Sziasztok,
Száz éve nem jelentkeztem, de sose értem utol magam az olvasással, ha egyáltalán kinyitottam a gépet.
A kisasszony valahogy úgy feküdt, hogyha gép előtt ültem, nem volt neki kényelmes, és szétrugdalt.
A hétvégén kicsit lejjebb költözött, azóta könnyebben lélegzem,és jobban ülök itt a gépnél, viszont hát, a pisilés sűrűbb lett.
Na, ennyit a mentegetőzésből.
Először is gratulálok Vcrane-nek, Alex gyönyörű!
Jó sok oldallal ezelőtt kérdezett valaki a mosószárító gépekről, nekünk egy candy van, szeretjük, egy éve van meg, nem volt vele gond.
Légzésfigyelő: mi vettünk, a legegyszerűbb Angelcare-t. Kiságyban már ki is próbáltam, műxik.
Katuska, mi most vasárnap vettünk fát, mindig így a vége felé szoktuk, mert utálom, ha belefagy a víz a vödörbe fástól, és úgy kell kicsákányozni.
Jelentem, én még csak 30-án megyek először CTG-re, de a fogadott szülésznőm csinálja majd a szülőszobán, így remélem legalább sorbaállni nem kell.
A méhszáj 2000, eddig mindig 3000 volt, de doki nem izgatta magát, így én sem.
Néha vannak jóslófájásaim, de nagyon enyhék, inkább csak hogy tudjam milyen is ez.
Erzsébet: semmiképp se éhezzél a cukordiétával! Aztán aceton lesz a vizeletben és azért szúrnak le. Vagy nektek nem kell 2x12 órás gyűjtött vizeletmintát vinni? Én ma pont ezért nem mozdulok ki, mert ugye elmenni valahova, és befőttesüvegben hazahozni a termést....
Holnap fél napomat a kórházban töltöm, a háromkörös vérvétellel (a vércukrom miatt. Meg lesz vizelet és egyéb mókák).
Ha éhes vagy, akkor egyél: sajtot, levest, virslit, ezekben nincs szénhidrát. Ha a gyümölcs viszi fel cukrod, akkor egyél hozzá túrót, annak a zsírtartalma lassítja a felszívódást. Ha nagyon magas a reggeli utáni érték, akkor lehet, hogy az utolsó kisétkezést rontod el. Mit szoktál enni? Legjobb vmi tejtermék korpás keksszel, vagy gyümölcs korpával, korpás keksszel.
Különben a 6 nem sok, nekem a reggeli utáni érték általában 6. és 7. között van, a többi mindig alacsonyabb.