Madar, Veronika nekem is tetszik!!!!!!! Vihart meg leszavaztuk!!
Anna, jobbulást a férjednek!!!
Boboka, nagyon ügyi vagy a gyümivel!! A tanfolyamra nem hiszem, h vinném Apát, nem is értené, meg azt hiszem, ő vágja is ezeket!!
Ne aggódj, Niki biztosan remekül van! Nekem is néha egész nap mozgolódik, tegnap pl. nagyon nyugis volt estig, biztos nyomja a meleg. (Tudom, h biztosan aggódsz, emlékszel én is aggódtam az elején!) De minden oké!!!
És akkor előre a szept. 17 felé!!
Erika, ez érdekes, nekem azt mondta a védőnéni, hogy szűrni kell… akkor mindenféleképpen kérdezz rá!
Andi, köszi a táblát, jelöltem is! Mostanában én sem alszom olyan jó, meg egyfolytában lépcsőzők le-föl a pisi miatt…
Süti, nekem júli 25. majdnem 100%, h nem jó…
Én is 3 napja hideg levesezem…
Most nem a capoeira táborba megyek, csak barátnőkkel, Apa Londonban van! Amúgy sem mennénk, igazából nem nagyon tartjuk a kapcsolatot másokkal, egyik-másik földi elég fura arc… a táborosokkal sem nagyon… de hallottam róla, hogy évek óta van, biztos jó lehet, csak nem a mi társaságunk. Mi is gondoltuk, h szervezünk már, de nem vágtunk bele egyelőre…
Karatéban sajna nem vagyunk otthon!
Beatrix, köszi a lehetőséget, mentem majd a számot! Tegnap el is mentetem párat gyorsan már…
Viki, vigyázz magatokra!
Tegnap amúgy is meg voltak őrülve az emberek, engem is úgy elküldtek melegebb éghajlatra, mert ő nem tudott befurakodni én elém… olyan szókincse és hangneme volt a CSAJNAK, hogy majdnem elsírtam magamat.
Én is kicsit szórakozottabb vagyok, megfigyeltem, akkor vezetek, ha muszáj, ma én vezetek Balcsira, barátnőmnek nincs jogsija, nagyon lassan megyünk majd.
Babcika, sajnálom az éjszakát, remélem, jobban vagytok!!
Peppino, ne aggódj az UH miatt!
Manó, pihi

:D:D