A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Kép
Kép
Kép
Vendég

Vicky: gyönyörűséges kisfiú!!!! :D :D :D De jó már neked!
Rám most kezd rámjönni a félelem. Nem magam miatt, hanem a babóca miatt. Csak semmi gond ne legyen a szülés alatt, hogy egészséges legyen. Ugye azt észreveszik, ha komplikáció merül fel szülés alatt? (köldökzsinór tekeredés vagy ehhez hasonlók) Ugye nézik szüléskor a szívhangot, és kikapják a babát, ha baj van?Annyira aggódom a kicsi fiamért. Igyekszem elhessegetni ezeket a gondolatokat, de mindig előjönnek.

krisz78

Hu de jo egy kicsit egyedul cslad elment bevasarolni, nelkulem, mert mar nagyon panaszkodtam, hogy en azt nem birom, vegre felfogta anyukam is. Pedig nagyon szeretne nekem vasarolni, na de a felmarado 3 hetre minek kerdem en? Amugy is mar akarmit veszek magamra siman szarul nezek ki, ugy hogy tok mindegy. Itt mar csak a szulest kell megvarni:) es akkor vissza nyeri az ember a formajat....remelem. Igy egy kicsit egyedul maradtam, megyek setaltatok kutyulit, csinalom a dolgomat stb, jaj meg kocsit rakok ossze ugyanis megjott, es meg nem raktuk ossze, pedig nagyon ki kene probalni.
Batkata: a kadba kb ket hete en is beestem, szo szerint, jo megutottem a fenekemet, azotta nem is kadaztam, felek egy kicsit, na azert lehet ma egprobalom. :wink: legfoljebb orditok mint a sakal, hogy huzzanak ki :lol: foleg azert mert meg jo tele olajozom a vizet, a striak miatt, es csuszik a kad mint a fene, amikor kilepek csopogo mandula olajos labbal a marvanyra arrol meg ne is beszeljek, hat ez van amikor az ember nem tudja a labat rendesen megtorulni:) errol jut eszembe aputol kaptam egy pedikurozos komoly gepet, na csinal manikurt is (az a szerencse), jot rohogtem, utanna jott ra, hogy nalam a pedikur mar egy ideje annyibol all, hogy lenyirom a karmaimat ha hozza ferek es eroben erzem magam :lol: na de azert majd terhesseg utan olyan 3 honappal lehet babuci is engedni fogja, hogy pedikurozzek egy orat:) es akkor kihasznalom. :)
na megyek hiv a kutyam
en mar annyira varom attilamat, legszivesebben ma megszulnek ha lehetne:)

Kép
brestovsky

Sziasztok!

Erzsébet, valakivel összekevertél, nekem nem lesz császárom. Legalábbis nem úgy néz ki. Talán Batkatára gondoltál?

A csomag méretek szerintem kórházanként változnak. Nekünk kell vinni a mellszívótól az 5 textilpeluson át a plédig mindent (talán a babaruha az egyetlen, amit adnak), ezért nagy a táska.

A ma reggeli vizsgálat alapján Julcsi talán mégis kihúzza 2009-ig. Én örülnék!

Kép
petne

Hello Lányok!
Micsoda gyönyörű kis csomagokat látni erre!!! :) Jó kis mézesmadzag ez az Alex baba... :lol: Hátha kicsalja a következő pocaklakót!
Már én is nagyon szülnék, ma megyünk dokihoz, méhszájvizsgálat, UH, NST... nagyon bízom benne, hogy mond valami biztatót. :roll:
De sajna nem sok jelét látom, se túl gyakori keményedés (pedig 2 hete elhagytam a magnéziumot), se joslók... ki érti ezt. :roll: Tegnap elkezdtem inni a málnalevél teát és ma megkapom a szülésznőmtől a homeos bogyókat is. :wink:

Krisz! Ne aggódj, persze, hogy észre fogják venni, ha gáz van. Szerintem az Uzsokiban mindenki annyira lelkiismeretes! Engem az ügyeletes doki vizsgálgatott óránként, nem is a saját dokim, és benne is nagyon megbÍztam. Pont egy napra vagyunk kiírva, kíváncsi leszek együtt szülünk-e Ádámokat! :lol: :lol: :lol:

Na megyek is, mert ma még pediküröshöz is mennem kell, én már nem érem el a lábam, ti igen? :oops: :roll:

Puszi:
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

BArtika! Lábam????, az hol van? ezer éve nem láttam....

