Yve gratulálok! Ez aztán rapid volt

Nagyon ügyik vagytok! Minden jót kívánok nektek, az egész családnak!
Budabo nagyon-nagyon sok erőt és kitartást kívánok neked! Kérlek, igyekezz lefoglalni magadat, akár egy babanapló írással, akár egy jó könyv olvasásával, ha nem indítanák meg a szülést! Csak kérlek, ne szontyolodj el!!!! Nagyon sokan drukkolunk itt nektek! Vigyázz magatokra nagyon!!!!!!!! És persze várjuk majd a híreket!
nilabali már megint félreérthető voltam, mint a múltkor cigi ügyben. nem tudom mi van velem, mostanában olyan kétértelműen fogalmazok. bocs! nem én bánok el a dzsungellel, hanem a kozmetikusom. holnap délben megyek tépetni, alig várom

de utána olyan jó lesz!!!!!! köszi az infokat a tgyásról táppénzről, megígérte ma a bérszámfejtő h legkésőbb holnap megy és viszi a papírokat. Így majd a páromnak csak már az anyaságit kell intéznie - gondolom azt elég a születés után 1 nappal.
Zümis köszi a pelusos tippet a buksira! Megfogadom, már csak azért is mert ott a kh kertben amin keresztül kell vinni a bébit, rengetegen köhögnek, dohányoznak stb! és a kocsiban majd kicsit kicsomagolom zsákból meg ilyesmikből, h kapjon levegőt
Ladmon neked is köszi az infot az öltöztetésről. éreztem, hogy pléd is zsák is kicsit sok lenne

ezért is kérdezősködöm
Zsancy vajon már a karodban a baba? Remélem, jól vagytok

várjuk a híreket.
zsufi köszönjük a születéstörténetet és a képeket is! Marci nagyon szép baba! Gratulálok!
Lányok! Nagyon furán érzem magam. Annyira fáj a Kismazsolám minden egyes moccanása. Eddig sosem volt fájdalmas. És a derekam, meg a hátam iszonyatosan fáj! és a pocakom is mikor húzom fel vagy engedem le a lábamat. a gyomorsav totál megfojt. Salvustól rókakoma a vendégem, rennie meg 5 percre jó. bokám dagadt, a bal meg még mindig fáj is (lassan jó lenne tudni egy rtg-vel h mi is van vele, mert sztem totál szét van zúzódva!, de most ugye nem lehet).
Ne hari, h leírtam a nyavalyáimat. Nem szeretek "panaszkodni" de most tényleg kutyául érzem magam. Remélem, holnap jobb napom lesz!
Mindenkinek szép álmokat!
Budabo neked még egyszer KITARTÁÁÁS! nagyon sokat gondolok rád! (most pedig megyek a zuramnak vacsorát adni, végre hazaért "időben" - fél kilenckor

nem is tudom nevessek-e vagy sírjak.....