Sziasztok!
Köszönöm az érdeklődést...
Örülök, hogy mindenki jól van. Barbinak nagyon gratula a Babához, remélem lassan már hazamehetnek.
Minden rendben velünk, annyira, hogy most jöttünk meg a motorcsónakázásból, Leányfalutól felmentünk Esztergomig, majd vissza, egy nagyot hekkeztünk. Azt hiszem az arcom egy kicsit megpírult...
Kristóf babával minden rendben. Mindenünk megvan, a ruhákat még ki kell mosni és vasalni, de egyébként minden készen várja.
Bár még várjon legalább 3 hetet.
Én teljesen jól érzem magam, nagyokat alszom, nem fáj a derekam, és kb. 9-10 kilónál tartok, a pocak ma reggeli mérés szerint 103 cm.
Ja és már nagyon-nagyon várjuk.
Amit viszont írni akartam azoknak, akik megvették a suttógó titkait, hogy ne ragaszkodjanak az ott leírtakhoz, mert ez egy minta baba, eset, de valójában közelsem ilyen egy csecsemő.
Pénteken és tegnap voltam szülésfelkészítő utolsó két napján, pénteken délelőtt a szoptatásról volt szó, és ott pont azt mondták, hogy annyiszor kell, amennyiszer a baba igényli, nem kell félni, hogy elkényeztetjük, az az időszak 8-9 hónapos kora körül alakul. Tudják, hogy nagyon fárasztó, de ez a legjobb a babaának. És csak akkor szabad a másik mellre rakni, amikor az egyiket már "kiürítette", met először egy magas cukortartalmú, higabb tej van, később pedig egy sűrűsődik, olyan ez, mint egy menü.
Délután, meg tegnap csoportterápia volt, ami nagyon sok dolgot felszabadított benne és, hát ige, sokat sírtam. De, nagyon jó érzés volt.
Ajánlom figyelmetekbe a mostani GEO magazint, az érintésr fontosságáról van benne egy kb. 20. oldalas cikk. -->fantasztikus.
Mi tervezzük is, hogy rendszeresen és kezdettől fogva maszírozzuk őt.
Pólya! Nem tudom, hogy ez mennyire tisztázódott, de mi nem gondoltunk rá és megkérdeztem, hogy miért is fontos... Először is, azért, mert nagyon hasonlít az anyaméhhez, mert egy zárt helyen van, az újszülöttekre jellemző, hoghy a kiságyba is az egyik sarokhoz húzódnak. Sokkal stabilabb, ezt alaposan ki is próbáltam, és ez azért is jó, mert a párom "tartott" tőle, hogy hogyan kell majd fogni, meg törékeny, és ez teljesen megoldja. Kb. 2-3 hónapig érdemes használni.
Könyv! Nagyon ajánlom az Csodálatos újszülött című könyvet!!!!!
További szép hétvégét Mindenkinek és vigyázzatok magatokra!
Kata