Hol voltatok eddig?

Napok óta akkora a pangás, most meg nem bírok utánaolvasni
Kata, de jó, hogy nem kellett a kórházban maradnotok! De ez a hurutus betegség nagyon betalál Nálatok. Igazán elismerésem, ahogy ezt Te kezeled, számon tartod... én már tuti begolyóztam volna. És mindemellett még Johanna füle is

Hát nem csoda, ha Te sem bírsz kikeveredni. Jobbulást az egész familynek!!!!
Fanistilt nekem sem írta fel gyulladáscsökkentés végett a dokim még ősszel, de aztán most januárban mégiscsak, sőt, valami benne lévő hatóanyag miatt javasolta nátha nélkül is minden nap tél idején

Na ezt én nem teszem, de náthakor adtam.
Móni, menjen ám a susnyásba az ilyen!!!!!

Eddig sem volt nagy kedvem, de most már tuti nem fogok teszveszelni a csajok ruháival. Van a környéken pár kicsi lány, meg most fognak mini iker-csajok is születni egy ismerősömnél. Amit így elvisznek, hajrá, a többi meg megy segélybe. A most frissen kinőtteket meg lebizniszeljük Timivel, ha tetszik neki valami, a többi meg megy itteni barátnőm kislányának meg keresztlányának.
Timi, az Aventos csőrössel én is jártam párszor úgy, hogy teljes ruhacsere és felmosás volt a vége, így erre cseréltem le a csajokét:
http://babyplanet.hu/etetes-es-itatopoh ... _N1094WJNS
Nagyon szeretik, tudják melyik kié, hozzák, ha elfogyott belőle a cucc/víz, és fél kézzel lazázva fogják a fület, úgy isznak belőle. Én mondjuk kicseréltem MAM-os cumira a csöpögésmenteset (és most nem találom az eredeti belevalót), de még így se csinálnak vele galibát. Csak néha, ha eszükbe jut, hogy abból kéne kezet mosni, vagy a babát megfürdetni. De akkor sem csöpög ki belőle annyi víz, hogy ez fejfájást okozzon nekem. Letekerni meg egyáltalán nem tudják.
Lányoknak hamarosan szülinap, arra gondoltam, mivel úgyis jön a sima ágyas időszak, varrok nekik falvédőt, meg ágytakarót. Nagy fába vágtam asszem a fejszémet
Babus, továbbra is aggódó fejjel kereslek!
Nyuszit meg zavarni sem merem

Remélem hamarosan lesz ereje visszatérni közénk.