A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Sziasztok!

Breki, nagyon szép pocakod van. Nagyon jól sikerültek a képek. Hol csinálták? A lábikragörcs után nekem is olyan érzésem van, mintha beütöttem volna. Szegény párom Marcival való terhességem vége felé, mindig úgy megijedt (azt hitte szülünk :-) ), amikor kipattantam mellőle az ágyból. Pedig az a legjobb ilyenkor, ha az ember visszafeszíti a lábfejét.

Kicsidodi, a szemből fotózott képen meg sem mondanám, hogy kismami vagy, félelmetes, hogy mennyit tesz a fekete szín. Neked is szép a pocód! És tényleg nagyon fiatal vagy! Mi is úgy tervezzük, hogy, hogy 5 év múlva jöhet a harmadik tesó (bízom benne, hogy lányka :D )

Ancsurti, azaz 5 fok nagyon karcsú. pfúj, de utálom a hideget. A párom Liverpoolban volt kint tavaly, és ő mesélte, hogy az ottaniak 10 fokban mászkálnak papucsban és szoknyában. :?

Katy, sajna nekem is nagyon sok a savam. És bármit ehetek nem segít. Tegnap egész nap ezzel küzdöttem. Kíváncsian várom, mit mond a doki.

Niki, sajnálom én is, hogy vissza kellett menned a kórházban és nagyon drukkolok, hogy még egybe maradjatok jó pár hétig.

A biztonsági öv engem sem zavar abszolút, Marcinál sem zavart egyáltalán.

kispiskóta

F Nikici!

Szép a Kislányotok! Gratuláció hozzá!

Nikici!

Mi a 4d genesisbe voltunk. Ha genetikai elemzést akarunk, akkor a Praxis a nyerő, ha szórakozni, akkor meg ez!

Sillia!

Nyugi, nem sértették meg a Babód! Igen tényleg mennyit tudnak kalimpálni....azért érdekes, mert mondtam is Apának, hogy hiányozni fog, ha már kint lesz Picúr, hogy nem fogja senki a pocit matatni!!!! Persze a bálna test nem fog hiányozni! Azért a szex tényleg jobb Baba nélkül!!!! :wink:

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok!
Utólag is KEllemes Ünnepeket!!!!
NEm tudom mikor és hogy fogok tudni jönni,mert el vagyok csúszva
a melóval,így a táblit se tudom mikor tudom frissíteni és felrakni...
remélem azért a héten fogok tudni jönni...

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!

Hát senki sem húsvétolt itt? Én nem jutottam gép elé annyi volt a program, viszont most egy óra volt, mire visszaolvastam! :lol:
El is felejtettem mire akartam reagálni...szokásomhoz híven... :oops:

Breki!

Nagyon jó képek! :wink: Nekem is vannak műtermesek, de régebbiek, még kisebb a pocim, de csináltunk a napokban itthon is, majd felrakok én is "ilyen volt, ilyen lett" képeket. :wink:

Dodi!

Te képeid is jók, bár inkább ,máskor fehérben fotózd le, mell alatt varrott blúzban hagy lássuk igazából mekkora az
akkora! :wink: :lol:

Jó hír: én már a harmadik trimeszterben vagyok, és semmi rossz tünetem nincs egyelőre. Persze még kialakulhat bármi, de ki tudja, lehet, hogy megúszom. Amit Boo felrakott, azok közül egyik sem kínoz! :wink:

Egyik reggel nekem is keményebb volt a köldökömnél, mint a hasam többi részén. Kíváncsi vagyok mije lehetett, feje, vagy könyöke... Párom mondta, hogy inkább ne nyomkodjam, nehgy megnyomjam a fejét, ha az. :lol:

Boo!

Nem hiszem el, hogy veled mindig történik valami rosszullét, vagy ilyesmi! :evil: Tessék jobban vigyázni magadra, enyje,
benyje!! :wink: Párodnak meg gratula, hogy így helytállt, enyémre is büszke vagyok, mert az egyszeri kis pánikrohamomat jól kezelte! Nem lesznek itt gondok a szülésnél kéremszépen!! 8)

Hendegabi!

Örülök, hogy jobban vagy! Nóci is gyógyulgasson, ahogy olvasom még mindig nem az igazi... :roll: Neked is vannak méretek, igen, bár nekem ezek a kertészgatyók tényleg nem jönnek be...

Ancsurti!

Ha kapsz kiságyat, azt ti is át tudjátok festeni a megfelelő színre nem? (feltéve, ha utána nem kell visszaszolgáltatni) És akkor megvan az álomszoba! :wink: Kabátban nem láttam a pocidat! :( Mókus viszont tényleg méretes! :lol:

Niki!

Hát szerintem akkor most már rendezkedj be a kórházi létre... :( jobb ott, biztonságban vagy. És tényleg jól csinálod, csak pozitív gondolkodás!! Ezt a kis időt már féllábon is kibírod! :wink:

Gabi1!

Nekem a szülésznő mmondta, hogy azért az utolsó időben már ne forogjon, mert az elég gáz. Biztos a fájdalmakra gondolt... De nekem is azt mondta, hogy még rengeteg idő van. Elhizsem, hogy izgulsz, mert már átéltél ilyen fordulást, én még mindig a császár miatt félek csak, de már próbálom leküzdeni, nehogy bevonzzam. Én arról nem vagyok meggyőződve, hogy ha faros a baba, akkor nálunk nem rögtön a kés után nyúlnak... :roll: Főleg nekem első baba... De reméljük a legjobbakat. Még mindig nem tudom eldönteni, hogy hol mije van. Sokat rúgdossa (vagy boxolja) a hólyagomat is, de van, hogy a köldököm illetve az oldalamnál érzem. Vagy ennyit forog, vagy hihetetlen pózban leledzik. :lol:

Kispiskóta, Katy!

