Aha...
méhbetapintás... most már tudom mi az. Nekem első szülésnél látszott sérültnek a méhlepény, ezért is nézték meg. Aztán nagyon véreztem, és még uh-al is megnézett Hajdú doktornő, de minden rendben volt! Második szülésnél szerintem nem volt semmi, mert épp volt a méhlepény. De a fene sem tudja. Elvileg szülés után egy kaparást csinálnak, talán ez volt második szülésnél. Szépen végig kapirgálva a méhfalat belülről, nehogy bent maradjon valami!!!
o'hara: én első terhességemnél nem kaptam vas pótlást, és sok vért veszítettem szülés alatt. Majdnem kaptam vérátömlesztést, de végül nem! Nem tudom, hogy pontosan ezt kérdezted e, de azért leírtam
sprite: aranyos vagy

nekem inkább a bordáim fájnak mostanság, nyomják a babák, és az kellemetlenebb, de ez fekvéssel orvosolható. A derekam is szokott fájni, de tényleg nem gáz.
Én meg rád nézve mindig magamat látom. Nem tudom, hogy te fedeztél e fel némi hasonló vonást... persze fiatalabb kiadásban
Köszi a mosódiós tanácsot! A hónap vége felé azt hiszem meg is rendelem!
gabicka: én írtam, hogy adtak le szüléseket a tv-ben, de már nem megy az a sorozat

Zoon Realityn volt, esetleg nézd meg a port.hu-n a műsort, hátha csak más időben adják!!! Na most látom, hogy Dorka már válaszolt is, és írta, hogy még mindig mennek! Akkor biztos más időben mint én néztem

De most már besokaltam, meg már sok ismétlés is volt, úh abba hagytam! Bár lehet hogy megnézem az élet az anyaméhbent...
Három táskát csomagoltál össze???

Én egyet épp hogy megtöltök
Briell:

Jót mosolyogtam az elhatározásodon, remélem nem sértettelek meg vele, de olyan aranyos volt ez a gondolat!
A
homeos bogyókról nekem határozott véleményem van és semmi pénzért NEM szedném be őket. Ha valakit érdekel, leírom neki, de azt hiszem ezen sokan megbotránkoznának, úh botránkoztatást elkerülve, inkább megtartom magamnak a MIÉRTEKET
Dorka: mikor is kezdtél el CTG-re járni? betöltött 35. hét után vagy már előbb? Csak mert bejelentkeztem a dokihoz, és kértem időpontot december első két hétfőjére is, de nem tudom, hogy vajon hogy fog visszahívni. 23-án megyek hozzá, azon a héten töltöm a 33. hetemet, és kezdem a 34-et. No meg azt mondták, hogy CTG-re a sima időpontkérős telószámon nem tudnak adni időpontot!
Na megyek kaját csinálni, mert éhezek!!!