Hali!
NNa, mostanság gyakrabban be fogok nézni, itthon vok.
Ma jönnek beépített szekrényt lemérni és lámpát felszerelni, legalább a páromnak nem kell állandóan hazaugrálni a melóból.
Jobban vagyok, mint tegnap. Pár hónapja új háziorvosom van, aki igenis adott gyógyszereket!!!! Kaptam az orromba Bioparoxot, lokális antibigyó vény nélkül, rá van írva, h terhesek is használhatják! Kaptam Calcimusc injekciót meginni. És fekvés/pihi + C vitamin. Ja, és azt mondta, míg beteg vagyok, ne szedjek plusz vasat, mert azt szeretik a bacik.
Rózsa!
Ne aggódj azon, h vendégek jönnek és nem illog-villog a lakás. Aki ezt felhánytorgatja/megjegyzi egy terhesnek (aki éppen nincs is olyan jól), az sznob/hülye/még nem volt terhes. Mi azt beszéltük a párommal, hogy megpróbálunk ketten mindent megcsinálni (ezt hosszú távra is értem), és aki jön hozzánk, azt ezt kell, h elfogadja. Mi így élünk és kész, ha nem tetszik, nem kell jönni
Én is szívesen olvasgatom tapasztalt anyukák beszámolóit babakocsikról stb.
Én akkor voltam utoljára fogdokinál, amikor már tudtam, h van Kispicur, minden rendben volt. Én is félévente járok kontrollra. Kell még mennem a terhesség alatt?
Holnap kell mennem a körzeti nőgyogyóhoz, azt mondta a házidoki, h oda mehetek, csak vért ne vegyenek, míg meg nem gyógyultam.