Sajnálom ezt a sav dolgot. :( Azt én is hallottam, amit Breki írt, hogy félig ülve kell aludni, az is segít, tényleg próbáljátok ki. Esetleg valami homeopátiás cuccos nincs, ami jó erre? Hátha...

Nikici, Norka!

Izgi! babakocsivásárlás, meg leskelődés!! :D 8) Jó is az!! :D

Ikóka!

Úgyis az lesz amit ti akartok! Engem már ilyenek annyira nem tudnak érdekelni... Én is kaptam olyan dolgokat, amit megköszöntem szépen, de ki se fogom bontani, mert nem szeretném a babánknak adni. Értékelem a gesztust, meg hálás vagyok, minden, de nem tágítok az elhatározásaimtól azért, hogy nehogy megbántsak valakit. Aki azt nem érti meg, hogy ez nem ellene történik, azzal nem tudok mit kezdeni. Szerintem sokan hozzászoktak már, hogy ez ugyanaz, mint az esküvő. Inkább legyen egy lista, hogy ne legyen mindenből húsz, meg hogy ne vegyenek felesleges dolgokat. Persze mi sem csináltunk, de én inkább megveszem magam a dolgokat, az a tuti. Barátnőm pl. megkérdezte mire van még szükségünk, mert úgyis hoz valamit, akkor már hasznos legyen.

Velünk minden oké, vasárnap megjártuk Gödöllőt, vagyis csak a kastélyban voltunk Ibolya nap volt. Jól éreztük magunkat, sétáltunk, bámultuk a babákat, gyerekeket, rengetegen voltak, igazából az egész rendezvény gyerekkánaán volt. :D 4 féle kézművesfoglalkozás, arcfestés, ügyességi játékok, színpadon mesék, táncház, lovaglás nyuszisimogató...szóval volt program ezerrel. Először voltunk itt, de tuti visszamegyünk, ha babó nagyobb lesz, akkor azt se tudja majd hova fusson. :lol:

Tegnap meg szüleimnél volt egy kis családi összejövetel. Szerencsére engem sem akart senki meglocsolni, én se szeretem, ki is ment a divatból már, aminek nagyon tudok örülni. Kamaszkoromban is anyuval úgy bújkáltunk a szobában ha csengetett valaki. :lol:

Kép
Kép
tabati

Boo!

én pont ezen akadtam ki a napokban.én is szoktam nézegetni az iwiwet,és két perces babafotók naturálba felrakva.véresen,stb.az anyukáról is.az okos párja meg felrakja.mondtam is a férjemnek,rólam ne merészeljen ilyet feltenni!!!!amúgy az anyuka nagyon csinos lenne,de akkor!????
2 órája talpig díszben ülök itthon,a védőnő beígérkezett mára.kezdem unni,mert még nincs itt!!!!

Kép

Ikoka!

nagyszülőtéma:
én is rettegek,hogymajd nagyon akarnak"segíteni"
ami jó hír,hogy jelneleg 33 nm-eres lakásban élünk,és ha bírjuk ebben is maradunk még vagy 5 évig!!!!ez persze nem tetszik senkinek,mert nem egy vendégmarasztaló a kecó.lassan megy el a sarokülő is,mert jön a kiságy,aztán mindenki üljön,ahova akar!!!
anno szült sógornőm,aztán anyósom ment hozzájuk segíteni első naptól kezdve.vagy egy hétog.de nem kérdezte,mit szeretnének.aztán nagy sírások lettek belőle,mert megsértették,mert nem szóltak hozzá.miért kell ezt csinálni?,,
én nem tudom még hogy lesz,de a páromra nagyon nem számíthatok,mert nem meri megmondani nekik.

Kép

Sziasztok!

Elegge almatlan ejszakam volt, a szteroid injekcio miatt nem tudtam elaludni 4-ig.. :? Ennek ellenere eleg jol vagyok most, tul a zuhanyzason, reggelin, ugyhogy megint agyba, es varom a tunderkemet! :D

Labikragorcsre nekem a magnezium nagyon bejott, meg most amugy is emelt dozisban szedem, mert meggatolja az apro mehosszehuzodasokat is, ezzel kevesebb esely van a lepeny levalasara.

Gabi, neked multkor elfelejtettem irni, hogy nekem most legalabb 3-4-szer neznek naponta szivhangot, szinte mindig mas helyen van... :roll: Szeintem meg van helyuk forgolodni, de mostantol mar nagyon nagy iramban nonek, nem lesz ekkora helyuk..minden ok lesz, Dorka fejvegu baba lesz es kesz!! :D

