A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Gratulálok Yve-nek!!!

Olyan jó volt olvasni a szüléstörténeteket!!! Oooolyan jó nektek!!! :roll: :)

Köszi a tippeket, sajna kozmetikushoz nem tudok elmenni pedig az lenne a legjobb...a krémezésen gondolkozok de nem merem nehogy bekerüljön a krém ahova nem kéne, meg hogy ne szívódjon fel a bőrömön a vegyszer.

Gjéti ügyi vagy a vizsgáddal! :)

Hú de rég keményedtem így... :shock:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Abencze: Köszi az YVE infót! Most nem javítom a születés pontos idejét a táblázatban mert biztos holnapig lesz még babánk... :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Yve gratulálok! Ez aztán rapid volt :) Nagyon ügyik vagytok! Minden jót kívánok nektek, az egész családnak!

Budabo
nagyon-nagyon sok erőt és kitartást kívánok neked! Kérlek, igyekezz lefoglalni magadat, akár egy babanapló írással, akár egy jó könyv olvasásával, ha nem indítanák meg a szülést! Csak kérlek, ne szontyolodj el!!!! Nagyon sokan drukkolunk itt nektek! Vigyázz magatokra nagyon!!!!!!!! És persze várjuk majd a híreket!
:)

nilabali
már megint félreérthető voltam, mint a múltkor cigi ügyben. nem tudom mi van velem, mostanában olyan kétértelműen fogalmazok. bocs! nem én bánok el a dzsungellel, hanem a kozmetikusom. holnap délben megyek tépetni, alig várom :roll: :shock: de utána olyan jó lesz!!!!!! köszi az infokat a tgyásról táppénzről, megígérte ma a bérszámfejtő h legkésőbb holnap megy és viszi a papírokat. Így majd a páromnak csak már az anyaságit kell intéznie - gondolom azt elég a születés után 1 nappal.

Zümis
köszi a pelusos tippet a buksira! Megfogadom, már csak azért is mert ott a kh kertben amin keresztül kell vinni a bébit, rengetegen köhögnek, dohányoznak stb! és a kocsiban majd kicsit kicsomagolom zsákból meg ilyesmikből, h kapjon levegőt :)

Ladmon neked is köszi az infot az öltöztetésről. éreztem, hogy pléd is zsák is kicsit sok lenne :) ezért is kérdezősködöm :)

Zsancy
vajon már a karodban a baba? Remélem, jól vagytok :) várjuk a híreket.

zsufi köszönjük a születéstörténetet és a képeket is! Marci nagyon szép baba! Gratulálok!

Lányok! Nagyon furán érzem magam. Annyira fáj a Kismazsolám minden egyes moccanása. Eddig sosem volt fájdalmas. És a derekam, meg a hátam iszonyatosan fáj! és a pocakom is mikor húzom fel vagy engedem le a lábamat. a gyomorsav totál megfojt. Salvustól rókakoma a vendégem, rennie meg 5 percre jó. bokám dagadt, a bal meg még mindig fáj is (lassan jó lenne tudni egy rtg-vel h mi is van vele, mert sztem totál szét van zúzódva!, de most ugye nem lehet).
Ne hari, h leírtam a nyavalyáimat. Nem szeretek "panaszkodni" de most tényleg kutyául érzem magam. Remélem, holnap jobb napom lesz!

Mindenkinek szép álmokat! Budabo neked még egyszer KITARTÁÁÁS! nagyon sokat gondolok rád! (most pedig megyek a zuramnak vacsorát adni, végre hazaért "időben" - fél kilenckor :( :) nem is tudom nevessek-e vagy sírjak.....

KépKép
hugic

Hugic: egy tündér vagy, és nagyon jól esik a drukkolás. Most elvagyok, remélem holnap is megleszek. A híreket még nem tudom hogy közvetítem ide, de valahogy megoldjuk.
Holnapig még jelentkezem, de nagyon kitartás mindenkinek, könnyü és gyors szülést kívánok és sok tejcit, persze ezt mind-mind magamnak is. :D Apa is éjszakás, hajnalban jön...

Mi lehet Zsancyval és Kreiszivel???

Kép
budabo

Sziasztok!

Yve gratulálok a babócához!!!!!
Húúú, de szeretnék én is ilyen gyorsan megszülni....

Stelly, Zsufi, köszi a szüléstörténeteket!

Hugic, remélem holnap jobban leszel!
Budabo, kitartás, már nem sok van hátra, és kezedben lesz a gyönyörű kislányod!

Elif, nem semmi történet, nagyon bosszantóak ezek a dolgok :twisted:

Hoztam nektek fotókat.....

Ez a lámpabúra, amit Szávával festegettünk a manónak. Mennyezeti lámpa, egyenlőre a kanapén fotóztam le.

Kép

És hoztam pár képet a babaszobáról is. Egy pocakfotót is feltettem a gmailre, de azt ide inkább nem teszem.

Ilyen a kiságyunk, apa készítette, mág Szávának.

Kép

Kép

A pelenkázó alatti kisszekrény gurul, azt húzzuk ki fürdetéshez, a tetején van két kis betét, amin megszorul a kád, és nem engedi megcsúszni, leesni.

Kép

Ez pedig a szekrény, amit Száva kidekorált, jó kis csicsás lett, de olyan örömet okozott neki, hogy ragasztgathatott... :lol:
A polcokon még az általa hagyott kupi uralkodik :oops:

Kép

Remélem nem gond, hogy elárasztottalak titeket képekkel.
És minden Micimackós, még a szőnyeg és a zenélő forgó is :lol:
Párom meg is jegyezte, hogy az egész szobát ezzel a debil társasággal raktuk tele :lol: :lol:

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Andi, gyönyörű a babaszobátok! :)

Köszi Vera! Egyébként én is keményedek. Oli edzést tart bent. :D

Kép

Kép
gjéti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ricsibaba 2009.10.17 22:20-kor.
ricsibaba

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ricsibaba 2009.10.17 22:21-kor.
ricsibaba

sziasztok

Zsancy barátnője vagyok. ééééééééééééééééééééés jelentem Petra Lilien ma 20 óra 50 perckor megszületett :D:D:D:D:D gyönyörűszép hajasbaba :D

méreteket még nem tudok, mert mikor hívott még nem mérték meg, de amint tudom azt is megírom.

További szép babavárást mindenkinek :D

KépKép
KépKép
adryn

Szia Ricsiaba! Üdv itthon!!!!
Gratulálok a szép kismanóhoz!

Ne sírj ,ne gyötörd magad, azzal nem segítesz!
Meséld el Ricsikének többször, hogy anyának azért kellett elmennie, mert a babák kórházban születnek, és csak így tudtad neki hazahozni a kistesóját, és attól te még ugyanúgy szereted őt, és mostmár nem kell anyát nélkülöznie.
Tudom, hogy kicsi, de hidd el, ha többször mondod neki, meg fogja érteni! És ne sírj előtte, mert akkor megerősíted a gyerekben, hogy valami rossz történt, ha látja rajtad is a bűntudatot.
Úgy kell tenned, hogy ez nem probléma, nem történt semmi baj, csak megszülted a tesóját, és ez nagyon jó dolog.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Adryn köszi a híreket, sokat gondoltunk Zsancyra!!

Gratulálok nekik a kis Petra babához, jó egészséget mindkettőjüknek!

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Andus: nagyon jók a képek. Bokád hogy van??

Ricsibaba: tünemény a babód, gratula.

zsancynak is gratula!!!!!!!

Füge bulizik... :D

Kép
budabo

Sziasztok Lányok!

Köszönöm szépen a gratulációkat mégegyszer, Kreiszi, Bogi, köszi az iwiw-es hozzászólásokat, nagyon aranyosak vagytok! :lol:

Örülök, hogy sikerült megnyugtatnom titeket a szüléssel kapcsolatba!

Panna, sajnálom, hogy neked nem úgy sikerült a szülésed, ahogy elképzeldted! :?

Jövök még Bence képekkel!
Andus, köszönöm, hogy raktál fel képet! :D

És nagy gratula az újabb topik babákhoz, olyan jó nézni a táblázatot, hogy már ennyi babánk van! A babafotók pedig gyönyörűek! :lol: :lol: :lol:

Megint nehéz éjszakánk volt, remélem a mai jobb lesz! :roll:

Bogi, ha még olvasod, kitartás, és sms-en tartjuk a kapcsolatot!
zsu83

Zsancy! Gratulálok! Minden jót, sok tejcsit nektek!
Húúú lányok! lassan tényleg hosszabb lesz a "babáslista", mint a "várólista" :) - Adryn köszönjük neked a hírt!

Andus!nagyon tetszik a szoba! és a bútor is! tényleg a párod csinálta? nagyon praktikus! A lámpa sztem fantörpikus, így most 5letet kaptam tőled, h én is csináljak vmi hasonlót. Bár mi egyelőre anyagiak szűkén úgy döntöttünk, h mivel már nem tudjuk befejezni rendesen a szobát, ezért velünk alszik egy darabig (nem egy ágyban, csak szobában) így neki egyelőre az ágy körüli dekorációkon kívül nem nagyon jut más. De nyáron remélhetőleg könnyebb lesz kicsit már anyagilag és akkor készre csináljuk a szobáját és át is költöztetjük.

Ricsibaba csak Andus jó tanácsával tudok egyet érteni! Remélem, pár nap és elmúlik Ricsiből is és belőled is ez az érzés és majd a kistesó öröme felvált nála is minden szomorúságot! Én drukkolok! Bencus nagyon helyes baba!

Jó éjt lányok!

KépKép
hugic

Gjéti, Hugic, köszi a dícséreteket.
Ez eredetileg Száva szobája volt, de mivel a bútor megvolt azóta, így ez lett a babaszoba, csak össze kellett rakni a kiságyat....
Hugic, a párom bútorokkal foglalkozik, ő is amolyan asztalosféle, bár most inkább a lapszabászatra gyúrunk, sok asztalos jár hozzánk. :lol: Ha érdekel valakit: http://www.ferco96.eu/ a honlap címünk. Kicsit hiányos az oldal, mert én csináltam, és nem volt időm foglalkozni vele, hogy befejezzem. :oops:

Szóval nálunk most Szávának nincs szobája, a franciaágyban alszik apával, én meg külön fogok aludni a babóval.
Megígértük Szávának, hogy tavasszal- nyár elején mikor idő jut rá kipakolom az irodámat, és ez lesz megcsinálva neki lányszobának :)

Na, lassan én is megyek aludni, eddig dolgoztam :oops: Iszogattam közben a málnalevél teát, babócám szétrúgta a hasam, már nyöszörögtem, úgy fájt.... most még elrágok 1-2 reneet, aztán szunya, reggel megyek CTG-re.

Jó pihit mindenkinek!!

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Sziasztok

Én Paja vagyok, a Kreiszi férje. Mint tudjátok, Kreiszi Kedden feküdt be a Bajcsyba, és tegnap 22:51-kor végre megérkezett Alex. A doki próbálkozott kivárni a természetes utat, de végül maradt a császár. Súlya 3190g, hossza 51cm. Anya és baba jól vannak. Éjfél körül már a cicin volt.
kreiszi

Gratula Kreiszinek!!!!!!!!!

Zsu:
olvastam, köszi és nincs mit. Nagyon jók a képek.

Mint a mellékelt ábra mutatja Füge nem döntött úgy az éjszaka hogy magától beindulna...

Kép
budabo

Jó reggelt!

Gratulálok az új anyukáknak és a megszületett kisbabáknak!

Bogi, én is reménykedtem, tegnap literszámra ittam a málnalevél teát, de semmi... Kitartást kívánok neked, jelentkezz, ha történik valami!

Őszintén szólva kezdek csüggedni, úgy érzem, magától ez a gyerek sohasem bújna ki. Most már a szombatra gyúrunk, az minden szempontból szimpatikus lenne, remélem, a doktor bácsi is belemegy, hogy addig ne piszkáljuk a dolgokat.

Andus, nagyon helyes lett a szoba, mi is mindent együtt választottunk Tamarával, szerintem ez fontos ahhoz, hogy ő is rákészülhessen a tesóra. Ő decoupage képet csinált a babaszobába, és neki adta az összes plüssállatát, hogy a polcokat díszítsék.

Kép
mist

Jó reggelt!

Gratulálok Zsancynak és Kreiszinek a babákhoz,sok boldogságot és tjecskét!

andus:a szoba nekem is tetszik.Ha már tudok fényképezni és képet felrakni,akkor majd elárasztalak titeket képekkel.a mi gyerekszobánk is kék-sárga és olyan szép,de párom mindig mondja,hogy a kisfiának legalább ilyen jár!az én párom is asztalos és szerintem,de nem csak szerintem nagyon ügyes.Ma fejezi be az új ágyunkat és végre megérkezett az új matrac is,ma már kényelmesen alszunk végre...Azt hiszem zetibebi férje is asztalos!

Ma veszünk mosógépet is, és most már tényleg elfogyott a spórolt pénzünk,nem maradt semmi tartalék.remélem sikerül majd így is talpon maradnunk,mert állambácsi nem nagyon kényeztet majd minket!

budabo:látod,én ezért nem fogadtam orvost,már százezer fölött kifizettem volna neki a nagy semmiért...
nálunk tatán, a terhesgondozás nagyon ki van találva-én végig egy orvoshoz jártam és a védőnőm is nagyon lelkiismeretes volt.minden vizsgálatot megcsináltak,helyben van az UH,az NST,a labor,minden egyes alkalommal a dokival is találkoztam,nemcsak védőnővel és szerintem rengetegszer jártam tanácsadáson,15x,pluszz a genetikai tanácsadás 2x és most már 3.hete a heti találkozók így szülés előtt.szóval rendesen rajtunk tartották a szemüket.én két közeli kórházból választhatok szülés ügyben és a komáromit -szőnyit választom,ott az összes orvos nagyon jó doki és emberséges,tehát akárki lesz ott amikor megyünk,biztosan nem lesz semmi rossz és majd annak fizetek,aki akkor ott volt és jól bánt velünk.
Neked pedig fel a fejjel, és nemsokára a karodban lesz Füge,mi pedig sokat gondolunk rág és mennek a pozitív energiát tízezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zsu:jó,hogy jelentkeztél!várjuk még a képeket!

ricsibaba:nagyon szép a kisfiad a pocidon!nagyfiad pedig megbocsájt hamarosan,hidd el,csak szeretgesd őt és nem lesz semmi baj!

Mindjárt jön a fodrász,ma még levágatom hajam és befestetem és szerintem még egy borotválkozást is beiktatok,mert én szombaton megyek szülni és punktum!!!!!!!!!!!Ma reggelikor mondtam a páromnak,hogy szombaton délután szülünk..hát elég érdekesen nézett rám,de azt mondta,hogy részéről rendbe,4körül hazaér melóból és neki megfelel a program szombat estére.

hugic:én is pont úgy érzem magam,mint te,csak nekem a bokám nem fáj,de reggelre herpeszem lett és hasmenésem is.....de szép az élet és mindjárt kisbabánk lesz,addig meg csak kihúzzuk már valahogy..........ha máshogy nem,hát akkor így panaszkodva és nyögve,de pár nap múlva mi leszünk a világon a legboldogabbak!

Most megyek,de még jövök,addig is szép napot!

Kép
nilabali

Mist: kösz, nálam sem hatott semmi. Nagyon makacs egy lányunk lesz..Ha van valami férjem majd próbál ide írni, csak nem biztos hogy sikerülni fog neki :oops: Majd ma kipróbáljuk. :D

Nilababa: hát az orvossal én félre nyúltam, a másodiknál okosabb leszek. A lényeg hogy nálad jól sült el minden. :)

Kép
budabo

Éljen éljen Kreiszi és babája,és Zsancy és babája, sok tejecskét nekik!

Ricsibaba, annyira édes, ahogy pihizik a hasadon! Ne csüggedj, a testvérek csak a legritkább esetben veszik simán az akadályt ilyenkor, neked kell erősnek lenned, és biztosítanod őt minél többször arról, h most már együtt maradtok, mert így vagytok egy család, és nagyon szeretitek egymást(ez utóbbi a legfontosabb, h elhangozzon, akár 100x is egy nap)

Tegnap este végre megtört a nagy némaság a testem részéről, és elkezdtem végre jóslófájásokat érezni, meg keményedéseket! biztos butaság, de már annyira vártam, h legyenek!!! :lol: :lol: :lol:
Na indulok jógázni, vigyázzatok magatokra!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Na további szép napot és baba esőt, amibe remélem most már talán én is beleszólhatok. :D

Megyek a kórházba........a végén még hazaküldenek, bár mostmár túl szeretnék lenni az egészen. Na kikapcs, ha van valami valahogy üzenek.
Pusz mindenkinek

Kép
budabo

Na mire micsoda jóhírekre jöttem... :D

Hatalmas Gratula Yvenek, Zsancynak és Kreszinek a megszületett csodamanókhoz!!!!!! Sok-sok Boldogságot nektek és persze tejcit a babócáknak!

Andus: naggggyon szép lett a lámpa! Ügyik vagytok! :) És a szoba is nagyon kis hangulatos!

Ricsibaba: nagyon kis édes Bencus, olyan nyugalmat árasztanak ezek a csöppségek... Remélem Ricsike is hamarosan magára talál és rendeződnek a dolgok.

Budabo:
veled vagyunk, mennek a drukkok, hogy Füge végre kicsalogatódjon... :)

Mi: tegnap voltunk dokinál, ctg: szerinte semmi fájás, de azért magamhoz képest szerintem van változás, mert az eddigi csupa 0 helyett most 30-40 körüli értékeket láttunk, hurrá, kicsit is meg kell becsülni :D. Vérnyomás tutti, bár egy olyan csaj mérte, hogy :shock: , nem igazán értem mit keresett ott, nem szeretnék vele szülni... Gyerkőc még nincs is lenn teljesen (érdekes mert korábban már állítólag lenn volt, hát nyilván nem...), nem rögzült a kis buksija, viszont a méhszáj bő egyujjnyiról szűk kétujjnyira nyílt, éljen... Az 50. hétig kinn lesz a baba ha így haladunk :D.
Na de komolyan, doki szerint ez jó, mert mikor megyünk szülni, mire beérünk már 3 ujjnyi leszek és az tök jó, menni fog a dolog (?).
Meglátjuk mi lesz, jobb lesz ha egy időre még én is megszokom a gondolatot, hogy Efe baromira elvan odabenn.

Stelly, Zsufi: köszönjük szépen a szüléstörténeteket, annyira jó volt olvasni, hogy ilyen szép élményekkel gazdagodtatok, én is teljesen elérzékenyültem.

Most ért el az agyamig, hogy Yve 1 óra alatt szült... jajj, ennyi idő alatt tán mi a kórházba sem érnénk be. :shock:

Kép
Kép
elif

gratulálok yve-nek! jesszus! 1 óra alatt??? na erre a szüléstörténetre igazán kíváncsi vagyok :D
és persze zsancynak és kreiszinek is háromszoros hurrá, már nagyon vártam a híreket! :lol:

millye igen köszi, ha van kedved, kérlek írd át 02.19-re a születés várható időpontját.
nem hiszem, hogy ez a kismedve kikívánkozna addig magától. az időjárás jelentés szerint még egy hétig hideg lesz és havazni fog, ő meg olyankor csak durmol naphosszat, esze ágában sem lesz születéssel bajlódni :D

stelly nagyon megható történet volt! jó, hogy minden nehézsége ellenére azért minden jó, ha jó a vége :)
gratulálok a pici lányodhoz még egyszer!

zsufi jaaaj, de jó, hogy elmesélted te is a szülésedet, csak szipogok itt :)
gratulálok neked is újra :)

hugic gyanús vagy te nekem :) csak nem készülődik ott valami? :lol:

Andus húha, nagyon ügyes az egész család! Gyönyörű lett a kistesó szobája. Nem csodálom, hogy a lányod lelkesen segített, az enyémek is teleragasztgatták volna már Milos ágyát, ha hagyom :lol:
hú, az én lányom mit nem adna azért, ha legálisan is apával aludhatna! Most csak sutyiban jön át éjjelenként :lol:

ricsibaba teljesen természetes, hogy Ricsikéd így reagál, el fog múlni. És az is természetes, hogy téged megvisel, én is így voltam vele, amikor Iván született. Szépen rendbejönnek majd a dolgok, ne aggódj! Egyébként egyetértek Andival, ha nehéz is, mutasd azt, hogy egy teljesen természetes dolog történt, a nagyfiad is jobban el fogja tudni fogadni így a dolgokat. Addig is kitartás!

budabo hajrá, hajrá! :lol:

Kép
Kép
Kép
iricc

http://adozona.hu/munkajog/20090211_gye ... rmany.aspx

Most találtam ezt a cikket-egy újabb jó hír és szeretetcsomag a kormánytól!

Remélem nem rontja el teljesen a napotokat,de gondoltam ez érint mindenkit!

bocsi!

Kép
nilabali

Sziasztok!

Kreiszi, gratulálok, jó egésuzséget nektek!!!

Lányok, én most vagyok úgy, mint Mist volt a múlt héten.... :cry: :cry:
Most jöttem a dokitól, és azóta csak bőgök folyamatosan.... Babó rendben van, csak CTG volt, nem vizsgált a doki, viszont a rossz hír az, hogy tegnaptól betiltották a papás szüléseket a kistarcsai kórházban is.
Hiába az ötleteim, meg a nagy szám, a doki azt mondta, hogy ő is teljesen ellene van ennek a döntésnek, mert semmi értelme nincsen, viszont sem a kórház nem fog egy több milliós bírságot kockáztatni, sem ő vagy a személyzet egy fegyelmit , elbocsájtást.
Szóval teljesen magam alatt vagyok én is, nem akarok a férjem nélkül vajúdni, szülni, és úgy gondolom, hogy nicns joguk egy családot ettől megfosztani.
De nem tehetünk ellene semmi, és ez az ami nagyon elkeserít.

Szóval Hugic, én úgy döntöttem, nem vagyok hajlandó addíg szülni, amíg nem oldják fel ezt a tilalmat..... :( :(

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Yve, Kreiszi, Zsancy: Gratulálok, jó egészséget és sok boldogságot kívánok Nektek, és a babáknak, és az Apáknak! :lol: :lol: :lol:

Andus: Sajnálom, a kórházi zárlatot! :cry:
Nekünk még szerencsénk volt, bent lehetett a férjem, a hét másik felébe is behemettek még, igaz akkor már csak szájmaszkal! Remélem, hogy Bogi is szülhet még együtt a férjével a kórházba! :roll:
zsu83

Andus: jajj, ne már... ez most komoly? :( Akkor most lassan minden kórház át fogja venni ezt az "okosságot"? Margitban tegnap még ok volt a papás szülés, baromi mérges leszek ha éppen ott is betiltják majd, bááár... tagnap látogatási tilalom ide vagy oda, mikor mentünk este 19 körül egy kismamával akit végül asszem benn sem tartottat benn volt az egész családja gyakorlatilag a vizsgálóban, apuka, testvér, sógornő, nagymama :? , hát érdekes volt... Plusz kinn is tele voltak a padok, amik a látogatásra szolgálnak...

Nicko merre vagy??? :?:

Kép
Kép
elif

Andus! Nagyon sajnálom :cry: . Tudod, hogy én is mennyit gyötrődtem ezen, de valahogy mostanra odáig jutottam, hogy optimista vagyok, bízom az 1% esélyben, hogy hátha hétvégén, éjszaka, legalább a kitolás idejére... beengedik. Ami vicces, hogy a folyosóra is bejöhet az apuka (nekem már ez is megnyugtatóbb, hogy legalább fizikailag nem lesz olyan távol), a babát is kiviszik neki megmutatni, tehát, ha szeretné, körbetüsszögheti az egész kórházat, de a szülőszobába nem engedik be. Kérdeztem a szülésznőt, hogy mi van, ha én vagyok influenzás - hát akkor semmi.

Kép
mist

Iricc: Átírtam :wink:

Felteszem a legfrissebb táblát:

Kép

Andus70: Fel a fejjel! Ne sírj hátha addig változik a helyzet és lehet apás szülés!

Egyébként én is túl vagyok egy rendes síráson... ma voltam CTG-n és Ultrahangon. Mindent rendben találtak és nem kell az érett placenta miatt befeküdnöm mert ellátja afeladatát nem is ez a lényeg. Csak a múltheti haskeményedések miatt kitalálta a terhesgondozóban a hölgy, hogy meg kell nézni a méhszájat. Az orvos úgy megvizsgált, hogy amikor lemásztam a vizsgálóasztalról elkezdett csöpögni belőlem a vér... Nem barna nem rózsaszín hanem eleven vér...Mondom az orvosnak, hogy "vérzek"... erre ő: "A vizsgálattól van majd elmúlik"... :oops: :cry: Bementem az öltözőbe és éreztem, hogy valami meleg folyik végig a lábamon lenéztem és addigra a járólap is véres volt (nem kicsit! nagyon) Hazafelé végigbőgtem az utat... és folyamatosan éreztem, hogy folyik... Mire hazaértünk a tisztasági betét és a bugyim is egy merő vér volt. :cry: Lezuhanyoztam és most várom a csodát, hogy elmúljon. :oops: :cry:
Azt olvastam már, hogy nektek vizsgálat után volt barnázás vagy rózsaszín... de azt még nem hogy eleven vér... :cry:
Volt már valamelyikőtöknek ilyen???? Kéne egy kis nyugtatás mert most én érzem úgy hogy a bizonytalanságtól kiborulok! :cry:

Kép

Kép

Kép
millye

zsancy és kreiszi! nagy-nagy gratula

Persze yve egy órás szüléséhez nem is mondok semmit!! :D Kíváncsi leszek a szüléssztorijára!

Asszem az én mintababám meg elromlott tegnap! Déltől este 9-ig ment az überhiszti. Lehet fájt a hasa? Borzasztó, ahogyan az ember csak nézegeti, hogy akkor most mi van, de segíteni nem tud rajta!
Mára megint szép és cukibaba, de azért iszom a Laktoherbet, hogy segítsen neki az emésztésben!

Budabo: Neked meg minden jót! Nem olyan rossz ám a kórházban feelingelni, mint gondolod! Ha kifogod jó szobatársakkal, akkor még akár jól ki is pihenheted magad (így utoljára...)!!
(Ja, és ha van, vigyél füldugót: sok szobatársból egy törvényszerűen horkol!! :D)

millye: Ó, én úgy szeretnélek megnyugtatni, de nem értek hozzá! Csak szólt volna a doki, ha gáz, nem?? Ha nem múlna, akkor meg igenis menj vissza! (De biztosan el fog!)

ladmon

Most beszéltem a szülésznővel, azt mondta, hogy márciusig valószínüleg így fog maradni... tehát semmi esély, az állásást senki nem fogja kockáztatni.
Már szétbőgtem a fejem.... :cry: :cry:

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Ricsibaba, úgy összeszorult a szívem, amikor olvastalak! Én is ettől tartok, hogy Fruzsit meg fogja viselni ez a pár nap és persze ami utána jön, Öcsike, a sok változás! De biztos vagyok benne, hogy hamar rendbejön minden! Hiszek benne, hogy azon is sok minden múlik, hogy rajtad mit lát Ricsike, szóval elő a vidám mosollyal :)
Andus, szerintem is nagyon szép a babaszoba, aranyosak lehetnek a már nagyobbacskák (ahogy Mist is írta), ahogy várják a tesót és segítenek! A tilalom miatt ne keseregj, a pici tudni fogja, mikor jön el az idő és biztos, hogy megoldjátok majd, hogy bent legyen Apa is!
Gratulálok Zsancy-nak és Kreiszinek is, ő délelőtt nekem is küldött egy sms-t:
Kedves fórumos lányok! Örömmel értesítelek tieteket, tegnap 23:00-kor megszületett Alex császárral. 3190 g és 51 cm. Kreiszi

Millye, köszi a táblázatokat, majd priviben azért kérdeznék párat, ami nem ment, hogy ha esetleg beelőzöl, akkor ne maradjunk táblázat nélkül!

Kép
Kép
abencze

millye, sajnos én sem tudlak megynugtatni, szerintem nem normális, ha ennyire vérzel.
Ha egy óra múlva sem múlik el, akkor szerintem doki... de egy másik, vagy hívd fel a kórházat.
Szerintem nem szabadna így vérezni, vagy egy állat volt a doki, aki megvizsgált.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Mire elküldöm megint írtatok egy csomót...
Andus, nagyon sajnálom, tényleg, de azért mindig ott egy pici remény, ha csillapodik a járvány, akkor feloldják a tilalmat, azt a szülésznő meg nem tudhatja, hogy az mikor is jön el!
Millye, még nem hallottam ilyet, hogy rendesen vérezzél a vizsgálat után...lehet, hogy kézzel tágított a doki, ami nem túl szimpatikus :(
Nekem is csak barnás volt egy napig, amikor Kati néni levette a kókusz tenyésztést (+, de már Fruzsival is az volt, úgyhogy nem nagy meglepetés). Hát ha nem múlik el és esetleg erősödne, akkor azért hívd fel a dokit szerintem, hogy ez meddig normális...
De semmiképpen se stresszeld magad!!!!
Ladmon, ahogy Eszti baba egyik percről a másikra "elromlik", úgy fog megjavulni is, hidd el! Itt tegnap óta kemény szélviharok vannak, nagyon sok baba megérzi, Fruzsi is nyugtalan volt tőle anno. Hátha nálatok is erről van szó...

Kép
Kép
abencze

Millye, egyetértek Andussal, ez azért nem normális. Barnás, esetleg pecsételő vérzés lehet (nekem a nyákdugó adta meg magát vizsgálat után, az is kicsit barnás-véres volt), de ömlenie nem szabadna. Valószínűleg csak a méhszájat sértette fel, és semmi komoly, de ha nem múlik, nézesd meg egy másik dokival!

Andus! Nagyon sajnálom... :cry: :cry: :cry: Én is csak a csodában reménykedem.

Kép
mist

Köszi lányok!
Az az érzésem, hogy megsértette a méhszájamat mert nagyon fájt a vizsgálat... :cry: többet nem megyek ehhez a szadista baromhoz! :cry: Csak azért is estem kétségbe mert a védőnő is mondta és több helyen is olvastam, hogy ha vérzés lépne fel akkor azonnal orvoshoz mert lehet attól is a vérzés, hogy a placenta levált ("A terhesség vége felé a vérzés a méhlepény leválását vagy rendellenes tapadását is jelezheti." ) ... :?

Kép

Kép

Kép
millye

millye, csökkent a vérzés?

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Jajj de tegnap 3 babánk is lett!!
Hatalmas gratula minden babának és mamának!!Sok tejcsikét

Ricsibab:Nagyon szép Bencus olyan meghitt ahogy a pocidon szundikál.

Andus!Nagyon szép a lámpátok mutattam apának és azt mondta le is veszi Ő is és mi is dekoráljuk..jó hogy van seítséged a dekorálásra!
Édes lehet...
Nagyon ötletes a pelenkázó alatti kis szekrény a kád fogóval!!
Nagyon ügyes az apuka!Gratulálok neki!!

Zsu Örülök,hogy tudsz néha jönni.Lassan alakulni fognak az éjszakák...Ügyes fiú Bencus.

millye!szerintem menj el másik dokihoz!NEM normális a vérzés!!
Nézesd meg magatokat és akkor fogsz tudni csak teljesen megnyugodni ,ha az a doki is azt mondja nincs semmi baj.
Megéri ráfordítani azt az időt!

Nagyon sajnálom,hogy a kispapák nem mehetnek be a szülésre...
Mi is ettől félünk nagyon!!Komolyan elgondolkoztam azon,hogy be sem megyek ha apa nem jöhet be!!

Komolyan mondom ,hogy G Zsuzsi döntött a legjobban...
nem kell ilyesmitől is paráznia ...

Fészekrakó dilim már megint előjött délelőtt végig másztam a lakást már csak 1-2 apróság van vissza..porszívózás..vasalás...
Megyek is...

Itt jut eszembe Zsu írhatnál pár szót a bent létről...

Kép
zümis

andus :(
van még esélyed arra, hogy megússzátok, csak szorítsd össze a lábad. a gyerekek nagyon közreműködőek ám ebben.
én is nagyon ki voltam borulva, de aztán ahogy mist is, elfogadtam a tényt, hogy talán apa nem lehet ott velünk.
nem tapsikolok örömömben, de ha egyszer ez van, akkor nincs mit tenni, mi már elfogadtuk, de azért nagyon reménykedünk...
a szülésznő is csak tippelhet. a márciusig tartó tilalom irreálisnak tűnik...

a www.antsz.hu oldalom van kifejezetten tájékoztató oldal az influenzáról, és arról, hogy mely kórházakban mire vonatkozik a tilalom.
én most olvasom, hogy pl. tegnapig csak néhány osztályon, mától a teljes kórházban tilalom van egy csomó helyen (pl AEK)

millye köszi, hogy átírtál!
létezik ún. tágulási vérzés, amit okozhat vizsgálat, de szerintem ekkora mennyiségben nem normális. ha még vérzel, szerintem menj vissza a kórházba, és addig verd az asztalt, amíg meg nem nézik, hogy mi történt, ne hagyd magad lerázni!

Kép
Kép
Kép
iricc

Andus70, Zümis, Iricc: Valamennyire csökkent a vérzés, de előbb amikor elmentem WC-re két nagy vérrög jött ki és akkor megint elkezdtem vérezni. Azóta bőgök. Beszéltem a védőnővel aki teljesen kiakadt azon, hogy az orvos milyen hentes módon viselkedett. Azt mondta, hogy pihenjek le és ha nem múlna el akkor vissza a kórházba... az biztos, hogy nem megyek ugyanahhoz vissza! :cry: Egyébként a vizsgálat ahhoz hasonlított és annyira fájt mint amikor a lányommal nem tágultam (csak 2 ujjnyira voltam nyitva) és az orvos kitágított 5 ujjnyira. :cry: Homeós bogyó nem lenne jó rá?

Kép

Kép

Kép
millye

Arnica van otthon? Az vérzéscsillapító.. Más nem igazán jut eszembe.
A fene egye meg az ilyen henteseket..... :twisted: :twisted:

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

andus70: Sajnos Arnica nincs itthon.. chamomilla vulgaris és pulsatilla pratentis van itthon. A Chamomilla mintha vérzéscsillapító is lenne... de mindjárt megnézem a könyvben.

Kép

Kép

Kép
millye

ó, és persze naaaagy gratula kreiszinek!!! :D

Kép
Kép
Kép
iricc

millye remélem, hogy "csak" felsértette a méhnyakat, ahogy tágított (mert tuti azt csinálta).
van veled otthon valaki?

Kép
Kép
Kép
iricc

Iricc: Jó lenne ha "csak" a méhnyak miatt lenne. :cry: a férjem volt velem eddig de most el kellett mennie... (kb. 5 percre van autóval és max fél óra és jön) A lányom is lassan hazaér a suliból.
Azon gondolkodtam, hogy ha nem változik a helyzet jobban járok ha átmegyek a Telki kórházba... :?:

Kép

Kép

Kép
millye

ÁÁÁÁÁÁ, milyen hírt kaptam:

"Úgy látszik, Olivér csak a napsütésre várt, ma 12:32-kor megszületett 48 cm-rel és 2860 g-mal. Oli megkímélte anyát, mindketten jól vannak, és nagyon szépek! Apuka"

Gondolom kitaláltátok, hogy Gjéti párjától jött az sms!

Hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ő a második nagyon pontos babánk! :D

Kép
Kép
elif

Sziasztok!
Íme a csöppség! :lol:

Gratulálok minden új anyucinak! Gyarapodunk látom!

Mist! Te hogy vagy???

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Sziasztok Kismamák és Türelmetlenek.

Akinek már megvan, tudja, hogy megérte várni. Én mint friss apuka bátran állítom megéri várni. Persze nektek ez nem ennyire egyszerű, Kreiszi is rengeteget agyalt mindenféle Alex gyorsító megoldáson. Majd rájött, hogy nem is olyan rossz ez a pocakosság mert így mindíg együtt vannak Alexxel.
A málnalevél teát ő is vödörszámra itta, de túl sok hatása nála sem volt. Szedett mindenféle bogyókat, azt nem tudom mire, de majd ha lesz fél perce itthon talán megosztja veletek. A kórházban az utolsó nap az oxytocyn fuzi adott időnként lendületet Alexnek, ezzel nem kevés fájdalmat okozva anyjának. A doki a lepény állapota, a terhesség kora után döntött a császár mellett. Utána minden kissé felgyorsul és pik-pak megvan a tökmag.
Szóval kitartás= babázás. Üdv mindenkinek, gartula a babákhoz. Minden tiszteletem a Kismamáké. Bús Pál U.I.: Képeket majd rakok fel.
kreiszi

Zsancy gratulálok!!!

Ricsibaba ne szomorkodj, ez szinte törvényszerű volt hogy Ricsi meg fogja érezni a távollétedet, én is átéltem ezt januárban amikor kórházba kerültem, hasonló volt a helyzet, ráadásul kétszer is ott kellett hagynom Zétit, és még egyszer ott kell majd ha szülök. Szerintem igaza van Andusnak, úgy kell tenni mintha nem lenne baj és akkor elhiszi hogy nincs. Bűntudatod meg végképp ne legyen :)

Andus nagyon jók a bútorok, a férjem pont mellettem ült mikor nézegettem, tudod ő is asztalos és tetszett neki a megoldás :) mikor meglátta a szekrényt morgott egyet hogy "micimackóóó", aztán olvasom hogy a te férjed is hasonló véleménnyel van :lol: :lol:
Hátha van még remény hogy feloldják a zárlatot a kórházban!

Kreiszi neked is gratulálok!!!

Budabo szurkolunk nagyon!!!

Millye szerintem is nézesd meg, a fertőzésveszély miatt is, nem hiányozna...tényleg egy barom az a doki :evil:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: