A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Kata! ezen a fa cipelésen jót nevettem :lol: :lol: :lol: nem lehetett egyszerű kanyarodni vele:)

CSöre! hmm lehet Saci legszívesebben kinyúlna már, hogy elég legyen anyám! :D

Gombócmakka! nah egész eltüntél...befeküdtél az ágyba és nem vettél levegőt? :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Tényleg nektek kell újra csináltatni oyaln vércsoport meghatározást meg ellenanyag szűrést, mint az elején? Én úgy tudtam elég csak a sima nagylabor....
katuska79

Tök sötét van, mintha esteledne! A hasam meg egész amorful néz ki, vissza kell lökdösnöm a leányzót középre:)

Enikő! tényleg mit mondott a doki? Megpróbálhatod a sima szülést? VAgy majd ott akkor kiderül? Mosonyit választottad? JA és mit tudsz meddig engedik túlhordani bajcsyban? Én 5 napot tudok van aki meg két hetet is ráhúz...
katuska79

Nem, azért pörögtem, csak valahogy a fórumozást egyre hátrébb sorolódott, aztán még hátrébb, és most kb. egy hetembe tellett utolérni magamat:))

Mostanában normális mértékben alszom :), ami jó!

Nekem szerencsére se savam, se hányingerem, résztvétem mindenkinek, akinek van!

És már 7 kg hízásnál tartok :)

Kép
gombócmakka

kata: elég fárasztó lehetett!!!! Végülis ekkora fát csak gyalog lehet hazavinni, hacsaknem teherautóval. :-)

Katuska: nekem kellett csináltatni megint ellenanyag-vizsgálatot!!! A múlt héten vették le hozzá a vért. Vércsoport-meghatározást nekem nem kértek (csak nem változott meg azóta :-) )

Kép
jandrea

gombócmakka: 7 kg??? De jó neked!!!! Nekem dupla annyi!! De most már nem foglalkozom vele. Majd leadom! Produkáltam én már 20kg-os fogyást életemben. Most is menni fog. :P

Kép
jandrea

Üdv eltünt Kismamik! :)

Kata! Viccesek lehettetek.

Katuska: Negyedik vérvétel:
Ideje: 36. héten.
Mit vizsgálunk? Vérkép, vizelet, vércukor, máj- és vesefunkciók, ellenanyagszűrés.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Köszi Hanna! a vércsopit nem értettem, hoyg az minek kell újra....de végül is nem mindegy? Csapoljanak meg, ne hagyják el az eredményeimet, mint először és kész:)

Néztem az NLC-s januári topikot, már 9 baba van!!!!!! (na jó ebben ikerpár is van:))
katuska79

Pontosan, ahogy Hanna írja, nekem a karácsonyi mizéria miatt volt meg a múlt héten, de ott a laboros emlegette is, hogy a köv. héten szokták. Az uh-t is.

Kép
jandrea

9 baba?? Az igen! Mondjuk már én is többre számítottam a mi topikunkban!!!! Jövő héten már mindenképpen be kéne indulnia!

Kép
jandrea

Öööö, hát, nem tudom nekem mit néznek majd a 36. héten, én csak a CTG-t jegyeztem meg, de ha a szülésznő akar vért venni, akkor tegye. Mondjuk nem mondta, hogy éhgyomorra menjek.....

Hah, megtaláltam a védőnő által adott papírt:
36. hét 4. vérvétel: vérkép, vizeletvizsgálat, ellenanyagszűrés RH negativitás esetén. A beutalót a háziorvos adja, a vérvétel helye a lakóhely szerinti szakrendelőintézet.

Ez remek, én nem szándékoztam a körzetihez mégegyszer elmászkáni, pláne, hogy nekem háromhetente a cukor miatt teljes vérkép, vizeletet csinálnak.

Kép
gombócmakka

Szivi Csajok!

Katusk! 9 baba?! :shock:
Hűűűűűű.....

Lassan nálunk is beindul. Olyan hihetetlen. :)

Kép
hanna30

[quote="jandrea"]g írta:jandreaombócmakka: 7 kg??? De jó neked!!!! Nekem dupla annyi!! De most már nem foglalkozom vele. Majd leadom! Produkáltam én már 20kg-os fogyást életemben. Most is menni fog. :P

Hát, azért ez a cukordiéta segít, hogy figyeljek a súlyomra:)
Életemben nem ettem ilyen egészségesen. De tuti, hogy alkat is, mert a 20. hétig nem híztam semmit, már itt paráztam, hogy mikor leszek kövérebb.
És kicsi is a hasam, múltkor a terhesgondozáson kérdezték a töbiek, hogy hanyadik hétben vagyok. Mondom 32. (akkor még ott jártam). Mondták nem az én koromra, hanem a babáéra kiváncsiak. Mondom az a 32. Akkor megkaptam, hogy ki se nézték volna belőlem, annyira kics. :)

Kép
gombócmakka

[quote="jandrea"]P írta:jandreaontosan, ahogy Hanna írja, nekem a karácsonyi mizéria miatt volt meg a múlt héten, de ott a laboros emlegette is, hogy a köv. héten szokták. Az uh-t is.

Nekem az UH-t a 38. hétre igérték, vagyis kérjek majd január elejére időpontot....

Kép
gombócmakka

Sziasztok!

Megjártam ma a labort, ctg-t, nőgyógyászt.......
Biztos hogy tervezett császár lesz :cry: . Az első császárral született (12 óra vajúdás után). MOst nagy a baba megint, rossz állapotuak a régi hegek....félnek hogy szétszakadnak, nem javasolnak normál szülést. Pedig azt hittem talán most menni fog........
Január első hetére tervezi a dokim...el vagyok kenődve.......

Lassan szerintem ALex után jön a többi topik bébi is:-) De jó lesz :)

KépKép
peni

[quote="jandrea"]9 írta:jandrea baba?? Az igen! Mondjuk már én is többre számítottam a mi topikunkban!!!! Jövő héten már mindenképpen be kéne indulnia!

Udvarias babák, szépen megvárják az ünnepek végét:)

Mondjuk én ragaszkodnék a január végéhez, de a pénz miatt is mindenképp a januárhoz!

Szoktuk is mondogatni a gyerkőcnek: "Nem kapsz piros biciklit, ha túl korán kibújsz!" :)

Kép
gombócmakka

Gombócmakka: 7 kg???? Szent ég de irigy vagyok :oops: :oops: :oops:

Nekem rengeteg feljött....volt is étvágyam az első 6 hónapban szó se róla. Az elsővel is bődület sokat híztam...igaz nagyon gyorsan le is ment....észrevétlenül elfogytak a kilók mondjuk ugyanúgy is jöttek :lol: .
A magam részéről akkora vagyok mint egy fehér bálna...de sebaj, majd lesz máshogy is:-)

KépKép
peni

Peni, ne keseredj el!

Sokkal jobb egy tervezett császár, mint hegszétválás, vagy, ha menet közben derül ki, hogy mégis császár kell, hogy legyen!

Ettől még nem kell se rosszul érezned magadnak, se csalódottnak, semmiképp se éld meg kudarcként. Az a lényeg, hogy mindketten jól legyetek a szülés után!

Kép
gombócmakka

GombócMakka: de jó, már aggódtam miattad :)
Én is +7 kg-nál tartok :) nemhiába, ez a cukor... :roll:
Nekem nem volt pisigyűjtés, valamiért megúsztam. Vizeletvizsgálat volt. De elég ügyes voltam a diétával, se aceton, se 6-nál magasabb vércukor (csak akkor, amikor az asztmagyógyimat használtam, az felnyomta rendesen). Most olyan 5,2 körül van a kaja utáni, akármikor mérem.

Sacika addig alkotott, hogy lefeküdtem pihenni :roll: mostmár nem akarom, hogy Karácsony előtt kijöjjön, mert irgum-burgum :lol: :lol: :lol:

Katuska: vércsoportot és ellenanyagot az Rh negatívaknál néznek, nem csak ilyenkor, összesen talán 4-5 alkalommal (minden vérvétellel). Nekem is kérdezték most is, hogy milyen a vércsopi, és rögtön nyomták az ellenanyag szűrésre a kísérőlapot... egy pitli vér ide vagy oda, nem számít :wink: Ilyenkor vércsoport meghatározást is kérnek, de lehet, hogy ez kórházfüggő, de azért nem vesznek külön vért, a vércsopi és ellenanyag egy pitlibe megy. HOgy a pozitívaknál mi van, azt nem tudom, mert elvileg van olyan is, hogy AB0 összeférhetetlenség 0-ás anyukáknál...

Na, megyek, megnézem, hogy haladnak a fiúk fent...

Csöre
csöre74

gombócmakka: én is ragaszkodok a januárhoz. Egyrészt nálunk is jobban jönne ki anyagilag, másrészt mindenképpen várja csak meg a betöltött 37. hetet. Márcsak azért is, mert az Uzsokiban nincs koraszülött osztály.

peni: együttérzek! Már január elején meg akarja csinálni a dokid??? Az én dokim azt mondta, hogy majd azon a héten, amikorra amúgy is ki vagyok írva. Legfeljebb az előző hét végén.

csöre: végre!!! (hogy lefeküdtél pihenni)

Kép
jandrea

[quote="peni"]A írta:peni magam részéről akkora vagyok mint egy fehér bálna...de sebaj, majd lesz máshogy is:-)

Én úgy érzem magam, mint egy szép, nagy fehér bálna.
Különösen amikor a kanapéról tápászkodom fel.
Most már lelki rákészülésképpen be szoktam jelenteni: Na, most felkelek.

Férjem (aki néha rámnéz és kedvesen megjegyzi, hogy te mekkora cula vagy!) ilyenkor megkérdezi. Jól meggondoltad?
Mondom megyek vércukrot mérni, öt perc múlva ujjon kell bökni magam.
Na kincsem, akkor már elkéstél, mert annyira gyorsan nem szoktál felkelni.

(Tiszta jószándékból mondja ezeket, csak hogy feldobja a napom:D amúgy mindig dicsér milyen szép vagyok. )
Tehát szerintem én is egy nagy-nagy fehér bálna vagyok, csak a bálnák sokkal kecsesebben mozognak.

Kép
gombócmakka

Katuska! Mosonyinál fogok szülni! Sima szülésre készülünk, bízom benne, hogy összejön! Ha időben nem születik meg jan 2 után kell befeküdnöm és oxitocinpróbát csinálnak. De remélem erre nem kerül sor.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

[quote="csöre74"]G írta:csöre74ombócMakka: de jó, már aggódtam miattad :)
Én is +7 kg-nál tartok :) nemhiába, ez a cukor... :roll:
Nekem nem volt pisigyűjtés, valamiért megúsztam. Vizeletvizsgálat volt. De elég ügyes voltam a diétával, se aceton, se 6-nál magasabb vércukor (csak akkor, amikor az asztmagyógyimat használtam, az felnyomta rendesen). Most olyan 5,2 körül van a kaja utáni, akármikor mérem.

..

Húú, irigy vagyok.
Egyrészt, ez a pisigyűjtés nem túl mókás.
Másrészt nekem a reggeliek megugranak. Ha kevesebbet ennék, gondolom akkor meg át kellene csoportosítani, így meg azok ugranának meg. Nekünk le kell adni egy csapat értéket, amit mi mértünk, arra sose mondtak semmit, pedig én bevallottam, ha egyszer-egyszer 7 fölé csúszott....
Igaz, amikor ők mérték, vénás vérből, eddig sose lett 5.7-nél magasabb, úgy, hogy közben a saját mérőmön 6.7-et mértem.
Erre csak azt mondták, más a kapilláris és a vénás vér.

Mondjuk, amennyit te pörögsz, az jól leviszi a cukrot, én meg lusta macskához méltón sokat heverészek.

Kép
gombócmakka

Sziasztok!
Olyan jól esett, hogy aggódtatok, és Hanna írt sms-t, hogy el is pityeredtem a páromnak.. Köszönöm ...

Szóval egyben még, pedig tegnap előtt már útra készen álltunk... Elkezdődtek erős jóslók, 5-6 percesek, aztán volt hosszabb,rövidebb.. Elmentem letusolni, hajat mosni, Apa teljes boldogságban, én eresztettem a derekamra a forró vizet, hát az nagyon jól esett. Ennek hatására a fájások elmúltak. Aztán jött valami más.. A pocakom lent és a derekam egyszer csak beállt folyamatos görcsbe, mint amikor a vádlija begörcsöl az embernek.. Nem bírtam kiegyenesedni.. Felhívtam a szülésznőt, és abban maradtunk, ez nem jellemző vajúdási tünet, valószínű Beni nyom valamit. Így éjjel ülve aludtam, még tegnap is olyan érzés volt, mintha be lenne gyulladva az egész méhem...
ma már tök jó, újra energiával vagyok teli, megsütöttem a karácsonyi sütiket, kitakarítottunk:)
Egész éjjel egyedül leszek Annámmal, Apa Szegedenlesz, kicsit félek is, nehogy beinduljon valami, de valahogy csak bejutok a klinikára.. :lol:

Karácsonyfa:
Tegnap megvettük, gyönyörű 1m 70-es :) Mostmár csak azt szeretném, hogy fel is tudjam díszíteni..:)

Hízás:
7 kiló ment fel, aztán a többi majd szoptatáskor... Én olyankor ugyanis zabálok... :?

Jön valaki kedden sote II-re ctg-re?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Gombócmakka: a vénás vérben mindig alacsonyabb a cukor, nekem a mérőmmel 0,5 volt az eltérés... szóval, ha 7 főlé kúszik egy picivel, akkor ne aggódj :wink: nekem a reggelit 20 g CH-ra vették le, a tízórait 30-ra fel, amikor egyszer a reggeli megugrott a gyógyszerem miatt... reggel lustább a szervezet, később jobban reagál a cukorra, érdemes ezért elvariálni a mennyiségekkel.

Mágnes: juj, azért ez a görcs nem hangzik jól...
Azért, ha Tiéd Apa nincs otthon, óvatosan a bűvészkedéssel :wink:

Megyek halér' :)

Csöre
csöre74

Mágnes! :)

Csöre! Jó halászást.

Kisbogacs????????

Laca is rendes volt, hazajött. :)
Nekiállunk azaz, Ő áll megcsinálni Olivér lakját. :)

Kép
hanna30

Katuska: igen, anno mi is szakadtunk a röhögéstől (végül már kínunkban), mire hazavittük a fát :lol: Egyszer feltettük a 15-ös buszra :lol:

Mágnes: húha, akkor nagyon izgin telnek a napjaitok!!! De ez a görcs, akkor is nagyon durva!

Gombóamakka: csakhogy megvagy Te is! 7kg? :shock: De jó! Na jó, nem panaszkodom, nekem 10 lett a vége, te le van tojva :lol: Fehérbálna effekt nálam is megvan, akkor érzem a legjobban, mikor éjszaka pisiturnéra indulok és ezt sötétben adom elő, szentségelve, hogy rálépek Apa papucsára :lol:

Jelentem, kész a zserbó!!! Guszta lett, már felapplikáltam a csokimázat is :D Holnap, ha lesz energiám, kedvem, akármim, akkor még a gyümölcskenyeret megcsinálom.

Megyek rendbehozom magam, mert be kell vergődjek még Apához, 3/4 7-re megyünk full szervízre dokibácsihoz, úgyhogy 6-ra be kellene érnem a Westendhez :roll:

KépKép

KépKép
kata8110

Kata: zserbó? hú az finom lehet ügyi vagy én holnap sütöm meg az ünnepi sütiket francia almatortát és lúdlábat csinálok. Mágnes: nem lehetett kellemes az a derékgörcs. Peni: ha dec 31-ig nem fordul meg Nellike akkor nekem is tervezett császár lesz :oops: ez olyan izé........... :cry: Jandrea: nálad is császlár lesz???
erzsebet0312

jelentem: harcsa beszerezve, meg némi apróhal is...

viszont Lányok: szoktatok ájulás közeli állapotba kerülni? nekem mostanában gyakran kifut a lábamból meg a kezeimből a vér, víz kiver, beszédülök :? egyelőre arra gyanakszom, hogy a cukor megy le, ezért kajálok az eddigi 3 óránként helyett 2 óránként, de kezd nagyon durvulni a dolog... lehet, mérek majd cukorszintet, tényleg ez e a baj... mert a kajától határozottan jobban vagyok :roll:

Hanna: hajrá szoba :D

Kata :D várjuk a híreket

Hú, sütisütés :roll: talán holnap vagy holnapután :roll:

Csöre
csöre74

Enikő! ez izgisen hangzik:) szurkolok, hogy minden úgy legyen ahpgy szeretnéd!

Mágnes! amíg apa nem lesz otthon nehogy elkezdj nagy dolgokba! Lesz a közeledbe valaki aki tud vigyázni Annára?

Van az a film: Cápasrác és Lávalány (vagy valami hasonló...) na én azt már csak úgy használom magunkra, hogy Cápasrác és Bálnalány.

Kata! Gondolom adtak helyet a fenyőnek:)
katuska79

Sziasztok!
Én is bekukkantottam.
Ma letudtam a levest, holnap jön a husika, Szerdán pedig megyünk anyuékhoz. :)
Sütikkel kész vagyok.

kisbogacs: látom, mégsem lett meg a Vasárnap. ;)

hanna: nyugi. Tudod, most ti vagytok a fontosak. Pihi. És gyönyörű NAGY a pocak.

csöre74: és látod a 2-eseket a táblán? ;)
(Hű, nekem is csak 5 van. :shock: )

vickybabe: tyű, gyönyörű NAGY pocak.

kata79: nekem trimeszterenként csináltak vércsoport ellenőrzész és ellenanyag szűrést.

CTG-sek mi volt ma?

Csapolósoknak egy kalappal.
Én ünnepek utánra próbálok időzíteni.

peni: a lényeg, hogy a kicsi jól legyen. :)
Vendég

Olyan jó, hogy előkerültek a rég jelentkezett Kismamik. :)
Nagyon ügyesek vagytok, hogy ennyit sütöttetek.
Én nem tudok sütni. :?

Mostmár ne tünjetek ám el!

Kép
hanna30

Katuska:
Hét Anyósomék fél órára laknak tőlünk, mondtam neki, hogy a telefon legyen feltöltve a feje mellett.. :) De hogy ki vine be a klinikára, azt még nem tudom... Na de nem is esem kétségbe, úgyis valahogy megoldanám. :)

Kidíszítettem a mézeskalácsot. :) Hát a kézügyesség osztogatásánál nem álltam kétszer sorba, az tény.. :) De én csináltam házilag, és ez a fő. :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes! Nagyon büszke vagyok rád!
Ha más nincs, gondolom hívsz mentőt.
Hála azért, hogy van aki vigyáz Annára.

Kép
hanna30

Hanna:
végső esetben igen, hívnék.. Csak tartok tőle, hogy nem a klinikára vinnének... Na de maximum akkor kiszállok.. :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes! Hát betojok rajtad.
A dokid, ha beírja a kiskönyvedbe a kórház nevét, akkor odavisz a mentő!!!!!

Kép
hanna30

Katuska! Köszönöm szépen!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

hanna:
Nem a dokim írta be, de be van írva...
Na de ezt alapból minden kiskönyvbe be kell írni nem? Akkor mitől van, hogy nem oda szállítják amamit, ahol szülne? :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

MI is voltunk Julival CTG-n, az rendben, viszont a dkinéni azt modnotta, nyomjam le a seggemet, mert berak a kórházba... És mérjem naponta 6x a vérnyomást...
A pisiben no fehérje, kenetvétel ma volt, jövő hétre eredmény...
Magas volt a LDH-szint, holnap megyek kontroll vérvételre.

A dolgozóba nem megyek be karácsonyozni, le vannak ejtve. Inkább itthon csinálom a töltött kápit, meg du. alszom egyet, s a gyerekeimmel foglalkozom...

Fa-ügylet: még nekünk sincs fánk, a "zuram" szerintem karácsony harmadnapján fogja megvenni... :evil:
Katuska! nyugi, az utolsó pillantban mindenki rájön, köll az a fa. Csak hét ugye addig apa nem tud veletek lenni. :(

Peni: ne szomorodj el! Az a fontos,hogy egészségben túl legyetek rajt' mindketten. Sokkal fontosabb az egészség, mint hogy azon parázz, miért nem tudsz "normálisan" szülni.
Ráadásul tényleg indokolt az egész, én a másodikat is simán kezdtem, s császár lett belőle jó kis hegszétválással, minden mizértiával. Úgyhogy hidd el, ettől még nem vagy rossz anya...!
Fel a fejjel! :D

Csöre: drukkolok, hogy elkészüljetek, Sacinak meg üzenem, hagyja békiben az anyáját!!!

Mágnes! Hajrá!!! :D Gratula az újult erőhöz!

Na megyek, "pihenni", ha-ha, ahogy azt a doktornéni elképzeli.
A párom meg még sehol, ELEGEM VAN!!! Legszívesebben üvöltenék!!!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Huh, majd rendbejövök...

Puszi: batka

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Mágnes! Pedig elvileg oda kell vinnie.
őőőőőőőő, nekem nincs is beírva.

Batkata! Akkor tessék letenni a popsit!

Kép
hanna30

Hanna: szólsz a doktornéninek, és beírja :wink:

Batkata :( látom, nem egyszerű Neked... Nem mondom, hogy pihenj szépen, és ne foglalkozz semmivel, pedig az lenne a jobb, de én sem tudom megcsinálni...

Mágnes: azért, ha vigyázol magadra, amíg Apa hazajön, akkor talán nem szülsz akkor, amikor nincs itthon :wink: kevesebb szervezés :)

Picuranyu: a 2-eseknél becsukom a szemem :oops: és beszélgetek Sacimmal, hogy ugyan, még egy hetet bírjon ki :) de jobb lenne, ha még másfelet kibírna, mert addig be vagyok táblázva :oops: nem lenne jó, ha azért jönne ki, mert anyája nem bír magával... persze közben ő sem bír magával :lol: jó kis csapat vagyunk mi ketten :)

Csöre
csöre74

Erzsébet: bizony, nálam is császár a gerincsérvem miatt (EDA sem lehet, csak altatásban).

Lányok! Olyan furcsa érzésem van. húú, hogy is írjam le. Szóval a pocakomon egy helyen olyan, mintha ütemesen mozogna a babám. Nem csuklás, annál gyorsabb, de nem is lehet a szívecskéje, mert annál meg lassabb. Olyan pulzálás-szerűség. Az én szívem sem lehet, mert elég nagy részen érzem ezt. Nem rég óta van, úgy kb. 2 napja, de ma elég sűrűn. Ti éreztetek már ilyet?????

Kép
jandrea

Mágnes: akkor szorítunk, hogy bírja ki babikád, amíg apuci hazaér!!!! Egyébként én az erős derékfájásből biztosan arra következtettem volna, hogy itt az idő!!! :-)

Csöre: én hiszek abban, hogyha megbeszéled a babával, akkor még bent fog maradni egy kicsit. Ma a CTG-n is beszélgettem vele, hogy nyugodjon meg és tényleg helyre állt a rend. (segített anyának, hogy ne kelljen fél órára kimennünk "relaxálni". Utána megintcsak beszélgettem vele, hogy mocorogjon és beindult. Az uh-ok előtt is mindig megbeszélem vele, hogy ügyes legyen. :-)

Kép
jandrea

Hanna! Tenném én, ha lehetne, mármint letenni a popsimat, de sajna nem nagyon működik a dolog.
Sajna Julcsa még igényli a tutujgatást a fürdőkád körül, Marci már nagy ló, megfürdik, hajat mos, megszárítja, bla, bla, bla.
De Julcsi! Néha annyira felturbózza az agyamat, hogy csak na.
Csöre! Nem kellene Julcsit Zazával összezárni?
Most a kis lüke hideg vízben ázott, mert én, amíg ő "fürdött" (azaz kis szivaccsal mosta a falat - pusztán jó szándékból...), elmosogattam, ettem valamit, felsepertem a konyhát, stb, stb.

Apát láttuk besuhanni a konyhába, kipakolni a cuccokat, aztán husss, ismét elsuhant, szerintem elment fáért. Csak miközben ő hazajött, én vacsoráztattam, pakolásztam, ésatöbbi, ésatöbbi, ezért aztán még nagyon beszélni sem tudtunk.

Szóval ülnék én a seggemen, ha lehetne, de ezek kiszipolyoznak, ahogy dokinéni mondta: úgy szeretnek a gyerekeim, hogy megesznek...

Na megyek, előkészítem a vacsit az uramnak, berakom a banyát az ágyba, aztán megpróbálok még valami értelmeset csinálni (asszem a szaloncukrokat fogom felkötözni, miközben nagyon értelmes dolgokat fogok a tévében nézni...) Aludni, ja, hát igen, még azt is kellene... :shock:

Bocsánat a hisztiért, de egy kicsit kiakadtam...

Jó éjt: batkata :?

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Köszi lányok már jobban vagyok emiatt a tervezett császár miatt. Tudom én is, hogy a lényeg az, hogy mind a ketten jól legyünk és szép emlék maradjon a gyerkőcke érkezése. Csak azt hittem hogy majd MOST....de nem :wink: .
Sebaj.....
Igen azt mondta a doki hogy a 39. héten megcsinálja a terezett császárt.....szerintem nagyon nagy a baba és nagyon elvékonyodott már a heg....nem mer tovább várni úgy érzem. BÁr ezt így nem mondta ki. 28.-án megyek újra hozzá...meg ctg-re....megdumálom vele:-)

KépKép
peni

Andrea! igen nekem is van olyan! Oylan, mintha lélegezne odabent:) de tényleg lassabb a szívverésnél és oylan ütemes. Én egész felül érzem pedig ott elvileg a feneke van. Már én is agyaltam mi lehet az...szerintem az nekem valami erem ott....

Nekem sincs beírvva a kórház a kiskönyvben...
katuska79

katuska: pontosan!!! én is felül érzem, ahol elvileg a feneke van. És ez a légzés nekem is eszembe jutott, pont ezt mondtam apának. De ő is látta és érezte.
Jajj, de jó!!!! Most nagyon megnyugodtam!!!! Úgy látszik a reggeli CTG nagyon betett és most mindenen aggodalmaskodom!!!
Délelőtt is te nyugtattál meg! :-)

Kép
jandrea

Hello Lányok!
Én már annyira nyűgös vagyok, hogy se írni, se olvasni nincs kedvem. Állandó jelleggel mar a sav és mindenem fáj. Kezd elegem lenni, és most hogy visszaolvasgattam Pötyivel hogy viseltem, elkeserít, hogy vele csak az utoló pár nap volt ilyen. Nekem meg még van szerintem min. 3 hetem. :roll: Szóval az dühít, hgy semmire nem vagyok képes, de már unom a fekvést. Nem köt le semmi, fáj az egész nyelőcsövem... :evil:
Bocsi, hogy panaszkodom, olyan irigylésre méltó, ahogy itt közületek sokan pörögnek. Még ettől is csak bénábbnak érzem magam. :oops:
Na megyek is, elbujok a paplan alá...
Jó éjt!
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Barti: úgy látszik, nem olvastál vissza rendesen!!! Vagyunk egy páran, akik használhatatlannak érezzük magunkat! Nyugi! Nem vagy egyedül, bár tudom, ez nem vígasztal. Már nincs sok hátra!!!

Kép
jandrea

Barti: szegénykém, kitartás a három hétre!

Andrea: nekem is van olyan... igaz, nem fent, de van, és gőzöm nincs, mi az :roll:

Batkata: igen, jó lenne összezárni őket, hátha kicsit magukba néznek... vagy kitárgyalják sanyarú sorsukat :roll: :lol: Zaza is szokott hideg vízben ázni :? nem szereti a meleget :? de én már nem fürdetem, ők együtt fürdenek, szépen, rendben, bár lassan szét kellene őket válogatni, mert kicsit túlvadulnak :?
Szaloncukor: én nem teszem a fára, annyira illúzióromboló az üres papírok látványa... inkább alápakolom egy kosárban

Peni: fel a fejjel, tényleg az a lényeg, hogy mind a ketten egészségesek legyetek, bízz a dokiban :wink:

Viszont Lányok, ami nagyon vad, hogy egészen lent érzem már a mozgásokat... néha a hátsóm is beleremeg, ha beindul Saci :roll: és konkrétan a hüvely aljánál is érzem :oops: ilyenre sem emlékszem a másik kettőnél :roll: :?

Csöre
csöre74

Röviden egy sort csak...

Egyben még, alig kicsit jobban nyílva mint eddig (C3100 helyett C2100), és egészen más okokból kifolyólag teljesen kiborulva. Sikerült végigbőgnőm az egész napot.
Ha kicsit jobban leszek jövök, olvasok, írok bővebben.
kisbogacs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: