A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Én is iszonyat éjszakát éltem át...majd leírom
Vendég

Helló Ibm!!!!
Remélem sikerült azért visszaaludnod!!!!
Lábikragörcsöm nekem is volt az éjjel... :evil: Én 1 ig szenvedtem az elalvással és 6ig sikerült aludnom...
Uh után jelentkezz és kérünk infót a babáról!!!!

Ma nekifekszem a bébirucik vasalásának...majd adok helyzetjelentéseket... :lol:
tegnap kaptam ilyen illatosított vasalófolyadékot....jó illata van,kipróbálom....viszont csing-cseng-csung-ul,(kínaiul) van ráírva minden,meg számomra ismeretlen nyelveken....Szerintetek 1 az egyben kell önteni a gőzölősrészébe vagy csak a vízhez kell hozzáadni valamennyit... :roll: ???????
Ebből is látszik,hogy milyen profi vagyok vasalásban!!!!Semennyire!!!!

Legnagyobb sajnálatomra tegnap kimaradt a BK....!!!!Viszont az újságban láttam,hogy a 4257 és a 4258. rész volt tegnap....!!!!Nagyon kemény....!!!!!!!!Szerintem 1 brazil sorozat sem bírta eddig....(merthogy már abban is volt mindenki az anyjának a lánya,az apja szeretője,a szomszéd nője,az eltitkolt gyerek a boltos unokatestvére,az eltitkolt gyerek féltestvére,meg egy kis kutyaszaris ésmár nem tudták tovább bővíteni a kört.... :shock: )Bezzeg a Mátyás téren.... :!: :!: :!: Tudnak valamit!!!!Ott is mindenki mindenkinek a valakije...van,volt vagy lesz...zha nem most akkor a 8754. rész körül... :? :shock: :roll:
Ugyhogy semmi hozzáfűzni valót nem tudok most írni.... :lol:

Viszont van egy új "kedvenc reklám"....(Providentesék most kicsit hanyagolva...)

Megy a nagy igazi jó felusilagzi...(természetesen a tornaterembe ropják a helyi lokálpatrióták és asszonyaik rakottszoknyába,full sminkben) a szinpadon egy Postás Józsi imitátor énekel....eddig ok... az eladó a menyasszonyt még dudolom is magamban,amikor utánamondja,hogy ELADÓ A MENYASSZONY ÉS EGY MITTUDOMÉNMICSODA ÉS MENNYIÉRT.....HÍRDESSEN AZ EXPRESS UJSÁGBAN
:shock: :shock: :shock:
NO COMMENT!!!!!!!!
Vendég

Mivolt Bari?
Nekem már egy picit jobb,sikerült elmennem egy helyre,de azthittem itt a vég! :lol:
viccen kívül nagyon fosul éreztem magam!
Most már csak szarul! :lol:
Du. kell hívnom a dr-t megkérdezem szedhetek e Espumisant hátha segít!
Eszem pár falatot és úgy érzem magam mintha satuba lennék!!!!!!
Iszonyú!
Mostmár volt annyi erőm,hogy összerámoltam,meg beraktam egy mosást,mert 10 körül indulnom kell az uh-ra!
Meg még 1-2 helyre!
Remélem addigra rendeződik a helyzetem!
Ilyen felmosást még nem láttatok,1-2 helyen láttam,hogy foltos a kő és mivel levagyok szabályozva,kapott egy pohár forróvizet és feltöröltem!
Olyan szép lett!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
ibm

Barika?????

CSiri
Én a DM-ben vettem vasalóvizet... azt simán kell a vasalóba önteni...
Vendég

Espumisant lehet szedni...
Vendég

Jó reggelt!

Sajnálom a rosszul alvókat, nekem a ma éjszakám tűrhető volt, csak kétszer keltem fel pisilni.

Tegnap voltam a védőnőnél, kiadta a beutalót a legutolsó vérvételre, pénteken el is megyek, hétfőn meg a dokihoz a 32 hetes UH-ra.
Jövő héttől számolni kell a magzatmozgást, de én ettől már előre idegbajt kapok. Ti fogjátok vezetni azt a mozgás számláló táblázatot amit adnak?

Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én már nagyon fáradékony vagyok. Egy nap egy-két dolgot tudok csak elintézni aztán vágyom rá, hogy vízszintbe vágjam magamat. A bokám fáj nagyon. Mondjuk nem dagad csak estére kicsit, viszont fáj... :( nem bírok menni.

Mai program: varrónő (turiztam két kismama gatyát, kicsit át kell alakítani), pici bevásárlás... azt hiszem bőven elég is lesz.

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Gigi!!!
Így töményen?Akkor az az egy liter nem sokáig elég,hiába nagy fogyasztású a (vasaló)gépem... :lol: ....énmeg azt hittem,hogy amennyit vasalok,úgy minimum életem végéig kitart.... :? :D
Vendég

Buci!
Jól teszed,hogy inkább kevesebbet csinálsz...vigyi a lábadra...hamár én nem tettem... :!: :oops:

Nekem mostanában lenne a második terheléses cukor...belegondolni is rossz....de nem megyek!!!

Van ötletetek???
A bébike szobájának ajtaján van egy lyuk...(gondolom elöző lakó csak egy kicsit lehetett ideges amikor azt bezúzta...)...
tehát van egy lyuk és most azt találtam ki egyelőre,hogy nyomtatok ki valami szép verset,idézetet valami jó háttérrel és átmenetileg eltakarom azzal...
Hol találhatok ilyen jókis szövegeket,verseket????
Vendég

Jó reggelt!

Én hála istennek jól aludtam. Nincsen bajom (remélem nem is lesz) az alvással!

Melike: nagyon szép a lakásotok.

Gigi: nagyon helyes a pocid.

ja és Csiri én is nagyon profi vagyok a vasalásban....

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Buci
Én nem foglalkozom vele...
Védőnőt én hanyagolom....

Csiri
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

ja és Csiri, képzeld Géza feladta magát a rendőrségen a gyémántbíznisz miatt... (állítólag Vili bácsi kérte, azt a részt nem láttam)

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Buci!

Én most is írom a magzatmozgást,de nem számolom!
A terhesnaplómba ugye mindennap írok pár sort és a 28. héttől van mozgásos rovat,de csak teszek X-et reggelre és estére!
Egész nap ficánkol!
Nektek is ennyire aktív?
És mindig begubózik a jobb oldalamra,nem annyira kellemes!
Kívbáncsi vagyok mit csinál ma az uh-on?

Csiri! vasaló passz!
Én Anyu 100 évesét használom,igazi kincs!

Kép

Kép
ibm

Andóca!!!
Nekem nemcsak a tegnapi rész maradt ki,hanem úgy 2432!!!És az egész gyémántbiznisz....(mintmár kitárgyaltuk...)
De majd visszajön Magdika és 3 rész alatt tuti összeáll nekem is a kép,mert majd elpletyizi... :lol:
Vendég

Buci - én nem kaptam ilyen mozgásszámolós táblázatot a védőnőtől, de tuti nem is csinálnám! Egész nap érzem hogy mozog, a franc se fogja számolgatni! :twisted: Ha feltűően kevés lenne a mozgás, akko biztos figyelgetném, de amúgy nincs értelme! :wink:
Vendég

Wera!
A várandós kismamakönyv hátúljában van ilyen magzatmoszgásos- számlálós-beírogatós táblázat....
nem arra gondol Buci?
Vendég

most hallottam a Providentes reklámot: 'nőnek a gyerekei? nincs pénze ruhára?' - vegyen fel 200.000 Ft hitelt és egy évig fizessen hetente 6.000 Ft-ot.
Kérdem én, ha nincsen pénze akár használt, akár gagyi kínai ingre 1.000 Ft-ért, akkor honnan lesz hetente 6.000 Ft-ja a törlesztőrészletre (400-as THM-mel?)???
Éljen az átverés!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Egyébként arra kell figyelni a mozgásnál, hogy mindennap kb. hasonló jellegű, mennyiségű legyen...

Na.... elhúztam a doktorhoz...
Máskor 5 perces séta az út... most inkább kocsival megyek... :oops:
Vendég

Provident
Az egy uzsorás cég :evil: :evil: :evil: :evil:

Egyébként ezek a hitel-reklámok mindegyike nagy átverés :cry: :evil:
Vendég

Andóca!!!
ezt még nem hallottam!!!
De add már össze...Már vettek fel lakásfelújításra,új tv-re,leégett mikróra,húsvétra,karácsonyra,május elsejére...meg már minden szarra....Az mennyi havonta????????
Ja ésmár a múltkor a számlákat sem tudták fizetni....már arra is vettek fel kölcsönt a providenttől,hogy a banknak a heti törlesztést visszatudják fizetni.... :shock: :shock: :shock:
A MAGYAR VALÓSÁG.... :!:
Vendég

Ennyi hitelt nem szabad felvenni....

(nekünk csak az autónk van hitelre...)

Ááááááááááááááááááááá..... ez a gyerekszájsebészetes téma is jó... :evil:
Nézzék meg, hogy egyáltalán, szájsebészeti ügyelet hol van... Debrecenben... ahhoz tartozik lényegében Heves, BAZ, Sz-Sz-B megye... (pedig Nyíregyházán "működik" szájsebészeti osztály)...
Fogorvosi ügyelet meg egyáltalán nincs....
Vendég

Gigi - éljen a lustiság! :lol: :lol:
Bezzeg én rá vagyok kényszerítve hogy mindenhová gyalog menjek... biztos ezért vagyok ilyen fitt! :lol: :lol: :lol: Na peherszheeee... :wink:

Nemtom, lehet hogy arra gondolt Buci, azt én is láttam, de nekem senki nem mondta hogy írjam. Igazából Nóri a védőnőnek is össze-vissza rúgdosta a kezét meg a hallgatózó-készülékét, úgyhogy lehet hogy ezért... :twisted:

A Providentes reklámoktól én is nagyon kivagyok! És tudjátok hányan bedőlnek nekik????? Eszméletlen. És frankón uzsorakamat, csak épp hivatalosan. De ha én csinálnám, akkor már kattanna a bilics...
A másik ami megütötte a fülem a minap: "Van már egy jelzáloghitele? Vegyen fel mégegyet!" :shock: Beszarok, komolyan!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na...... menjek, mert nem érek oda 9-re....
Vendég

Bari????

Nem mesélsz???
ne má!
Lassan nekem is lépnem kell!
Gyere már!!!

Kép

Kép
ibm

Nem találom a vasalót!!!!!!!!!! :twisted:
Vendég

Móni - nem ér elsunnyogni a fotót!! Még mindig várom!!! :D

A tegnapi termésből kihagytam egy oldalt az este, ezért nem is reagáltam sokmindenre :oops: .

Csiri - én már megvettem a mellszívót (Avent kézit). Sokan ajánlották hogy nagyon jó és sokkal kíméletesebb mint kézzel. Hát, én még extra amatőr vagyok a témában, de hátha jó lesz. Ha meg nem, hát tovább adom.. mi bajom lehet? :wink:

Nagyon szépek a lakás-fotók! Mindjárt túrok én is egyet, valahol biztos van a gépen.
...
Nem találom. Úgyhogy majd csinálok ha kész vagyok a takarítással. :)

Addigis további csodaszép napot mindenkinek!! :wink:
Vendég

jaj lányok.. nem irigylem a nemalvósokat... én este 10töl reggel6ig olyan jól alszom mostanában... fáradékony sem vagyok, de azért lightosan csinálom a dolgokat.

ma vasalás lesz (desztillált vízzel, az öblítő elég illatos), meg boltbamenés dél körül. mivel apa ma nem ebédel itthon, hazafelé útba ejtem a lángosost. ;)

tegnap védőnőzés volt, minden okés, de a szívhang hallgatásakor potyogtak a könnyeink a nevetéstől. valami nem stimmelt a ketyerével, és a kis türüptürüppölő szívdobogást egy-egy bíííííp szakított meg. kb mint egy sípolós gumikacsa hangja. még a váróban is kuncogtak. :D

mia_snow

Na megjöttem az oviból!!
Szóval,a savammal szenvedtem,de olyan szintem (bocsi a gusztustalankodásért),hogy már egy törölközöt tartottam a számhoz mert ömlött a nyálam,és csak annyit hajtogattam,hogy JAJ JAJ JAJ,a férjem már kinjában elment az ügyeletes patikába tiszacidért(rené nem használt) arra viszont rá volt írva ,hogy csak orvosi engedéjjel,úgyhogy nem mertem bevenni!!
Semmit nem aludtam,ha nem lennék terhes 3 fájdalomcsillapítot vettem volna be!!

Mozgás:reggel 6 kor elszenderedtem egy kicsit..mikor fölkeltem 20 percig semmit nem éreztem,na hazarendeltem a férjemet,hogy nagy a baj...ő azonnal letette a munkát,rohant haza,féluton járt amikor a baba elkezdett csuklani..na akkor mondtam,hogy mégse gyere...de ekkor már az ébredéstől számítva eltelt 23 perc MOZGÁS NÉLKÜL...na én már bőgtem is!!!

Nekem nincs terhes kiskönyvem ,de sokat figyelem a mozgást és sajnos sokat pánikolok miatta!!
Kéne kérnem egy kiskönyvet...de szerintem ha elmondanám a védőnőnek,hogy ma pl 23 percig nem mozgott azonnal beküldene a koriba
Vendég

Csiri - Vasaló biztos megunta hogy mellőzik és továbbállt... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bari - 23 perc még nem sok!!!!!
Vendég

[quote="gigaboszi"]E írta:gigaboszigyébként arra kell figyelni a mozgásnál, hogy mindennap kb. hasonló jellegű, mennyiségű

Nekem ez sem mi9ndíg jellemző ....inkább hol így hol úgy stilusban mozog...
Vendég

Bari!!!
Szerintem épp itt az ideje a kismamakönyv beszerzésének... :lol:
Vagy vársz a szülésig???
23 perc babamozgás nélkül...ajjjjajjjjjjj!!!!Szegénykém,hogy mer 23 percel tovább aludni mint Te!!!Irgum burgum!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

legújabb horror kép tegnapról:
Kép Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

jaj lányok.. nem irigylem a nemalvósokat... én este 10töl reggel6ig olyan jól alszom mostanában... fáradékony sem vagyok, de azért lightosan csinálom a dolgokat.

ma vasalás lesz (desztillált vízzel, az öblítő elég illatos), meg boltbamenés dél körül. mivel apa ma nem ebédel itthon, hazafelé útba ejtem a lángosost. ;)

tegnap védőnőzés volt, minden okés, de a szívhang hallgatásakor potyogtak a könnyeink a nevetéstől. valami nem stimmelt a ketyerével, és a kis türüptürüppölő szívdobogást egy-egy bíííííp szakított meg. kb mint egy sípolós gumikacsa hangja. még a váróban is kuncogtak. :D

mia_snow

ja és a képhez még hozzátartozik, hogy 82 kg az összsúly

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Andóca neked is van hasad rendesen...
Én is akarok egy kismama fölsőt!!!

Csiri :egyszer már voltam védőnőnél és adott is egy kiskönyvet egy pecséttel,de a klinikán elveszítették...megpróbáltam a nővérkéket ráállítani,hogy keressék meg,de pont jött a dokim és rámszólt,hogy minek nekem kiskönyv..ne foglalkozzak vele ő majd igazolja,hogy rendesen jártam terhesgondozásra...a védőnő szerinte 4 éve nem kötelező...
Vendég

Bari: ez nem kismama felső. az Orsay nevű boltban vettem, ahol előtte még nem jártam, állítólag minőségű cuccok vannak. Szóval kb. 1.500 Ft-ba került, de jó, mert a terhesség után is lehet hordani!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Andóca....A hasad látom,szép nagy...de valamiért nem nyitja meg a gép a fejedet.... :lol: :lol: :lol:

Bari!!!
Ne hari,de ha nem lenne szükséges a kiskönyv akkor miért van mindenkinek???? :?: :?: :?:

A vasaló elvileg lent pihen a garázsban egy dobozban,a garázskulcs meg apa kulcscsomóján az autóban,az autó pedig ott,ahol apa dolgozik,a város túlfelén.... :?
Vendég

szegény Csiri, kénytelen leszel pihenni!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

mia_snow

Csiri ezzel most megfogtál :lol:
Én vissza akartam szerezni a dokim nem hagyta :twisted:
Amúgy amikor volt akkor se nézett bele soha,csak a védőnő írta és nézte egy személyben :lol:

Andóca:nekem majdnem mindenem az orsy-ból van...de mióta terhes vagyok nem voltam ott...akkor majd bemegyek...valamikor..
Vendég

Mia???????
bszilvi25

És külömben meg nincs mindenkinek...hát itt vagyok ÉN :D :D :D
Vendég

Mia!
Én szeretem olvasni a hozzászólásaidat....de az elmúl fél órában 10 percenként megjelent ugyanaz!!!!
Tudjuk,hogy alszol,hogy ma vasalsz éshogy mizu a védőnőnél...De nincs más mondanivalód csak mindig ugyanaz :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Én is sajnálom azokat, akik nem tudtak jól aludni! :cry: :cry:

Mi ma is nagyon jól aludtunk, egyszer keltem fel pisilni, és aludtam
is tovább.
1/2 8-kor keltünk ma apával. Képzeljétek nagyon édi volt a pici!!!!!
Ahogy apa felém fordult (persze én neki háttal), és a pocimra tette a
kezét, a kicsi szinte szét boxolta és rúgdosta !!!!!!
De abban a másodpercben, és nagyon sokáig csinálta.
Olyan kis édi..... IMÁDOM ŐT!!!!!
Aztán szerintem nekem is csuklott, de Apa szerint az nem csuklás volt!
De Ő honnan tudja???? - Nem értem! :roll:
bszilvi25

megszívtam!!!!!!
Még van kb negyed órám vasaló nélkül!!!!Apa annyira szeret,hogy mindjárt hazaszalad a kulccsal.... :?
Vendég

Csiri neked is és nekem is 30 at mutat a vonalzó, akkor neked miért csak 68 van hátra nekem 70?
Vendég

Bari: mert biztos van köztetek 2 nap különbség!
Amelyik vonalzó nem mutat napot is az ilyen...
bszilvi25

jaaaaa
Vendég

bari!
Szilvi megelőzött a válasszal...nem baj,neked elnézem...betudom a frontnak! :lol:
Vendég

de valójában nekem 50 napom van hátra....május 30-ig....
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: