi
3napos láz?? 3-4. nap kiütések főleg a törzsön. A lázon hőemelkedésen kívűl más tünet nincs.Fogzáskor mikor az immunrendszer gyengül támad általában.Vírus, nics teendő vele.Lilla gyönyörűű, kocsit én is ezt néztem p3 peg per...

Mammuci
annnyira cuki!!

Kép
katica_75

Évi!

Szerintem is 3napos láz.a kiütések,ha elmúlt a láz,akkor jönnek ki,először a hasán és a hátán.nincs vele semmi teendő.én azért elvittem dokihoz 3 nap után,de csak kalciumot,meg c-vitamint mondott,h adjak neki.
Azért 3 nap után vittem ,mert péntek estére lázasodott be,hétvégén meg nem akartam a dokinőnket zavarni,ügyeletre meg felesleges vinni,ha más nincs.

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Dalma!

ne aggód a súlya miatt.most nekem se hízott 1 dekát sőt,kevesebbett mutattott pár dekával.nőtt hosszra meg a körfogatra.de hát annyit mászik,mozog,h nem is csodálom,ha nem hízott.ez lehet Pannával is.Lotti nekem ugyanilyen volt mint Panna.és ahogy nézem a kiskönyvét,súlyra is ekkora volt.és most is vékony,na nem gizda,pont arányos,nagyon jó alakja van.bármit bármennyit ehet,nem látszik meg rajta.vannak olyan osztálytársnői,h súlyra már akkorák,mint én :roll: ,de 15 cm-vel kisebbek.
Panna is vigyáz a súlyára! hát igazi nőci :lol: :lol: nem???

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Mammuci!

Annyira cuki Domi!jól bírta a meleget? mondjuk a tengerparti meleg teljesen más mint az itthoni,elviselhetőbb.nagyon jók a képek!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Katica!

nagyon jó a videó!el sem hiszem milyen pindurka volt Léna.
a cumi osztogatós videó haláli :lol: :lol:

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Katica:nagyon nagyon jó a videó :lol: és az a cumi elvevős hát haláli, :lol: :lol: :lol:

Évi:Jobbulást nektek,remélem hamar elmúlik a láz

000kata

Honey! nem volt gond a meleggel annyira nem volt hőség meg Domcsi amúgy is bírja itthon sem volt baj sose ezzel a hidegfrontot nem szerette picinek se. Amúgy az utsó 2 nap meg hidegebb volt mint itthon pulcsiba mászkáltunk esett az eső is :cry:
Dehát ez van ott is szeptember van már!
Amúgy 1 óra 20 perc volt a repcsi onnan még autóztunk kb ennyit és mondom meg se kottyant neki mikor odaértünk aludt egy nagyot ! :)

Katica!!! Majd elolvadtam a videón gyönyör kislányod van és tényle milyen kis pindúrka volt!!! Hát a cumis videó meg....nem kommentálom állati édes!!!! :lol: :lol: :lol:

Kata örülök h jó volt az uszi! Jövő héten már megyünk mi is legalábbis remélem mert mostme én betegeskedem torokfájás nátha remélem nem influenza lesz! Dominak meg nyomatom a Cvitamint meg a homeot hátha segít!
:(

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Mammuci.Mi 4re fogunk járni.Ti?Nektek milyen az uszógatyo amit ott vettetek?nem tudsz képet rakni róla?mert én lehet máshol vennék.
Jobbulást nektek

000kata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: