babakocsi szemponthoz én is írnék pár dolgot-mint nagybani felhasználó-..
- fújható v. tömörgumi v. műanyag kerék... higgyétek el, hogy tényleg nagyon nem mind1! alapvetően a fújható az ideális, kompromisszumnak tömörgumi, lehetőleg egyáltalán ne legyen műanyag.
- vízszintesre dönthető legyen a támla, a 160°-os nem ajánlott 0-3 hó között és hosszabb fektetésnél 6hóig! igaz, hogy lehet kapni egy 3szög alakú szivacsot, ami arra szolgál, hogy a döntésnél keletkezett teknőt kiegyenlítse... jobb mint a semmi, de általában elég keskeny... szóval csak végszükség esetén jó.
- amiről írtam az autósüléseknél, itt is áll.. a biztonságöv hossza.. ezen inkább múlik, hogy be tudod-e kötni télen a nagy zsákjában..
- aztán azoknál a típusoknál ahol a lábrész le van hajlítva, szintén állítható legyen vízszintesre, ez a lábzsákhoz is kell, ill. a későbbiek során ha nő a gyerek és már lelóg a lába, jó hogy fel lehet hajtani, hogy ne pangjon lógva a lába...
- ha vki a háromkerekű mellett dönt: bolygósítható legyen az első 1db kerék!! különben megkeseríti a közlekedést-fordulást!
ugyan ez igaz a bergon típusú nagy kocsikra, ha vásárolni, üzletbe, áruházba is akarsz járni...szte
aki sűrűn jár ilyen helyekre és ezt autóval teszi, érdemes olyan travel systemet venni, ahol az ülés a vázra pattintható- így elkerülöd, hogy a csecsemőt feleslegesen vedd ki, pakold át, főleg ha közben elaludt..
- lehet kapni kifejezetten csak olyan vázat, ami erre a célra szolgál(szinte minden hordozó típushoz jó), mondjuk főleg amerikai oldalakon láttam, de sztem megéri a 30-50USD-t, ha sűrűn használod, és mellette otthon pihen a normál nagy fekvős bbkocsi
-aztán pl. a huzat levehető, mosható-e...
-praktikus, de nem létkérdés a tolási irány megváltoztathatósága
na jó.. asszem befejezem babakocsi esszém.. kb nyolc féle típust teszteltem már élesben.. , ez csak az én tapasztalatom és hát mások az elvárásaink, de azért remélem van akinek tudok vele segíteni...
legközelebb folytatom az egyéb tárgyakkal (utazóágy, lázmérők, légzésfigyelők…stb)

:D:D