Hello Csajok!!!!
Minden babához gartulálok!!!!!!!
Újra itthon! Anniyra jó megin babázni, hogy el se tudom mondani! Vince nagyon édes, igazi követelőzős, rettentő vákummal rendelkezik, már 3. napon ömlött a tejem, fájt is nem mondom(most már jobb), Eszik, alszik, már kicsit nézelődik is, vigyorog ha jóllakott, rengeteg pelust elfogyaszt

, és nagyon pici!!!!!!!!!! Nincs rá ruhám! Képzeljétek al, azokban a ruhákban, amik az elsőkön voltaka kórházban, teljesen eltűnik....

Vettem télizsákot, 62-et, és a gyerek elfér a közepén, a keze meg a lába nem ér el a nyílásokig se, ahová tenni kéne, úgyhogy csak összepantetoltam rajta, mint egy pokrócot:)
MA jöttönk haza....a kórházban már a visszaesett súlyból hízottan jöttünk el.

Szóval kész kajagép. Tesók mingyárt hazaérkeznek, hogy végre megölelgethessék!
Szülésről: nagyon fájós volt, nagyon nehéz, de végül is rövid...attól függ, honnan számoljuk....Szombaton már folyt a magzatvizem, cska még nem vettem ugye komolyan

aztán semmi fájás... éjszaka 10 perces fájások lettek, és több magzatvíz, ekkor már biztos voltam benne, hogy az az. Rózyaszínesedett is...fájások végül leálltak, reggel 6kor bementünk a kórházba...megállapították, hogy nincs vissszaút, mert ez bizony a magzatvíz, és szülni kell...azonnal oxitocinra nyomtak, meg kaptam mindenféle lazítókat, mert még mindig csak egy újnyi voltam, és még nagyon kemény is volt a méhszáj...ez az állapot tartott még vagy 3-4 órát. Tágulás semmi, puhulás semmi, fájás nagyon-nagyon, és már szünet nélkül...mondhatnám volt 2 levegővételnyi szünetem...végül a padlón görnyedtem már, és azt hittem itt a vég...doki sokszor megnézett(benyúlkált tágítani) na hát az fájt még csak igazán....egyszer cska lettem 4 újnyi, és azonnal szülőágy..addigra kezdtek ritkulni a fájások...20perc után 13:40re meg is lett a kis Vince....nagyon jól sikerült nyomni, bár sokat kellett visszatartani a gátvédelem miatt(na az is nehéz volt...ne nyomjam , mert szakadni fog....kössz....) de össz-vissz fantasztikus volt! mikor átbukkant a fejecske, és kijött a válla! Az a megkönnyebbülés, a sírás, a kis mázas édes meleg kis Vince! Hát olyan élmény! Megérte az egész szenvedés!Ott akkor azt mondtam, ezt soha többet mégesgyszer! Most viszont már tervben a köv. tesó!!!!!!!!Kell még egy lány

:):)
Gátat nem kelett vágni, ici picit repedtem, mert már nagyon erősen nyomtam, és késő volt...de két öltés, és nem fáj semmi most se!
Ami ezután jött nem volt kellemes...sajnos a lepény nem jött ki....altatásban majdnem negyed óra alatt meg is volt vele a doki, semmi komplikáció nem lépett fel, nem is veszettem sok vért, és nem is adtak pótlást, nem volt olyan tapadós a lepény, mint az előző terhességnél szerencsére
Sajnos még másnap sem engedtek felkelni, mert ájuldoztam a vérveszetség miatt, de vérképzőt kaptam vénásan, és rendbejöttem, így nem kelett vér plusszba....
Most már itthon, fáradtan, hasam fáj még, és képzeljétek meredt egy nagy hasam!!! Ez a 3. gyerek átka...2.al em volt semmi...lassabban húzodik össze a méh...nem is fáj annyira, mint az elsőkkel. Majdcsak lemegy ez is!
Ne haragúdjatok, hogy ily hosszú lettem, de rövidebben ezt nem tudom leírni! Drukolok mindenkinek aki még a nagy pillanat előtt áll!!!!!! Megéri minden szenvedés, gondolhjatok arra, milyen jó lesz a kicsi babát látni, érezni szagolni! Jajj annyira jó illata van!
Rakok képet:
Majd jövök, most emnnem kell!!! Éhes a legifjabb!