Krisz! Igen folyamatosan figyelik a babát szülés közben!

Én is pont ma voltam nst-n. Lányom oyan harcias volt, hogy lerugdosta a hasamról a tárcsát:)
AZután Enikőt szórakoztattam míg nst-zett:) Nem tünt úgy, mint aki sürgősen szülni menne :lol: de hát hosszú még ez a nap.....
katuska79

jajj bocsi Petne már néha tiszta amnéziás vagyok :D akkor biztos összekevertelek már lassan én sem tudom ki kivel van :D :D Bartika: pedikűrös???? nekem kozmetikushoz kellene eljutnom meg fodrászhoz még manó érkezése előtt :wink:
erzsebet0312

Bartika! Köszi a megnyugtatást. Én is néztem, hogy egy napra vagyunk kiírva. Lehet, hogy összefutunk a szülőszobában? :lol: Az én dokim is nagyon lelkiismeretes, meg is bízom benne maximálisan. Lehet, hogy még a dokink is ugyanaz? Majd figyeljünk, nehogy elcseréljék a két kis Ádámot! :lol:

krisz78

Katuska! Képzeld vissza kellett mennem a piacra, kiderült hogy az oldalasnak a másik fele, amit nem mutatott meg az ürge az szalonna. Nagyon mérges voltam! :twisted: :twisted: :twisted:
Te kaptál teát?

Vicky! Alex csodaszép! Te milyen orvos vagy?Bocsi ha már volt róla szó!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Vagyok én is, még egyben :wink: délután megyünk doktornénihez, majd megmondja, hogy állunk :D
Petne: én is 2009-re szavazok :wink: már csak 2 nap :wink:

Batkata: köszi a linket, keresek :) (sikerült :D)

Vicky: köszi a tanácsokat :)
Édes Alex, ahogy bealszik a kajcsin :D

Krisz: persze, hogy figyelik: a szívhangot is folyamatosan, és ellenőrzik a baba helyzetét is rendszeresen :)

Ma délelőtt lepakoltam a szobában a polcokat (még nem mindet), hogy Apus szét tudja szedni, és hogy végre rendezni tudjam Saci cuccait :) még a listán van a hordozó kimosása is, csak nem tudom szétszedni, és a pelenkázó kitakarítása is... na, ez szépen tolódik :? de addig akarom csinálni, amíg könnyebben mozgok...

Barti: én újra elérem a lábam :wink: amióta lesüllyedt a pocak, egész "könnyen" húzom a zoknit, cipőt, és még a karmaimat is elérem :)

Na, kíváncsi vagyok, milyen hírrel jönnek a lányok (Mágnes, Enikő), és Kata is nagyon el van tűnve :roll:

Csöre
csöre74

Aha, látom Enikő egyben :D

Csöre
csöre74

Enikő! ne mááár!!!! mekkora bunkó!!!! azért nem mindegy, hogy 1000-ért veszel bőrös husit vagy 500-ért szalonnát.....még jó, hogy mondtad is neki, hogy jóóóó húsosat kérsz!

Igen kaptam teát épp most ittam meg az első bögrével. Ha másra nem hát placebónak jó lesz.

Máté alszik (még mindig pizsiben van látszik, hogy apával volt délelőtt:)) én meg mindjárt bebújok a pléd alá és végre megnézem a filmet amit már vagy egy hónapja töltöttem le. AZt hiszem Suttogás a címe és trhiller.

Na és magamhoz veszem a sütis dobozt amit mamáék hoztak a villámlátogatáson:)
katuska79

Jóreggelt. (ill. már napot)
Éjjel elindultak a fájások. Azt hittem reggel megyek szülni. Aztán elmúlt. Egész reggel zokogtam.
Átverve érzem magam. Lehet írok egy levelet a gólyának, hozzon nekem egy babát, mert ez a szülés-dolog csak dajkamese. :cry: :cry: :cry: :cry:
kisbogacs

bartika:ha megjöttél az uh-ról lécci irj,mert úgy látom majdnem ugyanarra a napra vagyunk kiirva.én ma voltam uh-n és olyan pici adatokat mondott a babára :(

Kép
gizella82

Kriszti: ne sírj :) nem marad bent Ági baba, biztos lehetsz benne :wink:

Csöre
csöre74

Gizella: nem hasonlítgatjuk a babákat :wink: mondta is a doki, hogy kicsi, vagy csak úgy gondolod?

