Hello Lányok!
Vcrane! Te is debreceni vagy? Vagy csak szüleid ott élnek? Én 6 évvel ezelőttig ott éltem. Még a végén kiderül, hogy földik vagyunk?
Alex baba nagyon édes!
Gyomorégés: már sajna nálam sem segít a Rennie, és már nem csak este, de egész nap gyötör. A gáz az, hogy már a Rennienek csak az ízétől is hányok...
Tegnap mi is megjártuk a CTG-t, 10-re mentem délre végeztem.

Semmi értelmét nem látom továbbra sem, komolyan, oké megnézik a baba szívét de arra várni 45 percet, hogy mozogjon, amikor álló nap rugdos engem (csak persze ott nem)... hát nem tudom...
Jandrea, ki is a dokid? Strepto gombáim sajna virunak: mától 10 nap antibika, brrrr....
Peni, átérzem a helyzeted... nálunk is ez megy, csak hasmenés nélkül.

Gyógyulást nektek. Nálunk antibiotikum kezdett javítani rajta, 4 nap utánkaptuk, akkor kezdett javulni.
Faros babák: nekem is a 34. héten vágta fenékre magát Pötyi és egy hétre rá visszafordult azzal a praktikával, amit itt írtatok. Háton feküdtem párnával kiemelve a fenekem. MOndjuk ijesztő volt, ahogy a hasam eltorzult!

Utána soha többet nem mertem úgy feküdni...
Be kéne már nekem is csomagolni, de túl jól vagyok és már nem tartok attól, hogy kipottyan Ádi.
Gátmasszázs: én is szeretném (Pötyivel maszíroztam a 36. héttől), vettem is olajat, de nem érem el magam alul.

Már a lábam sem, így pediküröshöz is mennem kell jövő héten.
Szép estét:
Barti