Ancsurti! 5 fok..irigykedve olvasom mindig a lanyokat, milyen gyonyoru az idojaras otthon... :( Na, nem mintha nem lenne most mindegy nekem, milyen a kinti idojaras.. :? Itt mondjuk olyan 13 korul mozog, de mivel keves a napsutes, nem erzodik olyan melegnek, mint otthon.. Aluloltozott emberek...mintha Angliarol beszelnel...Szombat ejszaka latnatok....Leanyok mennek a nightklubba telen, minusz 1-2 fok, eso, szel...de ok csinosak akarnak ugye lenni...pantos nyari party dressz, szandal... Itt ilyen a szokas, sajnos ez az egyetlen aggodalmam most apaval kapcsolatban, hogy itt nem szokas a gyerekeket beoltoztetni, Rania mindig alul van oltoztetve, amiota benn vagyok. Multkor (olyan 8-10 fok volt, felhos) kis ruhat adott ra, es zoknit... :shock: labacskai meztelenek voltak...finoman kerdeztem, miert? Hat, mert a kocsi mar be volt melegedve, mikor indultak, itt meg csak kiveszi a kocsibol, es behozza...na, de kerdeztem tole, akkor te miert nem vagy rovidnadragba? :lol:
Mondjuk azert nem art edzeni a dragamat, mert sajnos amint kikerul a kezeim kozul, nem tudok vigyazni igy ra, akkor jobb, ha hozzaszokik, az iskolai egyenruha telen 4 eves kislanyoknak egy vekony nyari ruhacska :evil:
Hu, de hosszu lettem, bocsi.. :oops: Idomilliomos lettem!! :D
Vendég

Sziasztok
Boo nagyon vigyázz magadra, szerintem a meleg tett be neked. Mindig legyen nálad egy kis rágcsa meg ásványvíz, vagy valami rostos üdítő.
És én is azt gondolom hogy a vérnyomásod az ami leeshetett, az szokott ilyen tüneteket okozni. Nekem is nagyon alacsony a vérnyomim, tegnap este 90 volt, és van amikor én is szédülök, olyankor még alacsonyabb. Én iszok reggel egy 3:1-ben kávét és délután ebéd után is szoktam. És van amikor még teát is iszom, és akkor egész jól bírom. Nekem a dokim azt mondta hogy ha kávét nem bírom, akkor teázzak, az a lényeg hogy emelje egy kicsit a vérnyomást.
Ilyenkor még amit tehetsz hogy érzed ha rosszul vagy gyorsan lefekszel, és a lábadat magasabbra emelni mint a fejed van, nyílván ezt magadnak már nem fogod tudni de ha van veled valaki akkor ezt mondd neki, ha meg egyedül vagy és oda megy hozzád valaki akkor annak mondd, és hogy adjanak neked inni.

Breki nagyon csinos vagy, szép pocakod van

Katy gyomorégésre én kekszet szoktam, és hideg tejet, nekem eddig még mindig bevált.

Niki nagyon drukkolok nektek hogy minden rendben legyen, és még legalább a 36. hétig bent maradjon a pocakodban.
Tabati a csaszitól én is nagyon félek, de ezt elhessegetem magamtól és csak azt mondom hogy gyors és könnyű szülésem lesz.

Nekem is vannak olyan képek amik szinte rögtön szülés után készültek, szerintem ilyenkor nem az anyát nézik hanem a babát. Én annyira nem mondom azt hogy milyen gáz. Persze premier plánban én sem engedtem hogy apa fotózzon, illetve ami esetleg olyan volt, azt nem mutogattam. De azért olyan kép van amin megszületett a pici és még a pocakomon van. Szerintem abban is van valami szép, utána meg a pá órás kép van. Nem hiszem a szülő akár 1 hét múlva is olyan szalon képes lesz hogy sminkeli magát vagy ilyesmi. Legalább is én nem vagyok ilyen, és akkor ne legyen a pár napos meg 1 hetes gyerekről kép? De ez csak az én véleményem. Ha meg valaki ilyenkor lenézi, megszólja a kismamát vagy szülőt, arról meg is van a véleményem.

Nálunk jól a telt a húsvét, csak nagyon gyorsan. Gyerekek ma még itthon vannak, holnap már iskola, ovi. Pedig jaj de jó volt hogy nem kellett korán kelni. Élveztem nagyon.
Na meg a gyerekek is. Pénteken nekem vérvétel, csütörtökön megyek védőnőhöz. És a nagy húsvéti sonka evések alatt sem híztam, maradtam 6 kg-nál. Tegnap viszont úgy megkívántam a dinnyét, hogy apát el is küldtem hogy vegyen nekem, olyan jó ízűen ettem.
Teszek egy pár képet, a gyerekek csinálták, nagy fényképezésben voltak.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok Csajok!

ancsurti:a légzésfigyelővel kapcs. én is szeretnék majd venni,az interneten már nézegettem és találtam egy nagyon jó a neve:Álomvirág,magyar és még vissza is veszik ha már nem kell,szerintem én ezt fogom megrendelni.hallottam az angelcare-vel kapcsolatban rossz híreket hogy az nem is igazán légzésfigyelő...stb,de vki meg erre esküszik.Szerintem ídr be a keresőbe azt hogy légzésfigyelő és egy csomó mindent megtudsz melyiket érdemes melyiket nem.Nálunk is úgy lesz hogy egy szobában alszunk majd a picivel,de akkor is veszek mert nem lehetne így sem észrevenni ha vmi lenne

Kép
Kép
telokin

Egy kérdés Csajok!
Mi a véleményetek a tejserkentő teákról?Érdemes inni?És mikortól?

Kép
Kép
telokin

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Niki!

Na hát ehhez az angliai "télen is zokni nélkül" dologhoz én sem tudnék hozzászokni. Egyenruha alá nem lehet beöltöztetni a gyereket? :roll:

Lola!

:lol: :lol: Bocsánat, de úgy nevettem ezen, hogy talpig díszben várod a védőnőt. :lol: :lol: Én is ilyen vagyok, és olyan idegesítő ha ilyenkor nem jön.
Nagyszülőknek meg ezek szerint te fogod megmondani, hogy majd ha szükség van rájuk feltétlenül szólsz nekik, de addig míg bírod, felesleges kerülgetni egymást a kis lakásban. :wink:

Kép
Kép
tabati

Kérdés:

kiderült,hogy a kenetben gomba tenyészett ki.feleslegesen szedtem a semicilint.3 nap canesten kúp kellett.
csajok,mi van ha hónapok óta bennem volt,és nem volt tünet.és ha nem múlt el?árthatok ezzel a babának?volt valakinek ilyen?

Kép

Szülés! Én örülnék ha Apa rögzíteni videóra (de csak nekünk) ez intim! Igen is minden percét szeretném látni, ahogy a Kisfiam megszületik, lesz min sírni), de hogy közösségi topikban... nekem először az is furi volt, hogy ide tolom fel a pociképeket...de végül is ez a mi topikunk lényege a Babavárás...na de hogy iwiw, facebook, hi5 és hasonlókon boldog boldogtalan a meggyűrt fejünket bámulja, na meg ha még 2 percenként frissítenék a sminket akkor sem!!!!!! Lehet minden nap fotózni a Bébit meg engem is, de majd amikor már úgy érzi az ember akkor tesz fel ilyen oldalakra képet!

Például Apa is mondta, hogy már úgy tenne fel a Picúrról képet Magához a wiwre, meg kettőnkről így pocisan...mondtam, hogy NE, meg is értette....a volt kolléganőm, aki sajnos tragikusan járt Ő is tett fel...gondolom nem volt 1x-ű, amikor minden 2. ember kérdezgette, meg gratulált esetleg.... még a hideg is kirázott....

Gabi1 egyet értek...igen is MAGATOKNAK kell ez...megismételhetetlen, soha vissza nem tér, de nem több millió ember elé tárni! Nagyon szépek vagytok....jaj de szuper a nagy család!!!!!!! :)

Tickerplayground.com
breki76

lola29

szerintem a dokit kérdezd, gondolom ha gond lett volna szólt volna :shock: :roll:

Tickerplayground.com
breki76

hívtam a védőnőt,most akkor mi van.nem veszi fel.
12.00-kor újra hívom.12.05-kor legurulok az ágyról,és leveszem a szorítós farmer gatyómat,és a melltartómat,és átvedlek kinyúltba.nem érdekel!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Lola!

Jaj, én is úgy utálom a pontatlanságot! :evil:

Kép
Kép
tabati

levetkőztem,nem érdekel.nem hívom ma már.majd jelentkezik.
szorított a farmer.annyit meg nem ér az egész egészségügyi minisztérium,hogy babókámat szorítsam

Kép

Sziasztok Kismamik!

Most értem haza a uh-ról, hát a doki szerint tényleg két héttel kisebb Mira igy majd 4 hét múlva kell mennen uh-ra. A doki (uh-ás) nem is érti, hogy miért nem vette figyelembe a dokim a 19 hetes uh-t, mert őt is kisebb volt. Igy most vagyok 26 hetes 4 napos.

A vonalzóm már ki is javítottam.

Ja lényeg azért a kis Mírám már kb. 990 gramm :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma elintéztem a házassági kivonatot. (nagyon rendesek voltam, ma nem is volt ügyfélfogadás de mégis megcsinálták, mert az ügyfélfogadáson nagyon sokan szoktak lenni :wink: ) Nagyon kedves volt a csajszi :wink:

Kép
Kép
minimano74

Tabati!

Mi egy rendezvényen voltunk ott csinálták a fotókat gratis...majd akkor költünk ilyenre ha Bébike már velünk lesz!

Tickerplayground.com
breki76

készülünk az ázsia centerbe.összeírtam egy listát mit kell nekem venni:
- XXL bugyi
- XXL hálóing ujjatlan
- XXl hálóing szoptatós
- XL pamut férfi boxeralsó
- XXl trikó ujjatlan

nálunk itthon kb 2 hete 26 fok van a lakásban.most röhögtem egy sort,mert felpróbáltam a tavalyi trikóimat.kb köldök alá érnek.ami eddig hú de nagy volt,az jó most.
a postás mindig 2X csenget,de szerintem lasssan megtanul helyettem aláírni,és inkább bedobja,mert szerintem riasztom őt :lol:

Kép

Köszönöm Lányok a tippeket, tanácsokat!
Ma sokkal jobban érzem magam, lehet, hogy a Salvus víztől, de lehet, hogy a kislányom picit lejjebb mászott.
Éjszakára bevettem egy rennie-t, meg bevittem még egy párnát magammal, így csak párszor ébredtem fel arra maró fájdalomra. Aztán hajnalban ettem egy albert kekszet, után jobb lett.

Hú, tegnap nagyon el voltam keseredve, hogy ez vajon így marad végig? Mondtam is a páromnak, hogy én 84 napot nem bírok így ki (a vonalzóm szerint annyi volt hátra :lol: )
Ő meg teljesen kétségbe volt esve, hogy mi van, ha komolyabb bajom van.

Ma nagyon odafigyeltem arra is, hogy mit eszem, biztos az is segít.
Úgyhogy most nem is tudom, hogy lemenjek-e a doktornőmhöz. Majd meglátom később.

Niki! Sokat gondolok rád, kitartás, nem lesz semmi baj, csak pihenj minél többet!

Nekem a túlélőkészletembe most a keksz meg a rennie is bekerült, úgyhogy most már aztán tényleg mindenre fel vagyok készülve útközben is! :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 22:22-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Dodi:Igazan jol nezel ki!Fiatal es csinos. :lol:

Niki:Sajnalom a rossz ejszakat,es hogy ennyire kellemetlen a szteroidos injekcio....Meglatod,hipp-hopp elrepul az ido :wink: !Azert erzem a soraidbol a pozitivumot!!!
Elkepesztoek evvel az aluloltozessel az emberek :shock: Ugyanaz megy itt is...hihetetlen!Itt is van egyenruha a suliba,mikor latom a lanyokat egyszal szoknyaban zoknival....hat kikeszulok!De a teli egyennadrag se vastagabb....Ma is iszonyatos szel fuj,tepelodom hogy nekivagjak-e,mert persze nem mentem sehova sem tegnap...lefujja rolam a kabatot a szel :shock: :evil:

Kuldjetek a meleget lanyok...mit nem adnek ha nem kene mar cipot huznom....se meleg kabatot!!!

Ikoka:Szerencsere ilyen problemank nincsen,messze vannak a rokonok..masfelol azert jo lenne ha nem igy lenne.De ugyesen megoldjatok majd!Ez tenyleg a Ti dolgotk,ne mas szervezze meg.

Engem kezd megterhelni a nagy pocak :oops: bar lehet amiatt erzem ezt,mert nehez mar magamra huzni a meleg ruhakat....Es az alvasom is egy katasztrofa...Nem kapok levegot az orromon,es ez zavaro rendesen....

En sehogy sem tudok koran elaludni...Hanga 22-23 ora fele kezdi a fickandozast!Es elvezi hogy pocogtetem,simizem...En is elvezem,mivel ez van mar egy joideje,hogy ilyenkor aktivkodik :lol: Persze szoktat hozza az ejszakai felkeleshez.Ejjel amikor forgolodom,erzem hogy o is fordul velem...tegnap nagyon kinyomta megint a talpacskajat,vagy a terdet,annyira furi ez,hogy ossze is rezzentem :lol: :lol: Hozza kell szoknom,hogy mar ekkora meretekkel rendelkezik...szabalyosan kifurja magat a koldokom mellett,folott :lol: :lol:

Nikici:A haloba nekunk sem lesz am szekreny,max. a pelenkazo ha elfer majd...Az etkezo-nappaliban lesz a nagy szekreny..mar nagyon varom!!!
Koszi az infot a figyelorol...Szerezz be egy ovterelot...ha vezetnek,mar vettem volna ekkora hassal,plane ha sokat hasznalod!Sajnalom az orvos mizeriat,mi is most valtunk(remelem bevalik)!Meg most megteheted,ha lepned kell.....lepj!!!

Sillia:Jo hogy nem locsoltak agyon!!!
En egy joideje hadilabon allok apaval valo osszebujason...remeltem ez valtozik,de nem...most meg mar alig birok ezen a szar agyon atfordulni egyik oldalrol a masikra...igy aztan necces lenne...annyira faj a medence csontom,a csipom,hogy eleve semmi kedvem mutatvanyozni :( :oops:

Csibe:Kitartast a melohoz!!!Aztan gyere majd!

Tabati:Sajnos itt nem husvetolunk,bar a locsolashoz nem sok kedvem lenne,de azert ha volnanak jo programok,es apa raerne,azert mennek mar szivesen barhova!Neztem a Hollokoi husvetolsat a neten,biztos a godolloi is nagyon szuper volt!!!
Az agyiko festesere gondoltam,de majd vissza kell adnunk,mert meg vallalnak babat...(mar jo lenne ha hoznak...)
Orulok hogy ilyen jol vagy!!!Csak igy tovabb!!!

Gabi:Mi is megszeretnenk orokiteni az elso perceket baboval...de azert nem kell ezeknek feltetlenul publikusnak lenniuk.Magunknak okes,meg ide a forumra is majd biztos rakunk fel olyat ami nem veres,lestrapalt...de csak olyat.Bar rolam nehany kepet latnak mashol is,mert hat az ezert eleg nagy a tavolsag,de van amit eleg a szuk csaladnak mutogatni...
Szepek vagytok,jo nezegetni tavaszi-csalados kepeket!!!

Lola:vedono: :evil: gomba: :evil: Eppen ma gondolkoztam ezen,lehet nalam is talanak valamit,es persze eddig senki sem vizsgalt meg sosem...es lehet mar hogy ha van,akkor egy ideje ott van...

Katy:Orulok hogy jobban vagy!A baba valaszol c. konyvben van par hasznos tanacs.
A savlekoto gyogyszer a vasat,a magneziumot,es mas asvanyi anyagokat is megkoti...ugy emlekszem baj van a vasfelszivodasoddal...
A kukoricahaj-teat,edeskomeny-teat javasolja,nyerskrumpli levet,es homeosbol az alacsony potenciaju Magnesium phosphoricumot ajanlja.De remelem azert a salvus viz bevalik :wink:

Kép
Kép
ancsurti

Boo:Igen :lol: :lol: :lol: :lol: en is hasonloan uzemelek,velem minden megtortenik,ami megtortenhet :wink: !
Pfujj szolocukor!!!En is azota nem szeretem,miota az edzeseken,versenyeken ezt nyomattak belenk :wink: !De azert neha nem art ha az ember ehez folyamodik...

Na most mar aztan tenyleg erdekelne az eddigi elso vizelet eredmenyem,es a teljes verkepem...meghogy felesleges...hat beszarok..minden elojel nelkul vannak sajnos benne ezek-azok...a picsaba dokimmal...persze nem akarom bevonzani,de hat basszus...az abra nem azt mutatja hogy felesleges....Na remelem mar holnap megtudhatom az eredmenyt!!!

Kép
Kép
ancsurti

Boo!
A DM-ben lehet kapni nagyon fini szőlőcukrot, van narancsos, málnás, meg feketeribizlis. Kis hengerben lehet kapni, vagy egyesével csomagolva zacsiban. A hengeres kb. 100 Ft, és tényleg nagyon finom. DM márkájú. Próbáld ki!

Ancsurti!
Köszönöm szépen a tippeket! Igen, a vasammal is gondok vannak. Akkor ez azt jelenti, hogy több vasat dolgoz fel a szervezetem a savlekötővel?

Én ma mentem el az övterelőmért a Minimanóba. 1 éven belül kell levásárolni a letétbe helyezett pénzt, úgyhogy a járóka nagy része legalább már ki lesz fizetve.
Nagyon kényelmes, nekem sokkal jobb érzés így vezetni.

Voltam ma a fogorvosomnál pecsétért. Volt egy pici fogkő az alsó fogaimon, meg fogpolírozás és kész, szerencsére nem romlott el egy fogam sem. Úgyhogy őszig nem kell oda sem menni.

Úgy döntöttem, hogy ma nem megyek orvoshoz, ha este nem leszek jól, akkor lemegyek holnap délelőtt, úgyis egész héten szabin vagyok. Itt volt most egy jó nagy zuhi, olyan jó friss lett a levegő!

Kép
katy76

Sziasztok!

Ma rátaláltam erre a fórumra és nagyon örülök neki.
Annyi jó és hasznos dolgot tud meg a sok kismamitól az ember. Mi az első gyermekünket várjuk, 2009.07.10.-re vagyok kiírva, 2 évi próbálkozás és egy kis orvosi segítséggel megtörtént a csoda :) !!
Bár nehezen indult, haematomával kétszer kórházban is voltam , de nagyon boldog vagyok hogy kismama lehetek, és csodás perceket élhetek át. Bár 3 hete a cukorterheléses vizsgálat során, sajnos terhességi cukorbetegségem lett. De diétázom és nagyon remélem, hogy minden rendbe lesz!!!!
Minden kismamának nagyon boldog babavárást kívánok!!!!!!!
marietta1982

Nem gyozom ujra es ujra megkoszonni a sok biztatast!! :D Koszonom, tenyleg! Ma nagyon padlon voltam a szteroidtol, de mar kezdek jobban lenni, meg itt volt a ket legjobb magyar baratnom, jot nevettunk, es holnap is jonnek! :D

Gabi, akartam irni neked, hogy milyen gyonyoru csaladod van, es mennyire latszik rajtatok a boldogsag!

Lanyok, nekem nem lenne gondom az osszebujassal apaval, de szigoruan el vagyunk tiltva tole, mondjuk it a korhazban nem is jonne ossze... :roll: Aztan meg ugye 6 het a szules utan...Apa mondta, nem baj, majd a szulinapjara: aug 11... :? :roll:

Boo, a te szavaidat is koszonom, te is vigyazz magadra, de biztos vagyok benne, hogy semmi gond, csak valamelyik tipikus terhessegi mellekhatas...Kutyusod anyagcsereje is renbejohetne mar... :roll:
Vendég

Katy:Neeem!!!Eppen az ellenkezoje!Lekoti,ezaltal nem engedi ezeket felszivodni!!!En is tegnap olvastam eppen...mondjuk azert ritkan veszek be savlekotot,ami olyan itt,mint a szolocukor.....
Ezert is irtam,hogy jobb ha masfele gyogymodokkal probalkozol,biztos ami biztos :wink: !
Jo hogy megusztad legalabb a fogromlast eddig!

Szeretnek:huvos szelet elcserelni egy tavaszi zaporra!Barmilyen megoldas erdekel!

Kép
Kép
ancsurti

Szia Marietta! Udv koztunk, es igaz, hogy ez a terhessegi diabetes nem lehet valami leanyalom, de siman kordaban lehet tartani, fo, hogy ott az a kis csoda a pocakodban! :D

Ja, hat igen, jovok most surubben, legalabb elhiszitek, hogy eddig tenyleg az idohiany es Rania miatt nem tudtam surun jonni....Most van idom.... :roll:
Vendég

Ancsurti, csere-bere.... :lol:
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 22:23-kor.

KépKép

KépKép
boo

Marietta:Gratulalok a babokahoz!!!Remelem a cukorral is megbirkozol,ha eddig nem ment annyira felhotlenul az indulas!
Gyere es irj batran nekunk,barmirol!!!Tudjatok a nemet?(sajnos nincsen magyar ekezetem :oops: )

Niki:Legalabb lefoglalod magadat a forumon :wink: Milyen szerencse hogy mar letezik ilyen dolog mi?Nem lehetett ez egyszeru mikor meg nem voltak laptopok,meg internet...sokaig nem erdekelt ez,aztan kellett nekem is a net.Gyere sokszor,ahogy csak birsz.
Azert a korulmenyekhez kepest "jo"a korhazi ellatas nalatok?
Magyar baratnok: :lol: :lol: 8) !!!

