Sziasztok, jó reggelt, délelőttöt
Biga.csiga: jobbulást Milán papának, remélem, hamar rendbejön. Örülök, hogy végre hallunk felőled.
Katuska, Andrea: nekem mindkét gyereknél nyomkodós ctg volt, csak a mozgásra kellett nyomni, a csuklásra én nem nyomtam.
Rita: azért csodálkozom ezeken a késői terheléses cukorvizsgálatokon, mert nekem azt mondták, hogy a 32-ik hét után nem szabad (vagy nem szokták?

), és a 34-ik hét után kezd visszaállni normálisba az inzulin termelés. Szerintem ha nekem most újra kellene játszani a dolgot, hasonlóan reagálnék, mint te, némi ájulással fűszerezve... amióta cukordiétán vagyok, nem nagyon volt üres a pocak, itt meg azért kell...
Hehe, Kriszti, látom, engem nem találtál meg
Lányok, a ma reggelem is k..va jól indult
Az oviban szóltak, hogy jön ma ovi átadásra a miniszter úr (most lett bővítve az ovi), ezért lehetőleg ne vigyük a gyereket óvodába

na ezen teljesen behidaltam, komolyan... miről szól az óvoda, ha nem a gyerekekről... mindegy, mondtam, hogy szó sem lehet róla, megy Zaza, max. délben elhozom... nem hiányzik, hogy elkapja Mesitől a fosós-hányóst, és még x napig itt kerengjen a vírus a lakásban.... de azért kíváncsi leszek az óvónénik arcára, ha a miniszter úr megkérdi, hogy ugyan, hol vannak ebből az óvodából a gyerekek...
Apus hajnalban indult dolgozni, 1/2 óra múlva csörög: belémentek hátulról

szerencsére semmi komoly, de baromira nem hiányzott ez most - és őszintén, amikor mondta, az ütő megállt bennem, elöntött a víz, tiszta ideg lettem

ok, mostanra megnyugodtam, de hirtelen sokkolt...
Na alkotok tovább, még benézek