Csöre
csöre74

Örülök, hogy nektek is tetszik Alex :lol: :lol: :lol: :lol:
Én teljesen beleestem :oops:

Krisz
Normális helyen a szülés alatt folyamatosan ellenőrzik a babát és a mamát!
Baj esetén egy császárt meg lehet csinálni néhány perc alatt is (a baba kiemeléséig)

Rita
A szülést Attilával kell megbeszélned :wink:

Petne
Julcsi tudja, hogy mikor kell érkeznie :wink:

Bartika
Alex várja ám már a kishaverokat :lol: :lol: :lol: :wink:

Katuska
Petra harcos amazon :roll: :wink:
Jó szórakozást a filmhez...

Erzsébet
Szülés előtt kell is szépítkezni... nehogy a baba megijedjen egy ápolatlan anyától és visszabújjon... :wink:

Enikő
Szülész-nőgyógyász szakorvos vagyok... :wink:

Csöre
Bizony, Alex bealszik a kaján... aztán felháborodik, ha el akarom tőle venni... :oops: :cry:
Nagyon pörögsz :roll:

Kisbogács
Kép
Vagy ez?
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.29 13:11-kor.
Vendég

[quote="gizella82"]b írta:gizella82artika:ha megjöttél az uh-ról lécci irj,mert úgy látom majdnem ugyanarra a napra vagyunk kiirva.én ma voltam uh-n és olyan pici adatokat mondott a babára :(

Milyen adatokat mondtak?
Egyébként nem lehet ilyenkor már összehasonlítani a babákat... nagyon különbözőek lehetnek a méretek...
Születhet a 40. héten 2,5 kilóval, de akár 5 kilóval is egészséges baba :wink:
Vendég

Kisbogács
Ez is egy megoldás :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Kép
Vendég

vcrane:BPD:88 mm,OFD:105 mm,TAD:100 m,FL:70 mm becs.súly:2450 gramm csöre74:a doki is mondta hogy pici,na meg egy héttel ezelött is 88 mm-es fejet mondott,tudom nem szabad hasonlitgatni de én úgy elkeseredtem,félek hogy valami baja van :(

Kép
gizella82

Kitartás picuranyu!

Vcrane: Alex nagyon édi!Rakj sok képet hadd gyönyörködjünk!

[/img]

sahli

Sziasztok!

Vicky: csodaszép Alex baba!

KISBOGACS: NYUGI, Ági baba biztos jól érzi bent magát!!!!

Nekem nem keményedik a hasam, nincsenek jóslók. Ez baj?????
Tegnapelőtt voltunk a MÁV-ban, hát le a kalappal a szülőszobai rész előtt! Már csak arra vagyok kiváncsi, milyen a szülészet...
magdolnasz

[quote="gizella82"]v írta:gizella82crane:BPD:88 mm,OFD:105 mm,TAD:100 m,FL:70 mm becs.súly:2450 gramm (

Szerintem, ezek teljesen korrekt méretek.
Számold azt, hogy ilyenkor heti 20-25 dekát hízhat a baba... :wink:
Amit meg lehet csinálni az egy áramlásvizsgálat, az kimutatja, ha valami gond van a lepényi keringéssel (a baba táplálásával).
DE nem hinném, hogy bármi gond lenne!!!
Ne steresszeld magad feleslegesen! A stressz rontja a lepényi keringést :wink:
Vendég

Lányok!
Nyugalom!!!!!!!!
Mindenkinek egészséges, gyönyörű babája lesz... és most már bármikor, bármelyik baba megszülethet gond nélkül (akár még a január végiek is).
Ne steresszeljétek magatokat feleslegesen!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Bevallom, hogy be-be kukantok hozzátok! Olyan jó olvasni, hogy már születnek a babáitok! Én február 6-ra vagyok kiírva, de simán lehet ebből január is. Sőt remélem, hogy az lesz, mert irtó hisztis vagyok már, hogy a pocaktól semmit nem tudok csinálni.

Van egy kérdésem! Látom van a ki az ÁEK-ban fog szülni. Én is. Azt szeretném megtudni, hogy a babának még mindig adnak cuccot vagy már vinni kell? A két lányomat ott szültem akkor még adtak. De annyi minden változik...

Ja. Én betétből Jessát szupert (DM) vettem most. Épp azért mert a Tenából az extra 30 db nem fogyott el. Meg vettem egy csomag tena extrát (4 cseppes) Ebből tuti elfogy a csomaggal.
Bocsi, hogy így ismeretlenül oszom az észt! :lol:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Sziasztok!

Vcrane: Alex gyönyörű kisfiú....olyan jó, hogy teszel gyakran képet:-). Jól eszik, jól alszik?
Én is örülnék ha már megnézhetném a kisfiamat pocakon kívül.

Tegnap azt mondta a doki, hogy 8.-án vagy 9.-én megcsászároz...most úgy tűnik de még megyek hozzá 5.-én.

Olyan izgi, hogy bármikor beindulhatnak a babák:-).
Minden este úgy fekszem le hogy húha mi lesz éjjel.........azátn reggel rohanok olvasni...bár írni nincs mindig kapacitásom:-)

VIgyázzatok magatokra, puszi!
Peni

KépKép
peni

Sziasztok!

Gyorsan bekukk ebédadás előtt (különben éhenhal a család).
Voltam CTG-n, a család bojkottálta a velem tartást, nem is baj, mert 2 órát töltöttem az üggyel.
CTG: minden OK, Pötyit egyszer fel kellett ébreszteni, de alapjában véve OK.
A múlt heti véreredményem pocsék, magas az LDH, a bacitenyésztés pozitív, úgyhogy antibiotikumot fogok a császár alatt kapni...

Vcrane! Érdeklődöm, hogy mi a fene ez az LDH? Mert a neten csak annyit aláltam, hogy laktáz-dehidrogenáz, meg hogy több probléma esetén jelez (pl. tumor, meg ilyenek), de most, a terhesség ideje alatt ez mit is jelent? Ok, hogy a máj működésével kapcs., de ennek a szintjét lehet valamivel befolyásolni? Táplálkozás vagy valami? Ebből lehet a HELLP-szindróma?
A vérnyomásom viszonlag normális (ált. 130/80 és 140/90 között ingadozik) és a vizeletben nincs fehérje.
Az LDH értékem 12.18-án 549 U/L, a kontroll vérvételen meg 515 U/L.

Bocs, hogy a babázás ideje alatt is "szakmai" kérdéssel zargatlak...
Ja, és a kipukkadós terhes nő nekem nagyon tetszik!!! 8)

Megyek, mert tényleg éhen halnak. :oops:

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Peni: aha szóval neked lesz tervezett császárod Petnével kevertelek össze :shock: én nagyon félek a császártól meg akkor apa sem lehet velem és nem foghatja meg kismanót sem még mázasan :oops: Edina: én úgy tudom hogy ruhát nem kell neki vinni de popsitörlőt meg egy csomag pelust azt fognak kérni állítólag én is úgy hallottam :roll: Batkata: szerintem az anyuka vérképe ilyenkor már egyenlő a nullával vashiány vérszegénység stb. Nem is csoda ilyenkor van a 36. hét körül az utolsó vérképkontroll ugye????
erzsebet0312

Halihó!

Én is jelen, csak reggel Apát kellett fuvaroznom.

Hazaestem és bealudtam. Most ébredtem a postásra. :oops:

Vicky! Nem csodálkozom, hogy imádod Alex babát. Álomszép.

Gizella! Minden ok a babáddal! Nyugi!!!!!

Enikő! Tessék szülni. :)

Mágnes?????????????

Csöre! Voltál ma dokinál?

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Batkata
Nem tudod befolyásolni.
Trombocita-számot néztek?
HELLP-nél GOT, GPT is emelkedik, a trombocita csökken...
LDH főként hemolizisnél emelkedik (amikor a vörösvértestek valami ok miatt feloldódnak)
https://www.drdiag.hu/kereso/diagnoszti ... P-syndroma
Vendég

Erzsébet: Igen nekem lesz tervezett császár. AZ első kisfiam is császárral született.......úgyhogy tudom mire lehet számítani :roll: .
SZeretnék már túllelnni rajta meg az azt követő 2 héten....utána már csak az öröm és boldogság marad.........persze az első két hétben is, csak az még fájós öröm boldogság.......dehát mindennek megvan az ára:-).

Vannak korházak ahol apukát beöltöztetik, "bemosdajták" és bent lehet a műtőben, foghatja anyuka kezét. A barátnőm a Jánosban szült kettőt császárral és mindkétszer bent volt apuka......persze ezt biztos meg kell beszélni előre a dokibácsival...........

KépKép
peni

Erzsébet
Jobb kórházakban az apuka ott lehet császárnál... és kiemelés után megkaphatja a babát is...
Vagy egy üvegfalon keresztül nézheti a műtétet...

Hanna
Te is szerelmes leszel majd Zsebibe :lol: :wink:
Vendég

Vicky! Az tuti. :wink:
A MÁV-ban ablakon keresztül nézheti az apuka a műtétet, majd megkapja a babát. Azt hiszem....

Kép
hanna30

köszönöm a nyugtató szavakat...azt hiszem megyek és kicsit lepihenek,szunditok addig se agyalok hülyeségeken :roll:

Kép
gizella82

Sziasztok!

Megvagyunk mi is, csak jöttünk-mentünk délelőtt :wink:

Vicky: micsoda mesés baba ez az Alex!! Napról napra szebb, de tényleg! És ahogy beájul a kajától,igazi kispasi :D És nekem is már bármelyik gólya-hozza történet megfelelne :wink:

Kisbogács: dettó ugyanez az érzés van bennem...estére feszegetés, végig keményedés...Reggel ismét távozott még egy adag 'valami', nagy reményekkel mentünk ctg-re és vizsgálatra, hát fullra zárt vagyok, én is majdnem elbőgtem magam :roll: Mondta dokibácsim, hogy messzemenő követleztetést ne vonjak le, mert ettől akár éjjel elfolyhat a vizem, főleg, hogy sokat keményedek, de azt garantálni nem tudja. Így péntektől naponta ctg, ha 9.-éig semmi, akkor indítás....Nem,erre gondolni sem akarok!
Viszont mondta Apának, hogy az aktív házasélet ilyenkor nagyot tud lendíteni....hát, azt hiszem, nem fogunk unatkozni... :oops:
De Martin olyan kiugrásokat produkált a ctg-n,hogy csak lestem, mondták is, hogy nagyon jól érzi bent magát....legalább ő :oops:

Enikő: bizony, tessék szülni!!! :wink:

Picuranyu: én is baromi nyűgös vagyok, de most nekiállok házitündérkedni, hogy Martint egy kicsit 'mewgsürgessem' :wink:

Hanna: az ígért képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

És végül egy karácsonyfa:

Kép

KépKép

KépKép
kata8110

Ja,elfelejtettem írni, hogy megszületett a barátnőm kislánya, január 10-re voltak kiírva :wink: 52 cm és 2550 g, a Johanna nevet kapta :D

KépKép

KépKép
kata8110

Vcrane!
PÜ-ben elmentek az adatok, köszi, ha ránézel. Enyim orvos nem volt bent, kíváncsi vagyok a véleményedre...

Na, átadom a gépet a lyányomnak...

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Gizella! Tényleg ne parázz! Minden ok!

Kata! Szuper nagyon Martin szobája. :)
Szívesen lennék baba nálatok. :)
Jönni fog időben Martin.
Az hiszem, a hétvégi hó sok babát hoz a topicnak.

Kép
hanna30

Mágnesről van valami Csajok?

Kép
hanna30

Hanna: köszi a méltatást! :D Én is mondom a dokinak, hogy péntekre frontot jósoltak, mondom az úgyis 2.-a, akkor napra pontosan jöhet MArtin! De szép is lenne!!! :D
Dokim meg mondta, hogy pénteken is volt valami front, és a későbbre kiírt kismamái nagyrészt mind megszültek, egyedül 1 van rajtam kívül,aki elsejére van kiírva :roll: A többiek mind 6.-a utániak :roll:

KépKép

KépKép
kata8110

Kata! Szerintem időben jön Martin. Nyugiiiiiiiiiiiiiii

Kép
hanna30

Sziasztok!

Cirka egy órája jöttünk meg a CTG-ről. 10:30-ra mentem. Hát...
Bianka nem akart mocorogni, persze előtte csak úgy hullámzott a pocakom. A doki mondta meg kell ismételni. Mikor végre én következtem volna, megjelent, hogy mégse várjak a CTG-re, menjek az uh-hoz flowmetria vizsgálatra. Ott is vártam egy ideig.
Először háton feküdtem, és ahogy kivettem a dokinő szavaiból úgy nem voltak jók az eredmények, majd oldalra kellett feküdni, akkor meg minden rendben volt. Ennyire számít hogy fekszem????? Pedig éjszaka próbálok sokat lenni oldalt, de általában háton ébredek.
Utána visszamentem CTG-re, megintcsak nem akart mocorogni kisbabám. Holnap reggel kezdhetjük előlről!!!
Persze utána a kocsiban megint beindult a kis huncut.

Vcrane: a kis Alex továbbra is fantasztikus!!!!

Kata: gyönyörű a babaszoba!!! Kitartás!!!!!

Kata, Kisbogács és mindenki, aki szülni szeretne, ha lehet most és azonnal: mennek a drukkok!!!!

Remélem holnap délután kiderül, hogy mikor akar a doki császározni. Bár szeretném, ha még azelőtt magától beindulna a szülés.

Kép
jandrea

Itt vagyok itt vagyok, hazaküldtek.... :lol:

Doki bácsi megvizsgált, teljesen zárt vagyok, a CTG szoba Benitől zengett.. Pénteken kell mennem megint, nem tudom akkor mi lesz, gondolom, ha esetleg nyitva lennék, akkor szülnénk... :roll:
Most azért örülök neki, hogy haza jöhettem, kicsit pihiznénk Apával és Annáal, eddig hajtás volt.. Na és sírva mentem ma be a klinikára, mert nem tudtam Annától elköszönni reggel.. így olyan jó volt hazajönni :)

Hanna: édes vagy :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Ezek szerint talán még mindenki egyben, bár Mágnes még nem jelentkezett. Lehet, hogy...?

Meséltem a dokinak reggel, hogy a magnézium abbahagyása óta nincsenek keményedéseim. Tágra nyitotta a szemét, és azt mondta, érdekesen működök. Pedig így van.

Hanna, megnéztem a képeidet, nagyon szép már a pocid.

Kata, klassz lett a szobátok! Szép nagy, és mindennek megvan a helye. Már csak Martin hiányzik.

Kép
petne

Á, Mágnes is előkerült :lol:
Lehet, hogy itt már csak a frontok hozzák meg a változást?

Kép
petne

Mágnes: de jó,hogy minden rendben van! Így legalább tudsz egy kicsit a családdal lenni!!!
Én is 2.-án megyek megint, akkor kezet foghatunk :lol: Bár én is bízom benne, hogy a pénteki front megindítja a babaesőt :D

KépKép

KépKép
kata8110

Jandrea, Petne: köszi a gratukat! Tényleg csak Martinka hiányzik már a szobából :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Jandrea! A bal oldali fekvést javasolják már ilyenkor a jobb keringés miatt.

Mágnes! Na, elpityeredtem, azon amit írtál.

Kata! Mégnes! Akkor tiétek a péntek.

Mi elvileg Csörével 3.-án megyünk.

Kép
hanna30

Szia Edina!

A MÁV (ÁEK)-be pelenkát, popsitörlőt és krémet kell vinni. Minden mást adnak, bár rákérdeztem a kesztyűre, sapkára, azt mondták, azt lehet vinni.

Kata: csodaszép ez a szoba! Amilyen példás eredményeket produkált mindig Martin, nem csodálkoznék, ha a kiírásod napján érkezne! :)

Lányok!! Baj, ha nincsenek sem keményedések, sem jóslók? vagy csak szerencsés vagyok?

Mágnes: Örülök, hogy még otthon lehetsz!
magdolnasz

Kata: csodálatos lett a szoba, de tényleg.......még egy baba l enne jó bele:-). Hamarosan bekötlözhet a kis lakó:-).

Magdolnasz: dehogy baj, hogy nincs jóslód meg keményedésed. Nekem sem volt az elsővel, 40. héten született és csak a szülés napján voltak fájásaim. Most vannak....már 2 hete......jobb volt amikor nem volt:-)

KépKép
peni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: