Hanna! Tenném én, ha lehetne, mármint letenni a popsimat, de sajna nem nagyon működik a dolog.
Sajna Julcsa még igényli a tutujgatást a fürdőkád körül, Marci már nagy ló, megfürdik, hajat mos, megszárítja, bla, bla, bla.
De Julcsi! Néha annyira felturbózza az agyamat, hogy csak na.
Csöre! Nem kellene Julcsit Zazával összezárni?
Most a kis lüke hideg vízben ázott, mert én, amíg ő "fürdött" (azaz kis szivaccsal mosta a falat - pusztán jó szándékból...), elmosogattam, ettem valamit, felsepertem a konyhát, stb, stb.
Apát láttuk besuhanni a konyhába, kipakolni a cuccokat, aztán husss, ismét elsuhant, szerintem elment fáért. Csak miközben ő hazajött, én vacsoráztattam, pakolásztam, ésatöbbi, ésatöbbi, ezért aztán még nagyon beszélni sem tudtunk.
Szóval ülnék én a seggemen, ha lehetne, de ezek kiszipolyoznak, ahogy dokinéni mondta: úgy szeretnek a gyerekeim, hogy megesznek...
Na megyek, előkészítem a vacsit az uramnak, berakom a banyát az ágyba, aztán megpróbálok még valami értelmeset csinálni (asszem a szaloncukrokat fogom felkötözni, miközben nagyon értelmes dolgokat fogok a tévében nézni...) Aludni, ja, hát igen, még azt is kellene...
Bocsánat a hisztiért, de egy kicsit kiakadtam...
Jó éjt: batkata