Kép
Kép
ancsurti

Basszus! Az nem jó, ha még az a kevés sem szívódik fel!
Akkor holnap délelőtt lenézek a háziorvosomhoz, ő nagyon jó belgyógyász, meg már kislányként is hozzá hordott Anyu, úgyhogy ismeri az összes problémámat (vérszegénység, koleszterin, stb.)
Hátha neki van ötlete.
Mindenesetre ma este akkor nem iszok salvus vizet, ha nagyon szarul leszek, akkor max. beveszek éjszakára egy rennie-t. Ma amúgy is egész jól vagyok.

Marietta! Üdv köztünk!

Kép
katy76

...

KépKép

KépKép
boo

Boo:Vigasztalnak szavaid "szex"teren :oops: :oops: En nem is tudom elkepzelni hogyan lehet nagy pocakkal ezt kivitelezni...100 eves oregasszonynak erzem magamat ha mozdulni kell az agyban barmiert is...Tudom,hanyatt fekve nem ajanlatos mar semmi,de amikor 5 perc utan sajog a seggcsontom a sima fekvestol,akkor nem eppen a szex az elso ami az eszembe jut :oops: :oops: :oops: De azt hiszem meg elottunk az egesz elet,hogy bepotoljuk a lemaradast!!!

A mai setat is lefujtam,pont mert szetfagy az arcom,a pocakom,a kezem...orult ez a szel,es ahogy elnezem az elorejelzest,meg nem igen akarja megkozeliteni a 15 fokot sem...Bar regen,"normal"testalkattal siman birtam a kutyasetaltatast,es hianyzik is,de igy :shock: :shock: :shock: Meg magam setaltatasa is nehezkes....Meg jo hogy azt hittem hogy a nagy pocakig meleg lesz mar...Na most jol jonne egy auto...ugy mennek vasarolni a kozeli babaturiba......

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti, korhazi ellatas nem veszes, be kellet latnom, hogy annak ellenere, hogy itt nagyon lazan veszik a betegsegeket, es nem utolsosorban a terhesseget, azert ha igazi baj van, akkor azt komolyan veszik! (Mint most az en esetemben.) Olyannyira, hogy meg egy kanul is be van kotve a venamba, ha ne adj isten levalik a mehlepeny azonnal vert tudjanak adni. Ma ugy konyorogtem, hogy vegyek mar ki, jo venaim vannak, ha gaz van...na, elertem vegre, igertek, hamarosan jonnek es kiszedik... De pl. itt szules utan 6 orat lehet benn lenni, ha nincs semmi komplikacio...kell az agy... :roll: Csaszarnal 3 nap, de engem anno 2 nap utan elengedtek, minden ok volt.
Vendég

Katy!!!
A salvust azt ihatod,arrol nem ir!!!A savlekoto a ludas,az nem engedi a felszivodast!Lehet rosszul fogalmaztam!!!Csak nem szeretnem ha ebbol is bajod szarmazna...eleg ez is boven!!!

Kép
Kép
ancsurti

Niki: Szomorúan olvastan e veled történteket , de nagyon remélem és szorítok hogy minden rendben legyen!!!!!

Lábikragörcs? Ismerős sajna! Nekem is magne B6-ot írt fel a doki. Bár azt már a terhességem elejétől kell szednem.

Ancsurti: Köszönöm!! Hát igyekszem , már kezdem megtanulni, miben mennyi cukor ill. szénhidrát van. Mit ehetek és mit nem, édesség storno, bár nehéz megállni egy csokifaló férj mellett, de a baba érdekébén mindent!!!
Igen tudjuk kisfiúnk lesz, neve is van már Dominiknak fogjuk hívni :) !
marietta1982

Niki:Na akkor nem csodalkozom hogy itt is elbocsajtanak 1 nap utan a korhazbol,szules utan...
Legalabb ilyenkor odafigyelnek,ez jo!Bar azt hallottam hogy itt is figyelmesek ha valami van,de azert nem hiszem hogy ez vigasztal,es nem hinnem hogy erre kene varnom bizonyos esetekben.De orulok hogy rendesek...Nekem most eloszor a terhesseg alatt,bar csak 3x vettek vert,sikerult szetszurni a venamat..jol be is csomosodott...pedig eddig szinte eszre sem vettem amikor csinaltak,habar ajulos vagyok...
Nem is onnan vette a vert ahonnan eddig vettek..meg mondta is a no milyen kis vekony a venam..eddig a karom masik reszen fasza venam volt...talan nem tudta hol keresse :shock: :shock: nem is ertettem...

Kép
Kép
ancsurti

Na megint velem lesz tele az oldal :oops:

Marietta:Nagyon szep nevet valasztottatok!Kiskukis!Hurra!
Sosem voltam edesszaju,ez most valtozott az utobbi 2 honapban rendesen...ugy tunik,nincsen baj a cukrommal,mar hivtak volna,bar penteken megyek utoljara a dokimhoz,mert valtunk...akkor majd kiderul...
Ezt a maradek idot mar kihuzod valahogy,aztan majd szules utan beiktatsz nemi nyalanksagot :wink:
Az en pasikam is zabalja a csokoladet mellettem...hat nem is csoda hogy rakaptam en is...bar uralkodok magamon rendesen :wink:

Jut eszembe,kene menni porszivozni,mosogatni,es nemi kajat is osszedobni....de mi is legyen az...
Spenotot kivant apa mar joideje....na az nem tart sokaig :wink: !
En gyumilevest kivanok :oops: :oops:

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti: Nektek is kisfiatok lesz ugye :lol: ?! Ti tudjátok a nevét?
Dokit váltasz? Nem vagy vele megelégedve? Biztos nincs gond a cukroddal akkor már kiderült volna nyugi!!
Gyümilevest én is megenném :wink: !!
Jó fözikélést!!
marietta1982

Marietta:Nekunk kiscsajunk lesz,arra is vagytunk nagyon!Hanga lesz az O neve :lol: !!!
Aztan majd utana kispasira hajtunk ra :lol: 8) !

