A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Sziasztok!
Ma én is itt. Ma volt az első ctg. Nagyon megszeppent a kisfiam, és alig produkált mozgást. Pedig előtte egész délelőtt majd szétrúgta az oldalam. Kicsit megrázogatták, akkor bedühödött, majd édesen elaludt. Megkaptam előre az összes időpontot. Az utolsó uh-ét is. Olyan furcsa. Még most volt, hogy kis petezsákot láttak az uh-on, most meg közel a szülés.

Néhány reagálás:
Gizella: tuti sumákolnak a kórházban. Persze, ha tömnél egy kis lóvét, biztos lenne ctg. Azért elképesztő, mik vannak.
Katuska: mekkora paraszt ez a nő. Olyan szép kisfiú Máté!!!
légzésfigyelő: mi vettünk, mert megnyugtat. Angelcare, és mi is az akciós brendonosat vettük.

krisz78

Csöre: tudom én, hogy nem a nénikkel/bácsikkal van a baj, én is épp ezért nem huppantam le a néni előtt. Csak azt akartam kihozmi, hogy eddig összesen ez az egyetlen kellemes csalódásom....Ez az álarc jóóóóóóóóó :lol:
Mesike akkor szerencsés, engem ezek a sz..ok 2-3 napra kiütnek
:(

KépKép

KépKép
kata8110

BKV, komolyan kipróbálnám, hogy milyen tapasztalatokat szereznék helyátadás ügyben. Úgy-de úgy beszólnék a kis csitriknek, akik tüntetőleg néznek kifelé, mintha valami nagyon érdekeset látnának.
Első körben közölném velük, hogy ők is lesznek ugyan ebben az állapotban, és akkor majd meglátják, hogy milyen dühítő ez az egész.

Én pedig most megjártam a Brendodnt. Tudtátok, hogy van Soroksáron is? Nekem kb 2 hete tűnt fel, pedig az Auchanba rendszeresen járunk, bár a Bricostore után nem szoktunk menni. Múltkor elmentünk a yiskbe, és akkor vettem észre.
Vettem vízhőmérőt, szobahőmérőt, és pelenkatartó vödröt. De a szimplát, nem azt a szupert. Majd meglátjuk, hogy válik be.

Kép
Kép
cs_erika

Csöre, szívesen adok álarcot :D
Nekem azóta is mindig mindenütt csak úgy pattognak az emberek kortól és nemtől függetlenül, hogy átadják a helyüket. A múltkor a metróban akkora tömeg volt, épp csak befértem az ajtón, erre a mellettem álló pasas (35 körüli) beszócsövezett a tömegnek, hogy valaki adja át nekem a helyét. Aztán kézenfogva segített eljutni a megkapott helyig, egészen elérzékenyültem...

Ez meg ugyan nem BKV-sztori, de azért talán idevág: az Árpád hídnál az aluljáróban messziről odakiálltott egy hajléktalan néni, hogy "Isten áldjon meg és jóegészséget kíván nekem meg a babának".
kisbogacs

Katuska
Máténak nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Hanna
Mi eredetileg nem terveztük, hogy veszünk légzésfigyelőt, de Alex koraszülöttsége miatt lett
http://www.minimano.hu/termekeink/69/74 ... gyelo.html
Bár túl sok hasznát nem vesszük, mert Alex keveset alszik a kiságyban... leginkább rajtunk, vagy esetleg a mi ágyunkban hajlandó aludni... alszik... próbálom kiságyba tenni... szem-száj kinyit, hangerő kieresztve... :oops: :wink:
Vendég

Na, vagyok én is.
Köszi a légzésfigyelő infót.

Vicky! Na, ezt a linket nem kellett volna feltenned. :)
Tegnap az Uram ezt akarta megvenni.
Azt hiszem, nálunk is ez lesz akkor a befutó, engedve a férfiuralomnak.
Édes lehet Alex baba. Mikor érkezik a családod?

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nálunk apára volt bízva, hogy vegyen légzésfigyelőt :wink:
Az én szüleim 21-én jönnek, Aaron szülei meg elvileg 23-án (repülőgép-csatlakozásoktól függ)
Vendég

vicky, reméljük, hogy addigra lejár a reptéri sztrájk itthon, és rendben megérkeznek a szüleid.

Újabb képek? :D

Kép
Kép
cs_erika

Vicky! Nálunk is Laca dönt ebben.
Akkor nemsokára ott lesznek. De jó. :)
Életetek legszebb Karácsonya lesz.
Csatlakozom Erikához. Képek?

Kép
hanna30

Hanna! Megnéztem a blogos képeid! Nagyon szép vagy! Nekem is van ilyen felsőm! Meg olyanom is, mint ami a söröskorsós képen volt rajtad. :lol:

krisz78

[quote="cs_erika"]v írta:cs_erikaicky, reméljük, hogy addigra lejár a reptéri sztrájk itthon, és rendben megérkeznek a szüleid.

Újabb képek? :D

Áááááááá.... anyáék kocsival jönnek... repülővel kicsit bonyolult lenne...
Debrecenből felmenni valamivel Pestre... Pest-Bécs repülő... és aztán onnan Salzburgig megint valamivel... :wink:

Képek vannak, csak nem akarom, hogy mindig Alex-képekkel legyen teli a fórum...
Vendég

éppen az iwiwen fogok garázdálkodni, akit megtalálok bejelölhetem?

Kép
Kép
cs_erika

Krisz! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vicky! Szerintem januártól csak babaképekkel lesz tele a topic.
Gondolom, senkit nem zavar a gyönyörű kisfiad.

Kép
hanna30

Megjöttünk az uh-ról hát a lepénykém szépen megérett II-III már és a magzatvíz is egy picit kevesebb de minimálisan, és a mi drága kislányunk faros baba úgyhogy dec. 31-ig adtak időpontot hogy megforduljon ha nem jan elején megcsászároznak úgyhogy nagyon jó lenne ha megfordulna de erre egyre kevesebb az esély :cry: nem tudtok valami praktikát amitől megfordulhat???? méretek: BPD: 89 TAD 88 FL 68 azt mondták szép hosszú combjai vannak :lol: és jövőhéttől ctg :D na most visszaolvasok
erzsebet0312

fel is adtam, szóval kérdésem tárgytalan

Kép
Kép
cs_erika

Erzsébet, barátnőm taktikája: neki a 3. héten fordult meg. Beszélt a lányával. De komolyan, róbáld meg.

Kép
Kép
cs_erika

36.héten, valamiért lemaradt a vége, szép lett volna, ha a 3. héten :lol:

Kép
Kép
cs_erika

Erzsébet, Én kedden megyek CTG-re, neked hova kell menned, a MÁV-ba, vagy a honvédba?

Én a honvédba fogok menni, mert a dokim is pont akkor rendel.

Kép
Kép
cs_erika

Vicky: viccelsz?? :shock: Méghogy sok lenne a képekből?? Ellenkezőleg, kérünk még, ha lehet!! Mondom, nálunk Apa is oda van Alexért, hogy jajj, milyen szép, de aranyos, picibaba... :lol: Élmény ezt hallani, mikor ő is egy nagy gyerek és hogy egy csöppség ilyen reakciót vált ki!

Erzsébet: húha! Nagyon felpörögtek az események nálatok is!!! Beszélj Nellikéhez, kérd meg, hogy forduljon meg, állítólag a négykézlábas testhelyzet sokat segít...

Martin kibújik a köldökömön, miközben a feneke lelöki a bordáimat és a két kis kezével mellúszásban nyomja szét a csípőlapátokat,a feje meg gáttájékon nyomászol...fincsi :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Vicky:
Ne butáskodj már, ,iben gyönyörködjünk, hanem Alexben??? Használd ki, amíg kizárólag a Te fiadat dícsérjük ,és tedd aképeket :) :wink:

Lányommal összevesztünk, be van rám pukkadva, de nem érdekel! folyton azzal akar éppen játszani, amit én elpakolnék! Nem gond, hogy egéssz nap hozzá sem nyúlt, neki éppen akkor kell,amikor nagy nehezen lehajolok érte, felveszem, összehajtom, dobozolom.... Most megelégeltem, és nem hagytam, jött a hiszti, aztán mondtam, ha így viselkedik, kimegyünk a szobából.. Most kirángattam a szobából, becsuktam az ajót, ő meg eljátssza a Hattyú halálát... :x

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!
Egyre sürübben vannak keményedéseim.
Pár napja a lábfejem és a kezem estére bedagad egy kicsit.Holnap megyek a második ctg-re és ha beleférek a rendelésbe akkor ultrahangra is.Idáig fejvégü volt,remélem az is maradt,mert ahol én szülök ott nem nagyon császároznak,hanem inkább megforditsák kézzel.És nem igazán szeretném ezt a dolgot.

Kép
andi0716

Vicky: csatlakozom az előttem szólókhoz: képet szeretnénk :lol:

Erika: egyikünket megtalálod, onnantól megy a többi is :wink:
Én abba a brendonba "járok", hozzánk az van közel.

Kriszti: OK :wink: ha rákényszerülök, hogy BKV-zzak, előtte jeletkezem :lol: :lol:

Erzsébet: szép nagyra nagyra nőtt a lányod :D micsoda tervek :shock: mert faros? drukkolok, hogy megforduljon :) taktikát nem tudok, nekem úgy fordult meg, hogy észre sem vettem :roll: a sógornőmnek a szülőágyon fordultak meg a fiúk :)

Kata: ezt megfigurázza Martin :wink:
Sacikám akkor aktivizálta magát, amikor a kocsiért voltam :roll: jellemző, amikor nem kéne :roll: :lol:

Csöre
csöre74

na most megyek, holnap úja jövök. Legyetek jók!

Kép
Kép
cs_erika

Kép
4 kezes feladat a fürdetés

Kép
Cumizós

Kép
Gondban
Vendég

cs erika: nekem a Mávba kell mennem kár hogy nem találkozunk. Köszi a választ, hát akkor még nem adom fel a reménykedést beszélek ezzel a kis manóval hogy találja meg végre a helyes utat arra lefelé :lol: Kata: köszi az ötletet kipróbálom hátha sikerül :lol: Csöre: köszike remélem sikerül nem jössz kedden ctg-re? én megyek kedden utánna meg 31-én persze időpontot kell kérni :roll: Ja képzeld a cukrom tökéletes lett 5.3 na szóval a reggelit vették vissza 25-ről 20-ra. De ma hazafelé nem birtam ki és betértünk a Mc-ba és bezabáltam :oops: na jó azért ésszel hazajöttünk azthittem kiakad a cukormérő :x 8.7 lett. iiiiiiiiii gyorsan felírtam mikor laktam jól utoljára .... holnaptól nem kisértek..... :wink: vcrane: istenem Alex baba nagyon édes és olyan gyönyörű :D
erzsebet0312

Istenem de édes! Ilyenkor kedvem támad szökdécselni, hogy Manót is nézegethessem, ölelhessem, fürdethessem már mielőbb :D
kisbogacs

Erzsébet, ha jól emlékszem anno sok oldallal ezelőtt Katuska mondott egy csomó tippet, hogy lehet megfordulásra bírni a faros babákat. Kulcscsörgetés, zseblámpázás, négykézláblevés... ilyenekre emlékszem, de tudom elég hosszú volt a lista.
kisbogacs

Kép Kép Egy kis pocikép
erzsebet0312

Vicky: nagyon édes :) aranyos ez az ölben alvós jelenet :) ki sem látszik a cumi alól :D és minden porcikájában kispasi :D tündéri :)

Csöre
csöre74

Tyű, Erzsébet, ez a 8,7 azért elég sok :shock: mit sikerült ennyit összeenni? Nekem a szendó-saláta-sültkrumpli menü nem nyomta 7 fölé :roll: igaz, nem kólát ittam mellé, hanem teát (meleg, cukor nélkül, de édesítőt adtak volna, ha kérek)
Akkor most szigorú diéta ám, nehogy baja essen Nellinek!
Én most pénteken megyek CTG-re a MÁV-ba, utána nem tudom még, hogy mi lesz... gondolom, függ a vizsgálatok eredményétől is.
Hehe, ezt a pocakot láttam valahol :wink:
Megfordítás: valahol itt a babaneten volt egy faros baba topik, de már gőzöm nincs hol :roll: szerintem keresgesd...

Csöre
csöre74

Vicky: édes,édes Alex baba és valami gyönyörű! (Apa megint beindult: jajj, de édes, ugye jól van?? :oops: )

Erzsébet: nagyon szépek vagytok!! Egész hasonló fazonú pocakom van nekem is :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok!

Először is köszönöm szépen Máté nevében a sok sok köszöntést. Igazán kedvesek vagytok:)

Épp végeztem a több tonna játék viszsapakolásával, a kétéves meg fürdik de ha jól hallom mindjárt csattog ide mezítláb.

MAjd teszek fel képeket mert rengeteg készült.

Erzsébet! igen meg kell beszélni a babával, hogy forduljon meg! Naponta többször kell négykézlábra ereszkedni, pl úgy elolvasni az újságot mert akkor több helye van forogni. VAgy pedig hanyatfekve alápócolva a csípőt kell feküdni. Ezután midnen este 10-15 percet zseblámpával világítani a pocakot alulról, hogy a kis kíváncsi odaforduljon. Na meg lehet neki alulról zenélni is. Van homeós bogyó is ami sokaknak bevállt de sem a higítást sem az adagolást nem tudom: pulsatillát szoktak szedni.
katuska79

Sziasztok!

Vicky: Alex gyönyörű kispasi!!! Az a cumizós kép valami eszméletlen jó:-). Nagyon-nagyon aranyos!

Katuska: ez a boltosnő egy barom! Máté nagyon szép kisfiú!!! AMúgy meg mit képzel az ilyen magáról....jól kiosztanám a helyedben ......azt hiszem meggondolná legközelebb hogy kinek szól be. Hülye liba.............

Nekem is beszóltak a boltban egyébként. Ott állok 36 hetes terhesen, mellettem az 5 éves fiam aki köhécsel, lázas nem lát a takonytól.....feltettem a cuccot amit vettem a szalagra és egy nejlon zacskót előre. Abba akartam berakni azt amit vettem. A nő mindent kasszázott a zacskó meg ott gyűrödött, azt nem húzta le...........egyszercsak rámripakodik hogy pakoljam már el a cuccot mert nem tudja odatenni a többit. Mondtam hogy talán ha a nejlonzacskót ideadná el tudnék pakolni erre ő elkezdett erősködni hogy ne a zacskóba pakoljak hanem a kocsiba.............na erre elszállt az agyam, mondtam neki hogy ne osztogasson tanácsokat hanem tegye a dolgát...én is azt teszem. Megint mondta hogy pakoljak a kocsiba....na ne tudjátok meg ami eztuán jött, az egész bolt engem nézett, úgy kiosztottam hogy utána magam is csodálkoztam magamon.........még sosem csináltam iylet. Úgy elöntötte az agyamat a lila köd, hogy ami feszültség bennem volt azt ráöntöttam.....mondtam mindent ami eszembe jutott.....
Végül kijött a boltvezető bocsánatot kérni....... :roll:

KEzd az anyatigris felébredmo minden tekintetben.....remlem azért másokat nem fogok kiosztani.........

Lányok én minden nap eszem ezt a hülye Renniet de csak 10 percig hat......nincs ennél valami jobb? Már megettem egy csomót. Annyi savam van majd megfulladok tőle.......

KépKép
peni

Vicky: tündéri a kis Alex!!!! Múltkor már kérdeztem, de talán átsiklottál rajta, hogy most milyen méretekkel rendelkezik a kis hős??? (cm, kg) Ugye most már minden rendben veletek??? Vagy téged még kell ellenőrizgetni???

Erzsébet: már január elején meg akar a doki császározni????? És ha később megfordulna???? Azért onnan még van időtök!!!! Valamelyik baba csak a legvégén fordul be!

katuska: várjuk a képeket!!!

andi: ez a kézzel fordítás azért elég durván hangzik. Én úgy tudom, hogy ez csak régen volt "divat".

Kép
jandrea

peni: ha a gyomorégésre megtalálod a megoldást, oszd meg velem is!!!! Én is mindig így járok, főleg este. Beveszem a Rennie-t és ha 15 percen belül nem alszom el, akkor gond van, mert megint a sav miatt forgolódom. Szörnyű!!!

Kép
jandrea

Peni, néha kell kiadni a feszültséget :D
én mostanában az egész világ ellen lázadó, antiszociális blogokat szoktam írni, ha elegem van... még soha senki sem mert kommentelni egyet sem :lol: :lol: :lol:

Katuska, boldog szülinapot Máténak így a nap végén is!!! (és ezer bocsánat, hogy ilyen megkésve, pedig itt lógok a gép előtt egész nap :oops: :oops: :oops: Lassan a szétszórtság szobrát rólam mintázzák)

Erzsébet, nagyon szép pocid van! (és az a mintás felsőd is tetszik...)
kisbogacs

Peni: doki írhat fel Refluxont, az 'tényleg gyógyszer', vényköteles. Reggel célszerű bevenni,akkor már a nap folyamán termelődő savat is lecsökkenti.
Én is Rennie-zek, bár van Refluxon is, de kaja után bedobok 1 Renniet, lefekvéskor 2-t, az így jó. De így egy hét alatt elfogy egy nagy doboz... :oops:

KépKép

KépKép
kata8110

Csöre: hát benyomtam két sajtburgert meg egy csomó krumplit jujjj :x de többet már nem bűnözök kibirom mostmár ezt a pár hetet :wink: Katuska: köszi megpróbálok a lelkére beszélni :lol: Csöre: és kértél már időponto? ja képzeljétek a dr nőm elmegy a kórházból jan 1-jével :oops: de még megbeszélte ott hogy még engem megszüleszt :wink: hát olyan szomorú voltam olyan kedves, azt mondta hogy beszél valamelyik kollégájával és jó kezekben leszek ha valami oknál fogva mégsem lenne ott, de azt mondta engem még ott a Mávban bevállalt :wink: Katuska: hát igen ezek a pénztáros bunkók ma mi is vásároltunk a Tescoba és utalvánnyal fizettem a nő úgy húzta a száját.... utánna visszadobta hogy nem tudok visszaadni belőle címszóval... :twisted: na akkor odavágtam neki a 10.000-st pedig csak 627ft-ot kellett volna. Erre ő nincs kisebb??? de tök flegma volt mondom nincs anyukám :lol: hú izzott a feje. :shock: de ha ő bunkó én miért legyek kedves vele nem? na mindegy :lol: Kata: kérünk pocifotót ám :D
erzsebet0312

Sav: eleinte kibírhatatlan volt, de nem szedtem semmit (nem is gondoltam volna, hogy a Rennie-t pl. szabad), és kb. egy hét alatt valahogy alkalmazkodtunk egymáshoz a sav és én: most is van minden nap, de elviselhető mértékben.[/b]
kisbogacs

Erzsébet: Judit szerint abban a sütkrumpliban semmi nincs, és igaza is van :? a két sajtburger lehetett a sok, de rendben, felírtam, hogy már jó leszel, és nem "bűnözöl" :wink:

Sajnálom a pénztáros nénis sztorikat, nekem tegnap éppen pozitív tapasztalatom volt...

Sav: semmi ötlet :? nekem az elején írt valamit a gasztroenterológusom, de csak egy dobozzal termeltem be... elmúlt :roll: de nem hiszem, hogy a gyógyszertől.

Elköszönök, jó éjt :)

Csöre
csöre74

Erzsébet: igyekszem legyőzni holnap a lustaságot és dobok képet :wink: Jól tetted a pénztáros nőt, nehogy már ő tegyen neked szívességet... :evil:

Kisbogács: hogy jól megvagytok a savval, arra nagyon irigy vagyok! Ma,ahogy jöttem hazafele az autóban, annyira mart, hogy rendesen hányingerem volt, belenéztem a visszapillantóba, könnyben úszó szem, sápadt ábrázat...Mi így vagyunk meg. Itthon ettem 2 Renniet, jobban is lettem.

Persze, most is ettem egy narancsot....de vitamin csak kell... :oops:

KépKép

KépKép
kata8110

sav:engem is kb 2 hete kinzott de nagyon mire anyukám tegnap szólt hogy 2 párnát rakjak a fejem alá alváskor,és ennek hála tegnap elöször tudtam éjjel aludni :) erzsébet:nagyon szép a pocid :) csöre:örülök hogy Mesi jobban van.

Kép
gizella82

Sziasztok!

Hú látom nem vagyok egyedül a savammal....
GIzella: én már kb fél éve ülve alszom, a fejem alatt a nagypárna és 3 kicsi, néha még ezt a szopis hurka párnát (ahogy a kisfiam nevezi) is magam alá tömködöm.......és gyakorlatilag tényleg ülök, így tényleg kevésbé jön vissza a sav....dehát sajna így sem jó.

Engem kezeltek refluxra a terhesség előtt de a reflux gyógyszert abba kellett hagyni ahogy kiderült hogy terhes vagyok........

Kata: Refluxon? Megbeszélem a dokival.....valamit csinálni kéne mert szétmarja a nyelőcsövemet ....komolyan néha olyan érzésem van mintha olyan vér ízt éreznék a számban mintha tényleg marná szét valamimet..........lehet hogy már csak képzelgek (remélem).

Az első gyerekemmel is ez volt, aztán ahogy megszületett elmúlt....remélem most sem lesz máshogy.

KépKép
peni

JAAAAAAAAAAA és a legjobbat nem is írom, majd megveszek a mandarinért annyira kívánom.........azért el tudjátok képzelni milyen az amikor a mandarinhoz Renniet csipegetek :wink: .

KépKép
peni

Vicky! Gyönyörű Alex baba. :)
Én nem tudok betelni vele!

Erzsébet! Csodaszép pocak! Nagyon csinos vagy!!!

Katuska! Képek az ünnepeltről?

Gizella! Én 3 párnával sem tudok aludni. Van olyan éjszaka, amikor simán visszacsorog a ...

Peni! Én is így vagyok a mandarinnal. :oops:
Sok reflux gyógyszert az alumínium tartalma miatt nem engednek a babavárás alatt. Károsítja a fogcsírákat. Azt hiszem.

Kép
hanna30

Hanna: tényleg? Nem tudtam hogy ezért nem engedik. Azt tudtam mert a doktornő kihangsúlyozta többször hogy ugye nem várok gyereket mert akkor nem szedhetem.........aztán egy év szedés után hívtam hogy babát várok azt mondta hogy azonnal hagyjam abba, persze mást nem kaptam helyette..........

SZenvedek annyit mint egy kutya, iszonyatosan kellemetlen...
Jól fent van a pocakom...jó nagy is.....bár nem tudom összefügg-e.....
De hogy ez már kezd kritikus lenni az igaz....Egy darabig jó volt rá a kefír, aztán a tej......aztán a Rennie......mostmár semmi, pedig nyomom őket mindenféle kombinációban :roll: .

KépKép
peni

Peni! Én így emlékszem.
Én is így vagyok vele, minden kaja után Rennie. Már kibírom. :)

Kép
hanna30

neten találtam, nem tudom ismeritek-e ezeket a "módszereket"

Citrusfélék/ecet: egy pár evőkanál vízben elkevert almabor ecet vagy citromlé enyhíti a gyomorégést. (mondjuk ez nekem furi, hisz a citromlé is sav!!! hogy lehet ez??? :shock: )

Papaya enzimek: tabletta formában is kaphatók a homeopátiás boltokban, de gyümölcsként és ivóléként is hatékony. Nemcsak gyomorégésre, hanem szimpla gyomorrontásra is jó. Ha nem találunk papayát, próbálkozzunk ananásszal vagy almahéjjal!

A fekete nadálytő is enyhíti a savak okozta fájdalmat.

Együnk egy kevés nyers, reszelt krumplit, vagy rágcsáljunk nyers mandulát!

Teák közül különösen az ánizs, az édeskömény, a borsmenta, a kamilla és a gyöngymenta ajánlott.

Halva: ez a mediterrán édesség szezámmagot, pisztáciát és mézet tartalmaz. Olykor szimpla élelmiszerüzletekben is megtalálható, de nagyobb eséllyel próbálkozhatunk bio boltokban.

Gyömbér: frissen reszelt formában az ételhez, italhoz adva, vagy kapszula formában is fogyasztható. A szakemberek azt tanácsolják, hogy minden étkezés után igyunk meg egy üveg vizet 500 mg gyömbérrel.

nagyimnak állandóan ég a gyomra, nála a háztartási keksz vált be

ókori rómaiak módszere: étkezés előtt egy csipetnyi édesköményt enni
kisbogacs

Vicky, Alex nagyon szép baba!

Erzsébet, szép formás a pocid.

Katuska, várjuk a képeket.

A mai 4D-n Julcsi hozta a formáját, megint küzdeni kellett, hogy lássunk valamit. Holnap dobok fel képet.
A méretek: BPD: 9,39, HC: 33,44, FL: 7,24, súly: 2919g
A méhlepény még nem kezdett érni, viszont már nagyon beilleszkedett a fejecskéjével, és minden szerve tökéletesen működik. A szonográfus szerint is hamarosan érkezik.

Jó éjt mindenkinek.

Kép
petne

Sziasztok!
Az elején még írogattam nektek, aztán eltűntem. Elfelejtettem a jelszavam, és csak most jutottam el odáig, hogy újra regisztráljak.

Mindig olvaslak titeket,és most is olvastam, hogy Erzsébet0312 tanácsot kér, vagy egy praktikát, hogy a kicsi lány megfordúljon.
Én tudok egy praktikát, a védőnőm mondta szülésfelkészítőn. Egyszerű az egész. Feküdj le teljesen vízszintesen,és a feneked alá tegyél egy kispárnát. Ezzel azt éred el, hogy kényelmetlen lesz neked is és a babának is, mire ő elkezd mocorogni,és elvileg megfordúl.
moncsi8423

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: