Jó regelt!
Timi,a homeós cuccora azt írják,hogy átmenetelileg rosszabodnak a panaszok,és utána javul.Enyém doki is mindig a stodált ajánlja,mondjuk volt,hogy ambroxolt adtunk mini adagban,de most utoljára én is stodált vettem.
A hátracsurgó váladék miatt is köhög ennyire,próbáljatok feliratni,vagy vény nélkül kikunyizni a gyógyszertárban orrcseppet,neomicin-ephedrines a neve,úgy kutyulják,és csodákra képes!
És jobbulást!
Örülök,hogy ikea jól sikerült.Nekünk is van ilyen belebújós előke,de sajna Noémi mindent leszed magáról,és persze akkor Bazsin sem marad fenn.Most az ikeás műanyag békás előkét vetettük be,szépen belepotyog a szájukból a cucc,de 3 perc után,azt is minden kanál kaja elött vissza kell raknom rájuk
Törpi,na nektek is jobbulást,remélem azóta nem volt kakigond!
Nekünk tegnap délután 3 órát sikerült aludni,de az éjszaka,ááááááá,nem is mondom...

ennyiszer még nem volt fenn sose Noémi,és már 22.30-kor elkezdte a műsort,utoljára 4.40-kor láttam.Közben meg sokszor,abból kétszer evett is,egyszer meg kapott panadolt,mert gyanítom jönnek a rágók,és az miatt nem alszik.
Emma

ismerős a szitu

Nem lett baj,ugye?
Vanda,szegénykém,még te is

Jobbulást neked is!
Lkata,azért jó,hogy a lányok nem kapják el,nektek is jobbulást,mostmár tényleg jöhetne a tavasz,és vége lehetne a betegeskedéseknek!!!
Rana,villámlátogatás?De jól vagytok?