Dokim egy kreten !Kicsit beleszarosan kezeli a dolgokat...Remeljuk most mar minden rendben fog zajlani,nem akarok a megnemcsinalt vizsgalatokon aggodni,ertem ezt a vizeletvizsgalatokra,mert ezek maradtak el eddig,meg a verkep...

Koszi!Spenotos rakott teszta lesz a leves melle 8) !

Kép
Kép
ancsurti

...

KépKép

KépKép
boo

Lola!

Látom, írtad az Asia centert, onnan (is) jövök :wink: :D !
Előtte voltam a Pólusban, ott vettem egy térdig érő C&A-s gatyót 6000-ért (naggyon tetszik, és viszonylag kényelmes is :roll: :lol: ).
Ázsiából a "szajré":
2 "maharadzsa"-nadrág két-két ezerért :wink: ! (Baromi kényelmes, kismamiknak kötelező :D :D ! Én Xl-eset vettem, sehol nem szorít, nem vág, puha, lenge Isetniiii :D ! Vegyetek ti is! :wink: !)
Egy póló, 2 rövidújjú, 3 spagettipántos és egy 1 pántnélküli felső, darabonként 1000-2500 ft-ért :mrgreen: ! Bevallom, alapból nem vagyok Asia-fan, de nagyon sajnálok sokezreket kiadni egy kismamafelsőért, ami ráadásul totál béna és minden bizonnyal tenyérnyi virágokkal díszített (bocsi :oops: ). Ezeket legalább tuti, hogy később is tudom hordani, de akkor sem akadok ki, ha esetleg rongyosra hordom, mert 1500-ért akkor is megérte :wink: ! Többnyire mell alatt húzott, most divatos darabok, amikbe még nőhet a pocak :wink: ! Még itthonra kéne egy-két kényelmes póló/trikó, és szerintem szülésig jó vagyok :wink: :D ! (Ja, még melltartó kell!)

Pár hónapja amúgy már voltam Asia Centerben, de a Kismamaruhát árultok? kérdésre, mindenhol határozott Nics!!! volt a válasz, szóval ki is fordultam onnan, de most láttam hogy nagyon menők a húzott felsők, meg a buggyos nacik, szóval jelentem Kismamruci van!!! 8) :lol: !
És cépp, occó :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo:En penteken zabaltam be jol nyersrepabol :lol: :lol: :lol: Nagyon jot tesz a bornek,a szemnek,kell is az ilyenkor.Rengetegszer csinaltam ilyet otthon is..ramjott a fott zellerzabalas,vettem egy bazi nagy adagot,es csak azt ettem egesz nap :lol: :lol:
Itt kaphato bio bebirepa...imadom!!!Ha meg nem fogy el a mennyiseg,sutve is nagyon finom,nem lesz az sok!!!
Pont most huztam le egy uveg repalevet hidegen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok! :)

Most csak annyi időre ugrok be, hogy leírjam a csütörtöki SOTE-s előadás témáját:

A magzat egészségét vizsgáló eljárások.
(Dr. Fekete Tibor egyetemi tanársegéd és Nagy Zsuzsanna szülésznő)

De folyamatosan rajtatok tartom a fél tyúkszemem, úgy írjatok! :wink: 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Boo!

Én 20 éves takonyos vagyok, mégis ugyanúgy reagáltam volna, mint te :wink: :lol: :lol: :lol: ! (jól van na, nem vettem ám magamra, mert nem ingem 8) 8) :lol: :lol: :lol: ) De legelább bocsánatot kért, ez baromi ritka :wink: !
Én iszont ma totál királykisasszonynak éreztem magam: mindenki előre engedett, ajtót nyitott, rám mosolygott, kedves és előzékeny volt :shock: :D :D ! Mondjuk ez valószínüleg azért volt, mert van egy kismamafelsőm, amiben akkora a hasam, mintha mindenórás lennék (legalábbis magamhoz képest) :lol: :lol: :lol: ! Lehet attól féltek rájuk csurog a magzatvizem, ezért váltak úgy szét előttem, mint Mózes előtt a Vörös-tenger :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Én a múlt héten vettem 2 felsőt a Takko-ba, elég jók és kényelmesek, és majd pocak nélkül is tudom hordani, és az ára sem vészes.
Kimondott kismamaboltban méregdrága cuccok vannak :( !! Ja és általában szörnyen rondák!!

Lola: látom egy idős kismamik vagyunk :lol: !!!

Boo: Milyen kutyid van? Nekünk is van egy kis yorkink, olyan mint egy kisgyerek imádnivaló, most rajta élem ki anyai ösztöneimet Kép Kép et.
marietta1982

Marietta!

Üdv közöttünk! Jó, hogy így kordában tudod tartani a cukrod. :wink: Nekem csütörtökön derül ki, milyen lett a terhelésesem, de úgy érzem nincs gond, egyáltalán nem félek tőle.

Kép
Kép
tabati

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: