Orsi végre, jó rólad hallani. Én már azt gondoltam lebabáztál! De ezek szerint a jövő héten biztosan fogsz

Kitartás, nincs már sok hátra. Egyébként jól vagy (dagadás gyomorsav, éjszakák stb:)?
Csajszik Mintha ma mindenki elment volna szülni, és
szinte csak a babások írogattak tejcsiről, meg alvásról, meg fürdetésről ma

Félre ne értsetek! Tök jó elolvasni, h ki hogyan áll és a tanácsokat is!

csak lassan már nekem is jó lenne ennél a témánál tartani inkább (csak a vágyakozás szól belőlem). Persze, Bogi, Hajni, Orsi, ZVera, Jázmin és Gerendai Zsu gondolom már a leginkább! Végül is nekem még van néhány napocskám.
Ma elfogott a para egy komolyabb fájdalom közben... ne ez az idő is elérkezett
Ma jókat intézkedtem, mindenféle faxokat írogattam amiket holnap a kispapámnak kell elküldözgetnie, h mire khba vonulunk, már ne maradjon hátra semmilyen régebbről elmaradt tennivaló (főleg ne rá, annyira analfabéta az ilyenekhez az én férjecském

).
Most meg jól megharagudtam rá, mert itt hagyott és elment egy haverhoz. Ami általában egyáltalán nem gond nálam, de most nem akartam egyedül maradni. Nem tudom mi baja lehet, de egész nap kótyagos volt, úgy kellett kikönyörögni, h fúrja fel a falipolcot a pelenkázó fölé és állítsa fel a kádállványt, h az is meglegyen. Erre felfúrja a polcot ami nem vízszintes és ha bármit ráteszek lecsúszhat a baba fejére egyenesen. Ami nem az ő hibája, mert a fali rögzítő elég bután van rajta én ezt megértem, de az ilyenek házi megoldása neki sosem okozott régen gondot, mindig mindent megcsinált, amíg tökéletes nem lett. Erre ma, mondom neki, h Te hát a hintőpor a gyerek fejére esik, ezt mégis h gondoltad.

Sértődötten elvonult, h jó az úgy.... Mondom neki, h akkor vedd le mert nekem így nem kell, ha nem tudod normálisan megcsinálni (megértem, h a faktum hibája, mert buta egy rögzítőt tettek rá, de attól még meg kell csinálni normálisan).
Majd jött a kádállvány. Felállítja, becsavarozza ahol kell. Kád bele. Aszongya kész van. Megyek, h lemeózzam.....

na mondom, Te hát kiesik a kád ebből az állványból, itt valami nem jó. Mondja ő: de szuper az, semmi baja nincs. Komolyan, úgy ringott a kád az állványban, mintha hinta lenne. Majd megkértem, h szedje össze magát és gondolja végig alaposan, h mi lehet a gond, mert ez így biztosan nem jó! Na végül kiderítette, h kétféle állás van az állványon, és a mi kádunkhoz a második kell. Na akkor már stabil lett a kád.
Aztán végül nagy nehezen az angelcare-t is beállítottuk. De hogy az milyen érzékeny?!!!!!

Akinek ilyen van megírná, h normális-e ez? Elég elmennünk mellette, szinte, vagy a kezünkkel suhintani az ágy fölött és már érzi is a mozgást. De jó ez? Vagy lejjebb kellene állítani az érzékenységen?
Jaj! Ne hari, h ilyen hosszú lettem, megint

annyira elkeserít a párom mai viselkedése. Nem tudom mi van vele! Nem értem! Valami nem stimmel, mert ő nem ilyen! A múlt héten, olyan lelkesen pakolta a bútorokat, meg tologatta kényem-kedvem szerint (pedig nem egy variációt kértem tőle). Ma meg....
Holnap reggel mennem kell a védőnőhöz, de én már nem viszek vizeletet, este úgyis megyek a dokihoz és ott is kell pisilni. Tulképp csak azért megyek mert nincs beírva a kiskönyvembe a 36. hetes uh eredménye. Mert én reggel voltam nála, az uh meg este volt, utána. Pedig már nem kellene mennem többször.....
Aztán megyek dmbe. Most már bepakoltam a bőröndömet, 1-2 dolgot kell már csak megvennem, h teljesen kész legyen. (pl azt a nyavalyás ink. betétet amitől annyira f.s.k....

). Már az elemeket is feltöltöttem a gépbe. Hát így a 39+4-nél már végül is illdomos. Ti már régen készen vagytok ezekkel

Tegnap meg tegnap előtt paráztam rá, h ha megindulna a szülés, igencsak sehogy sem állnék! Így ma erőt vettem magamon, h készre pakoljak (több cuccom van, mintha nyaralni mennék egy hétre!!!!!

- normális ez?) Ja és látogatási tilalom alatt, majd nekem kell két fájás között felhúzgálni a bőröndöket, vagy megkérhetem a liftes bácsit, h segíjjen?