Nyuszi, nem tom, mi legyen, most jár az agyunk apával. Ma délben újra bemutatta az akrobatikus elemet. Majd miután visszatettem a kiságyba, csak kétszer kellett visszamennem hozzá lefektetni, de akkor legalább már nem mászott ki. A félelmem csupán az, hogy Emma is ellesi tőle, és hát be kell vallani, ő néha kicsit sutább, nehogy leessen és megüsse magát

Szóval továbbra is teljesen tanácstalan vagyok
Tényleg alig volt időm, még barátnőm, aki miatt felutaztam is fájlalta, hogy keveset tudtam csak vele lenni, de estére haza akartam érni. Legközelebb talán már csajostul megyünk, és találkozunk végre!
Timi, kezdődik az, ami nálunk már fél éve megy. És iszonyat fáradt vagyok sokszor, ezért is van néha kidőlés délben részemről is. Egyre korábban keltek. Ritka volt az, ha 7 után hallottam először csivitelést. És az esetek 80%-ában mire észhez térek, arra a másik is ébren van, pedig az még aludna. De asszem nevesíthetek is; Míra feldumálja Emmát

Mit feldumálja, felrikítozza

És valóban, hiába fekszenek később, a biológiai óra csörög reggel fél7-kor

Ezért is kezdtem el azt, ami rossz, tudom, de a délelőttöket túl kellett élnem valahogy, így esténként nem engedtem őket hancúrozni az ágyban, hanem benn maradtam és így viszonylag hamar, Emma 5 perc alatt, Míra 15 alatt el is aludt. És ha keltek korán, akkor is meg volt a 10 óra éjszaka. Így már elviselhetőbb volt a délelőtt. Aztán azzal csak biztatni tudlak, hogy ha már nagyobbak, fáradtan is jól bírják a délelőttöt, nincsenek akkora műsorok. Idővel jobb lesz. Addig meg gyere csak panaszkodni! Délelőttöt sajnálom, mi érhette Hangát?
Móni, nem lehet semmi, hogy két műszakban nyomod a csajokkal. És a déli alvás azért együtt megy? De van ebben valami jó is, azt a két óra difit csak egy gyerekkel töltöd, csak vele tudsz foglalkozni. Ez Neked és neki is jó, nem?
Babus, most már tényleg ideje, hogy kilábaljatok ebből a nem túl jó szakaszból. Calici-hoz kis biztatás: rajtunk egy nap alatt átment apával, gyerkőcök el sem kapták tőlünk. Ezzel csak azt akarom írni, hogy elég rövid lefolyású, talán Ti is hamar túl lesztek rajta! Drukkolok!