A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 januári kismamák

Verus! Ilyet ne kérj! Én is utálom a vasalást, téged sem foglak zavarni, hogy csináld!

Timi
athena

Látnád mennyi van... :evil: És mennyi mosnivaló...
és én még mindig itt ülök..mint egy...
nem tudom mi van velem :shock:

Kép
buborka.

És a lánykád hogy viseli, hogy nem játszol vele?

Timi
athena

Nagyon jól el van :) Most Minimaxot néz éppen, kedvenc meséi mennek felváltva... Néha idejön vagy odamegyek, jól megpuszilgatjuk egymást :)
De olyan jóízűeket nevet, hogy csak na :)
Aztán most mondtam neki, h uccsó mese, aztán jön az alvás...Nem nagyon tetszik neki :lol:

Kép
buborka.

nehéz szigorúnak lenni?

Timi
athena

Hát... Szerinem nehéz, bármiben is..
Mert olyan szemekkel rá tud nézni az emberre, hogy nem tudsz rá haragudni, meg mindent megengednél neki, de persze ezt nem lehet...

Kép
buborka.

Athena, ilyen néha nekem is szokott lenni, még a régi védőnőm azt mondta, ne lepődjek meg, terhesség alatt erősebb lehet az ember folyása néha, még ilyen kocsonyás is lehet.

A nyákdugót nem nagyon lehet összetéveszteni, hatalmas adag nyálkás-kocsonyás-barnás-véres valami. És a mennyisége is elég sok, nekem több részletben ugyan, de kb féltenyérnyi volt anno.

Bogaracskáról nincs hír?

Pillesz, neked már 33 hetesen lesz NST? Remélem, nekünk csak a 37. héttől, minél kevesebbet szeretnék utazgatni. :oops:

A fiam megátalkodottan a köldökömben tartja a térdét. Nem tudom, mi ebben a jó neki, de nekem elég kellemetlen. :?

KépKépKépKépKép
uxi

Semmi, még mindig nem válaszolt :(

Klári

Kép
claracroft

Nekem sem :(

Kép
buborka.

Csak bekukkantottam, de látom Bogaracskáról még nincs hír! :roll:

Buborka!
Azért veled sem lehet egyszerű szülni :D :D

Tudom mát volt szó erről, de hátha valaki meggondolta magát: ti beadatjátok a H1N1 elleni oltást?

Kima
Kép
Kép
kima75

sziasztok!
Egy baromi érdekes telekonferenciának hála végigolvastam a lemaradásomat. Látom, jönnek elő a problémák, mindenkinek kitartás!!! :!:

Ha tudtok valamit Bogaracskáról, írjatok, remélem még pár hétig kihúzza "egyben"

Mi múlt héten voltunk szülőszoba látogatáson. Bár minden nagyon barátságos volt, kicsit elbátortalanodtam...De már győzködöm magam, hogy minden rendben lesz. :lol:
Továbbra sem tudom megállapítani, hogy gyerkőcöm hogyan fekszik, majd 3 hét múlva az UH-n kiderül.
Velünk egyébként minden rendben, szerencsére a legnagyobb problémám annyi, hogy már alig van göncöm, ami rámjön. Hétvégén vettem egy kismamafarmert a C&A-ban, mert már annyira elegem volt, hogy minden kényelmetlen, de amikor otthon felvettem, állandóan lecsúszott. Most vihetem vissza. Pedig 36-os! Ez volt a legkisebb méret :shock:
Az Angelcare-esek visszaírtak, hogy ha angliában veszem meg a légzésfigyelőt, akkor itthon nem tudom érvényesíteni a garanciát. De asszem én így is bevállalom, nem mindegy, hogy 24 vagy 36 ezer ft-ot fizetek-e érte...
Ahogy elnézem az elkövetkezendő heteimet, asszem most marad az, hogy ritkán beköszönök, majd januártól, ha nem dolgozom jövök újra gyakrabban (bár legutolsó állás szerint lehet hogy jövök még melózni január elején is...)
További szép napot mindenkinek!
szcsm

Kép
szerencsemák

Sziasztok!

Tettem fel új rucikat is, akit érdekel, nézze meg. Vannak kismama rucik és kispasi göncök is közte. :wink:

http://www.teszvesz.hu/show_user_auctio ... id=5340684

J.

Kép

Kép
somaanya

Lányok,

sos véleményeket szeretnék, mert ajándékba akarnak nekünk venni baba neszeszert, ami tartalmaz:

1. verzió: digitális lázmérő, körömcsipesz, körömreszelő, csipeszek, orrszívó, szivacs, fecskendő, körömcsipesz, neszesszer

2. verzió: Erős védőtok, digitális hőmérő (*C), körömcsípő, körömolló, cseppentő, gyógyszerbeadó kanál, orrszívó flexibilis heggyel

Lesz szükségünk ilyenre???? Mert pl. orrszívóból is ajánlák ugye a porszívósat... vagy utazásokkor szükség lehet ilyen neszeszerre???
Köszííí!

Kép
lizzyy

Én, PöttömPanka 32+3, és a delfin

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pillesz 2009.11.09 19:06-kor.

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Lizzy!
Olyat nem tudsz kérni, hogy te megmondod, h mi legyen a csomagban? (természetesen hasonló árfekvésben)
Ha mindenképp ezek közül kell választani, akkor én az első verziót választanám.

Pillesz!
Nagyon frankó lett a szoba!!!!! Tényleg nagyon szupi :) Te viszont nagyon szigorú vagy a képen :shock:

Timi
athena

Őőőőőőő, a tömörítés tette tönkre a képet. Élőben rettentő kedves az ábrázatom. Megpróbálom ezt törölni és nagyobba felrakni a képet.

Csilla
Kép
Kép
pillesz

:) Nem azért mondtam :) Tényleg nem! Csak úgy tűntél, de ha azt mondod, hogy nem vagy szigorú, én feltétel nélkül elhiszem :)

Timi
athena

[quote="kima75"]T írta:kima75udom mát volt szó erről, de hátha valaki meggondolta magát: ti beadatjátok a H1N1 elleni oltást?

Én gondolkozom rajta. A nőgyógyásszal akarok beszélni (bár sztem nem fogja ajánlani)

Szcsm: én is kint venném...

Pillesz: szuper a szoba :-) tényleg szigorú, de nagyon csini vagy!

Kép
Kép
alma26

Na, megváltoztattam a méretét!
És megpróbálok egy másik képet. :D :D Kép

És 1000 bocs amiért ide töltögetek, csak a blogba való feltöltés meghaladja képességeimet.

És íme a bizonyíték, hogy kedves fejem van: :D :D :D Kép

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Szerintem csak fáradt :)

Klári

Kép
claracroft

h1n1: teljesen bizonytalan vagyok most már. Főleg, hogy nem tudok karanténba lenne, és mi lesz, ha megszületik a csöppség???? Állítólag akkor kezd el tetőzni. Szóval passz.

Buborka: köszi a segítőkészségedet. Majd összeszedem a kérdéseimet, és egy óvatlan pillanatban rád zúdítom!

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Sziasztok!

Húúú, mennyit írtatok ma :shock:

Henya, de jó, hogy benéztél. Örülök, hogy minden oké Veletek.

Uxi, jó, hogy vannak még rendes szonográfusok :wink:

Clara, én is úúúúgy lennék függő. De sajna nincs időm /lehetőségem netezni, ha Marcival kettesben vagyunk itthon :cry: Tényleg neten ismerkedtetek meg? Ez tök jó :lol: :lol: Mi már régóta ismertük egymást, de soha nem gondoltam volna, hogy valami is lesz köztünk...

Athena, ez a kocsonyásodás, én már beszéltem a dokival róla. Ha nem túl sok, akkor nem kóros, foglalkozni sem kell vele. Persze ezt úgy, hogy ő látta, hogy nálam miről volt szó, azért Te is beszélj vele

Pléd. Én vettem két vastag takarót meg egy vékonyat. Ha kell, még Marciét be tudom vetni, de ennyi tuti elég.

Lepedő. Marcival 2 db-ot vettem, úgy voltam, hogy ha cserélni is kell, rögtön mosom, és megszárad. De ő nagyon bukós volt, szóval 5-re fel kellett tuningolnom a készletet. Most már nem kell ennyi, szóval most vennem sem kell :lol:

Magzatvíz szivárgás. Én is rettegek tőle. Marcinál meg is nézettem, hogy magzatvíz-e, de szerencsére nem az volt. A nagy kánikulában csak izzadtam mindenhol :lol:

Pillesz, nagyon korán kell menned NST-re :shock: Én a 35. héten megyek dokihoz, de nem mondta, hogy akkor már lenne. Szóval szerintem a 36. héten kezdjük

Zene. Nem vettem észre, hogy bármilyen zenére is beindulna, bár tény, hogy most nálunk napi 24 órában Meseovi CD megy :twisted: Inkább a csendet szereti, most is félrevonultam pihenni, és hogy nem nyüzsög Marci körülöttem, egyfolytában kommunikál velem.

Verus, én sem voltam semmi a szülés közben. Ragaszkodtam az apás szüléshez, de hozzám sem érhetett. Annyit csinálhatott, hogy szólt a szülésznőnek, hogy jöjjön, mert pisilnem kell vagy hánynom kell vagy tolófájásom van. Ja, és mindig csak a hátam mögött lehetett, hogy ne lássa az eltorzult arcomat :lol:

H1N1. Továbbra sem. Úgysem fogom elkapni, ha meg netán igen, és nagy gáz van, már nem lesz annyira koraszülött, ha császár lenne belőle. DE ÚGYSEM LESZ SEMMI :lol:

Lizzyy, mindkét csomagban van olyan, ami kell, és olyan is, ami tök felesleges...

Pillesz, szuper a pocak, szuper a delfin :lol: :lol: Ha sikerül jópár év múlva költözni, lehet, hogy megkereslek, hogy nekünk (mármint a gyerekeknek...) is lehessen ilyen szuper szobánk :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Pillesz, tök jó a gyerekszoba!!!! és nagyon csini vagy!

Klára, megírod priviben az e-mail címed? Végre bescanneltem a kért fejezetet.

Köszi lányok a segítséget, inkább majd leadom a rendelést, hogy mit szeretnénk, minthogy így választás elé állítsanak...

Kép
lizzyy

Hékás!
Jó hogy ma nem jöttél tornára, biztosan nem bírta volna a pulzusod.
Bea tartotta, azt hittem kipurcanok. A sok lelkes kismami a végén még relaxáció helyett is farizom erősítést kért :shock: :shock: Ugye SZCSM? :lol: Kíváncsi vagyok holnap hogyan jutok be dolgozni, gondolom iszonyatos izomlázam lesz.
Csütörtökön jössz tornára?

Pillesz!
Tényleg nagyon jó lett a szobafestés. Nagyon ügyes a srác!
Az utolsó képen már tényleg hihető, hogy igazából egy tünemény vagy :lol:

Kép
akire79

Bogaracska nem válaszolt :( Remélem nincs semmi baj vele!

Jó éjszakát mindenkinek!
Nem is vagyok álmos :roll:

Kép
buborka.

Sziasztok!

Én tegnap beadattam az oltást.
Hosszas lamentálás után végülis úgy döntöttünk, kisebb a kockázata, mintha nem adatnám be.
Emi ovis, járunk közösségbe, gyülekezetbe, ide-oda, a "környezet oltása" nem kivitelezhető.
A családunkban több orvos is van, ők is javasolták.Azon kívül sajnos hiába eszem a vitaminokat, gyümölcsöket, szinte mindent elkapok, ha egy légtérben vagyok egy náthással, másnap már fáj a torkom. :(

Na meg mivel itt vagyok két kicsi gyerekkel, nagyszülők 150 km-re, semmi segítségem, nem tudnánk megoldani, ha kidőlnék, netán kórházba is kerülnék hosszabb időre. Úgyhogy beszéltem a nőgyógyásszal , és tegnap este beadta nekem.

Alapból a háziorvos adná (ingyenesen), de mivel az enyém mereven elutasított, kénytelen voltam a férjem céges orvosával feliratni és pénzért megvenni, mert máshogy nem sikerült volna hozzájutni.:evil:
Ja, és ez sem volt ám egyszerű, mert itt már minden patikából, sőt állítólag az egész váci körzetből elfogyott az oltóanyag (pedig még csak hétfő volt!), a szomszéd városban sikerült egyet vennem két órás vadászat után.

KépKépKépKépKép
uxi

Ja, s a tegnapi nap jó híre: megnézte a doki a méhszájat, 2000-es. :D
A másik két gyerekkel ilyenkor már 1000-es volt, most egész jól tartja magát. Biztos nagyon kapaszkodik.

A baba feje 83 mm, s a doki aszonta, sehogy nem tudja úgy nézni, hogy ne a kukiját mutogatná a baba, az valahogy mindig belóg a képbe :wink:. Kaptam is egy uh fényképet,ami csak egy kuki van :D .

És kellemesen csalódtam, megkérdeztem a CTG-t, lehetne oda a rendelőbe is járni, de mondtam neki, hogy nem nagyon fér bele a költségvetésünkbe hetente 8000 Ft. Úgyhogy mehetek a kórházba ingyen, és ezentúl a vizsgálatok is ott lesznek, nem kell már magánrendelésre járni.

KépKépKépKépKép
uxi

Jó reggelt mindenkinek!

Uxi!
Csupa jó hír! Bár nem tudom mit jelent, hogy a méhszáj 1000-es, vagy 2000-es, de ha örülünk neki, akkor valószínű a 2000-es jobb :D

Hozzánk tegnap megérkezett a babakocsi!! Juhé!!!!!!!!!! Nagyon klassz! Tologattam is sokat, és apa megtanított bevenni a szűk kanyarokat, meg gyakoroltam összecsukni és kinyitni, és ráeszméltem, hogy ha véletlenül befér a kis Nissan Micrámba, akkor valószínű semmi más :) Nem baj, megoldjuk :)

Lányok! Ti szerettek terhestornára járni? Nem tudom, én valahogy úgy vagyok vele, hogy elmegyek, de nem érzek kicsattanó örömöt tőle. Nem tudom megmagyarázni, hogy miért van így, de nem érzem azt, hogy "de jó, ma lesz", és ilyen formában....

Timi
athena

uxi
jó hogy ilyen a dokid

Móni
KépKép
reunion

Sziasztok Lányok!

Rég nem voltam, most igyekszem visszaolvasni. Közben sikerült szülésznőt választanom, nagyon aranyos, elmagyarázott mindent, minden kérdésemre válaszolt, megnéztük a szülőszobát. :D
Nekem megnyugtató érzés, hogy ő fog segíteni a vajúdás alatt.
Már régebben is akartam kérdezni, hogy ismeritek, vagy esetleg v.kinek megvan az Újszülött-kor1. , illetve Szoptatás című dvd?
edkat1

sziasztok.

pillesz gyonyoru kismama vagy,latom a hasadon kivul sehova sem hiztal.
a fal fenomenalis,nagyon tetszik.

Uxi,szupi a 2000es mehszaj.nekem a doki nem szokott szamokat mondani csak azt hogy rendben igy nem tudom az en eretekem milyen.

athena nem teszel fel a babakocsirol kepet?kivancsi vagyok ra.

Kép
monyo83

nemtudja valaki hogy a DM be lehet venni halos bugyit?vagy azt csak patikaban lehet venni?

Kép
monyo83

Monyo, szerintem DM-ben nincs, de patikában biztos van.

DM-ben én papír wc ülőkét vittem, de aztán sosem tudtam használni a kórházban, mert nem volt mire tenni, egyik helyen sem volt a wc-n ülőke, csak a csupasz csésze. :?

Ja, ha már itt tartunk, még egy hasznos dolog: a kórházi csomagba tegyetek nedves wc papírt, vagy popsitörlőt magatoknak, sokkal kíméletesebb szülés után azt használni, mint a sima száraz papírt.

KépKépKépKépKép
uxi

uxi koszi,akkor majd megkerdezem a patikaban.szeretnem mostmar osszeallitani a korhazi csomagomat.

en sima intim torlokendot vettem torlesre,azt amiben nincs alkohol,remelem jo lessz.

Kép
monyo83

Szerintem az is jó, csak kevés van egy csomagban.
Készülj arra, hogy sok fog elfogyni... Hacsak nincs zuhanyzó a közelben, mert akkor az még jobb. Nálunk mindkét kórházban irtó messze volt a zuhany, ha lett volna a szoba közelében, akár minden alkalommal megzuhanyoztam volna.

Ha már a kórházi csomagnál tartunk: érdemes egy napra több hálóinggel is számolni, ugyanis szülés utáni napokban hormonális okokból rettenetesen (és büdösen...) izzad az ember.
Ehhez még hozzávesszük a téli fűtést a kórházban, ami nem 20-22 fok lesz... én biztos viszek vagy hármat egy napra. Nem is hálóinget, hanem pólót.

Nekem az jobban bevált, a szoptatós hálóing nyílásán macerás volt kivenni a mellemet, a pólót meg csak felhajtottam és kész. Alulra meg elég egy rövidnadrág, vagy térdnadrág. Attól nincs is olyan "betegérzése" az embernek, hisz nem hálócuccban van. :D

KépKépKépKépKép
uxi

uxi,foggalmam sincs menyire van messze a zuhanyzo,eletemben nem jartam meg a szuleszeten.
lessz nalam popsitorlo is hisz azt vinnem kell a babanak,ha hirtelen elfogy az en torlom akkor lopok a baba popsitorlojebol :o

eddig ugy voltam vele hogyha valami elfogy akkor majd hoz be a parom,viszont mar most latogatasi tilalom van a korhazba,ha ez igy marad akkor ugrott a tervem hogy barki bejohet hozzank.
csak ha igy mindent egyszerre kell bevinnem akkor jo nagy lessz a korhazi csomagom.

Kép
monyo83

Lizzy, szerintem tök jó az a babanesszeszer, szerintem használni fogod. Nagoyn klassz lehet!

Uxi, én is beoltattam magam, én is pontosan azért, amiért te, mivel a környezetem beoltatása nem elég nálam sem. Hetente többször járok be Pestre, vagy vásárolni, kórházba, tömegközlekedéssel, orvosi várótermekben ülök stb. stb. Nem vagyok elszeparálva az emberektől. Nálunk is ajánlotta a dokim, így be is adta. Nálunk szinte minden kismama beoltatta magát a faluban. Semmi bajom nem lett az oltástól.

Szerintetek már most érdemes átmosni a babaholmikat? Vagy 2 hónap alatt poros lesz? Ehhez nekem még vasalódeszkát is kell vennem.)) :oops: Régóta nincs, egyszer szétesett és nem pótoltam. Na, most visszaszokhatok a vasalásra.
A babucinak már nagyon sokmindent vettünk, szerintem már mindene megvan.

Érdemes szerintetek gyerekorvoshoz bejelentkezni szülés előtt? Mert fel kell írnia popsikenőcsöt, meg ilyeneket, ugye?
Vendég

twist ha kimosod kivasalod es bezarod egy nagy zsakba semmi baja nem lessz.
meg az illata is megmarad.

nekunk mar kb 3hete kivannak mosva vasalva pici elso cuccai.anyu meg akkor elkeszitette mikor szep volt az ido,kint gyorsabban szaradtak.van meg egy mosasnyi es annyi mindene el lessz keszitve.

Kép
monyo83

Sziasztok!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ annnyira undorító ez az idő. Soma végre bölcsiben, lenne időm takarítani, de semmi kedvem... :?
Nálunk ma ismét a festő fog dolgozni kicsit. Amit szombat este csinált ugyanis kicsit csíkos maradt itt-ott (sötétben nem látszott), ezért most még egyszer átkeni. Plusz még hozza a festéket a két gyerekszobára aminek hétvégén ha minden igaz nekiláthatunk. Már nagyon várom! :D
Ha megvan a lakás akkor én is elkezdek mosni-vasalni meg varrni amit kell (függönyök, rácsvédő ilyesmik).
Na megyek asszem nekilátok a konyhaszekrénynek.... :x

J.

Kép

Kép
somaanya

Somaanya, majd tegyél fel képet, hogy milyen lett a szoba.

Monyo, köszi a tippet! :) Akkor nekiállok. Úgyis vettem Sensitive mosóport és öblítőt is, nagyon fini kisbabás illatuk van, így kombinálva. Na, ma megyek vasalódeszkát venni:)
Vendég

Jó reggelt!

Bogaracska nekem sem válaszolt, kicsit aggaszt. :(

Nekem viszont tegnap este végre lement a vérnyomásom 135 alá, és még ma reggel is alatta van :) Remélem így marad :)

Hékás: én nem szívesen vagyok függő, bár szerencsére most csak és kizárólag a fórumra vagyok rákattanva, illetve a gasztro blogokra :) Volt egy időszakom, mikor folyamatosan chateltem, és egyáltalán nem éreztem magam jól tőle: zúgott a fejem, vörösek voltak a szemeim, és a munkámat 4-5 óra túlórával tudtam csak megcsinálni :( Megfogadtam, hogy soha többé. Remélem lesz majd hozzá lelkierőm, de sem tévézni, sem netezni nem szeretnék, csak minimálisan, jövő évtől kezdve. Az biztos, hogy sokat fogok sétálni, mert a klarinétos gyakorolni fog :) Azt még nem is említettem, hogy a felesége hegedűművész. Most még nem gyakorol, gyeden van, de utána kinézem belőlük, hogy egymás után zendítenek rá. :? Na, akkor nekem tuti nem lesz otthon maradásom.

Hűű, durvát álmodtam: Levi volt vagy két éves, és én újra szültem: 4-es ikreket :shock: Szülés előtt meg nem mondta meg nekem senki, hogy több babát várok. Reggelre teljesen leizzadtam, a buszon utána tömeg volt, ez párosult a gyilkos hangulatomhoz... Jól kezdődött a nap. Na, kezdődjék a meló, egy tonna számla vár rám.

Klári

Kép
claracroft

Klári, én is voltam chat és e-mail függő. És nem volt jó. Azt meg főleg nem bírtam, amikor egy napra végre kiszálltam az egészből és egyből írogatni kezdtek, hogy miért nem jöttem, hova tűntem, talán megbántottak valamivel? Sosem hagytak csak úgy pihenni.
Vendég

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára reunion 2009.11.10 11:07-kor.

Móni
KépKép
reunion

chat-esek :lol:

ugy latszik mas is volt ilyen nemcsak en, :lol: mi a parommal a chaten ismerkedtunk meg,na abban az idoben alig aludtam :lol:

Kép
monyo83

Monyo, akkor neked legalább nagyon jó kis hasznod volt a chat-elésből:-) Így persze megéri:) :wink:
Vendég

twist igen megerte,ferjet szereztem magamnak :lol: bar bevallom akkor meg nem gondoltam hogy ez lessz belole,egy jo kis idotoltesnek gondoltam,mert nem szerettem szorakozohelyekre menni.

Kép
monyo83

Clara!

Klarinétos férj, hegedűművész feleség? Szép kilátások ezek a babára nézve :)
Velünk szemben most albérletben egy pasi lakik a 16-18 év körüli fiával. Egy igazi gyökér a gyerek. Mindegy, hogy délelőtt, délután, éjjel vagy hajnal, bömbölteti a zenét...
Már gondoltam rá, hogy átmegyek, és hivatkozva a terhességtől felborult hormonjaimra, visítani fogok...

Timi
athena

Sziasztok,

Én is takarítok ma, csak csörgött közben a telefon és most nincs kedvem folytatni...na majd összeszedem magam...az a baj, hogy kezdek nagyon lassú lenni magamhoz képest :(.

Tegnap bepakoltam az eddig összegyűlt cuccokat a babaszekrénybe, már így is sokkal kisebb a rumli, de azért még van mit csinálni. Én a mosást még nem kezdtem el, de napokon belül megcsinálom.

Amit megvettem magamnak a kórházi csomaghoz, becsomagoltam egy táskába, de kicsi lett, most kereshetek egy nagyobbat..remélem azért bőröndre nem lesz szükség :D. A látogatási tilalom durva lenne, erre nem is gondoltam!!!

Kép
cat__

Chat:
Régebben én is állandóan csevegtem a neten, a legtöbb ilyen barátommal mára kb a karácsonyi üdvözletre korlátozódott a kapcsolat :(, sajnos nagyon messze laknak, úgyhogy a chat a legpraktikusabb megoldás, de erre már én sem érek rá, nomeg kedvem sincs.
Viszont én még mindig nem bírtam leszokni a netes játékokról, mindig játszom valami időrabló idiótaságot, most is..napi rendszerességgel..hát asszem nem sokáig..

Kép
cat__

A férjemnek nagyobb a chates múltja, mint nekem, nekem kb. fél év volt a napi 10 órányi chatelés, miután összejöttünk fokozatosan lecsökkentettük, majd leálltunk vele. Mi sem tartjuk már a többiekkel a kapcsolatot :)

Athena: ne is mondd :cry:. Néha azon vagyok, hogy átmegyek, és a száján, meg a kezén töröm darabokra a klarinétját. Az operaházban dolgozik, általában napi 2X2 órát gyakorol, főleg skálázik, de előfordult már az is, hogy 3X, és az is, hogy 3 órán keresztül. Most még megoldjuk, be a DVD lejátszóba a Transformers, 5.1-en, az elnyomja rendesen, de ez a pici mellett nem megoldás. Gondolom a saját gyerekei mikor pihennek, addig nem gyakorol, de az én fiam pihenőidejét tuti nagy ívben le fogja sz*rni. :(

Na, ma kisírom magam nektek. Nem mintha máskor nem ezt tenném. Már várom a hisztis korszakom végét, reggel a buszon is majdnem sírtam, hogy nem tudok leülni.

Klári

Kép
claracroft

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: