Isten éltesse Botost!
De nagyfiú már! Épp ma találkoztunk egy szintén két éves kisfiúval, és ő is olyan nagynak, értelmesnek, ügyesnek tűnt Marcihoz képest!

Pedig amikor csak Marcit látom mindig azt gondolom: "micsoda nagy már az én fiam"
Konkri:
akartam már írni a múltkor is, hogy ne nagyon görcsölj ezen a kaka téren (persze tudom, h könnyű azt mondani), főleg, ha nem fáj Marcus hasa. Nálunk is volt egy ilyen szakasz, egész hosszú, legalább másfél hónap, hogy nem kakált. Én is paráztam, adtam neki, Dupholac-ot is, meg hőmérő, miegymás, de a védőnő mondta, h ne aggódjak rajta, majd a gyümölcsök meghozzák. Ő azzal indokolta, hogy elképzelhető, h Marci szervezete mindent jó alaposan feldolgoz, és ilyenkor nincs olyan sok "kiadás". Egyébként az őszibarack az tényleg jó szokott lenni rá! Neki nem használ?
Ja, tej! Bizti visszaáll majd, most hogy már Marcell jobban eszik!
A Caomillát nekünk is ajánlották nyugtalanság, nyűgösségre, de főleg fogzáskor! Tuti, hogy készül ott is valami Marcus szájában!
Hunci:
képzeld, ma szóbahoztam a háziorvosunknak, hogy írjon fel más tápit, ne HA-sat, mert a gyerek utálja. Erre elkezdte húzgálni a száját

, de nem tudom miért???!!! Pedig Marcika jövőhéten lesz hat hós!
Pöttyök nálunk is vannak, jönnek-mennek, bizti tényleg az emésztés miatt, de nem tudok rájönni, hogy esetleg melyik kajára.