Nagyon aranyos tőletek, amit írtok, de nekem sincs több energiám, mint nektek, csak szerintem próbálom egy kicsit lazábban elfogadni a dolgokat! Amiket pl Zsuzsi írt a lelkiismeret fúrdalásról. Na, nekem meg az okoz lelkifúrdalást, hogy én pl ilyet soha nem éreztem... Elkönyveltem magamnak, hogy ennek ez a rendje, anya nem lehet minden percben a gyermeke mellett... Szóval így "egyszerűbb" nekem! Meg tényleg azt vallom, hogy amikor az anya kiegyensúlyozott, akkor a gyerek is az lesz és ehhez nem kell feltétlenül az, hogy együtt legyünk, valakinek meg az kell! Nekem szerencsém is van Marcival, hogy nem annyira anyás! Még akartam valamit írni, de elfelejtettem mi volt az
Vick, ez a gyermekfelügyelős istentisztelet tényleg jó találmány!!! Jó, hogy legalább így el tudsz jutni templomba!!!
Ricsinek mikor lesz hír az új állásról? Azok helyileg hol lennének?
Zsuzsi! Zsófinak is a foga jön? Vagy mitől lett megint lázas szegényke? Marci is annyira nem bírt elaludni tegnap este, csak vergődött meg nyöszörgött, tuti fájt valamije, úgyhogy adtam neki egy nurofen kúpot és szépen elaludt! Aggódtam, hogy szar lesz az éjszakánk, de szerencsére tűrhető volt!
Az antibiótól simán lehet a hasmenés, Marcinál is ez volt...
Mára én robbantam le, ha nem maradtam volna itthon Marcival, lehet, hogyakkor sem tudtam volna munkába menni! Annyira fájt a torkom, hogy beszélni alig bírtam... Most már kicsit jobb!
Ma már voltunk sétálni (már a sarokig el mer(és bír) jönni kézen fogva Marci, ami kb 200 méter)! Már kitakarítottam nagyi üresen maradt szobáját, most meg a délutáni alvást kihasználva jöttem dolgozni és itt kötöttem ki
Marci mára már "csak" köhög meg taknyos, de az előbbi az megint azzal párosul, hogy kaja után hány, ha rájön a köhögési roham
Ja, és ma gyönyörű idő van itt felénk!!! Hurrá!!!!
Az energia mellé köldök egy kis napsütést is nektek!!!