na megérkeztem... őrületes kálvárián voltam ma a kútvölgyiben..
szívemmel hál'istennek minden rendben!

az a baj, hogy a két terhesség úgy elnyomta a szívem, hogy utána már nem tudott tök szimetrikusra visszaállni, ezért ez eredményez az ekg-nal ún. eltérést. amivel persze az ekg-s jó beparáztatott...
na akkor szép sorjában... jegyzeteltem miközben olvastam..
ná: jobbulást, a herpeszedre én nagyon ajánlom az ezüst kolloidot!
és amúgy minden betegnek! az ezüst természetes antibiotikum! keressetek rá a neten. kívül-belül lehet használni, kivéve vastag- végbél irrigálásra..
uxi: hőmérőkkel a köv.gondok adódtak.. mi kaptunk egy braun fülhőmérőt, amit nagyon nagyon jónak, gyorsnak és praktikusnak találtunk. igen ám, de a második gyereknél jöttünk rá, hogy az elsőnél csak 1éves kora körül használtuk először, viszont a másodiknál 3hónaposan kellett volna. nade olyan pici a fülkagylójuk, hogy lehetetlen egy ekkora gyerek fülébe beletuszkolni... vettünk cumi, de mivel nem cumizott kiköpte, annyira hogy még az eredményig sem tudtuk a szájában tartani (egyébként ez lehet jó megoldás egy darabig cumisoknak), aztán vettünk sima digitális hőmérőt.. hát igen, azt is kb 6-10mp-ig bent kell tartani vhol... dráma. és újra feltaláltuk a spanyol viaszt, ami az én gyerekkoromban nagy sláger és újdonság volt, a homlok tapaszos hőmérő...

ez viszont elég pontatlan, úgyhogy majdnem anyai kéz rátétnek felel meg...
szóval a fülhőmérő maradt a legpraktikusabb(1mp), csak 1 éves korig ne kelljen használni
nenoke: hát a várakozásom nem volt semmi, még jó hogy mondtad előre. 1 órát kellet várnom mire bejutottam pedig nekem is kb 3héttel ezelőtt adták az időpontot, úgy hogy azt megelőzően 2-3héttel kaptam a beutalót!
bori: tolás irány sztem azért jó, mert amíg kicsi és sétálgatsz vele, jó ha látod, hogy mi van vele, esetleg 2-3hótól már kommunikálhatsz is... nagyobb korban viszont nagyon szeretnek már ők nézelődni, főleg félfekvőben és nekem mind2gyerekem zavarta, ha a menetiránynak háttal kellett ülnie.. (megjegyzem én is utálok menetiránynak háttal ülni bárhol...)
3 kerekű két dolog miatt jó,
1) ha fitness lady vagy és imádsz futni, túrázni, csakis a sport(de kifejezetten erre a célra kitalált! -nem a divat 3kerekű) verziót kell érdemes használni.
2) a divat 3 kerekű, kis váz, bolygósítható elsőkerék, sokkal jobb közlekedést biztosít, nem beszélve a helyszükségletéről..
orsi: nekem mind2 csajnál már volt előtejem... sőt a másodiknál az uccsó hónapokban már kellett hordanom a betétet a melltartómban, mert annyi jött... és nappal is..
most még semmi jele nálam.. dehát te előrébb vagy mint én
babdorka: én eléggé máv elkötelezet vagyok, immáron 3x-ra, úgyhogy csak bíztatót tudok írni
anno körbe jártam a lehetőségeket és ha a margit nem lett volna olyan messze.. azt választottam volna, de a máv ugyan azt nyújtja, kissé gyengébb dizájn-nal...

:D és van amiben még jobb is

szívesen írok bármiről, de inkább priviben, hogy ne kelljen a többieknek egy egész oldalas kisbetűt olvasgatni

kérdezz bátran!