A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Dalma:köszi az ötleteket.De ilyenkor nemtudok semmit csinálni mert már tiszta fáradt de nem alszik hanem fesziti ki magát és üvöltés,de ha lerakom játszani semmi baja.De este 10kor ne játszon.Napi egyszer alszik csak kb fél és egy óra között nemtudom miért van ilyen sokáig fent minden este tiszta cirkusz a lefekvés :? :cry: Ötletek???

Szerintem elég már az egy alvás hogy ha 8kor szeretnéd lefektetni.

000kata

Honey :D :D :D egyeztessünk időpontot, nekem szerda délutántól bármelyik nap jó, de csak délután.
Talira mehetünk együtt, ha lesz tali :roll: valaki elkezdi szervezni addig még jó az idő? Vagy szervezzünk Gyöngyösön talit, oda tuti nem jönnétek el !!?

Dalma, mi már több mint 1 hete 1x alszunk, mert előtte már csak 2 rövid alvás volt. Most működik a dolog, de kopp-kopp 8)

Katica, szupi a babakocsi, tetszik a kisasszonynak is és anyucinak is :lol: :lol: :lol:
Ez ugyanaz, mint a Peg Perego csak Angliába gyártják és Mamas&Papas a neve.Kényelmes és könnyű tolni, nem utolsó szempont az esernyőre csukhatóság!
A Beco-t használjuk még, de annyira ficánka már Lilla, hogy nehéz beletenni és nem is szeret ölbebaba lenni, csak menni, menni . Fogja a mutatóujjam és megy mindenhová, nagyon nehéz korszakot élünk,olyan mint a tűz :roll: , de olvasom , hogy a többi baba is így van, mert már kezdtem aggódni, hogy valamit nagyon elrontottam :shock:

Lányok, másnál is gondot okoz, hogy mindent a szájába tesz a baba?Lilla mindent (fű,fa, kő,virág) amit talál rögtön a szájába teszi, de olyan pillanatok alatt, hogy észen kívül vagyok a fiacskámnál ez nem volt szokás.

Reni, mami :( nagyon nehéz lehet. A családnak gyógyulást!!!

Idegennyelv tanuláshoz nem tudok hozzászólni, nekem olyan pénzkicsalogatós dolognak tűnik. A zenebölcsi és társai sztem sokkal hatékonyabb!

bocsi, most csak ennyi, alszik a királykisasszony és ezer a dolog, majd este még jövök, de most nagy adás-vételbe bonyolódtam és töltögetem fel a megunt dolgokat a vaterára

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Kijött a 6. fogunk :lol: :lol: :lol:

000kata

Évi, én asszem nem megyek el most Gyöngyösre. :wink: Nekem is mindent a szájába vesz. Marék homokot kihagytad a felsorolásból... :roll:

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Honey,
úgy emlékszem, hogy igen, muszáj volt 1 hónapra előre fizetni és a könyvek+CD-k úgy 20 körül voltak plusszban.

Katica,
nem tudom, nagyon rég nem találkoztunk. De az biztos, hogy amikor mi abbahagytuk, ők folytatták és nagyon tetszett. Tudás szerintem 1-2 év után nem lemérhető. :roll:
Nagyfiam most kezdte a 2 nyelvű ovit, 8-4ig 1 magyar óvónővel és 1 angol óvóbácsival és nagycsoportra - persze a sok dalon és versen kívül - csak passzív nyelvtudást ígérnek, közel 100%os értés mellett. Tudás még ekkor sem mérhető, majd általánosban ...

Dalma,
mi is most vagyunk az alvásváltáson. Eddig úgy aludt, hogy 7kor kelés, 10 körül egy fél óra alvás és nekem a két gyerek 2-4ig aludt együtt. 8-fél9 szunya. Most, hogy a nagy oviban, próbáljuk a délelőtti alvást kitolni fél12-12ig és akkor egy 2 órát aludni. Még nem megy flottul, de dolgozunk rajta. :D

Mi holnapután kezdjük a Tücsökzenét, a nagy is imádta, remélem most sem lesz másképp. Már én is várom. :)

KépKép
dreika

Dreika:és mennyibe kerül az ovi?tetszik neki?

