A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Jó reggelt!

Kisbogacs! Én már szinte mindent kipróbáltam.

Petne! Szép méretek. :)
Lassan itt lesz Julcsi. De szuper.

Moncsi! Szia! Hogy vagytok? Írj magatokról is.

Bartika? Mi volt tegnap?

Rólunk: pocsék éjszaka van mögöttünk. 3-kor aludtam el. :(
Nem tudok aludniiiiiiiiiiiii.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok, jó reggelt :D
Ilyen késő este (vagy Moncsi kora reggel) is ennyit írtok? :shock: :lol:

Petne: gratula a jó eredményhez :D hű, egy nap van közöttünk, és a gyerekeink teljesen hasonló méretűek, és hasonlóan viselkednek :D

Sajnálom a savat, Lányok :( kitartás, már csak pár hét!

Csöre
csöre74

Hanna: sajnálom a rossz éjszakát :( szegénykém, mi volt a gond? Hajnalban én is vergődtem pár órát, de aztán sikerült visszaaludni...

Csöre
csöre74

Csöre! Mesi jobban van?
Az okot nem tudom. Egyszerűen nem tudtam elaludni.

Kép
hanna30

Mesi teljesen jól van, köszönjük, itt ül mellettem :D Éhesnek nem éhes, de nem is baj, ha még diétázik :)
Zazát meg most viszem oviba... kicsit hagytam tovább aludni :)

Csöre
csöre74

Jó reggelt!

Sav: nekem a Refluxont a dokibácsim írta (mivel, ha nem is kezeltek vele, valami azért normál állapotomban is volt néha) és én már a 20.hét környékén majd megpusztultam, talán emlékeztek is,hogy itt kefíreztem :oops: Ergo a Refluxont lehet. Én is csak pár szemet használtam, most minden kaja után Rennie... És természetesen mandarin, narancs evészet, van, hogy grapefruit. De az meg jól esik -- ok, utána meg nyögök :oops: De azt vettem észre, hogy mostmár teljesen mindegy, savas-nem savas amit eszem, úgyis mar. Vagy van még a Maalox rágótabletta pl., bár sosem próbáltam, nagyjából Rennie erősségű lehet.

Hanna: sajnálom a nemalvást! :(

Csöre: örülök,hogy Mesike jobban van! Meglátod, délutánra éhes is lesz :wink:

Petne: szóval a nagylány megint bújócskázott?? :wink: De nagyon szépek na méretei, nagy gratula hozzá!!!

Ahogy itt írjátok a méreteket én is kezdek izgulni, hogy a kis görögdinnyém mekkora lehet! Hétfőn UH, na akkor megtudom! De gondolom, ő is elhagyta már jócskán a 3 kg-ot... :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok!

Csöre: Én voltam túl korai. Én is alvásnehézségekkel küzködök, de sikerült visszaaludnom. Rólam annyit kell tudni, hogy pénteken töltöm be a 37 hetet. Már egyre nehezebb a pocak, bár nem túl nagy. És nem tudjuk, hogy kislányt, vagy kisfiút rejt-e. 4D-n a 27. héten a doki fiúnak mondta, de nem látta száz százalékosan, csak egyszer mintha kukacot vélt volna felfedezni. De a saját dokim kétszer is határozottan állította, hogy kislány, "de mintha lenne ott valami" mondta ő. Szóval nem tudjuk. Csütörtökön megyek először NST-re és lesz uh. is, de már nem kérdezem meg. Maradjon titok, ha a pici babánk úgy akarja. Már minden kész a fogadására, nagyon várja már a család. Hát röviden ennyi rólunk. Bocs, ha kicsit hosszúra sikerült.
moncsi8423

Csöre! Örülök, hogy jól van Mesi.

Kata! Az a baj, én is állandóan gyümölcsöt eszem. :)
Tuti 3 kg felett van Martin.

Moncsi! Titokzatos babátok van. :)

Kép
hanna30

Moncsi: üdv újra köztünk!
Hú, akkor nektek nagy meglepi lesz, hogy kit rejt a pocak!! A Kisfiam a 16. héten már olyannyira nem volt szégyellős... :lol: Azóta is mindig meggyőződhetünk,hogy még mindig fiú :lol:
Már nektek is nagyon kevéske van vissza, olyan izgis!!!

KépKép

KépKép
kata8110

Hanna: de ha az esik jól???? :wink: Múltkor meg, amikor 2 hatalmas grapefruitot ettem meg, semmi bajom nem volt...akkor most hogy van ez?? :shock: :lol:
Lehet, hoy végül Martin beváltja a jóslatokat és meg sem áll 3.8 kg-ig? :)

KépKép

KépKép
kata8110

Kata! Nekem is ez esik jól.
Tuti szép nagy baba lesz Martin. :)

Kép
hanna30

Nagyon szégyenlős. De nem baj, meglepi lesz. Lényeg, hogy minden rendben legyen vele. Amúgy rengeteget mocorog, nagyon aktív kis emberke. És még mindig olyan hihetetlen, hogy nemsokára már hárman leszünk.

Kép
moncsi8423

Moncsi: :) akkor egy nap van közöttünk :wink: micsoda rejtélyes kiscsomag :D még hogy nem árulja el, hogy kicsoda :)

Kata: Martin tuti több, mint 3 kg :wink:
Mesi már benyomott egy egész nutellás kiflit... ennyit a diétáról :roll: :lol:

Csöre
csöre74

Nutellás kifli.. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
hanna30

Hanna: gondolhatod, hogy én is gyűrném :wink: ha lehetne :)

Csöre
csöre74

Csöre: gyorsan regenerálódik a lánykád!!! :D Szerencsés :wink:
Nekem bezzeg most a reggeli pirítós uán is ég a gyomrom :x

Csajok, tegnap eljutottam oda, hogy kipróbáltam a gátmasszázst.... :oops: Még közvetlen utána is olyan jó kis ellazult érzést adott, remélem, szülésnél is megteszi a jótékony hatását,karöltve a málnalevéllel meg a homeós bogyókkal :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Csuklik a gyerekem... :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Moncsi: köszi mindent bevetek hogy végre célirányosan lefelé vegye végre az irányt :D Csöre: igen én is gondoltam hogy a két sajtburger sok volt de a szervezetem egyszerűen azt mondta hogy lakj jól végre!!! :D Haskeményedések vannak???? nekem azt mondta a dr nő hogy a Mgn B6-ot mostmár hagyjam el szépen. Ennek örömére az éjszaka 2x keményedtem is szépen. :wink: Hanna: nutellás kifli ne is mond ... nyam-nyam :D ja Nellikénk kb 2600g- nak becsülték :lol:
erzsebet0312

Csajok! Én kb 10 éve nem ettem Nutellát. :oops: :oops: :oops:
Kívánom az édeset, de azért annyira nem. Bezzeg szaloncuki már nincs itthon. :oops: :oops: :oops:

Erzsébet! Sajtburger nélkül is jó lehet lakni. :wink:
A sültkrumpli meg felviszi a cukrot. Na meg a tej is. Szóval óvatosan azokkal. Bírd ki azt a pár hetet.

Kép
hanna30

Sziasztok,

Üdv itt újra Moncsi! Tényleg nagyon titokzatos babátok van, de ha már eddig nem tudtátok, talán tényleg nem is fontos. Majd ha kibújik, lesz meglepi.

Hanna, sajnálom az éjszakát. Én nem tudom, velem mi volt, csak 1x kellett pisilnem. Ennek az alvás miatt örülök, a vizesedés miatt nem.

Ma találkoztam a szülésznőmmel. Szimpatikus, a CTG is rendben volt, állítólag olyan, mint a nagykönyvben. Fehérje nincs a vizeletben, és az összes többi laboreredmény is rendben van.

Dobok képet a tegnapiról. Kép

Kép
petne

Petne! Itt is csak dicsérni tudom Julcsit.

Kép
hanna30

Petne: édes kis husis baba :D tündéri :)

Erzsébet: két keményedés még nem gáz :wink: ilyenkor már érezhetően gyakorol a méhed :) Hú, én nem is számolom, hányszor keményedik :) van, amikor csak abból veszem észre, hogy hozzáérek a pocakhoz... na igen, ezek a kevésbé gáz keményedések... van, amikor meg a víz kiver, levegő bennakad, azért ezek is vannak szép számban
Nellike nagyon szépen nő! :D

Kata: én már nem merem elkezdeni a gátmasszázst sem :oops: annyira félek, hogy kipottyan Saci, mielőtt odaérünk, legalább ez tartsa vissza :oops: biztos hülye vagyok, mert nem így működik, hogy úgy dönt, hogy jön, és már kint is van, de én akkor is félek :oops:

Csöre
csöre74

A málnalevél teát én is iszom, a héten kezdtem el. Én is nagyon reménykedem, hogy használni is fog.
Hát szaloncukor már nálunk is elfogyott. De olyan érdekes, hogy a terhesség elején a sósat, most pedig az édeset kívánom. Folyton valami sütit ennék :)
moncsi8423

Hanna,Moncsi: én elzártam a szaloncukit :lol: Ha véletlenül ki találna nyílni a doboz, nem sokáig tartana :lol: Hétfőn anyuéknál ettem Szamos marcipánost meg Milka feketeerdőset....nyami
:oops:

Petne: gyönyörű babácska Julcsi! És tényleg, mennyire rohamosan változnak itt a finisben egy hét alatt is! És örülök, hogy minden rendben van veletek! :wink:

Csöre: :lol: ez jó! Bár olyan lenne, hogy az anyuka megadja a zöld lámpát és pikk-pakk kint a baba :wink:

Keményedés:nekem ma gyakorlatilag felkelés óta kemény :roll: De nem fáj, nem görcsöl, csak mintha lenyeltem volna egy nagy követ :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok!

Kisbogacs: köszi a sav elleni tippeket. Kipróbálom a teákat azt még nem próbáltam. Én is olvastam hogy a friss narancs vagy citrom lé jó hatású sav túltengésre mert azt írták, hogy a gyomorban máshogy mennek a dolgok mint azon kívül:-). Tehát hiába sav a citrom tömény leve a gyomorban lúgosít........
Bár meg kell mondanom hogy nekem ez a vonal nem jön be hiszen a mandarin is így kéne hogy működjön....mégis olyan savam lesz tőle hogy majd megfulladok.........
Bár már tök mindegy mit eszem vagy iszom......reggel úgy ébredtem hogy majd szomjan vesztem. Ittam egy pohár szénsav mentes VIZET, rá 5 percre azt hittem tömény sav jön vissza.........Utálatos dolog ez de mostmár kibírom:-).

Pocsék éjszakánk volt.........a fiam végighányta az egész éjszakát ha éppen nem hányt akkor hasmenéssel futottunk a wc-re. Közben permanensen 39 fokos láza van....sem a gyógyszer sem a kúp nem marad meg benne..........A házidoki szerint hányós-fosós vírus egy kis gennyes torokgyulladással....
Már nekem is kezd fájni a torkom.......tuti elkapom tőle.
Egy percet nem aludtam már majdnem 50 órája.....tréningezek a babára :?
Egyszercsak menet közben elalszom, eldőlök és úgy maradok........

KépKép
peni

Hű, a feketeerdős milka tényleg nagyon finom :) elcsábultam hétfőn egy darabkának :oops: (meg egy csokisnak :oops:)...

Kata: doktornéni azt mondta, ha beindul a szülés, akkor nagyon hamar kint lesz Saci, mert nagyon lent van, és főleg az előzményeim miatt (Zaza is 3 óra alatt megvolt (az első érzékelhető fájástól)), tehát AZONNAL induljak, ha bármi jele van a szülésnek (ja, mert Zalánnál nem indultam azonnal.... még vártam egy órát, mire anyuék odaértek Mesire vigyázni...)

Peni: jaj, nagyon vigyázz magatokra, nehogy elkapd! Ez biztos hasonló vírus, mint Mesikémé (neki is ugyanezek a tünetei, csak neki sokkal lájtosabb formában) Jobbulást Somának!

Csöre
csöre74

még egyben, majd jövök később, most nagyon negatívban vagyok..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Csatlakozom Mágneshez.
Baromira felidegeltek.
Mázlista vagyok, hogy Laca ilyen normális.
Ha lenyugodtam, majd jövök. :cry:

Kép
hanna30

Mágnes, Hanna: kitartás!!!
Hanna: nem szabad idegeskedni, tudod...

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Mágnes, Hanna: mi történt veletek???

Petne: extrán együttérzek. Épp most készül teljesen szétégni a torkom. Azt hiszem, karácsony előtt be kell még tankolnom Rennie-ből. Nehogy az ünnepekkor legyek bajban.

Ma voltunk laboron, uh-n és NST-n.
Uh:
BPD: 90 mm
FL: 68 mm
AC: 314 mm
Becsült súly: 2719 gr

Azt mondta a doki, hogy ha kivárjuk a 40. hetet, kb. 3800 gr-os babára számíthatok. Szerinte már azért 4 kg nem lesz. :-)

NST: fogalmam sincs mit kell rajta nézni. Doki aláírta és kész. Biztos jó, gondolom, ha valami nem stimmelne szólt volna.

Levette a strepto-hoz a mintát is. És volt zsemlés, tejes cukorvizsgálat is. Majd 30-án megyek hozzá legközelebb, csak akkor tudom meg az eredményeket.

Következő NST pedig jövő hétfő (az ünnepek miatt).

Kép
jandrea

Jandrea: nagyon szépek a méretei Biankának!
Úgy látszik,a januári babák nagyon ráálltak erre a 3.8 körüli súlyra :wink:

Mágnes,Hanna: csatlakozom a teamhez....engem most egészen kivételesen Apának sikerült megbántani...Lehet, hogy hisztisebb vagyok az átlagnál, de igenis, most ezt vegye figyelembe....

KépKép

KépKép
kata8110

Kata: Apa is hisztis, hidd el... de abban igazad van, hogy attól még neki kell jobban vigyáznia Rád.
Szegények azért is feszültebbek, mert tehetetlenek, meg mert féltenek.
Én folyamatosan veszekszem Apával, mert ő extra idegbaj mostanában :( nagyon sűrűre sikeredett ez az időszak :(

Andrea: gratula, szép nagy baba Bianka :) érdekes a cukorvizsgálat, ilyenkor már nem szoktak csinálni :roll: és bizti szólt volna a doki, ha nincs rendben az NST :)

Csöre
csöre74

Csöre: egyszerűen nagyon figyelmetlen volt velem :cry: Ma estére színházjegyünk van (kb egy fél éve megvan), gondolom az utolsó így kettesben, amikor nem vár egy kis csomag...Erre neki van egy kollegája, valami angol, aki a létszámcsökkentés miatt elhagyja a céget és valami karácsonyi 'drink-partynak' csomagolt könnyes búcsú lesz, a pasinál meg a feleségénél, Na, persze, kb egy évet dolgozott ott, Apának nem is volt túl nagy véleménye róla és ez a 'meghívás' kb egy hete jött....Hogy neki semmi kedve nincs menni, de lehet, hogy illene...És velem mi lesz, az nem illene??
Tisztára kibuktam,itt bőgök...Ez nem feszültség az állapotom miatt, egyszerű figyelmetlenség a részéről :(
Még szerencse, hogy anyukám is szereti a musicaleket, így eljön velem.

KépKép

KépKép
kata8110

Petne: tényleg gyönyörű Julcsi baba.
Csöre: én is csak óvatosan merem inni a málnalevél teát, mivel C:2110 az értékem. Anyum erre azt mondta, nem fog kipottyanni, jól oda van csinálva. :)
Én is sírósabb vagyok mostanában a kelleténél. Elég, ha a párom csak egy kicsit hangosabban szól hozzám. Szerencsére iszonyú türelmes ember. :D

Kép
moncsi8423

Kata: :( na igen, ez valóban figyelmetlenség, és nem feszültség. Sajnálom :( de az illene nála azt jelenti, hogy megy is? (Enyém Apusnál sajnos igen.) Ne bőgj azért :( Anyukáddal is biztos jó lesz, csak tudom, hogy nem erre készültél.
Majd később fog rosszul esni neki, ha rájön, hogy ezek az alkalmak nem jönnek vissza.

Moncsi: nem pottyan ki :D remélem is :) csak nekem 1-1,5 óra a kórház csúcsforgalomban, úgyhogy akár necces is lehet :wink:

Csöre
csöre74

Csöre: szaloncukrozunk???? milkából mi is vettünk feketeerdőt meg Tibiből rumosdióst hú végünk lesz karácsonykor mint a zöldbabnak :D lányok én is olyan érzékeny tudok lenni már kiborítom néha a családomat állandóan besértődök meg hisztizek pedig nem akarom de kijön belőlem :roll: Jandrea: tényleg szép a mérete úgy látszik a januári babák fej-fej mellett haladnak
erzsebet0312

Csöre: nagyon úgy fest, hogy enyém Apánál is az illene egyenlő a menéssel (legalábbis jelen esetben, máskor annyira odavan minden ilyesmitől, hogy dehogy megy, mert én szomorú leszek):roll: Én is bíztam benne, hogy le sem fogja tojni, hisz programunk van és ott majd a melóhelyen 2 mondatban elköszön.Egyszerűen nem fogom fel....Ráadásul ő mondja, hogy de ne legyek megbántva, elénk jön a színházhoz....kösssssz...
Ezt jól elintézte, tiszta c@r kedvem lett,akár a feje tetejére is állhatna tőlem...
Na megyek vasalni,arra még talán jó vagyok... :cry:

KépKép

KépKép
kata8110

Erzsébet: két szem volt :oops: tényleg csak kettő :oops: mi is vettünk Tibi rumosdióst meg túróst, és szeretnék még Milkát itthonra is... de eddig nem kaptam :( lehet, pénteken meg már nem is fogok :(

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Pár nap kiesett, igyekszem visszaolvasgatni, de ha jól látom, bőven termeltetek már. ;)
Bővült már a "kis csapat"?
Vendég

Olyan jót mosolyogtam a kipottyan a gyerek dolgokon:) így olyan vicces olvasni....

Fujj fujj gyomorsav...de tényleg elmúlik szülés után pikk pakk úgyhogy kitartás. Nálam sem számít mit eszem, jön az mindentől. Aludni meg gyakorlatilag ülve szoktam de már úgy sem jó, akkor is rámjön a hányinger miatta...valamelyik nap jó volt rá a langyos tej, de most az se. MArad a Rennie...függő leszek tőle már látom... de az édesköményt lehet kipróbálom, veszek valami babateát abban vannak iylen gyomornyugtató dolgok.

Nekem is jó kis bosszús napom volt ma. Reggel bementem a rendelőbe a táppénzes papír miatt, hogy mától írjanak ki. Fél kilenckor kaptam a sorszámot, látom ezren vannak...mindegy muszáj maradni mert mától kell a papír. Apát meg Mátét hazaküldtem menjenek fát árulni, megyek én is nemsokára. Fél egykor mentem be úgy, hogy most már rohadtul elegem van, hogy már minden utánam jövőt behívnak, meg az időpontosokat is. Nem igaz, hogy időponttal nem lehet várni fél órát!!!! Volt egy csaj aki 8-ra ment, szegény még az első trimeszter kínjait éli és nem sokkal előttem hívták be. Szegény már fal fehér volt.
NA fogtam magam miután már csak én meg egy másik lány voltunk a koraiak közül, hogy basszus én csak egy nyamvadt papír miatt jöttem, még a doki sem érdekel....erre mondja az asszisztensnő, hogy kérjek sorszámot és majd hívnak!!!!! Ó igen ezt mind megtettem 4 órával korábban! Na akkor végre megírták a papírt....a legjobb, hogy nem kell menni a házidokihoz mert itt megcsinálják rendesen azt a rózsaszín kutyanyelves izét....Szegéyn Máté meg két órát fagyoskodott apával, szétunta magát a kocsiban....de aztán szóltam a szomszédnak, hogy vegye már be magukhoz....Ott jól eljátszott legalább és most ki van dölve, mint a krupmliszsák. Tök oylan volt, mintha beadtam volna bölcsibe....
katuska79

Mostanra sikerült visszaolvasnom. :) Nem szabad ennyi napot kihagynom, mert kiesek a lendületből. :)

Örülök, hogy az UH-kon minden rendben volt, akik már CTG-re járnak, azoknál is minden OK. (Látom babásodni senki nem babásodott, mióta nem voltam itt.)
Én 29-én kezdem az első CTG-t. Izgulok nagyon. :)

vickybabe: muti képet a szoborpocakról!

csöre74: én is tudnék állandóan aludni. ;)

A pocakfotók gyönyörűek, milyen nagy pocakotok van már. :) Én ma mértem, 102 cm köldöknél.

vcrane: Alex gyönyörű. :)

krisz78: nem semmi az anyósod. Az enyém sem akarja felfogni, hogy Karácsonykor nem buszozom ki hozzájuk. :x Ez van. Jöjjön, ha akar.

isarenikő: Leventének utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT!

katuska: BOLDOG SZÜLINAPOT Máténak!

Örülök, hogy mofflival minden rendben van. :)

Nálunk a karácsonyi menű ez lesz:
- újházi tyúkhúsleves
- több féle husika, krumplipürével és hasábburgonyával
- franciasaláta
- és sok-sok süti. Már ha lesz rá energiám. :)

Kórházi csomag: egyelőre van egy amolyan sürgős esetre induló csomagom, mert még nagyon sok minden hiányzik a végeleges csomagból. Már van 3 pizsim, bugyik, betétek, törülközők, papucs, tisztálkodási szerek. De azért még néhány dolog hiányzik.
Nálunk szerencsére a kicsinek majd csak a hazahozós rucit kell bevinni mielőtt hoznánk haza.
Vendég

Ma megint érzékenység a köbön. Jön a téli szünet, utolsó óráim voltak egyes osztályokkal.Hát halljátok, úgy elérzékenyültem. Drága kis ötödikesek, besötétített teremmel vártak, és elénkelték az azok a boldog szép napokat, csak átírva, úgy, hogy "nem tudod, milyen rossz nélküled". Hoztak sütit, ajándékokat. A hatodikosok vettek Ádámkának macit, hogy tegyem be az ágyába, és megígértették velem, hogy beviszem majd a babát. Még a nagy kamasz kilencedikesek is jöttek ajándékokkal, pedig őket már nem is tanítom tavaly óta. Bőgtem egyet. És ez még péntekig folytatódni fog, mert a többiek is készülnek valamivel.
Annyira kedvesek, nem úgy mint az a sok érzéketlen felnőtt, aki elémtolakszik a boltban, arrébb lök a villamoson.

krisz78

Picuranyu: jó hallani felőled, mostanában ritkán jössz :roll:
Nekem 103 cm a pocak :wink:

Katuska: félelmetes ez az egészségügy... lehet, ha még kell menni, érdemes időpontot kérni. Szegény kicsi Máté, jól átfagyhatott a pici teste...

Csöre
csöre74

Krisz: annyira édesek ezek a gyerekek :) biztos nagyon szeretnek :wink:

Csöre
csöre74

krisz78: de édesek lehettek. :) Nem csodálom, hogy meghatódtál. Én tuti végigsírtam volna az egészet. Nagyon jó tanítónéni lehetsz, ha a kicsik ilyen meglepetéssel rukkoltak elő neked. És a maci is annyira kedves dolog. :cry:

csöre74: tudom-tudom. :oops: Kupán is vágom magam érte. Igyekszem-igyekszem, csak aztán mindig máshova tévedek. :wink:
103-as a pocakod? Akkor nem is vagyok lemaradva. :D
Vendég

Haza 3. CTG-ről, minden rendben.

Mindjárt visszaolvasok...
kisbogacs

Vicky: most néztem vissza a tegnapi "termést". Édes Alex baba. Az apukájára hasonlít ugye? Nekem úgy tűnik a képekről.

krisz78

Hello Lányok!
Vcrane! Te is debreceni vagy? Vagy csak szüleid ott élnek? Én 6 évvel ezelőttig ott éltem. Még a végén kiderül, hogy földik vagyunk? :lol:
Alex baba nagyon édes!

Gyomorégés: már sajna nálam sem segít a Rennie, és már nem csak este, de egész nap gyötör. A gáz az, hogy már a Rennienek csak az ízétől is hányok... :roll: :x

Tegnap mi is megjártuk a CTG-t, 10-re mentem délre végeztem. :roll: Semmi értelmét nem látom továbbra sem, komolyan, oké megnézik a baba szívét de arra várni 45 percet, hogy mozogjon, amikor álló nap rugdos engem (csak persze ott nem)... hát nem tudom... :?
Jandrea, ki is a dokid? Strepto gombáim sajna virunak: mától 10 nap antibika, brrrr....

Peni, átérzem a helyzeted... nálunk is ez megy, csak hasmenés nélkül. :? Gyógyulást nektek. Nálunk antibiotikum kezdett javítani rajta, 4 nap utánkaptuk, akkor kezdett javulni. :roll:

Faros babák: nekem is a 34. héten vágta fenékre magát Pötyi és egy hétre rá visszafordult azzal a praktikával, amit itt írtatok. Háton feküdtem párnával kiemelve a fenekem. MOndjuk ijesztő volt, ahogy a hasam eltorzult! :shock: :wink: Utána soha többet nem mertem úgy feküdni... :lol:

Be kéne már nekem is csomagolni, de túl jól vagyok és már nem tartok attól, hogy kipottyan Ádi. :wink:
Gátmasszázs: én is szeretném (Pötyivel maszíroztam a 36. héttől), vettem is olajat, de nem érem el magam alul. :oops: Már a lábam sem, így pediküröshöz is mennem kell jövő héten. :roll:
Szép estét:
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Még sosem raktam fel pocakos képet, most itt az ideje. Nekem nem olyan nagy még, de azért kezd alakulni. Kép

krisz78

Krisz: azért jól látszik :wink: nagyon csinos vagy :)

Barti: sajnálom a strepto-t :( de szerencse, hogy idejében kiderült

Na, én nekiálltam szétpakolni Saci ruháit, hogy mit is mossak ki... teljesen kiborultam, a bőgés határán vagyok :cry: ha kimosom, mit csinálok vele? Nincs hova teregetni, mert harci állapotok vannak a lakásban (a befejezetlen tetőtér miatt). Ha mégis megszárad, akkor hová teszem? Mert a kis pelenkázója még talpig dzsuva (átélt egy költözködést öcséméktől, ragad a mocsoktól), és még a helyére sem tudom rakni, ahol most van, ott meg újra koszos lesz, ha megindulnak a munkálatok :( legalább a kórházi pakkot ki kéne mosni, hogy legyen miben hazahozni, de a fehér és színes nincs ki 1/2 adag :( az 56-os rugikat is átnéztem újra, zömmel plüss, és félek, hogyha ő is túrószínű, nem fogja bírni a bőre (tudom, ő kis barna lesz... de hátha mégsem). Mert eddig ezzel sem tudtam foglalkozni :( szóval pánik a köbön... remélem, nem születik meg a héten :( hátha haladunk valamit péntektől (Apus akkortól van szabin, azaz már holnaptól, de azért ugyanmár ugorjon el innen 200 km-re egy megbeszélésre :evil:)
Bocs, most anti voltam :(

Csöre
csöre74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: