Sziasztok! És főleg szia Hunci!

itt vagyok és mindent olvasok, egy bejegyzés sem csúszott át olvasatlanul, csak hát az írásra már nem biztos hogy jut idő. (sokszor más blogba se tudok kommentelni)
Örülök, hogy mindenkinek jó alvó babája van hozzánk képest

mi napközben átlag 2*1 órát alszunk. éjjel pedig nem tom hányszor van szopcsi (mert tök kóma vagyok, fingom sincs hányszor ébredünk)
A héten 8 hós lesz Marcus és a hozzátápi =a o-val. szinte csak a ciciből folyó tejet hajlandó megenni. kb 1 héten ha egyszer eszik mást. aki nem olvasta a blogom, azt megnyugtatom, hogy mindent próbáltam, de semmi, se kanál, se cumi, se pohár... semmiféle táplálék nem kell. és még a tejet se issza meg csak ciciből. ez pusztán helyzet jelentés, nem panasz, mert megpróbálom úgy nézni, hogy a pohár félig teli van, örülök, hogy szopizik!!! és az igazat megvallva csak azért aggódom, hogy legyen mit enni, ne legyek beteg stb... mert hiába, nálunk az sem megoldás az elfogadásra, hogy kihúzom az evés időt, ha nem kaphat ciciből folyó tejet, akkor nem is kell más, inkább nem eszik.
Írtártok többen a túrórudit- ezt hogy adjátok nekik?
Olyan fura ez az egész, 1 évvel ezelőtt még mindenki pocakos volt, s most már... úgy megdöbbent, hogy milyen kis okos figyelmes nagyfiúk/lányok lettek. Hallgatnak a nevükre, értenek apróbb utasításokat...
Amúgy Normáról tud valaki valamit? Műtét?
Hunci: hol vetted/rendelted a borostyán láncot? Lehet én is rendelek, mert már több babán láttam és mindenki dícsérte.