A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

sziasztok .voltunk ma a nyaki uh-n.a diagnózis:
struma nodosa I.s. +nyaki lymphadenomegalia a struma mellett az egyik lebenyben cysta is van :( igazán nem mondtak semmit csak hogy feltétlenül csináltassak labort,mondom tegnap már levették a vért,legközelebb csak hétfön vagy kedden tudom meg hogy mi van mikor a véreredménnyel és az uh lelettel vissza megyek a belgyógyászatra :(

Kép
gizella82

Látom csajok, ma mindenki elég "anti" ahogy Csöre írta.
Én már csak bőgök mindenen. :(
Úgy várom Lacát, hogy hazajöjjön.

Krisz! Nagyon csinos vagy!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Gizella: nagyon sajnálom :( kitartást, bízom benne, hogy tudják kezelni

Hanna: Apus jobban teszi, ha lassan jön haza, mert rajta fog csattanni... :?
Laca egy hős, megint csak... olvastam az irományát a blogodban.

Csöre
csöre74

És Saci megabajgatta az epém környékét... izé FÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJ !!!!

Csöre
csöre74

Csöre! Nem tudod elrakni valami szatyorba a ruhákat?
Nyugodtabb lennél akkor nem?
Nehogy bántsd a férjedet. Annyit aggódnak értünk, nem is gondolnánk.
Sacikám! Hagyd Anya epéjét! :wink:

Gizella! Remélem, gyorsan túl leszel rajta.

Kép
hanna30

Csöre: látom, te is anti lettél! :( Remélem, Sacika már nem molesztál! Fel a fejjel, meglesz minden időben.

Krisz: nagyon szépek vagytok, bizti csoda jó lehetett az élmény a kis tanítványokkal!!! :wink:

Apa nálunk most mártírt játszik, hogy ő bocsánatot kér, és tervezi, hogy hazamegy a kis Corsával, mert ha holnap BKV sztrájk, akkor kelleni fog (egyszer a János Kórháztól gyalogolt be a Westendhez, akkora dugó volt :shock: ),leteszi a járgányt otthon, visszabuszozik,apukám odaadja neki a forgalmit meg a kulcsot (az Astráét, amivel én jöttem) és értünk jön....Mert engem nem hagy kocsi nélkül holnap,házidoki,ctg a progi...
Lehűtöttem, hogy azért annyira nem kell a kegyeimet keresni, hogy effektíve oda-vissza utazgasson tök feleslegesen, de hajthatatlan :roll:

KépKép

KépKép
kata8110

Hanna: szatyorban vannak pillanatnyilag, ezt az állapotot szeretném felszámolni: kimosni, előkészíteni, hogy ne akkor kelljen a cuccokon agyalni, amikor beindul a szülés... mert én csak-csak tudom, mi hol van (melyik szatyorban a lakás melyik rejtett zugában), de rajtam kívül senki... és én is csak úgy, ha látom, különben el vagyok veszve :(
Nem bántom én, csak nem bírjuk már egymás feszültségét :cry:

Csöre
csöre74

Kata! Édes lehet.

Csöre! Nincs ötletem. De ne egymást nyírjátok!
Attól nem lesz jobb, a probléma megmarad.

Emlékszem, amikor babás lettem én még a blogban is feltettem azt a kérdést, hogy hány válás van a babavárás alatt, annyit szekáltuk egymást.

Kép
hanna30

Katuska! Akkor éppen elkerültük egymást! Én is ma voltam! 3/4 8-ra mentem, már 6-an voltak előttem, de fél 9-re végeztem kb. Lehet már te is ott voltál mikor jöttem ki?????
Nekem is csak papír kellett a laborba, utolsó nagy labor!

Krisz! Nagyon édesek lehettek a gyerekek! Én is teljesen meghatódtam!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Kata: na ezt most én sem láttam át, csak azt, hogy alapvetően jó Tiéd Apus szándéka :)
Sacival meg elbeszélgetek, hogy tartson még ki egy kicsit... és igyekszem legalább a teregetéshez helyet felszabadítani...

Hanna: nem válunk :wink: csak feszült a helyzet, mert mindketten tudjuk, hogy kezdünk kicsúszni az időből, de nem tehetünk ellene semmit, leginkább én nem. A dupla pánik meg nem nem hiányzik :? De 15 év együttlét után ez nem lehet válóok, elég sok mindenen mentünk keresztül együtt... és kitartottunk.

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Látom ma mindenkinek nyűgös napja volt... kitartást, kitartást kitartást!

Krisz nagyon csini vagy!

Nálam is érdekesen indult a reggel: helyi sztk, labor. Állok békésen sorba a betegfelvételen, nem az előző "fenekében", mert úgy érzem egy ilyen helyen hallótávolságon kívül illik lenni, nem kell nekem hallani kinek mi baja... De azért jól látható volt hogy sorban állok. Végez az előttem lévő hölgy, és abban a pillanatban engem kishíján fellökve odanyomul egy hatvankörüli pasas. Szólok neki hogy sorban állok, úgy tesz mint aki nem hallja... Szerencséje volt hogy hugival voltam és csitítgatott... nem úszta volna meg ennyivel az ürge ha egyedül vagyok, annyira feldühített. :evil: :evil: :evil: :evil:

Dokim ma CTG után azt mondta, kezdjem szedni a caulophyllum nevű homeopátiás bogyót, de nem mondott semmit az adagolásról, a gyógyszertárban meg egy fiatal srác volt, azt mondta ő azt sem tudja mire fogom szedni, nem hogy hogyan kell... Tudtok valamit erről a szerről? Mit kezdjek vele és milyen gyakran?
kisbogacs

Csöre! Bíztam benne, hogy nem váltok. :) Mi sem, csak fura volt, mert előtte nem morogtunk ennyit.

Kisbogacs! Nem tudok segíteni.
Rákerestem, ezer dolog jön ki.
http://homeopatia.info.hu/index.php?sea ... SiteSearch

Kép
hanna30

Jujjj Enikő! lehet tényleg épp elkerültük egymást, mert kikértem a asorszámot, bekukkantottam és megláttam, hogy ezer ember és kimentem szólni apáéknak a kocsihoz, hogy menjenek haza....Egyébként én is mindig időpontra megyek de én hétfőn járok Nyitrayhoz viszont a tp papír miatt ma kellett mennem és nem gondoltam volna, hogy szerdán ilyen tetvek. Hétfőnként baromi gyorsan haladnak!

Még szerencse, hogy Mátén jó vastag overall volt így nem fázott....amúgy sem egy fagyos gyerek, most is levette a nadrágot...

Bartika! tényleg nem bírod a Rennie ízét? Én meg arra vagyok totál árkattanva. Már Máténaka fogkrémjéből is ettem mert az is oylan ízű :lol: :lol: :lol: lehet valami hiánytünetem van amiért ennyire szeretem a fogkrémet....lehet calcium hiány? Komolyan alig várom, hogy fogat mossak.... :lol: :lol:

Tényleg Kisbogács mire is kell szedned?

Gizella! gondolom most már megvárják, hogy Maja megszülessen mielőtt bármit is tesznek? Vagy mondtak valami konkrétumot mi várható? :(
katuska79

krisz78: nagyon csini vagy. :)

csöre74: tudom, könnyű mondani, de nyugi. Átérzem a dolgot, én is a falra voltam mászva, amíg kupi volt a gyerekszobában, a ruhák dobozokban, a szőnyegen, mindenhol. :(

gizella: én is bízom benne, hogy tudják majd kezelni, de bevallom, én még erről nem hallottam. :oops:

kisbogacs: én is szedni fogom, én ezt az adagolást kaptam:
Caulophyllum 30 CH:
36.héten heti 1x5 golyócska
37.héten heti 2x5 golyócska
38.héten heti 3x5 golyócska
39.héten heti 4x5 golyócska
40.héten heti 5x5 golyócska
Vendég

Köszi.

Azért látom, mindenki eléggé maga alatt van. Közeledik a terhesség vége. Csöre: bőgj egyet, nekem az be szokott válni. Aztán meg kinevetem magam, hogy most végül mi is a bajom? Tegnap azon tört el a mécses, hogy lenn hagytam a kocsiban a telefonom, és le kellett újra mennem. Kész.... Szerintem az "apajelöltek" meg értetlenül állnak a sírásaink előtt, féltenek, nem értik, miért sírunk, miért vagyunk feszültek.

Na, megyek "főzök" egy kis melegszendvicset. Ma ez a maximum tőlem. :oops:

Kata: nem lesz holnap BKV sztrájk. Most mondták a Tényekben.

krisz78

Gizella! Sajnálom, hogy ilyen diagnózist kaptál. Szorítok, hogy a laborod a lehetőségekhez képest jó legyen!

Csöre! Én a nagyobb gyerek kinőtt ruháit kimostam kivasaltam, szépen összegogtam és fóliába raktam (olyan, amiből a levegőt porszívóval ki lehet szívni). Én nem szívtam ki a levegőt, csak jól kipréseltem, hogy ne gyűrődjenek. Két év után most elővettem, légmentesen zárt, még a mosópor illatát is érezni. Csak a szekrénybe kellett beraknom. Szerintem ez neked is jó megoldás lenne.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Krisz: Apa már rutinróka a harmadikkal :wink: egyébként Mesivel nem voltam hisztis, mert végigpörögtem, Zazával sem nagyon, csak miután megszületett... Sacival meg csak most a végén...

Picuranyu: jó esetben van 3 hetem... ezért a pánik. De most kicsit lehiggadtam, festem tovább a kis üvegmatricámat, már csak a rózsaablak egy-két eleme van hátra... lehet, enni kéne egy kis csokit, az nyugtat (ezt senki sem olvasta :roll:)

Csöre
csöre74

Enikő: nekem nincsenek meg a nagyok ruhái :) nagy a család, továbbadtuk, és most kaptunk helyette piciket :wink: Meg nálunk nagy a korkülönbség... most képzeld el a skálát 56-146 között úgy, hogy dupla: mert Zaza a lánycuccokat nem hordja... ez a mennyiség több köbméter ruha... szóval lényeg az, hogy családon belül forognak ugyanazok a ruhák + még amit hozzáraknak... a saját gyerekeimé már teljesen leamortizálódott másoknál, de van helyette olyan, amit más baba kapott...

Csöre
csöre74

Kisbogács! Én a caulophyllum 5ch-t szedem a 36 héttől. A szülésznő napi 2x5 golyócskát javasolt végig. Én más adagolást nem tudok! Vajúdás alatt féróránként 5 golyócska állítólag lerövidíti a vajúdást!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Csöre! Én a módszer miatt írtam! :D Ha kimosod a most lévő pici ruhákat, kivasalod, egy ilyen zsákban légmentesen le tudod zárni és ha elkészül a szoba csak át kellpakolnod. Ebben tuti nem porosodik és nem gyűrődik! És akkor nyugodtabb leszel, hogy a ruhácskák rendben vannak!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő: áááá ok, értem :wink: végiggondolom, hogy tudnám kivitelezni :) azért köszi :)

Csöre
csöre74

bartika: én Csapó dokihoz járok. És te?
Egyébként én nagyon jól megúsztam az NST-t. 11-re volt időpontom, be is mehettem rögtön (a 3 CTG gépből 2 volt foglalt). Eleinte nem akart mocorogni pici lányom, de aztán beindult szépen. Bár én elég béna volltam a gép kezelésében. Sosem tudtam eldönteni, hogy pontosan mikor is kell nyomni a gombot. Sokszor hullámzás-szerűen mozog több másodpercig, akkor nem tudom, hányszor kell nyomni.
De aztán a dokira viszont vagy 20-30 percet vártam, mire aláírta. Szerencsére találkoztam egy ismerős lánnyal a jógaóráról, tegnap szülte meg a picit, így elég gyorsan elment az idő. :-)

gizella: nagyon sajnálom! Nem is mondtak egyáltalán semmit, hogy hogyan kellene ezt most kezelni????

Mindenki: látom, ma ilyen feszültebb nap van. Nekem csak rohangálós volt, szerencsére nem érzem magam nyűgösnek, annak ellenére, hogy elmentem a védőnőhöz fél 2-re, ő meg úgy néz ki, elfelejtette a dolgot, merthogy nem jött be a rendelőbe. Negyed 3-ig vártam, aztán leült mellém egy másik védőnő, mondta, hogy nem hagy tovább várni ekkora pocakkal. :-)
Viszont azt mondta, hogy mivel császáros leszek, ajánlja, hogy vigyek a kórházba mellszívót és szülés után 5 perceket tegyem fel a mellemre, mert segíthetem vele beindítani a tejet. (A babát az altatás miatt ugye nem tehetem cicire egy ideig). Úgyhogy most már mindenképpen veszek egyet, hátha tényleg segít.

Kép
jandrea

jandrea:nem nem mondtak semmit se,majd kedden jön meg a véreredmény azzal együtt kell visszamenni,és gondolom akkor mondják majd meg hogy milyen lehetöségek vannak... :( köszönöm mindenkinek az aggódást nagyon aranyosak vagytok,én most kicsit le vagyok törve,de reménykedem benne hogy jövöhéten jó hireket kapok. :(

Kép
gizella82

Látom ma mindenkinek nehéz napja van...sajnálom :(
A Pulsatilla nevű homeos bogyót ajánlotta nekem a szülésznő az ilyen hangulatingadozásokra.

Gizella, nagyon sajnálom! Hogyan tovább, gondolom a vérképen már nem sok minden múlik,ha így megállapították a diagnózist... :roll:

Kisbogács, én már szedem a Caulo-t, 5 CH napi 1x5 golyócskát a szülésig, vajúdáskor 15-30 percenként lehet. Iszom a málnalevél teát is, állítólag ez is segíti a tágulást...

Andrea, gratula a szép méretekhez!

Krisz, csini a pocakod! :D

Peni, jobbulást a fiadnak!!!!

Petne, nagyon helyes Julcsi baba!!!!!!!!! :lol: :lol: Örülök, hogy minden rendben!

Csöre, hát szép lenne, ha a gátmasszázstól csak úgy kipottyanna...akkor egész nap csinálnám :lol:

Megvettük a karácsonyfát, kint figyel a teraszon! Mondtam Leventének, hogy ezt már tutira Ő is látni fogja feldíszítve! :lol:

Senki nem akar szülni még? :wink: :lol: Mi lesz így a karácsonyi babázásból? :lol:

Kép
vickybabe

Jelentem újra itthon.
Elmentünk vásárolni, hogy talán megússzuk a tömeget.
Hát... Tévedtünk...
A Kerepesi úton 6 autó egymásban.
Totál káosz. :twisted: :twisted: :twisted:

Vickybabe! Én nem szándékozom, csak jövőre szülni. :)
Nektek kell nyitni a sort! :lol: :lol: :lol:

Kép
hanna30

Köszi mindenkinek az adagolásokat!

Én nagyon szeretnék e hét vasárnap szülni, majd meglátjuk Ági mennyire hallgat a könyörgő szüleire. Kicsim kényszerszabin van a hétvégétől, viszont a kiírt időponttól már ismét munka, és nem lesz esélye szabira menni. Olyan jó lenne, ha velünk lehetne az első napokban...

Mondtam ma dokinak is, hogy ha bejönnek a reményeim, vasárnap találkozunk :) Annyira édes volt: elkezdett gondolkozni, ráér-e vasárnap :lol: :lol: :lol:

Gizella, sajnálom nagyon a rossz híreket. Azért ne keseredj el, tuti lesz az orvosodnak valami jó megoldása!
kisbogacs

Kisbogacs! Drukkolok a vasárnapi szüléshez!

Kép
hanna30

Gyors esti bekukk :)
Kicsit lehiggadtam, a festés nyugtat... meg a teregetés (söprögetés, pakolászás, figyelemterelés)...
Még az utolsókat simítottam a munka-dolgaimon, és készülök aludni...
Sajnos Saci akkorát tenyerelt, vagy rúgott epe-környékbe, hogy azóta is fáj... remélem, hogy nem okozott semmit ennek az amúgy is agyonnyüstölt szervemnek... :roll:

Hanna: sajnos a tömeg már nem lesz jobb :( Apus is beugrott hazafelé intézkedni egy-két dologban, egész ügyes volt, el kell ismernem... látszik, hogy nagyobb a vásárlási gyakorlata, mint nekem :roll: komolyan, én olyan béna vagyok néha, hogy az hihetetlen :roll: tipikus antinő :roll:

Kriszti, Viki: én karácsony utáni szülésre pályázok :wink: de még decemberben :) mert akkor Apa többet lehet velünk...

jó éjt :)

Csöre
csöre74

Hanna, köszi! :D

(közben garázdálkodtam az iwiw-en, egy-két ember akit megtaláltam érezze magát bejelölve :) )
kisbogacs

Csöre! Örülök, hogy megnyugodtál.
Nagyon ügyes a párod.
Laca utál vásárolni. Ma megvettünk mindent. Nem volt motyogás. :)
Én az idén csak ide a kisboltba ugrom le. :)

Elteszem én is magamat.
Talán tudok ma aludni.

Kép
hanna30

HU hat sajna nem sikerult vegig olvasnom mindent, de ugy dontottem irok, mert mar otbb napja irni kaarok, d emire a vegere erek az olvasanak kidolok. Tanitom be az utodot, es ugye most munka kozbe nem babanetezhetek, mit szolna az utod, haza jovok akkor meg hulla vagyok, anyumek meg szombaton jonnek a hazat is kikene takaritani. Ki vagyok, na ma meg cukros lotyis vizsgalatom volt, 5 oraig hanytam utanna, tiszta verala futasos azarcom az erolkodestol, szoval cukor vizsgalat nekem is volt. Nem tudom miert csore, en mar meg sem kerdezem, az orvosom azt mondta az utolso, hat remelem.
En is Anti vagyok, apus elment Madridba 3 napra, remelem Attila nem akar kijonni, habar nem hiszem, en nem erzem ugy hogy kipottyanna, sot....
puszilok mindenkit
antisoknak- egyutterzes es kitartas
betegeskedoknek - kitartas es gyogyulas.
viky: alex egyre szebb, nagyon buszke lehetsz ra.

Kép
brestovsky

Köszi Julcsi-dícséreteket, átadtam neki.

Keményedés: egyre gyakoribb, és most már van, hogy nekem is bent szorul a levegő pár másodpercre, úgy fáj.

Peni, jobbulást a kisfiadnak!

Mágnes, Hanna, csak ne idegeskedjetek. Mi történt egyébként?

Andrea, gratulálok a szép méretekhez.

Kata, remélem, már megnyugodtál, és jó volt a színház.

Katuska, sajnálom a dokis kellemetlenségeket.

Krisz, szép a pocakod.

Csöre, neked is nyugi!!!

Gizella, sajnálom a betegséget, de remélem, egyszerűen és gyorsan gyógyítható. Kitartás!

Kisbogács, tényleg már vasárnap szülni akarsz? Karácsonyra haza akarsz érni?

Kép
petne

Andrea! Mit kellett nyomkodni a ctg-n? Azt amikor mozog? Még iyleet nem is hallottam....de hát a hány gép annyi féle....vicces lehetett ahogy sasolsz és na na most!
katuska79

Jó reggelt!

Kivételesen egész "korán" kivetett az ágy. :D Várom a postást, de fogadjunk, hogy amilyen mázlim van, tuti délután fog jönni.

kisbogacs: drukkolok a Vasárnaphoz! :)
Vendég

Sziasztok!

Megnyugodtunk, és kicsit optimistábbak vagyunk. Bár még az intenzívre járunk látogatni, már nincsen mesterséges altatás, nincs lélegeztető gép, és gyomorszonda. Van oxigén maszk, töménytelen infúzió, és egy hihetetlenül legyengült "Milán" papa. A múlthét az embertelen volt, az orvosok pesszimizmusa és maga a látvány teljesen sokkolt minket, mit szépítsem nem bíztunk a gyógyulásban, de odaföntről most segítettek, és sokat jelentett az élni akarás is.
Igyekszem behozni az elmaradást, de a Karácsony is itt van a nyakunkon, szóval nem tudom milyen gyakran tudok benézni így és persze a kórház menetek mellett.
Milánnal voltunk dokinál, vele minden oké, de a múlthetet ő is megszenvedte, teljesen visszavonult, érezte a feszkót. :( Most már nagyon virgonc ismét, a jobb oldalamat rendesen edzésben tartja, és a hólyagomba is előszeretettel boxol.
Méricskélés nem volt, de doki kb. 2,2 kilóra saccolta Pocakvirgoncunkat, méhszáj teljesen zárt. Sikerült találkozni a szülésznővel is, nagyon szimpi, jól gondolkodik, szóval tudom, hogy minden rendben lesz. Január 2-án megyünk ismét dokihoz, és akkor lesz CTG is.
Most ennyi voltam, majd jövök még!
Remélem mindenkivel minden oké! :wink:

biga.csiga

biga.csiga

Biga.csiga, nagyon örülök hogy jelentkeztél és a jóhíreknek meg főleg! Sokat gondoltam ám rátok... szurkolok hogy továbbra is minden egyre jobban alakuljon!
kisbogacs

biga.csiga: jobbulást Milán papának!!!
És örülök, hogy minden rendben volt a dokinál.
Vendég

Sziasztok!

Katuska: én úgy tudtam, hogy ez mindenhol így van!!! A barátnőm máshova járt CTG-re és neki is nyomkodni kellett. De tényleg vicces! :-) Viszont szót fogadott drága kislányom és amikor noszogattam, hogy tessék mozogni, akkor el is kezdte. :-) Végén arra figyeltem, hogy mikor mozog a poci is, és akkor nyomkodtam.
Ahogy levették a szalagokat, elkezdett csuklani. Na olyankor nem tudom, mi van. Minden egyes csuklásra nyomkodni kell???

A védőnő annyit mondott a leletre, hogy még nincsenek fájásaim. Hát még szerencse!!! :-) Ne is legyenek még minimum 2,5 hétig.

Ja, meg azt is mondta, hogy fent van még a pocakom nagyon. Dehát 34 hetesen hol kéne lennie?????

biga.csiga: nagyon nem irigyillek! De próbálj most Milán babára koncentrálni. Neki most nagyon fontos, hogy anyukája ne feszüljön szét az idegtől. Tudom, könnyű mondani....

Kisbogacs: szorítok a vasárnapi szüléshez!!! :-) Viszont akkor készülj fel, hogy a Szentestét nem otthon töltiek!!!

Kép
jandrea

Sziasztok, jó reggelt, délelőttöt :)

Biga.csiga: jobbulást Milán papának, remélem, hamar rendbejön. Örülök, hogy végre hallunk felőled.

Katuska, Andrea: nekem mindkét gyereknél nyomkodós ctg volt, csak a mozgásra kellett nyomni, a csuklásra én nem nyomtam.

Rita: azért csodálkozom ezeken a késői terheléses cukorvizsgálatokon, mert nekem azt mondták, hogy a 32-ik hét után nem szabad (vagy nem szokták? :roll:), és a 34-ik hét után kezd visszaállni normálisba az inzulin termelés. Szerintem ha nekem most újra kellene játszani a dolgot, hasonlóan reagálnék, mint te, némi ájulással fűszerezve... amióta cukordiétán vagyok, nem nagyon volt üres a pocak, itt meg azért kell...

Hehe, Kriszti, látom, engem nem találtál meg :wink:

Lányok, a ma reggelem is k..va jól indult :cry:
Az oviban szóltak, hogy jön ma ovi átadásra a miniszter úr (most lett bővítve az ovi), ezért lehetőleg ne vigyük a gyereket óvodába :shock: na ezen teljesen behidaltam, komolyan... miről szól az óvoda, ha nem a gyerekekről... mindegy, mondtam, hogy szó sem lehet róla, megy Zaza, max. délben elhozom... nem hiányzik, hogy elkapja Mesitől a fosós-hányóst, és még x napig itt kerengjen a vírus a lakásban.... de azért kíváncsi leszek az óvónénik arcára, ha a miniszter úr megkérdi, hogy ugyan, hol vannak ebből az óvodából a gyerekek... :roll:
Apus hajnalban indult dolgozni, 1/2 óra múlva csörög: belémentek hátulról :( szerencsére semmi komoly, de baromira nem hiányzott ez most - és őszintén, amikor mondta, az ütő megállt bennem, elöntött a víz, tiszta ideg lettem :cry: ok, mostanra megnyugodtam, de hirtelen sokkolt...

Na alkotok tovább, még benézek :wink:

Csöre
csöre74

csöre74: hát ez jó. Ovoda átadása, de a gyerekek ne legyenek ott. :shock: Érdekes. :roll:
Még szerencse, hogy apusnak nem lett semi baja!!!

jandrea: én úgy tudom, hogy nálam is ilyen nyomogatós lesz. Már várom nagyon, kíváncsi vagyok rá milyen is ez az egész. :)
Vendég

Jó reggelt!

Biga.csiga, további jobbulást Milán-papának!!!

Katuska, Andrea, nekem sem kellett nyomkodni a CTG-t, sőt, a tegnapi hiper-szuper volt. Az egyik szülőszobán csináltuk, és mindent kiírt egy monitorra is, így folyamatosan látszott a változás számokban mérve is.

Csöre, tényleg nem semmi, hogy egy ovi átadásnál éppen a gyerekek nem lehetnek ott :shock:

Andreat, további kitartást, persze, hogy bent kell még maradnia a pocaklakódnak.

Kisbogács, további jó gyúrást a vasárnapra. Drukkolok!

Kép
petne

Sziasztok!

Köszönöm, lenyugodtam :oops: Apa színház után hazatranszportált, így szent a béke :wink: És az előadás ismételten fenomenális volt!!! :D Jól esett a lelkemnek, hogy anyukám olyan büszkén virult ott mellettem, nem győzte mondani, hogy milyen büszke, hogy még így az utolsó hetekben is virulok és meg nem mondaná, hogy 2 hetünk van hátra :D

Éjszaka viszont megint olyan keményedéseim voltak, hogy azt hittem, menni kell...Apát negyed ötkor ébresztettem, hogy ne haragudjon, de ez most elég rendesen fáj és akkor most mi legyen...már szinte mérni kezdtem az időt, és a keményedések is egy másfél órán át kezdtek rendszerességet mutatni :shock: Apa nyugtatott, ami használt és egy idő múlva elmúlt.
Furi érzés volt, mert nagyon fentről indult (nekem fentről,szóval Martin fenekétől) és az egész pocak egy tömbbe keményedett, szerencsére nem volt igazi görcs....Megint meginogtam, hogy hogy fogom tudni, ha menni kell....mert hogy ez olyan egyedi... :oops:

Kisbogács: nagy drukkok, hogy összejöjjön a vasárnap!!! Én 28.-án vagy 2.-án szewretnék szülni. Szegény Tiéd Apa, hogy nem engedik el, olyan hülyén alakulnak ezek a szabadságolások :( Enyém Apánál szerencsére eddig nem volt az a nagy iktatása a szabiknak, és van még kb 2 hete, úgyhogy meglátjuk, nit tud bűvészkedni vele...

Csöre: örülök, hogy nálatok is béke van!

Hanna: szintén!!!Durva lehetett a Kerepesi tegnap! Én Budakesziről a Jászaira potom egy órát mentem tegnap. :evil:

Biga.csiga: örömmel hallom, hogy minden jól alakul, meglátod, minden rendben lesz!!! És gyere,amikor kedved/időd van, öntsd ki a lelked! Örülök, hogy Milánnal is minden OK!!!

Rita: sajnálom, hogy Tiéd Apa elutazott! És a cukros lötyit....ilyenkor még cukroznak?? :shock: Kitartás!

Caulophyllum: én ma kezdtem el,napi 5 golyócska. Meg a málnalevelet is iszom.

KépKép

KépKép
kata8110

Csöre: vagy talán mégis! :wink:

Köszi mindenkinek a szurkolást! Ennyi jó kis drukk után muszáj összejönnie... :)

Ovi gyerekek nélkül... Lehet a miniszter úr egyedül akarja kipróbálni a játékokat :lol: :lol:
kisbogacs

Kriszti: :wink: megtaláltál :D
Miniszter úr nem tehet róla, sőt, a polgármester úr is fel van háborodva (miután megtudta, na nem az óvónéniktől), ez teljesen az óvoda találmánya... kiváncsi leszek a fogadtatására :roll: de marhára megérdemlik :evil:

Kata: örülök, hogy jól sikerült az este :) hát, ezekkel a fájásokkal tényleg nem könnyű :roll: azért ha 5-10 percesek, akárhonnan is indulnak (fentről vagy lentről) akkor spuri :D
Igen, a 28-a is jó nap :wink: meg a 2-a is :)
Nekem is megvannak a keményedések, de szerintem még nem szülünk... kivárjuk a Karácsonyt, és csak utána :) semmi rendszer, semmi fájdalom, csak kemény időnként...

Petne: szuper CTG élmény :) amikor én voltam (6,5 éve) papírszalagot köpött ki a gép :roll:

Csöre
csöre74

Csöre: ne viccelj, gyerekeket az oviba??? :shock: Még a végén leamortizálják a drága pénzen vett játékokat meg a berendezést :lol: Elképzelem, ahogy miniszter úr a szőnyegen ülve toligálja a kisautókat :lol:
Mellesleg jó, hogy ilyen időben szóltak! :roll:

KépKép

KépKép
kata8110

Csöre: ma megyek dokibácsihoz, meg ctg-re,meglátjuk, mond -e valami okosat... Bár biztos megint az lesz, hogy álló burok, C:3000. De akkor hova tűnik a keményedések hatása?? Persze, azt sem szeretném, hogy bent tartson a klinikán :oops:
Sajnál Tiéd Apa, elhiszem, hogy megijedtél!!!

KépKép

KépKép
kata8110

Jó reggelt! Kata: úgy érzem te kezded meg a sort a babázásban :D Csöre: a ctg-re hol kell időpontot kérni? és mennyivel előtte én megyek 23-án meg 31-én is te mikor is jössz?
erzsebet0312

Kata: tegnap szóltak, meg ma megint... ezért összesen a 60 gyerekből 10 volt az oviban ... teljesen fel vagyok háborodva :evil: és ha nem tudom a gyerekemet rendezgetni? mert éppen bp-en dolgozik az egész család, és 7-re érünk haza? akkor mi van? kidobják? mert ennyi idő alatt szabit sem lehet kérni.

Csöre
csöre74

Hát ez az ovis sztori nagyon tetszett!!!! Márhogy képletesen!!!! Nevetséges!!!!

kata: mit jelent az, hogy álló burok??? És ezt mióta nézik neked???

A CTG-n én is egy ekg-szerű papírlapot kaptam. Én nem igazán tudom, mit kell rajta nézni. Minden esetre jó volt hallani babócám szívecskéjét. Azért engem megnyugtat, hogy most már hetente nézik.

Kép
jandrea

Erzsébet: holnap megyek, utána nem tudom, mikor... nekem nincs időpontom :roll: remélem, azért megnéznek... de nem mondta a dokinéni, hogy kérjek, én hülye meg nem kérdeztem, hogy kell-e... pedig Viki mondta a cukros rendelésen, hogy kell kérni, csak kiment a fejemből :roll: kicsit sem vagyok szétszórt :roll: :oops:
Hová kell menned? Honvéd, vagy MÁV?

Csöre
csöre74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: