Helló lányok!
Hanna: ha ez vígasztal, akkor én is nagyon pocsék hangulatban vagyok, habár ma el tudtam intézni, hogy elmenjünk a Lehel piacra, s megvegyük a cuccokat a karácsonyi nagy zabáláshoz...
Ott volt kicsi családom is, a gyerekek husik voltak, Apa fáradt, én meg nyűgös és szomorú.
Hazajöttünk, s kínunkban kaját rendeltünk, én meg utána kidőltem.
Du. és este sütit gyártottam. Kata! Kipróbáltam a hógolyókat, csak nem volt itthon ánizs, úgyhogy helyette fehéjas cuccba forgattam. Sütöttem mellé fűszeres kekszet, aztán ennyi.
Holnap este töltött kápi lesz a feladat, meg a takarítás, holnapután délután meg csinálunk Julival egy kis kuglófot, s még franciasalátát is kellene gyártanom.
Utálom, hogy nálunk is kupi van, Apa dolgozik, a gyerekek hullák, ki vannak dőlve és fáradva... Őket sem tudom/akarom nagyon zargatni... Bár leeht, hogy én is üzletelni fogok a kis drágáimmal.
Bori kuckója sehol sem tart, egy csomó dolgot kellene átrendezni a szobánkban, közben Apa előszobabútort is gyárt, szóval totál ki vagyok akadva én is. (Csöre! Kitartást Nektek is!)
Emellett poci egyre nehezebb, a megmozdulás meg még inkább...
Bár mondjuk megindulni nehéz, utána már visz a lendület és az, hogy pocaknehéz vagyok...
Holnap még CTG, Julival, mert nem tudom hova tenni. Nem tudom, feljöhet-e a szülőszobára, ill. a vajúdóba, mert lent az ambulancián nem tudták megvizsgálni (úgy fekszik a kiscsaj...)
Na, ismét panaszkodtam egy sort, bocsánat, de annyira nincs akivel ezeket megbeszéljem... Apa dolgozik,mikor itthon van, akkor meg mindenki csinálja a saját dolgát, a gyerekek meg próbálnak minél többet kiszakítani belőlünk...
Erika! Isten éltessen!
Katuska! Máté nagyon husi!!!
Csöre! Kitartást!
Moffli! Tök jó, hogy egyben vagy, vigyázz nagyon magatokra!
Most ennyi futotta, bocsánat a kihagyott kismamiktól!
Na megyek, teszek még egy kört a lakásban (gyerekek betakargatása, stb...), aztán elteszem magam 7-ig, van addig még kb. 6 órám.
Jó éjt!