000kata

Kata:Itt a sütifaló bödön képe
Kép Szerintem aranyos játék.És tanul közben a gyerkőc.Hát a lefektetés nálunk is elég nehéz.Mondjuk én már megszoktam,h Krisz 11nél hamarabb nagyon nem alszik el este.És reggel így olyan 8-9körűl ébred.De nálunk is megy a hiszti,ha alvásra kerűl sor.Gratulálok a 6.foghoz.

Évi:Mi is mindent a szánkba veszünk.Én még ezért nem viszem nagyon a játszótérre.Csak hintázni.Hát elég nehéz az biztos.Olyan mintha két gyerekem lenne.Köszönjük szépen.Az csak jó,ha nem szeret ölbe lenni.Krisztián nagyon szeret ölbe lenni.A derekam már ki is van tőle néha.

Hát ha mostanában lenne a tali akkor mi sajna nem tudunk menni,mert elég lassan gyógyulunk sajnos
:cry:

Dalma:Hát mi ahogy esik.Van,hogy igényli a napi 2 alvást van,hogy nem.De a megszokott az,hogy délben alszik kb.1órát.Aztán van,hogy 3-4körűl is alszik 1órát.De,ha kimarad akkor már este 9-10körűl alszunk.Jó lenne már nekünk is valami rendszer,de nem erőltetem,ha nem akar aludni.

Neharagudjatok most ennyi voltam,mert Krisztián itt sír mellettem :cry: Nem bírja,ha nem vele foglalkozom :D Jön a 8.fogunk is :D

Kép
Kép
reni_24

Honey! Néézd találtam Neked ABC Design babakocsit

Nagyon szuper, jó kicsire lehet csukni és húzhatod magad után, mint egy koffert. Tetszik nagyon, de mi már erről lemaradtunk :(

Dalma, ja,ja a homok azt azért nem írtam, mert nem fulladásveszélyes :lol: :lol: :lol:

Reni, mire a tali összejön Ti már rég elfelejtitek a betegséget :lol:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

[url]http://manosziget.hu/index.php?main_page=product_info&products_id=6

Honey, remélem most jó lesz![/url]

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Reni, csatlakozunk mi is Zsombi ma megtette élete első két lépését kapaszkodás nélkül. S nem csak nekem hanem anyósomnak is :lol: :lol: :lol: Olyan büszke vagyok rá :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi Zsombi is mindent a szájába vesz. A virágföld, és a kavicsok a kedvenc. :lol: :lol: :lol:

Csudaszép minden baba.

Dreika, érdekes ez az ovi. Pontosan hova jártok?

Valaki kérdezte, bocsi már nem tudom ki a BME Építész kiegészítő szakára járok. Még egy év + a diploma és végzek. Zsombi érkezése miatt kicsit halasztottam. :lol: :lol: :lol: Most viszont már úgy gondolom tudom folytatni. Meglátjuk.

Alvás, lekopogom nálunk most nincs gond.

Dalma, az ebéd utáni alvás nálunk mindig van. Ezen kívűl van hogy reggel visszaalszik és még néha délután is alszunk. Este 8, de legkésőbb 9-kor alszunk.

Jó éjt mindenkinek
Kri

Kép
Kép
kri29

Nem jó :twisted: másold be már nem kínlódok tovább!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Kata
nem lehet h. egyszerűen túlpörög Kevin? Mert ha csak' az, arra van nagyon jó homeós. Mondjuk én nem vetettem be.
Lénával is talán emlékszel ilyesmi volt, ő visított ha már a kiságyfelé fordultam vele.Mostmár minden ok. betettem a kedvenc kutyusát az ágyba és először csak megpróbáltam úgy játszani vele meg a kutyussal h. a k.bent ő meg kint volt.Majd őt is betettem játszani a k. mellé. Majd ezt folytattuk este is, most meg már kéredzkedik a kiságyba!!Hatalmas változás ez ahhoz képest mikor csak csimpaszkodott belém és visított.

Erika
köszi, mástól is sajna ezt hallom.Férjem huga angol nyelvtanár és szte sem mérhető tudás ez még.Kicsit sajnálom mert nagyon élvezte L...de arra azért elég drága, h. csak játszunk. Mi ez a tücsökzene? :)

Reni
nagyon tetszett a zenebölcsi! Léna élvezte a néninek nagyon szép hangja van, gitározik, furujázik, csörgőznek. szóval jó volt 30perc, járni fogunk.Gyertek! :wink:

Dalma
nem önzőség! csak napirend-menedzsment! :wink: Lénál ajogy sikerül, néha 2őt néha 1et alszik, de őt még a frontok most is nagyon zavarják, így ezektől is függ.

Kép
katica_75

Sütifalónk nekünk is van, de az igazi sláger a tanuló szék. A nagy is imádta és most B. is odavan érte. :D

6 fog, 8 fog :shock: ... csak kapkodom a fejem. :D

Kri,
Itt van az ovi nálunk Óbudán, sima önkormányzati, csak egy alapítvány ad angol anyanyelvű óvónőket és bácsikat is a magyarok mellé és kifejlesztették ezt a speciális nevelési programot.
Ma voltam dokinéninknél. Kicsit elfogott a nosztalgia. :D

Katica,
ezek a nyelvtanárok látod ... :lol: :wink:
Tücsökzene: http://www.tucsok-zene.hu/index1.html szerintem olyan, mint a Ti zenebölcsitek. :)

KépKép
dreika

Dreika! muti a tanulószéket légyszi!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

[quote="evi1969"]D írta:evi1969reika! muti a tanulószéket légyszi!

Kép

KépKép
dreika

Dreika, Köszi :lol:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Dreika, tök jó ez a szék, csak enyémek nem ülnek le soha...

Nálunk azok a játékok tetszenek, amikhez baba van. Pl Legomentőautó, ahhoz van baba. Van, hogy P egész nap azzal van. Viszi mindenhova... tök cuki vele. amikor játszóházban vagyunk, vagy mint most hétvégén audis főzőnapon, ott is volt bazinagy játszóház sok játékkal, ott is a baásokat találta meg. Egy nagy hajóval játszott, amin összerakható elemek vannak, és kalózbaákat lehet rácsatlakoztatni. Rákeresek, ez jó lesz szülinapi ajándéknak!
Aki már tavaly is volt, emlékszik az AUDI főzőnapra. Akkor nyert a csapatunk, most meg másodikak lettünk!!! :) 100 csapatból! :)

Kép
Kép
dalminha

Katica, az udvaron nem csúszik a masina, bár bennt a járólapon sem annyira.
Kép

még egy motoros hadd tegyek

Kép

Kép
Kép
dalminha

Dalma:nagyon édes Katica

Reni:köszi :lol:

Katica_igen emlékeszem,lehet csak arról van szó csak tudod kevin nem a kiságyba alszik vagyis altatni kell cicin a kezembe,és mondjuk már 10perce cici már csukva a szeme és egyszercsak elkezd üvölteni h nem akar aludni meg fesziti ki magát és nem nyukszik meg csak ha hagyom hogy feláljon és menjen.Szerinted ez tulpörgés?

000kata

Kri:Nagyon ügyes Zsombi :lol: :lol: :lol:

000kata

Évi!

A héten nekem nem jó,sajnos,csak a jövő héten!

Dalma!
Milyen cuki Panna.ez melyik fajta járássegítő?én is akarok ilyet!!nekem még 2szer alszik Betti,én majd a szülinap után kezdem leszoktatni erről

Dreika!
Hát ez elég húzós ár,szerintem kihagyjuk.

Tanulószék is tök szupi,de nekem is az a problémám,h nem ül 1 percre sem :roll:

tegnap voltam szülőin.a suli nyert vmi úniós pályázaton több száz milliót,és felújítják a sulit.januárban kezdik,és délután fognak járni a gyerekek,legalábbis a felsősek.hát kiváncsi leszek.egyik szemem sír,másik nevet

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Hello!

Elmaradt nyári fotó:

A vödör amiért érdemes küzdeni :lol:
Kép
Kép

Nem ebben hozott ám az anyukám!
Kép

Ez a legjobb!
Mond, hogy csíííííízzzzzzzzzzz!
Kép

A fogmosás csak párosban jó!
Kép

Tényleg utsó!
A nagyfiam a szemtelenül hosszú szempilláival :lol:
Kép

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Klarissza!
Nagyon szép gyerekeid vannak!(nagyon jó kis pasi lesz a Zsoltiból,ezt muszáj volt leírnom!)

Évi!
Ez az a kocsi amiről én is írtam.ma megyünk érte kecskemétre,csak én 39ért veszem.brendonba elfogyott,pedig ott volt a legolcsóbb,ha jól emlékszem 33körül volt action-ben.azért tetszett ez meg,mert tényleg olyan picire lehet összecsukni,nekm meg nem fér el másképp a kocsiban,mert apjuknak be van szerelve a mélyláda és az egész csomagtartót elfoglalja :x

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Kri:Gratulálok a lépésekhez :D Nagyon ügyes Zsombi :D

Évi:Hát végülis igen. :lol:

Katica:Jövőhéten hétfőn mi is megyünk megnézzük magunknak azt a zenebölcsit :D Örülök,hogy Lénának tetszett :D

dreika:Nagyon klassz a szék.Bár nekünk se lenne jó,mert Krisz se tud megűlni egy percre se :D

Dalma:Nagyon aranyos Panna baba :DGratulálok ügyesek vagytok :D

klarissza:Csuda szép gyerkőceid vannak :D

honey:Ez végülis jó is meg rossz is.Jó,mert fel lessz újjítva a sulijuk.Meddig tart a felújítás?

Kata:Nincs mit :D Hogy vagytok?

Fiam új szava tetejé :lol:

Megyek,mert egyedűl vagyok itthon a gyerkőccel és már teljesen szétpakolt amíg írtam :lol: Mi azzal szenvedünk,hogy egyik játék se érdekes csak 1percig.De a számítógép meg a többi veszélyes dolog az nagyon érdekes ám :lol: Remélem a sütifaló bödön tetszeni fog majd neki.Eddig amit kapott kidobott pénz volt.Ti,hogy vagytok ezzel?

Kép
Kép
reni_24

Dalma, tündéri Panna a motoron!!! anno a fiam 4 motort nőtt el és 1000pár cipőt :lol:

Klarissza, de helyes kis pasijaid vannak, Mátyásnak a haja az csúcs. Kár, hogy nem kislánynak született.

Honey, az én volt ált. iskolám is kapott sok-sok milliót még tavaly és a beruházás még mindig nem kezdődött el :roll: pedig nyárra igérték.
Jövőhét elméletileg nekem is jó, valami játszótéren talizhatnánk ha az idő is úgy engedi.

Reni, én már régen ezt érzem, hogy fölösleges pénzkidobás a játékvásárlás, nálunk is érdekesebb a tésztaszűrő és társai :lol:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Klarissza:nagyon szépek a gyerköcök.A fogmosásos a kedvenc :lol: :lol:

Reni:jol vagyunk,bár kevin eléggé nyügi,mindig jön h vegyem fel ha lerakom sir.Kicsit elkezdett köhögni :? :cry: remélem nem lesz beteg.

000kata

Kevin se nagyon játszik semmivel,nemtudom mit kéne venni.Mostanába az a legujabb hogy tologatja a kisszékét,nagyon tetszik neki,vennem kéne egy járássegitőt.

000kata

Sziasztok!

Nagyon gyorsan, mert örülök, hogy alszik!

Kata Nálunk dettó ugyanez van, de sajnos már hetek óta, lehet szeparációs szorongás, Én is csak találgatok, de borzasztó, hogy nem hajlandó aludni, mikor látom, hogy nagyon, de nagyon álmos.. :shock: Mikor még meleg volt ,arra fogtam, de most is ugyanúgy csinálja, egyszerűen nem akar feküdni (vízszintesben lenni). Most is 1 órát ringattam. És "csak" Én vagyok Neki jó , már apa se tudja elaltatni és ha nem lát sír. :( Tehát ugyanaz van.

reni

A játékok nálunk se érdekesek. Viszont az igen, hogy milyen egyformák a gyerekek... Nálunk is minden ami veszélyes. Legújabb nálunk függöny mögött kukucskálás és függöny tépés. Ja és a kifli a nagy kedvenc!!! :D:D:D Holnap rakok egy kiflis képet. :)

Képzeljétek megvolt az első ijedelem felszakadt Kincső szája és nagyon vérzett, kiment a konyhába a taxival és puff fejjel a kőre. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Ömlött a vér a szájából, úgy ahogy voltunk a férjem egyből vitte a dokihoz, még átöltöztetni se tudtam (játszós ruhába, véresen :? :shock: ) Idegességemben meg mondom, hogy leesett a motorról , azt az arcot amit vágott a doktornő, majdnem lefordult a székről, azt hitte szegény igazi nagy motorról esett le.:shock::shock: Szerencsére nagyobb baj nem lett, de utána még 2 napig akár mi kicsit beverte vérzett. Borzasztó!!! :( :( :( :cry: :cry:

Kép
Kép
anya1118

dreika
Mi is ilyesmin voltunk, de ott a gyerekekkel sokszor kellett körbe sétálni, meg vonatozni ilyenek, na abba fáradtam el... :) Itt helyben is van, majd megnézem azt is. Beköltöztetek már??

dalma, klarissza
Gyönyörűek a gyerekek!! :)

Kép
Kép
anya1118

Köszi a dicsiket.
Ma voltam fodrásznál, jól megtépettem, és mivel a hajam elég hullámos, kicsit nagy lett a fejem. kedves férjem ezzel fogadott: Hello Peggy! :roll:

Hát ma nálunk is cirkusz volt du. Pannát 1- körül próáltam lefektetni, el is aludt kb fél óra után, aztán Kornél következett, aki cirkuszolt, hogy nem akar aludni. Ezzel felkeltette a húgát, aki szintén bőgött, altatgattam, leraktam, átmentem K-hoz, közben P mégsem aludt, vissza hozzá, visítás a szomszédból stb, stb. Egy óra után feladtam a küzdelmet, felhúztam mindenhol a redőnyt és mondta, hogy akkor most mindenki játszik NÉLKÜLEM! Lejöttem megkávézni, ök meg nagy egyetértésben játszottak és kuncogtak odafönn. Hát nem tudtam sírjak-e vagy nevessek...

Klarissza, nagyon helyesek a srácok!
:wink:

Kincsőanyu, szegény kincsed! Tök félelmetes az ilyen, pedig még biztos lesz párszor!

Honey, nem tudom már milyen márka. Még Kornélé volt. Katica talán tudja, nekik is van. Furi lesz a délutáni suli!

Megyek szunyni, mert holnap megyek a gyerekekkel anyuékhoz Kapuvárra, mert Peti megy este a meccsre, utána meg hétvégén csapatépítőre.

Kép
Kép
dalminha

Anya:szegény Kincső :cry: biztos nagyon megilyedtetek.Sok sok gyogypuszi

Vera:gratula a fogacskákhoz :lol:

Dalma:nagy kópék ezek a gyerekek :lol: :lol: :lol:

000kata

anya alvás: :? :cry:

000kata

Dalma, tegnap én is fodrásznál voltam :lol: :lol: :lol: előtte meg kozmetikusnál :roll: kirúgtam a hámból!!!

Anya, átérzem a balesetet :cry: L. már 2x harapta véresre a száját a felső fog miatt :twisted: alapba, ha nem lenne felül foga nem okozna gondot ha valamibe lekoccol.

Vera, további nyügi mentes fogzást !

Szőlőt eszik már valamelyik babó? Lilla úgy tömi maggal, héjjal együtt, csak úgy sikítozik mikor szőlőt lát és mondja, hogy hammmm-hammmm :wink:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi: hát nagyon édes lehet ez a szölös sztori, :lol: én adtam már kevinnek de csak ugy hogy leszedtem a héjját és a magot kiszedtem.

Csajok ti hol vesztek cipőt a gyereknek?én most akarok de nincs sehol olyan pici 17-18as kéne.

000kata

Kata, hány cm Kevinnek a talpa?
Nekünk Robeez puhatalpú cipőnk volt, de a mászástól kilyukadt az orra :lol:( nem a lakásba mászástól ) most meg Lilliputi puhatalpúba nyomulunk, de ez ha bejön a hideg kintre nem jó arra van a Pediped-nek vastagabb puhatalpúja keress rá ott tudsz talpméretet is letölteni a számozás pedig tök egyszerűen - S, M, L- van.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Kata, hány cm Kevinnek a talpa?
Nekünk Robeez puhatalpú cipőnk volt, de a mászástól kilyukadt az orra :lol:( nem a lakásba mászástól ) most meg Lilliputi puhatalpúba nyomulunk, de ez ha bejön a hideg kintre nem jó arra van a Pediped-nek vastagabb puhatalpúja keress rá ott tudsz talpméretet is letölteni a számozás pedig tök egyszerűen - S, M, L- van.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Bocsi 2x ment el!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

nemtudom.. :cry: nincs cmem.De ebbe lefagy a lá1ba kint,nem?

000kata

de hülye vagyok :? nézem a másikat :lol: :lol: :lol:

000kata

Sziasztok :)

KincsőanyuJ,ajj, még olvasni is ijesztő volt....szegény Kincső! :shock: de már jól van, ugye?

Szájba vevésről olvastam,hogy nagyon fontos állitólag az érzékszervek fejlődése szempontjából.Ők a szájukkal"tapasztalnak" dolgokat :)

Vera
:)
na végre, kibújtak a fogacskák!Lehet azért volt rossz nektek, mert egyszerre jöhettek?

Klari :) eszméletlen helyes pasijaid vannak :wink:

Mi anyuméknál vagyunk megint Hőgyészen, képzeljétek kitörött a kereke az itteni babakocsinak, úgyhogy kellett egyet kunyizni itt a faluban.
Most a teszveszzen nézelődök valami egyszerű pierre cardin-féleséget.De nem azt, csak hasonlót.Oyan volt a kitörött kerekű is
Épp el akartam vinni haza magammal,hogy otthon is legyen kicsit téliesebb kocsi is.

Játékokról annyit,hogy Marcell is unja már őket, jó lenne cserélgetni, csak ennyi idős baba nincs nálunk a lakótelepen.
:?
Marci elkezdett pápázni, ha kérdem tőle,hogypl.hol van apa,hol a nyuszi, baba, vauvau, akkor megkeresi :D
Átadja a dolgokat a kezembe, ha kérem, berakja-kiveszi a játékokat a vödörbe
Egyedül még nem megy, csak kapaszkodva

:)

Még szőlőt nem ettünk.

Kép Kép Kép Kép
Vendég

Fürtöske:a kiságyat nem rakjátok lejebb :shock: :shock: igy simán kieshet.Nagyon édesek a képek.Milyen sok fogacskátok van.

000kata

Kata :) ez a kép anyukáméknál készül, sajna ilyen az ágy :shock: de nem tartjuk benne, csak ha alszik.
Otthon lejjebb van, de nem sokkal :)
Vendég

Évi!

Gyöngyösre jártál?mert lehet 1 suliról beszélünk,mert tavaly nyrték el ők is,és igéret volt a nyárra,csak vmi engedélyt nem kaptak meg,ezért csúszik az egész.
Jövő héten nekem csak a szerda nem jó,meg a péntek,a többi bármikor

Anya!
Szegény Kincső!mi Bencével jártunk így!mi is rohantunk a kórházba vele,ott aztán röntgen meg egyebek,de szerencsére az ijedtség nagyobb volt.

Fürtöske!
ügyes Marci nagyon!Betti is megkeres már sok mindent,amit mondok neki.
Ma a Brendonba 1 kislány mászott oda hozzá,Betti csak nézte,aztán elmosolyodott,rámutatott a kislányra,és mondta h baba.olyan édes volt.mindenki dicsérte.kisággyal tényleg vigyázzatok!

Kata!
Én szerintem siesta cipőt fogok venni majd az őszre,meg télre is.igaz nem olcsó,de megéri,és olyan szépek,most nézetm a neten.az van egész piciben is.
Liliputisunk nekünk is van,de az tényleg nem jó őszre

Vera!
Gratula a fogacskákhoz!üdv a 2 fogúak táborában!

Vettem ma új babakocsit a brendonba,majd belinkelem,ha megtalálom.nekem tetszik,és kényelmes is.most voltunk kipróbálni.Bettinek nagyon tetszik
Az abc d take off csak praktikus,h olyan kicsire össze lehet csukni,amúgy egy nagy ...Szerintem

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Ez az a kocsi.most nézem,h azt írja nem dönthető 150' alá,pedig döntehető,szinte teljesen vízszintesre :roll:

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =0&whid=37

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Dalma, Fürtöske,Klarissza
nagyon szépek a fiúk lányok!! Olyan nagy gyerekek már! :shock: :)

Dalma
köszi a képet megpróbálom így állítani a járássegítőt, hátha nem szalad ki alóla. :roll:

Honey
ez symba márkájú járássegítő.Brendonban vettem 8000volt asszem.De L. is szereti babrálni, csak járáshoz nem.Inkább a babakocsiját tolja. :lol:

Lányok sztem olyan rozogák az esernyőkocsik, totál fapadosak, ráznak és baromi keskenyek egy overálos babához pl....de győzzetek meg ha nem így van! :)

Évi
én 50ért láttam a komplett pc.-ket meghírdetve, de azért hátha elmegy 60ért is.

Jaj úgy izgulok!holnap 1 éves lesz ez a kis nyuszika!!!rendeltem répatortát neki, azt eheti. :lol: :lol: :lol:

Kép
katica_75

Fürtöske, milyen huncut Marci , de inkább úgy fogalmaznék: szeme se áll jól :lol: Göndörödik a haja? Vagy eddig is ilyen volt csak nem tűnt fel nekem?

Kata, találtál már cipőt? Vaterán és Tesz-veszen is lehet jókat találni, olyat ami nem használt ( véleményem szerint, használt cipőt nem szabad adni a gyerekekre, mert mindenki másképp tapos, vagy mi...na szóval értitek, ha már lépked benne valamerre biztos deformálódik az a cipőcske...húúúú ezt most jól megaszondtam)

Honey, nekem most ezeknek az uniós pénzeknek olyan kampányszaga van :twisted: ( a 3-as isiről van szó, mert ugyi azt összevonták az 5-el, de kérdem én , hol vannak a miliárdok amit a Lidl kifizetett )
Betti verda szuper!
Ha az idő nekünk kedvez, jövőhéten talizhatunk!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Katica, holnap nagy nap lesz nálatok, vidám ünneplést a családnak, jó sok fotot készítsetek a kis NYUSZIRÓL :lol:

Már hirdetem, de fotot még nem csatoltam, mert lusta vagyok felmenni a padlásra a mózesért és kicsomagolni, le van zsugorfóliázva :twisted: ha majd valaki rágyógyul muszáj leszek képeket csinálni ( vagy 2. verzió, Lillát Photoshop-al kiveszem a babakocsiból :lol: )

Engem csak az bosszant, hogy még mindig 80 ezer akciósan és alig használtuk ( emlékszel L. utált babakocsiba lenni ) és Tőled is féláron kérték meg :twisted:

Esernyőkocsi: nekem tetszik,könnyű, praktikus de én télen nem használnám, fáznék benne.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Léna baba!

Kép

A nap ma olyan fényesen ragyog,
ma mindenki azt suttogja: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
Azok, akik igazán szeretnek,
sok ilyen szép napot kívánnak Neked!

Nagyon boldog 1 szülinapot!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

De jó már egy éves az első szülinaposunk :lol: :lol: :!: :!:

Léna baba nagyon sok boldog szülinapot kívánok neked! Sok szép ajándékot és boldogabbnál-boldogabb életet!!!!!!!!!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: